🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#بلدرچین_شکم_پر ، از شب قبل بلدرچین ها رو خوب شستم ، مخصوصا داخل شکم شون رو . بعد پیاز های خلالی رو توی شکم شون کردم و دورشون ریختم ، در ظرف رو بستم ، توی یخچال گذاشتم .
امروز ، مواد رو آماده کردم و توی شکم شون ریختم .
موادم شامل ، آلو ، رب انار ، پیاز داغ ، سبزی های معطر خشک (بهتر هست تازه باشه اما من نداشتم ) ،گردوی خرد شده ، نمک و فلفل رو خوب مخلوط کردم و داخل بلدرچین ها رو با مواد پر کردم .
بلدرچین ها رو کنار هم توی ظرف خواباندم . اطراف اونها ، هویج ، سیب زمینی ، گوجه ، کدو و فلفل دلمه ریختم . روی ظرف فویل کشیدم و توی فر صد و هشتاد درجه به مدت یک و نیم ساعت گذاشتم .
بعد فویل رو برداشتم و و روی اون رو با برس رومال کردم و دوباره توی فر گذاشتم .
برای رومال ، کره رو کمی گرم کردم تا اب شد، یک قاشق مربا خوری سس فلفل ، زعفران و نمک هم به اون اضافه کردم .
نیم ساعت بعد دوباره بیرون آوردم و باز رومال کردم و دوباره توی فر گذاشتم و سه دقیقه گریل کردم تا کمی برشته بشن .
✅میشه از اول همه این مواد رو توی قابلمه یا ماهیتابه دو طرفه ریخت و با در بسته و شعله ملایم پخت .
✅نیازی به سس یا آب نداره چون مواد آب می ندازه و داخل این آب میپزه
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_چیز_کیک_شلیل :
مواد لازم برای پایه چیز_کیک :
کیک پودر شده چهار لیوان
خامه صبحانه یه ق غ
پودر کاکائو یک ق غ سرپر
شیر یا آب میوه چهار ق غ
مواد لازم برای کرم پنیری:
پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰گرمی
خامه فرم گرفته قنادی ۲۵۰ گرم
پودر ژلاتین یک ق غ
پودر قند سه ق غ
وانیل نوک ق چ
مواد لازم لایه آخر
ژله زرد رنگ نصف بسته
آبجوش دوسوم لیوان
شلیل چهار تا
برای کیک پودر شده هم از کیکهای آماده می تونید استفاده کنید هم کیکایی که خودتون درست میکنید خامه و پودر کاکائو و شیر رو کیک اضافه کنید و مخلوط کنید بعد هم کمی ورز بدین تا حالت خمیر سفت پیدا کنه من برای چیز کیک از رینگ استیل استفاده کردم می تونید از قالب کمربندی استفاده کنید یا داخل هر قالبی میخواین درست کنید سلفون بندازید تا وقتی بست لبه هارو بگیرید و بالا بکشید...کیک رو داخل قالب بریزید صاف کنید و با گوشتکوب خوب فشار بدین تا منسجم و صاف بشه.برای لایه پنیری ابتدا خامه قنادی رو فرم بدین می تونید از خامه صبحانه هم میشه استفاده کنید اما بافت چیز کیک سنگین میشه پنیر و پودر قند و وانیل رو با همزن بزنید تا یکدست بشه بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و چند ثانیه با همزن بزنید در آخر طعم کرم رو بچشید اگر کم شیرین بود کمی پودر قند بزنید.پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان آب سرد مخلوط و روی بخاری کتری در حال جوش بزارین تا شفاف و روون بشه بعد به پنیر و خامه اضافه کنید و تند تند مخلوط کنید تا نبنده حالا مایعو روی کیک بریزید و با قاشق صاف کنید و بزارید داخل یخچال بمونه حدود یکساعت تا خودش رو بگیره ژله و آبجوش رو مخلوط میکنیم میزاریم کنار تا خوب سرد سرد بشه بعد شلیل رو روی کرم پنیری میچینیم و ژله رو روش میریزیم و چیز کیک رو مدت سه ساعت داخل یخچال میزاریم بعد این زمان با چاقوی داغ ابتدا کیکو رو از لبه قالب یا رینگ آزاد کنید و بعد رینگ یا کمربند قالب رو خارج کنید
@khane_ashpazzi
باما همراه شوید ☕️