eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
کمپوت گیلاس ۲ عدد کیک شکلاتی خرد شده ۱ عدد کره نرم شده ۳/۴ لیوان شکلات چیپسی شیرین ۱ لیوان بستنی وانیلی به مقدار لازم بهتره قالبتون اندازش ۹×۱۳ باشه من به جای کمپوت گیلاس ، آلبالو تازه انتخاب کردم . کمپوت گیلاس را داخل قالب ریخته و یکنواخت صاف کنید و سپس کیک خرد شده را روی کمپوت بریزید . کره نرم شده را روی حرارت ملایم آب کنید و بعد از اینکه خنک شد روی موادتون بریزید و بعد شکلات چیپسی را اضافه کنید و مدت ۴۵ دقیقه طبقه وسط فر قرار دهید ، بعد از مدت زمان پخت ، زمان دهید تا خنک شود و با اسکوپ بستنی وانیلی میل کنید . نوش جان 😋😋😋 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم: تخم مرغ : ۳ عدد شکر : ۱ پیمانه آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه روغن مایع: نصف پیمانه ماست: نصف پیمانه وانیل :نصف قاشق چایخوری پکینگ‌پودر: ۱ قاشق چایخوری زردآلو : ۵عدد مغز هسته زردآلو : ۱/۴ پیمانه طرز تهیه: زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفی بشه...زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر و وانیل ریخته و هم میزنیم تا کرمی و کشدار شود.روغن،ماست ، نمک را اضافه میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم. سفیده رو به آرامی‌ داخل زرده ریخته و به آرامی به‌صورت دورانی مخلوط‌میکنیم. آرد رو با پکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب شود.درون قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده یا کاغذ روغنی‌انداختیم بریزیدو زردآلو به صورت نازک برش زده و روز‌سطح کیک بچینید و روی کیک‌مغز‌هسته زردآلو ریخته و در فر از پیش گرم شده و در طبقه‌ وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم و در آخر بعد از سرد شده پودر قند الک‌شده روش ریختم @@khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم: تخم مرغ 2عدد بگین پودر 1ق م ماست پرچرب1ل روغن مایع3/4ل نمک کمی ارد به اندازه ای که خمیر یه دست نچسبه طرز تهیه: تخم مرغا و ماست رو با مفتول سیمی میزنیم بعد روغن رو کم کم اضافه میکنیم نمک و بگین پودرم روی مواد میپاشیم ارد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جاییکه خمیر به دست نچسبه.این خمیر نییتز به استراحت نداره.از خمیر داخل قالب های تارت قرار میدیم و با چنگال 3_4سوراخ میزنیم.مواد میانی که درست کردیم و خنک شدن رو میزاریم داخل تارت.از خمیر چند تا نوار بریده و روی تارتا قرار میدیم رومال میکنیم و کنجد میپاشیم.و در فر از قبل گرم شده با درجه 175قرار میدیم.مواد میانی شامل گوشت چرخ کرده سوسیس فلفل دلمه و قارچ و نخود فرنگی و ذرت و پنیر پیتزا هست. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
مرغ مزه دار شده در پیاز،زعفران را بهمراه اندکى اب در فر بگذارید پس از یک ساعت فویل را برداشته وسیب زمینى نیم پز و گوجه را کنار مرغ گریل کنید. در اخرفلفل سیاه و کنجد بزني @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
براى تهيه ى اين چيز كيك ،كيك اسفنجى دوتخم مرغى براى پايه نيازه لايه ى ميانى؛پنير ماسكارپونه ٣٠٠گرم شكردانه ريز ٥٠ گرم خامه صبحانه ٣٠٠گرم آب سرد١/٤ليوان پودرژلاتين دوق غ توت فرنگى خردشده يك پيمانه لايه آخر؛ژله آلوئورا دوبسته توت فرنگى به مقدار لازم طرزتهيه؛پودر ژلاتين رو داخل آب سرد ريخته روى بخار كترى قرارداده تا حل شود،خامه وشكر وبا همزن ميزنيم تا فرم بگيره پنير ماسكارو اضافه كرده تا يكدست شدن مواد هم ميزنيم بعد ژلاتين حل شده رو اضافه كرده انتهاى كار توت فرنگى خرد شده رو اضافه كرده با ليسك مخلوط ميكنيم مواد رو داخل قالب كمربندى ٢٤سانتى روى كيك پايه ميريزيم وبا كاردك صاف ميكنيم،توت فرنگى هارو از وسط دونيم كرده در دورديف روى لايه پنيرى ميچينيم داخل يخچال قرارداده تا ببندد،دوبسته ژله الوئورا رو با دوليوان آب جوش روى بخار كترى حل كرده يك ونيم ليوان آبسرد اضافه كرده صبر ميكنيم كاملا از حرارت بيوفته روى توت فرنگى ميريزيم وبه مدت چهار الى پنج ساعت داخل يخچال قرارداده مواد لازم: تخم مرغ٢عدد،شكريك ليوان روغن مايع١/٤ليوان آرديك ليوان+نصف ليوان شيرنصف ليوان،وانيل يك ق چ بكينگ پودريك ق م،نمك نصف ق چ طرز تهيه: ارد و بكينگ پودر و نمك را مخلوط كرده و دو بار الك كنيد و كنار بگذاريد ،براى شروع روغن و شكر را داخل كاسه اى بريزيد با همزن بزنيد،تخم مرغ ها رو به نوبت اضافه كنيد و با دور تند همزن بزنيد تا مواد كرم رنگ وكشداربشه وانيل هم اضافه كرده ارد رو كم كم به مايه ى كيك اضافه كنيدوبا ليسك مخلوط کنید همزمان شير را نيز اضافه كنيد قالب را چرب كنيد يا كاغذ روغنى بندازيد و مايه را داخل فرى كه از قبل با دماى ١٨٠درجه روشن كرده و گرم شده است به مدت٢٠مين قرار دهيد. نوووش جااان😋😋😋 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
دیزاین الویه @khane_ashpazzi
هدایت شده از  آشپزی درخانه