🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#باقلوای_گردویی
مواد لازم
آرد سفید ۷۰۰ گرم
ماست یک استکان
آب یک استکان
روغن مایع یک استکان
سرکه دو قاشق غذاخوری
نمک مقداری
تخم مرغ یک عدد
کره ۲۰۰ گرم
گردو خورد شده یک لیوان
هل آسیاب شده مقداری
.
ابتدا ماست و آب و روغن و سرکه و نمک و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید. سپس کم کم آرد رو داخل مایع الک کنید. تا وقتی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه.
خمیر رو روی سطح کار بیارید و کم آرد بپاشید و کمی ورز بدید. بعد به ۸ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو گلوله کنید و روشو کمی آرد بپاشید و روشونو با پارچه بپوشونید و بمدت بیست دقیقه استراحت بدید.
توی این فاصله شربت باقلوا رو درست کنید که باید خنک بشه. یک و نیم لیوان آب و دو لیوان شکر و دو قاشق آبلیمو و کمی هل رو بذارید روی حرارت تا ده دقیقه ای بجوشه. بعد زیرشو خاموش کنید تا خنک بشه.
روی سطح کار رو آرد پاشی کنید.
هر قسمت از خمیر رو با وردنه و آرد پاشی مدام پهن کنید تا خوب نااازک بشه.
داخل قالب مورد نظرتون که ارتفاع داشته باشه مثل قالب کمربندی ، رو کمی با کره ذوب شده چرب کنید. یک لایه خمیر رو که رول کردین دور وردنه که کمکتون کنه برای پهن کردن رو داخل قالب پهن کنید و اضافه ها رو بگیرید.
بعد حدود ۲۰۰ گرم کره رو ذوب کنید تا لا به لای خمیرها بریزیم. حدودا دو قاشق روی خمیر بریزید و پخش کنید.
بعد لایه بعدی از خمیر رو پهن کنید. ۴ لایه که گذاشتین ترکیب گردوی خورد شده و هل رو روی اون بریزید و خوب پخشش کنید. و ۴ لایه بعدی رو به همون صورت یک لایه خمیر و کمی کره بذارید. در آخر روی سطح خمیر رو کامل کره بریزید. با کمک چاقو خمیر رو نواری برش بزنید. و بعد عمود بر اون برشها به صورت مورب برش بزنید. چون بعد از پخت خمیر ترد میشه و نمیشه برش زد. بعد داخل فر که از قبل با حرارت بالا داغ شده به مدت یک ساعت و با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا خوب ترد و برشته بشه.
بعد خارج کنید و شربت خنک رو روی باقلوای داغ بریزید. و نیم ساعتی زمان بدید تا شربت به خوردش بره.
بعد داخل ظرفتون سرو کنید و به دلخواه تزئین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خنک بشه.
برای نگهداری داخل ظرف در بسته به مدت ۵ روز میشه نگه داشت. .
#باقلوا #باقلوا_گردویی
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
#کباب_تابه_ای
بازم سلام
من اومدم با دستور این کباب تابه ای فوق العاده😋
خب گوشت چرخ کرده رو بیارید و به میزان لازم پیاز بزنید بعد 2 حبه سیر رنده کنید و به همراه سماق و نمک و در صورتی که تمایل داشتید زعفرون اضافه کنید البته زعفرونش باید غلیظ باشه تا شل نشه 😊
خب حالا کف تابه بچینید و اگرم روغن نزنید هیچ مشکلی نیست گوجه ها رو هم میتونید توی تابه کنار کباب ها بزارید یا اینکه توی فر درستشون کنید😋😋😋
حتتتما بپزید و لذت ببرید😍
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#حلوای_تابستانی
3 لیوان شیر
1 لیوان شیره ی (توت ، انگور)
2.5 فنجان شکر (در صورت تمایل می توانید آن را کاهش دهید ، اما فکر می کنم درست است)
نصف لیوان چای - همه آنها را در یک کاسه بگذارید و مخلوط کنید.
250 گرم کره
2.5 فنجان آرد (اگر از 3-3.5 لیوان آرد استفاده می کنید ، در واقع یک حلوا سخت تر خواهد بود ، من از 2.5 استفاده کردم ، اما می توانید آن را افزایش دهید)
ترجیحاً یک بسته وانیل
اگر می خواهید رنگ تیره تری داشته باشید ، می توانید بعد از طی کردن ، 1 قاشق غذاخوری کاکائو به آن اضافه کنید.-کره را ذوب کنید و آرد الک شده را اضافه کنید و آن را سریعاً روی حرارت متوسط بریزید. همانطور که می دانید ، حلوا حلوا کمی طولانی تر طول می کشد. بستگی به دمای اجاق گاز دارد. . حلوا را درون قالب ریخته شده با کاغذ روغنی بریزید و خوب آن را فشار دهید و پخش کنید. در یخچال نگه دارید
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤🌈
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه نیمروی هنرمندانه چطورید🍳
چه سفره ی مهیج و زیبایی بشه این سفره ی صبحانه 😊
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
#پاپس_کیک #پاپس_کیک_شکلاتی #پاپس_كيك
#پاپس_كيك_شكلاتي
کیک شکلاتی (چندین دستور توی پیج هست ) یا اضافه های کیک های که برش دادین رو بعد از پخت با کمی شیر یا سس شکلاتی یا گاناش یا خامه صبحونه مخلوط میکنیم تا خمیر بشه نه زیاد شل بشه نه زیاد سفت با دست به اندازه گردو گرد کنید و بزارید روی کاغذ روغنی و توی فریزر بزارید تا سفت بشه شکلات تخته رو ذوب کنید و با چنگال یکی یکی توپک ها رو توی شکلات بزنید و بیرون بیارید تا شکلات اضافی ازش ریخته بشه روی توری یا کاغذ روغنی بزارید همشو که اماده کردین بزارید یخچال تا شکلات خودشو بگیره و در اخر با همون شکلات توی قیف بریزید و روی توپک ها رو خط بندازید .
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرم
التماس دعا 🙏
اللهم الجعل لولیک الفرج
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_گل_رز خوشمزههه😍
برای خمیر:
۱ لیوان آب ولرم ۱ عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
3.5لیوان آرد
برای ملات داخلی:
400 گرم گوشت چرخ کرده ،
۱ عدد پیاز
نمک ، فلفل ، زیره
برای سس
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن مایه
نمک
۳ و نیم الی ۴ لیوان آب طرز تهیه:
آب ولرم و نمک و تخم مرغ و آرد الک شده رو مخلوط میکنیم و ورز میدیم و روشو میپوشانیم و در جای گرم بیست الی نیم ساعت استراحت میدیم ,برای مایه داخلی: پیاز و گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زیره ورو با هم مخلوط، خمیرو روی سطح آردپاشی پهن میکنیم و با کاتر دایره ای برش میزنیم و روی هم مطابق فیلم قرار میدیم و محل اتصال رو فشار داده تا جدا نشه و از مواد ریخته و رول میکنیم و ده دقیقه در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم سپس برای سس، رب گوجه و روغن و نمک رو مخلوط و تفت میدیم و داخل سینی فر میریزیم و روشو با کاغذ روغنی میپوشانیم و نیم ساعت دیگه در فر ۱۸۰ درجه میپزیم🌸و میتونین با کره ذوب شده رومال و با ماست سیر سرو کنین😋
Translate: @ashpazironi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
.
دوبسته ژله انبه رو با دولیوان سرخالی آب جوش حل می کنیم تا خوب مخلوط و شفاف بشن. میزاریم تا خوب خنک بشه.بستنی های زعفرانی رو قبلا از فریزر بیرون میاریم تا کاملا آب بشه. حالا بستنی و ژله رو با هم مخلوط می کنیم. علت اینکه از بستنی زعفرانی استفاده می کنیم اینه که رنگ ژله با ریختن بستنی وانیلی کمرنگ میشه. اگه ژله خوب خنک نشه ویا بستنی شل نباشه در نهایت ژله ما دو طبقه میشه یعنی بستنی رو میمونه و ژله زیر. حالا ژله رو توی قالب بریزید. طوری که جا هم برای ژله سفید بمونه.
ژله سفید رو به همین روش با ژله آلورا و بستنی وانیلی درست کنید.
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودینگ_سه_رنگ بدون فر🤩💞
۱۵۰ گرم کره یا مارگارین
یک لیتر و یک لیوان شیر
۱ و نیم لیوان آرد شیرینی پزی
۱ لیوان شکر
۱ ق چ وانیل(داخل فیلم مشخص نیست ولی ریختم)
۲ بسته شکلات تخته ای ۸۰ گرمی
۱ ق غ پودر کاکاعو
ابتدا کره رو ذوب کنین و سپس آرد دوبار الک شده رو اضافه و خوب تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته شه، و بعد شیر و شکر رو بریزین و روی حرارت کم مدام هم بزنین تا کاملا یکدست شه و بعد وانیل رو ریخته( حتما موادتون صاف و یکدست باشه اگه نشد با همزن بزنید)و بعد درون قالب ،کاغذ روغنی بیاندازید و یک سوم موادو بریزین و داخل یخچال بذارین وبه بقیه مواد یک بسته شکلات خورد شده رو اضافه کنین و روی حرارت هم بزنید تا ذوب شه و موادتونو داخل قالب بریزین و دوباره در یخچال قرار بدین و به باقیمانده پودینگ ۱ بسته شکلات و ۱ ق غ پودر کاکاعو اضافه و روش روبا سلفون یا نایلون بپوشانید و داخل یخچال بذارین تا ببنده سپس کاغذ روغنی رو نواری برش بزنید و روی کیک بذارین و با پودر کاکاعو و پودر پسته تزیین کنین🤩❤️
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_میوه_ای_خونگی
خامه صبحانه: ۱ پاکت (۲۰۰ میل)
ماست چکیده: ۳ قاشق غذاخوری
آلبالو: ۵۰۰ گرم
شکر: ۱ لیوان
لیمو: نصف آب یک لیمو
🔹طرز تهیه:
هسته آلبالوها را جدا کنید و ۲ ساعت داخل فریزربزارید همراه با شکر ،خامه ،ماست و آبلیمو داخل غذاساز پوره کنید. من خیلی پورش نکردم کمی تکه های آلبالو مشخص باشه خوشمزه تر میشه بعد داخل ظرفی بریزید و در فریزر بذارید تا یخ بزند و زمانیکه تو فریزره هر ۱ ساعت بیرون بیارید و با قاشق یا چنگال هم بزنید(از کناره های ظرف شروع به منجمد شدن میکند کناره ها رو خوب هم بزنید)و ۴ بار اینکار را تکرار کنید
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️