eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🥣🍵 🔸پياز رو تفت بديد.بعد فلفل و رب گوجه رو اضافه كنيد و تفت بديدحالا بلغور+عدس رو با مواد تفت بديد و آب و نعناع خشك رو اضافه كنيد و وقتي جوش اومد بذاريد با شعله ملايم بپزه ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 🍰🍰 کیک خوشمزه و لذیذ 😍😋 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 🍰🍰 کیک خوشمزه و لذیذ 😍😋 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕🍕 آموزش پیتزای خوشمزه بدون فر🍕 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پخت با تمام نکات مهم 👌👌 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍸🍃 حتما دست به کار شید و لذت ببرید 👌 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🥧 💢نكته ايى براى پخت شله زرد👇🏻 حتما شکر رو بعد از پخت برنج اضافه کنيد,اصلا نبايد شکر رو از اول اضافه کرد چون نميذاره برنج باز بشه. شکر بعد از حل شدن آب ميندازه,پس حواستون به اين نکته باشه و آب بيش از اندازه نريزيد. غلظت شله زرد بايد طورى باشه که وقتى داغه اگه يک قاشق ازش توى بشقاب ريختيد کاملا باز نشه و خودشو بگيره.
🥧 💢نكته ايى براى پخت شله زرد👇🏻 حتما شکر رو بعد از پخت برنج اضافه کنيد,اصلا نبايد شکر رو از اول اضافه کرد چون نميذاره برنج باز بشه. شکر بعد از حل شدن آب ميندازه,پس حواستون به اين نکته باشه و آب بيش از اندازه نريزيد. غلظت شله زرد بايد طورى باشه که وقتى داغه اگه يک قاشق ازش توى بشقاب ريختيد کاملا باز نشه و خودشو بگيره. ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چون درخواستتون براى فيلم هاى آموزشى مخصوص ماه مبارك زياد بود تصميم گرفتيم اين بار براتون فيلم آموزشى باقلوا ساده و آسان رو اماده كنيم🥰 درست كنيد و لذت ببريد💝 ✨تخم مرغ ✨کره ✨ارد ✨اب ✨روغن ✨ماست ✨سرکه ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
✅کیک ماست شکلاتی 🍰🍫 سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه 🥣 همه چیز تو فیلم مشخصه👌😍 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌙 نشاسته 4 ق غ سر پر آب سرد 4 لیوان گلاب نصف لیوان شکر یک لیوان خلال پسته و بادام زعفران دم کرده به مقدار لازم آب سرد و نشاسته و شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد. بعد گلاب و زعفران و خلال پسته و بادام رو اضافه میکنیم. بعد از اینکه چند تا قل زد از روی حرارت برمیداریم. میتونید به جای آب از شیر استفاده کنید ولی دیگه ظاهر شفافی نخواهید داشت ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️