eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
مهربان باش، مهربانی زبان مشترک همه دلهاست مهربان که باشی، آسمانت رنگ دیگری دارد روزت زیباست و این گونه، دنیایت زیبا می شود… سلام روزتون پراز مهربونی🌺 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
. ‌‌‌ داغ داغ یکی از غذاهایی که من عاشقشم و اصلا دوست ندارم خودم بپزم شامی کبابه اونم با نون لواش داغ. پ.ن:ما به ایشون کتلت نمیگیم و میگیم شامی کباب ‌‌‌ جاتون سبز دوستای گلم🙋❤ ‌برای این شامی احتیاج داریم به ‌‌‌‌‌‌ ‌گوشت چرخ شده نیم کیلو سیب زمینی دو یا سه عدد متوسط پیاز ۱ عدد متوسط نمک،زردچوبه،ازبویه(اویشن)،زیره،فلفل سیاه به مقدار لازم ‌‌‌سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت،نمک، زرد چوبه ،ازبویه یا همون اویشن (اندکی زیره و فلفل سیاه)مخلوط می کنیم ورز میدیم و بعدش در روغن سرخ میکنیم البته در حرارت ملایم که کامل مغز پخت بشه... میتونید بهش سبزی معطر هم اضافه کنید که ما نمیریزیم دوست نداریم پ.ن۱:در خانه ما شامی و کوکو بدون ازبویه کوهی صفا نداره پ.ن۲:پیاز زیاد باعث میشه شامیتون موقع سرخ شدن حالت سوخته به خودش بگیره. پ.ن۳:نیازی به تخم مرغ و آرد و اینجور چیزا نیست چون نسبت گوشت نسبت به دیگر مواد بیشتره و شامی ها وا نمیرن.. ‌‌‌‌@khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
دستور و فیلم تقدیم شما. : بدون فر منظور از پیمانه لیوان های دسته دار هست آرد ۲ پیمانه تخم مرغ ۵ عدد شکر ۱ پیمانه سرپُر روغن نصف پیمانه کره ۲۰ گرم حتما به دمای محیط برسه شیر گرم نصف پیمانه دارچین ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل کمی سیب به مقدار لازم تخم مرغ ها، وانیل و شکر رو با دور متوسط هم زن میزنیم حدود پنج دقیقه کاملا کشدار و روشن بشه ، کره آب شده و روغن رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم( میتونید کره رو حذف کنید همون مقدار رو به روغن اضافه کنید ولی کره طعم خیلی خوبی به کیک میده )، شیر گرم رو هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم . آرد و بکینگ پودر رو چند بار الک میکنیم و تو چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم. قابلمه و درش رو حدود پانزده دقیقه میزاریم گرم بشه کاملا . کپسول های مورد نظرتون رو بیارید و از مواد کمی داخلشون بریزید حدود یک ملاقه کوچیک، سیب رو خرد کنید و با دارچین مخلوط کنید، روی مواد کیک چند تکه سیب و دارچین بریزید (میتونید سیب رو رنده هم کنید )و بعد باقی مواد رو روی سیب ها بریزید. حدود ۲ سانت از روی کپسولها خالی بمونه ( کپسول احتیاج به چرب کردن نداره بعد از پخت به راحتی کیک ازش جدا میشه ) . توری فلزی رو تو قابلمه بزارید و کپسولها رو روش بچینید و با دم کنی بزارید حدود ۴۵ دقیقه الی یک ساعت با دمای متوسط روی گاز بمونه. در قابلمه رو تا نیم ساعت باز نکنید . ( ممکنه زمان بیشتری لازم باشه با خلال دندون تست کنید ) . برای طلایی شدن روشون هم میتونید ۱۵ دقیقه کیک هارو برعکس رو توری بزارید تا طلایی بشه البته من این کارو نکردم . اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد کیک هارو از تو کپسول در بیارید . @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
کباب بادمجان مواد لازم: 3 عدد بادمجان 500 گرم گوشت چرخ کرده 3_2 قاشق آرد سوخاری 2 حبه سیر فلفل سیاه ، نمک مواد لازم برای سس: 1.5 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری رب برای روی بادمجان ها: فلفل سبز ، گوجه فرنگی طرز تهیه: بادمجان ها را یک در میان پوست بکنید و مثل فیلم برش بزنید. سپس سرخ کنید (بدون سرخ کردن هم میشه . چون اینجوری خوشمزه تر میشه من سرخ میکنم) در زمان سرخ کردن با دقت برگردانید که از هم جدا نشود و بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید روغن اضافی گرفته شود. مواد کوفته را با هم مخلوط کنید و ورز بدید. از مواد گوشتی تکه هایی بردارید و در قسمت برش زده بادمجان بذارید. شکل آکاردئون می گیرد. داخل سینی بذارید و روی بادمجان ها فلفل و گوجه فرنگی بذارید. رب را در آب حل کنید و روی بادمجان ها بریزید. کاغذ روغنی را کمی خیس کنید و روی ظرف را بپوشانید. در فر 200 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه با روی پوشیده بپزید. سپس کاغذ روغنی را بردارید و کمی داخل فر بذارید سرخ شود (شعله بالا را روشن کنید @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️ نوش جان😋😋
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
شکلاتی مواد لازم: شیر پر چرب دو پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی شکر سه چهارم پ ( یعنی سه تا یک چهارم پیمانه) وانیل. نوک قاشق مرباخوری پودر کاکائو و شکر برای لایه ی شکلاتی از هر کدام یک قاشق غ پودر ژلاتین سه قاشق مرباخوری سر پر آب با دمای معمولی اتاق. نصف استکان اول ژلاتین رو با آب مخلوط و کنار بگذارید تا ژلاتین آب رو به خودش جذب کنه شیر و شکرو مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا شکر حل و شیر کمی داغ بشه بعد مخلوط ژلاتینو اضافه و هم بزنید تا کاملا در شیر حل بشه،در این مرحله میشه دو قاشق غذاخوری خامه باهاش مخلوط کنید ولی من چون شیرم پر چرب بود خامه نزدم،حالا وانیل رو اضافه و از رو حرارت بردارین و اجازه بدین تا خنک بشه ، پودر کاکائو و شکرو باهم مخلوط کنید و نصف کمتر مواد شیری روکم کم باهاش مخلوط کنید تا گلوله نشه  قالبو با روغن مایع چرب کنید و اونو به کمک یک ظرف دیگه به صورت کج قرار بدین، مطابق فیلم ،برای اینکه قالب داخل ظرف سُر نخوره و کج بمونه زیرش یک تکه پارچه یا دستمال کاغذی مرطوب شده بذارید حالامواد شکلاتی و سفید رو به صورت لایه لایه در قالب بریزید ،هرلایه رو حدود یک ربع در یخچال بذارین تا کمی خودشو بگیره اگر زیادی در یخچال بمونه لایه ها خوب به هم نمیچسبن و موقع سرو از هم جدا میشن،و اگرم کم در یخچال بمونه و خودشو نگیره لایه ها باهم ترکیب میشن لایه جدید رو از قسمت کناره ها بریزید چونکه خنکتر و سفت تره  در آخر شش ساعت یا یک شب داخل یخچال بذارید تا خوب خودشو بگیره٬ یک شب بمونه خیلی راحتتر از قالب خارج میشه سپس بیرون قالبو حدود شش ثانیه در آب گرم بذارید ،بعد با سر انگشت لبه های ژله رو از قالب جدا کنید و راحت داخل ظرف سرو برگردونید،قبلش داخل ظرف سرو رو کمی آب بزنید تا اگر ژله در جای مناسبی نیافتاد (مثل برا من) راحت سر بخوره و بیاد وسط ظرف، تزیین روش هم که با شکلات تخته ای هستش که به وسیله پوست کن به شکل شاخه های خشک درست شده و مراحشو در انتهای ویدئومیتونید ببینید ،از این تزیین شکلاتی برای هر دسر و شیرینی و کیکی میتونید استفاده کنید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️