فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام✋
مهربان که باشی
صبح هم زیباست،
خورشید هم زیباست
آسمان رنگ دیگری دارد
روزت رویایی است
اگرتوبخواهی.
برای مهربانی همیشه بهانه
پیدامیشود
صبحتون بخیر🌹
@khane_ashpazzi
باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅دسر موز با پاناكوتا نارگيلى😋
🍜طرز تهیه
خب اول ١بسته پودر ژله الوئه ورا رو با ١/٥ليوان اب جوش مخلوط كنين بزارين بنمارى بشه تا ذراتش كاملا حل بشن،بزارين كنار تا خنك بشه
بعد پاناكوتاتونو درست كنين
✍مواد لازم پاناکوتا
شير ٢ليوان
شكر ٦ق غ
ژلاتين ٢ق غ+داخل ١/٤ليوان آب سرد حل كنيد و رو كترى بنمارى كنين تا ذرات كاملا حل بشن
خامه صبحانه ١٠٠گرم
پودر نارگيل ١/٣ليوان
🍜طرز تهيه
ژلاتين رو با آب سرد مخلوط كنين بعد بنمارى كنين
شكر رو داخل شير بريزين و بزارين رو شعله تا شكر حل بشه
خامه رو بنمارى كنين تا كاملا شُل شده و روون بشه
حالا شعله رو خاموش كنين و ژلاتين و خامه رو بهش اضافه كنين
فعلا نارگيل رو اضافه نكنين
حالا يكم از پاناكوتا رو بريزين داخل قسمت هاى گل و برگ قالب بزارين يخچال تا نيم بند بشه ،نيم بند كه شد يكم از ژله الوئه ورا رو بريزين داخلش اونم بمونه يخچال نيم بند بشه بعد يكم خلال پسته داخل بريزين و حلقه هاى موز و يكم از ژله الوئه ورا و بزارين يخچال نيم بند بشه ،دوباره اين مرحله رو تكرار كنين تا موز و ژله الوئه ورا تموم بشن.
اين لايه كنين بند شد پودر نارگيل رو به پاناكوتاتون اصافه كنين و هم بزنين بعد بريزين رو لايه قبلى
بمونه تو يخچال تا خوب خوب ببنده.بعد كه برگردونديد با قلمو و رنگ خوراكى روشو يكم رنگ كنين تا خوشگلتر بشه.
من به رنگ زرد يكم پودر طلايى هم زدم تا براق بشه.
ميتونين اون موقع كه پاناكوتا رو تو قسمت گل و برگ ميريزين بهش رنگ خوراكى اضافه كنين تا پاناكوتا كلا رنگى باشه،ولى به نظر من اين مدل كه خودم درست كردم خوشگلتر اومد.
#دسر_موز_با_پاناکوتا_وانیلی🍮
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅نان بدون فر😋
✍مواد لازم
آب ولرم یک پیمانه
ماست سه ق غ
یک ق غ روغن زیتون
یه ق چ نمک
آرد گندم حدود سه پیمانه
بکینگ پودر سه ق چایخوری
🍜طرز تهیه
آب و ماست و روغن و نمک رو مخلوط میکنیم دو پیمانه ارد و بکینگ پودررا ریختید مابقی رو کم کم بریزین ورز بدین تا خمیر نرم و لطفی به دست بیاد که چسبنده نباشه .
روی خمیر رو یه حوله ی تمیز میزاریم و می پوشونیم حدود نیم ساعت الی یکساعت تا عمل بیاد.
سطح کار رو کمی ارد پاشی کنید مقداری از خمیر رو برمیداریم و باز میکنیم و توی تابه که کمی روغن ریختم پهنش کردم وقتی حباب زد برمیگردونیم طرف دومش هم بپزه . اگر زیادی روی حرارت بمونه خشک و سفت میشه . وقتی از تابه دراوردین تو یه سفره پارچه ای بپیچید که خشک نشه. .این مقدار حدود هفت تا نون میشه .
#نان_بدون_فر🍞
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅سوپ کدو حلوایی😋
✍مواد لازم
کدو حلوایی پاک شده وخرد شده: دو لیوان
سیب زمینی :دو عدد متوسط
هویج: یکعدد
قرص عصاره مرغ :دوعدد
فلفل نمک آویشن به مقدار کافی
خامه صبحانه: به مقدار لازم
جعفری خرد شده :به مقدار لازم
🍜طرز تهیه
دو ليوان كدوي بدون پوست و خرد شده و يك عدد هویج خرد شده و دو عدد سيب زميني متوسط رو به همراه دو ليوان آب میزاریم رو گاز بعد بهش عصاره مرغ اضافه کرده تا خوب بپزه.اواخر پخت كمي نمك فلفل سیاه و آویشن میزنیم و وقتي خوب پخت ميكس میکنیم.منبا همزن برقی اینکاروکردم (دمه دست بود با همون میکسکردم ولی شما میتونین با بلندر میکسش کنید)
موقع سرو روش خامه بريزيد و با جعفري تزئين كنيد.
اين سوپ كمي شيرينه ،ميتونيد بعد از ميكس كردن كمي آبليموي تازه بهش اضافه كنيد با نون برشته میل کنید کلی میچسبه.
#سوپ_کدو_حلوایی🍲
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅پاستیل😋
🍜طرز تهیه
بچهها پاستیل درست کردم،یعنی اینقدر خوب شده از بیرونیا هم بهتر،هم درست کردنش اسونه هم سالم. بهداشتیه،حتما برای عزیزانتون درست کنید،پودر ژله از هر رنگی که دوست داشتید رو با نصف لیوان آب سرد و دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و دوقاشق غذاخوری گلوکز روی بخار کتری به مدت یه ربع هم میزنیم تا ذرات ژلاتین و گلوکز خوب حل بشن و هیچ ذراتی نمونه،کف روی مایع رو میگیریم تا پاستیل های شفافی داشته باشیم ،بعداز این مدت تو ظرف سس خوری ریختم و قالبهای سیلیکونی مو باهاش پر کردم و دو ساعت گذاشتم یخچال،از اونجایی که من خیلی عجولم،یک ساعت و نیم بعد از یخچال درآوردم دستمو با روغن مایع کمی چرب کردم و پاستیلامو از قالب درآوردم،بچهها قالبهای سیلیکونی احتیاج به چرب کردن نداره،پاستیلا رو تو ظرف دربسته تا یک ماه تو یخچال میتونید نگه دارید،انشاالله درست کنید برای کوچولوهای خوشگلتون و لذت ببرید.
#پاستیل🍡
@khane_ashpazzi
باما همراه شوید
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅گوشفیل😋
✍مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱۰۰ گرم (نصف لیوان )
روغن مایع ٢ قاشق غ
وانیل ۱/۴ قاشق چ
زعفران حل شده غلیظ ۱/٢ قاشق چ آرد ٢۵۰ گرم
روغن مخصوص سرخ کردن
#شربت_بار
آب ۱ لیوان
شکر ٢ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
آبلیمو ی۱ قاشق چ
زعفران ۱/۴ قاشق چ
🍜طرز تهیه
اول شربتو درست کنید . آب و شکر رو با لیسکِ سیلیکونی مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا حجمش تقریبا نصف بشه , از روی حرارت بردارید و آبلیمو و زعفران و گلاب رو اضافه کنید . کنار بگذارید تا خنک بشه .
حالا مواد شیرینی رو آماده کنید . غیر از آرد , همه ی موادو داخل کاسه بریزید و با ویسک ( همزن دستی ) یکدستشون کنید . آرد الک شده رو اضافه کنید . اول با قاشق و بعد با دست خوب مخلوط کنید تا خمیرتون کاملا لطیف بشه . حالا روی سفره ی سیلیکونی ( اگر در دسترس نداشتید یک سطح صافو کمی آرد پاشی کنید ) خمیر رو نازک باز کنید . بعد اون رو به شکل مربع های یک اندازه برش بزنید . ( من ٧ در ٧ بریدم ) . روشونو با غلتک سوراخ زن یا هر ابزاری که در اختیار دارید سوراخ سوراخ کنید تا وقت سرخ کردن پف نکنن . حالا اونها رو به شکل گوشِ فیل یا پاپیونی شکل بدید . قسمتی که جمع کردید رو فشرده کنید تا در حین سرخ شدن باز نشه . همه رو داخل سینی آرد پاشی شده بزارید و بعد از تموم شدن کارِ برش , تو یک قابلمه ی کوچیک روغن فراوون بریزید و روی حرارت بگذارید . بعد از داغ شدن روغن , گوشفیل ها رو چندتا چندتا داخلش بندازید . بعد از سرخ شدن , اونها رو تو شربت بار خنک شده بریزید و زیر و روشون کنید و بعد از یکی دو دقیقه درشون بیارید .
این شیرینی_شربتی خیلی ساده تر از انواع دیگه است و مثل همونها خوشمزه و عالی . و شربت زیاد داخلشون نفوذ نمیکنه .
#گوشفیل
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️