7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️#شام #خوشمزه
🧡اگه میخوای یه شام فوری و خوشمزه درست کنی این یه پیشنهاد ویژه است ،حتما امتحانش کن😋
👌بحای غذاهای تکراری این دفعه این غذای خوشمزه رو درست کنین،
اینا رومیخوایم:
🥔سیب زمینی:۲عدد
🥚تخم مرغ:۲عدد
🥡آرد:۲ق غ
🍗سینه مرغ:۱عدد
🧅پیاز:۱عدد
☘️جعفری:مقداری
🥫رب:۱ق غ
🧀پنیر پیتزا
🧂ادویه ها:نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،آویشن
😍حتما این غذای خوشمزه و راحت رو درست کنید و لذت ببرید.
نوش جان❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 اسنک یکی از ساندیچ هاییه که هم خیلی زود آماده میشه هم خیلی خوشمزه اس و بچه ها عاشقشن 😋
برای درست کردن اسنک از هر مواد میانی که دوست دارید میتونید استفاده مثل گوشت چرخ کرده که با پیاز و رب و ادویه تفت داده شده
یا سوسی رنده شده یا مرغ و قارچ
من پیازو تفت دادم بهش ادویه زدم بعد سینه مرغو که ریز خرد کردم اضافه کردم بعد هم فلفل دلمه ای و بعد هم قارچ خرد شده اجازه میدیم با هم تفت بخورن
ادویه هایی که استفاده کردم زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر
وقتیکه موادم سرد شد بهش خیار شور خرد شده هم اضافه کردم
بعد هم طبق فیلم نون تست سس گوجه و مواد میانی پنیر و دوباره نون تست
داخل ماهیتابه بزارید بعد یه جسم سنگین روش بزارید و فشار بدید بعد هم روی حرارت ملایم بزارید تا گریل بشه برای هر طرف پنج دقیقه کافیه بعد هم برش بزنید و نوش جان کنید 😍😋✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه ک مطمعنم همگی دوستش دارین
مواد
2 عدد سینه مرغ
3 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری خردل
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز،
1 قاشق چایخوری پودر سیر یا 1-2 قطره سیر رنده شده
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک 👉🏻 نمک را به سس سویا اضافه کنید
▪️▪️▪️▪️
آماده سازی:
همه مواد سس را با هم مخلوط کنید. سینه مرغ را به سه قسمت برش می دهیم و داخل سس می ریزیم. پس از مخلوط شدن خوب روی آن را بپوشانید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید
دستور این خوشمزه رو هم با صدا توضیح دادم سوالی بود کامنت کنید دوستان ♥️♥️
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧤🌱نحوه نگهداری گیاه مرجان(فرفیون):
🌞نور:
گل مرجان یا گل فرفیون نور مستقیم آفتاب و محیط روشن را دوست دارد و هر چقدر هوا سردتر باشد بیشتر از نور مستقیم می شود استفاده کرد. کمبود نور باعث عدم شکل گیری گل ها و یا کم رنگ شدن و ریزش گل ها می شود.
🚿آبیاری:
آبیاری گل مرجان درست مهم ترین شرط در نگهداری این گیاه است، خاک همیشه مرطوب باعث زرد شدن و ریزش برگ ها و در نهایت پوسیدگی و از بین رفتن گیاه می شود. هنگامی که عمق 2.5-5 سانتی متر از خاک خشک نشده نباید آبیاری صورت بگیرد به ویژه در فصل های سرد که گیاه رشد کمی دارد باید آبیاری را کاهش داد اما در فصول گرم به آب بیشتری احتیاج دارد.
🌡دما:
گل فرفیون محیط گرم را می پسندد و بهترین دما 24-32 درجه است. زمانی که دما به ده درجه رسید گل مرجان را به محیط گرمتر منتقل کنید.
╭━━═━━⊰✹💗✹⊱━━═━━
🌹 ➺ @sikas_flower ➺ 🌹
╰━━═━━⊰❀💗❀⊱━━═━━╯
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 براتون آموزش رب انار خونگی آوردم که تا فصل انار تموم نشده دست به کار بشید و انارهای ترشی که شانسی گیرتون میاد رو دور نریزید و رب درست کنید ،
از ده کیلو انار حدود یک کیلو رب انار میتونید درست کنید که البته بستگی به گوشت انارها داره✌🏻
من با انار ترش محلی خالص درست کردم ولی اگر ملس دوست دارید میتونید با انار شیرین مخلوط کنید✋🏻
سر و ته انارهارو جدا کنید از وسط برش بدید با کفگیر چوبی بهش ضربه بزنید تا براحتی دونه انارها جدا بشه و زودتر انارها دون بشه،انارهارو داخل قابلمه بزرگی بریزید و بهش آب اضافه کنید که من از آب انار طبیعی استفاده کردم که رب خوشرنگ تری بهم بده ،حدود یکی دو ساعت میذاریم تا خوب نرم بشه و درین فاصله با کفگیر انارهارو له کردم و کف روی انارهارو برداشتم تا کیفیت بهتری در نهایت داشته باشم بعد داخل آبکش گوشتهای انار رو با کفگیر و دست خوب جدا کردم دوباره گذاشتم روی گاز و کف روشو برداشتم و بهش زمان دادم تا غلیظ بشه و در آخر بهش کمی نمک هم اضافه کردم فقط اواخر پخت حواستون باشه بیشتر هم بزنید چون امکان ته گرفتن داره✋🏻
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به نام خداوندِ فاتح و فَتّاح
خداوندِ حمایت كننده و هدایتگر
به نام او كه گشاینده ی گره ها و بازكننده ی قفل هاست
او كه از تنگناها می رهاند و از بندها خلاصی می بخشد
او كه موانع را برطرف می سازد و مشكلات را در هم می شكند
به نام آن تدبیرگر یكتا و آن نجات دهنده ی راهشگا
خدایی که صاحب كلید تقدیر بندگان است
و قادر تغییر بر نفس همگان
ای خدای فتّاحم من از تو می خواهم
قفل ها را از وجودم باز كنی
گره ها را از زندگی ام بگشایی
و از زندان نفس ام برهانی
ای خدای خوبم: از تو می خواهم
از اسارت ها و عادت های بد خلاصم كنی
بر مشكلات و موانع پیروزم كنی
و از دام های شیطان مرا حفظ فرمایی
ای خدای مهربانم:از تو می خواهم
وضع ام را به بهترین شكل تغییر دهی
🍃آمین یا رب العالمبن
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس مایونز خونگی
مواد لازم
یک دونه تخم مرغ
دو قاشق سرکه سفید
یک قاشق چایخوری نمک
سس خردل ی قاشق غذاخوری سر خالی
که زدنش کاملا اختیاری من دوست داشتم
میدونید پایه سس مایونز روغن مایع هست پس روغن مایع معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی میتونید روغن بادوم زمینی يا روغن زیتون بدون بو استفاده کنید سس سالم تری خواهید داشت .
مواد تون داخل ظرف مد نظرتون بریزید بعد با گوشت کوب برقی يا هم زن به ارامی بزارید ثابت هم بخوره یعنی هی تکون ندید مخصوصا ده ثانیه اول چون ممکنه ببره یا شل بشه
ی نکته چون مواد نگهدارنده نداره بهتر ظرف دو الی ۳ روز مصرف بشه و داخل یخچال نگهداری بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#مسقطی
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم
نشاسته گل نصف لیوان
آب 3 لیوان
شکر یک و نیم لیوان
جوهرلیمو نوک ق چ
گلاب نصف لیوان
روغن مایع یا کره 40 گرم
زعفران غلیظ به میزان لازم
طرز تهیه
نشاسته و یک لیوان آب رو داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید بعد از 1افی ردش کنید و توی قابلمه بریزید.
شکر و بقیه آب رو اضافه کنید و قابلمه رو روی حرارت ملایم بزارید.
وقتی شکر حل شد جوهر لیمو رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیره و نشاسته گلوله نشه.
بعد از حدود 40 دقیقه که کمی غلیظ شد زعفران رو اضافه کنید (با دست و دلبازی زعفران بریزید) و همینطور به هم زدن مداوم ادامه بدید تا مسقطی غلیظ بشه و بعد از حدود 2 ساعت که دیدید رد قاشق روی مواد افتاد گلاب و روغن رو اضافه کنید و به هم زدم ادامه بدید تا مسقطی قوام پیدا کنه و وسط ظرف جمع بشه. در آخر به دلخواه کمی خلال بادام تفت داده شده اضافه کنید و بعد از 2-3 دقیقه از روی حرارت بردارید.
مسقطی رو همونطور داغ د داخل ظرف بریزید و بعد برش بدید که بهتره کف ظرف با دستمال کاغذی کمی چرب کنید یا داخل قالب سیلیکونی بریزید و با قاشقی که پشتش رو چرب کردید صاف کنید.
بزارید تو دمای محیط خنک بشه و بعد 2-3 ساعت توی یخچال بزارید و برش بدید.
🍃مسقطی هر چقدر با حرارت کمتری پخته بشه طعم و کیفیت بهتری داره.
🍃اگه مسقطی خوب قوام پیدا نکنه و وسط قابلمه جمع نشه بعدا آب میندازه و خراب میشه.
🍃مسقطی رو توی یخچال یکماه میتونید نگه دارید.
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_فندقی 🥯 😋😍
▫️موز۱ عدد اگر رسیده باشه
▫️آرد جو دوسر ۲ قاشق غذاخوری
▫️جودوسر پرک ریز ۲ قاشق غذاخوری
▫️فندق ۱۷ عدد که خورد میکنید (اگر قبل از خورد کردن یه کوچولو تفت بدید عالی میشه)
▫️پودر یا آرد نارگیل ۱ قاشق غذاخوری
🛑برای تزیین
▫️پودر نارگیل مقداری
▫️فندق یا هر مغز دیگه ای به تعداد
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦