🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#اش_ابغوره_
مواد لازم
پيمانه ي اش من (مشتمه😉✊️)😂
برنج دو مشت
بلغور دومشت
لوبيا چشم بلبلي دومشت از شب خيس كنيد و صبح بزاريد بپزه
اب گوشت مقداري
سبزي (تره و جعفري )جمعا نيم كيلو
كوجه فرنگي يك كيلو ميكس شده يا رنده شده
فلفل سبز تند يك عدد
پياز بزرگ يك عدد
زردچوبه مقداري
فلفل سياه مقداري
نمك مقداري
پودر نعناع خشك
رب در صورت نياز
طرزتهيه:
پياز رو تف داده زردچوبه وفلفل سياه رااضافه كرده بلغور و برنج را يك ساعت قبل شسته و خيس كرده بوديم به اش همراه اب كوشت اضافه كرده اب اش رو تنظيم كرده نمك رو هم اضافه ميكنيم ميزاريم تا بجوشد چند جوش كه زد سبزي خرد شده رو هم اضافه كرده همراه لوبيا چشم بلبلي كه قبلا پخته بوديم و اماده بود
حالا در قابلمه رو ميزاريم و اجازه ميديم تا سبزي اش بپزه نوبت كوجه فرنكي ميكس شده يا رنده شده را هم به اش اضافه كرده چند جوش كه زد .نعناع خشك را هم به اش افزوده مخلوط كرده با فلفل سبز تند خردشده ،
فلفل بستگي به ذايقتون داره ميتونيد اضافه كنيد يا حذف كنيد.ما كمي اين اش رو تند دوست داريم كه من يه دونه خرد كردم بعد در قابلمه رو ميزاريم تا اش جا بيفته اين اش نه شل نه سفته لطفا دقت كنيد اخر سر هم ابغوره و رب دو قاشق غذاخوري اضافه كرده يك جوش كه زد خاموش ميكنيم (اينم دستور يك اش خوشمزه )از حال نوش جانتون
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#سمبوسه_پیتزایی
مواد لازم:
▪️خمیر یوفکا یکبسته
▪️یک عدد پیاز متوسط رنده شده
▪️500 گرم قارچ خرد شده
▪️200 گرم گوشت چرخ کرده
▪️پودر آویشن ، نمک و زردچوبه به مقدار لازم
▪️پنیر پیتزا به مقدار لازم
▪️یک عدد فلفل دلمه ای متوسط خرد شده
▪️یک قاشق رب گوجه فرنگی
طرز تهیه:🌮
در تابه چند قاشق روغن بریزید و پیاز و زرد چوبه را به آن اضافه کنید.
گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و آن را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. وقتی گوشت پخته شد ، قارچ ها و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کنید.دوباره مواد را بهم بزنید و کمی آن را تفت دهید.رب را به مواد اضافه کنید و آن را حسابی بهم بزنید تا مواد رنگ بگیرد.حالا نمک و آویشن لازم را اضافه کنید و باز هم آن را بهم بزنید.برای پیچیدنسمبوسههم میتونین از نان لواش استفادهکنید هم خمیر یوفکا...
من اینجا ازخمیر یوفکا استفاده کردم
خمیر یوفکا روبهصورت مستطیلی که عرضش کم باشهوطولش زیاد برش میزنیم. مواد را در انتهای خمیر بریزید و پنیر پیتزا را در طول نان بپاشید.
حالا از گوشه ای خمیر را بپیچانید . ( سعی کنید مواد را به مقدار کافی بر روی خمیر بریزید) در تابه چند قاشق روغن بریزید (میتونیندر روغن شناور هم سرخ کنید ودر دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافیش گرفته شود)
دو طرف خمیر را به صورت کامل در روغن سرخ کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از 🌶️آشپزی درخانہ🌶️
امشب ﺁﺭﺯﻭی
ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ
ﺳﻌﺎﺩﺕ ،ﺳﻼﻣتی و
ﺳﺮ ﺑﻠﻨﺪیست
شبتون بخیر
خوابتون رویایی
لحظه هاتون پر از آرامش
و به امید فردایی بهتر
شب زیباتون در پناه خـدا
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️