eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅کیک شکلاتی😍 ✍مواد لازم آرد دو پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بیکینگ پور دو و نیم ق چ جوش شیرین نصف ق چ(نریزین هم مشکلی پیش نمیاد) نمک یکچهارم ق چ پودر نسکافه یک ق چ پودر شکریک و نیم پیمانه تخم مرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف ق چ آب جوش یک دوم پیمانه 🍜طرز تهیه ابتدا مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین ونسکافه نمک پودر شکر هست رو با هم در ظرفی میریزیم و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه و فر را هم که از قبل با دمای 170 درجه روشن کردیم سپس مواد خشک رو وسطشو گود میکنیم و شیر و روغن مایع و تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و با دورکند همزن بمدت دو دقیقه هم میزنیم و بعد از دو دقیقه آب جوش رو هم کم کم اضافه کرده و هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده میریزیم مایع کیک را (یه کمی شل تر از بقیه کیکاست نگران نباشید) و بمدت حدود35 دقیقه در فر میزاریم تا بپزه برای تزئین و خوشمزه تر کردنش من به خامه فرم گرفته دوق نوتلا اضافه کردم و شکلات سکه ای گذاشتم روش. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
دسر خوشمزه وزیبا برای مهمانی طرز تهیه لایه اول ژله توت فرنگی با تزیین توت فرنگی لایه دوم کرم باواریا لایه سوم شکلات آب شده با خرده بیسکویت وتزیین خامه با خرده گردو @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
خرما پیچ☺ برای 3-4 نفر 8 خرما، بدون هسته 4 گردو دارچین (اختیاری) کراست یا خمیر پای: 1/2 پیمانه کره سرد، مکعبی خرد کنین و 20 دقیقه داخل فریزر بزارین 1 و 1/4 پیمانه آرد 1/2 ویا 1 قاشق غذاخوری شکر نوک قاشق چایخوری نمک نصف 1/3 پیمانه آب سرد 📝فر رو در دمای 180 درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک 1 ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و 15-20 دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد به طول حدود 6 سانتیمتر ببرین و دور خرما ها بپیچین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و روشون مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین. ⚠این خمیر رو اگه مقدار موادشو 2 برابر کنین، میتونین انواع پای باهاش درست کنین. ⚠این مقدار خمیر احتمال زیاد ، اضافی بمونه. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
ترفند خوشمزه تر شدن #كوكو_سبزی 🍃 🔹برای خوشمزه تر شدن كوكو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشك استفاده كنید؛ كوكوی شما بسیارخوشمزه می شود👌 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍧🍜 برای درست کردن این دسر زیبا ابتدا در چند رنگ ژله درست می کنیم و داخل یک ظرف مسطح و کمی چ ب می کنیم و ژله ها رو جدا جدا درست می کنیم، بعد از بسته شدن اونها رو قالب می زنیم و به کناره های قالب اصلیمون می چسبونیم و بعد میریم سراغ درست کردن پودینگ👌 📝مواد لازم: شیر: 2 لیوان ، نشاسته ذرت: 3 ق غ، آرد سفید: 1 ق غ ، شکر :یک سوم لیوان ، خامه : یک چهارم لیوان، کره : 1 ق چ ، وانیل : نوک ق چ ، پودر کاکایو:1ق غ 🍧طرز تهیه: نشاسته و آرد و شیر سرد رو باهم مخلوط کرده و هم میزنیم تا خوب باهم مخلوط بشن و بعد از صافی رد میکنیم. سپس روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم . در این فاصله خامه رو هم روی حرارت کتری گذاشته فقط در حدی که کمی گرم بشه. بعد شکر رو به مواد اضافه کرده و وقتی موادمون به غلظت رسید خامه و کره و وانیل رو اضافه میکنیم، و هشتاد درصد مواد را از روی حرارت برمیداریم، داخل قالب ریخته و داخل یخچال قرار میدیم. مقداری از مواد و نگه می داریم و بهش یک قاشق غذا خوری پودر کاکایو اضافه میکنیم کمی همزده و بعد از روی حرارت برمیدارید. سپس روی لایه ی اول ریخته و داخل یخچال قرار میدیم. بعد از اینکه کاملا بسته شد از قالب خارج می کنیم. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍧🍓 📝مواد لازم زرده تخم مرغ یک عدد پودر قند یک قاشق سوپ خوری شیر چهار قاشق سوپ خوری وانیل یک هشتم چایخوری آرد 200 گرم نمک نوک قاشق چایخوری ♨️کره آب شده پنجاه گرم فر را 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.آرد و نمک را با هم الک کنید.کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)پودر شکر، زرده تخم‌مرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.آب یا شیر‌سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید.خمیر را به قالب‌‌های تارت بزرگ و یا قالب‌های کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.قالب‌ها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل روی حرارت 180 تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند.تارت‌های آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید. سپس با میوه‌های مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.در نهایت هم میتوانید از بریلو و یا ژله نیم‌بند شده برای حذف طراوت میوه‌ها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارت‌ها را تزیین نمایید @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنبه6🌺مرداد اول هفته تون بی‌نظیر ان شاالله شروع هفته پرازخیروبرکت باشه روزی تون زیاد تنتون سلامت عمرتون باعزت درکسب وکارو زندگی موفق @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️