🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅شیرینی کلمپه ی خرمایی😋
🍜طرز تهیه
۱۲۵ گرم روغن جامد پخت و پز و ۱۲۵ گرم روغن قنادی و
۱۲۰ گرم پودر قند رو حدود ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم میزنیم. ۱ عدد تخم مرغ و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل رو افزوده وکمی هم میزنیم ۱/۸ لیوان آب و۱/۴ لیوان شیر و ۳_۴ لیوان آرد رو کمکم افزوده و در حد جمع شدن خمیر آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید به هیچ وجه خمیر رو با کف دست ورز ندهید ۰/۵ ساعت تو یخچال بزارید خمیر رو حدود ۰/۵ میلیمتر پهن کنید با قالب بزنید حدود ۱/۴ ق چ مواد میانی بریزین و بپیچین داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ _۲۰ دقیقه در حد طلایی شدن زیر خمیر، مواد میانی شامل گردوی ریز شده، خرمای پوست گرفته و پوره شده، جوز هندی، دارچین، پودر زنجبیل و یک قاشق روغن مایع می باشد.
#شیرینی_کلمپه_خرمایی🍪
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅کیک موز هرمی😋
🍜طرز تهیه
دو بسته پتی بور رو خرد کرده با مقداری مغز گردو ریز شده، یک قاشق پودر کاکائو و 100 گرم شکلات تلخ بنما ری شده مخلوط می کنیم، سپس روی سلفون مواد رو پهن میکنیم، دو تا موز رو بین مواد گذاشته و به فرم مثلث با کمک سلفون شکل می دهیم، پس از چند ساعت در یخچال برش داده و تزیین می کنیم.
#کیک_موز_هرمی🍌
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
#خشك_كردن_ليمو
لیموهارو بشویید و خشک کنید بعداسلایس کنید و هسته هاشو بگیرید،اگر منطقه تون گرمه بذارید جلوی آفتاب تا خشک بشه ولی الان که هوا کمی خنک شده و آفتاب ضعیفه بهتره که داخل فر خشکش کنید،فر رو روی کمترین درجه ای که داره بذارید ولیموهارو در سینی فر بچینید و بذارید خشک بشه ،بهتره یک قاشق لای در فر بذارید تا رطوبتش خارج بشه.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از اشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی 👩🍳پیتزا پپرونی ماهیتابه ای خوشمزه😍
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی 👩🍳 لازانیای سوخاری به سبک سمبوسه😱
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_سیب_زمینی_بامیه_ای
مواد لازم:
7 عدد سیب زمینی کوچک و متوسط
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1/4 پیمانه آرد
3 قاشق غذاخوری خرده نان (یا پودر سوخاری درشت)
1/2 قاشق غذاخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 عدد تخم مرغ
✍طرزتهیه:
سیب زمینی ها رو پوست کنده و درشت خرد میکنیم و توی آب ریخته 15-20 دقیقه میپزیم. (نباید خیلی بپزه که توی آب خرد و له بشه) بعد توی آبکش ریخته وبعد درون کاسه ای میریزیم و با پشت چنگال لهش میکنیم بعد بهش نشاسته ذرت و آرد و خرده نان و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده بعد 1 تخم مرغ توی مواد میشکنیم و با پشت چنگال حسابی له میکنیم تا خمیری بدست بیاد. (خیلی هم چسبناکه)
بعد این خمیر رو توی قیف ریخته، یه تابه گود کوچیک یا شیرجوش رو تا نصفه روغن سرخ کردنی میریزیم و روی حرارت میزاریم داغ که شد توسط قیف و ماسوره شکوفه شبیه بامیه، به اندازه های دلخواه توی روغن داغ از مواد میریزیم و سرخ میکنیم باید مثل درست کردن بامیه به اندازه دلخواه که فشار دادید با یه قیچی آشپزخونه که چرب کردید، خمیرو ببرید تا بیوفته توی روغن حرارت رو زیاد نکنید که روغن زود نسوزه. تقریبا هر تیکه رو 3 تا 5 دقیقه توی روغن سرخ کنید و چند بار زیر و رو کنید تا اندازه ای که میخواهید طلایی بشه. بعد روی دستمال یا حوله آشپزخونه بزارید تا روغن اضافیش جذب دستمال بشه بعد با سس ها و سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید. خیلی خوشمزه میشه.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️