پیتزای بدون فر 🍕🍕🍕🍕🍕
مواد؛
1 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری ماست
نمک
کمی بیکینگ پودر
5-6 قاشق غذاخوری آرد (میتونید کمتر تا ، یک خمیر ملایم به آن اضافه کنید)
برای سس؛
1 قاشق رب گوجه فرنگی
نصف قاشق چایخوری خمیر فلفل
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 عدد آویشن
در صورت تمایل می توانید 1 سیر را رنده کنید
برای موارد فوق؛
2 فلفل دلمه ای
سوسیس خونگی
زیتون
برش های زیتون(طبق میل)
چدار
آماده سازی؛
تخم مرغ را درون کاسه مخلوط کن قرار دهید.
ماست را اضافه کرده و نمک اضافه کنید.
نصف آرد و نصف پودر بیکینگ را اضافه کرده و مخلوط کنید.
آرد باقی مانده را کم کم اضافه کنید.
بگذارید قوام خمیر نرم و نرم باشد.
اگر دست شما خیلی می چسبد می توانید کمی روغن اضافه کرده و آرد را اضافه کنید.
ماهی تابه را که در آن پیتزا می پزید ، چرب کنید.
خمیر تهیه شده را در قابلمه ای که چرب کرده اید ، بپاشید.
رب گوجه فرنگی ، روغن و آویشن را با هم مخلوط کنید و اگر خیلی تیره است ، آن را با کمی آب باز کنید و آن را روی خمیر بزنید.
نیمی از چدار رنده شده را روی خمیر بپاشید.
گوجه فرنگی ، فلفل ، سوسیس را ریخته و دوباره پاپریکا بپاشید و روی حرارت کم ، با درب بسته بگذارید تا بپزد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#لازانیا
#لازانیا_رولی
مواد لازم
گوشت چرخی 200 گرم
لازانیا یک بسته
پیاز یک عدد
قارچ بزرگ سه عدد خرد شده
فلفل دلمه نگینی یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رب یک قاشق غذاخوری
مواد #سس_بشامل
شیر ولرم یک لیوان
آرد سفید یک قاشق
کره 25 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز رو نگینی خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم سبک که شد گوشت چرخی ریختم خوب که سرخ شد رب رو ریختم تفت دادم رنگ که گرفت قارچ و فلفل دلمه و نمک و فلفل و آبلیمو رو ریختم و یه هم زدم و خاموش کردم گذاشتم کنار
لازانیا رو تو آب جوش به مدت 8دقیقه جوشوندم و آبکش کردم
یه مقدار از آب جوش رو موقع آبکش کنار گذاشتم و با آب سرد، ولرمش کردم لازانیا رو توش قرار دادم تا خشک نشه
سس رو آماده میکنیم
کره رو میریزیم آب شد آرد رو اضافه میکنیم تفت میدیم بعد شیر رو میریزیم و تا جایی هم میزنیم که سس به غلظت ماست برسه یکم آبکی باشه بهتره چون سرد بشه غلیظتر میشه
یکی یکی ورقه های لازانیا رو از ظرف آب بیرون آوردم اول سس بعد مواد گوشتی و روش پنیر پیتزا ریختم همه رو آماده کردم
داخل ظرف پیرکس رو کمی چرب کردم لازانیا رو چیدم روش سس و پنیر ریختم و در فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه با درجه صد و هشتاد پختم
#روش_بدون_فر👇
تو تابه معمولی یا دوطرفه👇
اول یه ردیف سیب زمینی نازک میچیند بعد لایه های لازانیا رو به ردیف میذارید بعدم روش پنیر ميريزيد دمکنی میذارید و بیست و پنج دقیقه میپزید فقط روش طلایی نمیشه، ولی میتونید روش چند تکه پنیر گودا بریزید زرد رنگ و طلایی میشه
تو تابه دوطرفه واشر قرمز رو درمیاریم و دمکنی نمیخواد
نکته :
اگر خواستید روش طلایی بشه یک دقیقه گریل یا شعله بالا رو روشن کنید
#فوت_کوزه_گری 😜
برای اینکه لازانیا خشک نشه، بعد از آبکش، لازانیا رو تو آب ولرم میذاریم و اصلا از ظرف آب خارج نمیکنیم چون خشک میشه، فقط موقع رول کردن یکی یکی از ظرف برمیداریم
فقط خیلی آروم رول کنید تا ورقه ها نشکنه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇🏽👇🏽
توت فرنگی: ۱ لیوان
شکر: ۱ قاشق
خامه: ۱ قاشق
شیر یا اب: ¼ لیوان
با هر وسیله ای که دارید میکس کنید داخل قالب بستنی بریزید، بمدت ۴ الی ۵ ساعت داخل فریزر بزارید.
چون خامه داره نیاز نیست قالب چرب کنید
اگه از قالب جدا نشد چندلحظه زیر شیر اب بگیرید، مثل من زور نزنید😂😂
- برای میوه های ترش نصف ق چ گلپر بزنید خوشمزه تر میشه.
- با تمام میوها میشه درست کرد🍇🍈🍉🍊🍋🍌🍍🥭🍎🍏🍐🍑🍒🍓🥝🥑🍦🍧🍨✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا سبزیجات شامل هویج، فلفل دلمه ای ، پیاز، گوجه فرنگی هر کدام یک عدد و ۴ حبه سیر رو خرد کنید و داخل قابلمه بریزید
یک دسته گشنیز و جعفری ،
۲ عدد برگ بو ،
۱ عدد چوب دارچین ،
۱ ق چ پودر زنجبیل ،
۳ پیمانه آب مرغ
اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید.
بعد از یک ساعت چوب دارچین و برگ بوها رو خارج کنید و با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن مواد رو میکس کنید.
داخل تابه یک پیمانه روغن ، یک پیمانه آرد و ادویه جات رو بریزید و خوب مخلوط کنید
✅ادویه جات شامل:
نمک، پاپریکا، پودر تخم گشنیز ، فلفل سیاه ، زردچوبه، پودر زیره، فلفل قرمز، پودر سیر، و زنجبیل.
موادی که با گوشتکوب پوره کرده بودین رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا به این غلظت برسه
کف یه ظرف رو خیس کنید ، نایلون پهن کنید تا خوب بهش بچسبه
مواد رو بریزید و سطحشو صاف کنید، ۶ ساعت داخل فریزر بذارید تا خودشو بگیره
به اندازه های دلخواه برش بزنید.
میتونید داخل فویل بپیچید تا برای استفاده های بعدی راحت تر باشید.
داخل سوپ ، آش و ... بریزید که خوشمزه و لعابدار میشه
نوش جان😍😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستني_مگنوم
🔸٨ عدد خرما بزرگ
🔸٢ ق غ ارده
🔸١ ق غ پودر كاكائو
🔸٥-٤ ق غ شير بادام يا نارگيل ( اگر وگان نيستيد از شير معمولي هم ميتونيد استفاده كنيد)
🔸١ ق غ روغن نارگيل آب شده
🔸براي لايه بيروني ٧٠ گرم شكلات تلخ آب شده + ١ ق غ روغن نارگيل
🔸براي كف قالب شاتوت آلبالو يا تمشك يخ زده
🍭
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کیلو مرغ سوخاری چقدر روغن داره؟
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
17.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️دیگه از بیرون حلوا ارده نخر❌️خودت توخونه با سه قلم مواد خوشمزه ترین و باکیفیت ترینشو بساز🤩😋👌
🌀مواد لازم:
📌پودر قند:۱لیوان
📌شیرخشک قنادی:۱لیوان
📌ارده :۳/۴لیوان
✅️نکات طلایی🟡
✅️حتما از شیر خشک قنادی استفاده کنید واگر میخواین کیفیت بازاری تری داشته باشه سعی کنید شیر خشک قنادی خارجی پیدا کنید رنگش زرد رنگه نسبت به نمونه ایرانیش اما طعمش قابل مقایسه نیست ،اما اگر نبود باهمون شیر خشک قنادی ایرانی درستش کنید عالی میشه.
✅️این مقدار ارده کاملا مناسبه فقط خوب ورزبدین که منسجم بشه ارده زیادی بافتشو شل میکنه البته اگر دیدین بعد از ورز دادن هنوز پودریه یکمی باز ارده بزنید.
✅️ته ظرف حتما پلاستیک فریزر پهن کنید که به راحتی از قالب دربیاد و تمیز تر بشه.
✅️حدود ۵تا۶ساعت حلوا ارده را داخل فریزر قرار دهید و بعد از اون داخل ظرف در یخچال نگهداری کنید .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️#شام #خوشمزه
🧡اگه میخوای یه شام فوری و خوشمزه درست کنی این یه پیشنهاد ویژه است ،حتما امتحانش کن😋
👌بحای غذاهای تکراری این دفعه این غذای خوشمزه رو درست کنین،
اینا رومیخوایم:
🥔سیب زمینی:۲عدد
🥚تخم مرغ:۲عدد
🥡آرد:۲ق غ
🍗سینه مرغ:۱عدد
🧅پیاز:۱عدد
☘️جعفری:مقداری
🥫رب:۱ق غ
🧀پنیر پیتزا
🧂ادویه ها:نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،آویشن
😍حتما این غذای خوشمزه و راحت رو درست کنید و لذت ببرید.
نوش جان❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 اسنک یکی از ساندیچ هاییه که هم خیلی زود آماده میشه هم خیلی خوشمزه اس و بچه ها عاشقشن 😋
برای درست کردن اسنک از هر مواد میانی که دوست دارید میتونید استفاده مثل گوشت چرخ کرده که با پیاز و رب و ادویه تفت داده شده
یا سوسی رنده شده یا مرغ و قارچ
من پیازو تفت دادم بهش ادویه زدم بعد سینه مرغو که ریز خرد کردم اضافه کردم بعد هم فلفل دلمه ای و بعد هم قارچ خرد شده اجازه میدیم با هم تفت بخورن
ادویه هایی که استفاده کردم زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر
وقتیکه موادم سرد شد بهش خیار شور خرد شده هم اضافه کردم
بعد هم طبق فیلم نون تست سس گوجه و مواد میانی پنیر و دوباره نون تست
داخل ماهیتابه بزارید بعد یه جسم سنگین روش بزارید و فشار بدید بعد هم روی حرارت ملایم بزارید تا گریل بشه برای هر طرف پنج دقیقه کافیه بعد هم برش بزنید و نوش جان کنید 😍😋✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه ک مطمعنم همگی دوستش دارین
مواد
2 عدد سینه مرغ
3 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری خردل
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز،
1 قاشق چایخوری پودر سیر یا 1-2 قطره سیر رنده شده
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک 👉🏻 نمک را به سس سویا اضافه کنید
▪️▪️▪️▪️
آماده سازی:
همه مواد سس را با هم مخلوط کنید. سینه مرغ را به سه قسمت برش می دهیم و داخل سس می ریزیم. پس از مخلوط شدن خوب روی آن را بپوشانید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید
دستور این خوشمزه رو هم با صدا توضیح دادم سوالی بود کامنت کنید دوستان ♥️♥️
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧤🌱نحوه نگهداری گیاه مرجان(فرفیون):
🌞نور:
گل مرجان یا گل فرفیون نور مستقیم آفتاب و محیط روشن را دوست دارد و هر چقدر هوا سردتر باشد بیشتر از نور مستقیم می شود استفاده کرد. کمبود نور باعث عدم شکل گیری گل ها و یا کم رنگ شدن و ریزش گل ها می شود.
🚿آبیاری:
آبیاری گل مرجان درست مهم ترین شرط در نگهداری این گیاه است، خاک همیشه مرطوب باعث زرد شدن و ریزش برگ ها و در نهایت پوسیدگی و از بین رفتن گیاه می شود. هنگامی که عمق 2.5-5 سانتی متر از خاک خشک نشده نباید آبیاری صورت بگیرد به ویژه در فصل های سرد که گیاه رشد کمی دارد باید آبیاری را کاهش داد اما در فصول گرم به آب بیشتری احتیاج دارد.
🌡دما:
گل فرفیون محیط گرم را می پسندد و بهترین دما 24-32 درجه است. زمانی که دما به ده درجه رسید گل مرجان را به محیط گرمتر منتقل کنید.
╭━━═━━⊰✹💗✹⊱━━═━━
🌹 ➺ @sikas_flower ➺ 🌹
╰━━═━━⊰❀💗❀⊱━━═━━╯