هدایت شده از اشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از اشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی 👩🍳پیتزا پپرونی ماهیتابه ای خوشمزه😍
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی 👩🍳 لازانیای سوخاری به سبک سمبوسه😱
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_سیب_زمینی_بامیه_ای
مواد لازم:
7 عدد سیب زمینی کوچک و متوسط
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1/4 پیمانه آرد
3 قاشق غذاخوری خرده نان (یا پودر سوخاری درشت)
1/2 قاشق غذاخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 عدد تخم مرغ
✍طرزتهیه:
سیب زمینی ها رو پوست کنده و درشت خرد میکنیم و توی آب ریخته 15-20 دقیقه میپزیم. (نباید خیلی بپزه که توی آب خرد و له بشه) بعد توی آبکش ریخته وبعد درون کاسه ای میریزیم و با پشت چنگال لهش میکنیم بعد بهش نشاسته ذرت و آرد و خرده نان و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده بعد 1 تخم مرغ توی مواد میشکنیم و با پشت چنگال حسابی له میکنیم تا خمیری بدست بیاد. (خیلی هم چسبناکه)
بعد این خمیر رو توی قیف ریخته، یه تابه گود کوچیک یا شیرجوش رو تا نصفه روغن سرخ کردنی میریزیم و روی حرارت میزاریم داغ که شد توسط قیف و ماسوره شکوفه شبیه بامیه، به اندازه های دلخواه توی روغن داغ از مواد میریزیم و سرخ میکنیم باید مثل درست کردن بامیه به اندازه دلخواه که فشار دادید با یه قیچی آشپزخونه که چرب کردید، خمیرو ببرید تا بیوفته توی روغن حرارت رو زیاد نکنید که روغن زود نسوزه. تقریبا هر تیکه رو 3 تا 5 دقیقه توی روغن سرخ کنید و چند بار زیر و رو کنید تا اندازه ای که میخواهید طلایی بشه. بعد روی دستمال یا حوله آشپزخونه بزارید تا روغن اضافیش جذب دستمال بشه بعد با سس ها و سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید. خیلی خوشمزه میشه.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_دونات_پیتزایی
موادلازم:
آب گرم ۱ لیوان
شیر گرم ۱/۲ لیوان
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری
آرد سفید به مقدار لازم
کالباس خردشده ۲ لیوان
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و آویشن به مقدار لازم
شکر ۱/۲ قاشق مربا خوری
✍طرزتهیه:
شکروخمیرمایع رومخلوط میکنیم وداخل آب گرم میریزیم کنارمیگذاریم تاعمل بیاید.
شیرگرم راداخل ظرفی ریخته وتمام ادویه هاروبهش اضافه میکنیم بعدخمیرمایع روکه عمل اومده وداخل شیرمیریزیم ومخلوط میکنیم .
آردروبه مقداری که خمیرشلی به مابدهداضافه میکنیم.
کالباس روبارنده درشت رنده کرده به همراه فلفل دلمه نگینی خردشده داخل خمیرمیریزیم وهم میزنیم وبعدبه اندازه ای که خمیربه دست نچسبد آردمیریزیم آردروکم کم اضافه کنین.
خمیرآماده شده روکناربگذاریدبه مدت ۱ ساعت ونیم پف کنه بعدکه خمیرآماده شداون روپهن میکنیم وقالب میزنیم .
داخل ظرف گودی روغن میریزیم خوب که داغ شد دونات هاروداخلش میندازیم تاغوطه ورشه وسرخ بشه .
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
#پالپ_ليمو
آب ليمو طبيعي كه ميگيريد وقتي صافش ميكنين از لردها يا همون پالپ ها استفاده كنيد.
وقتي صافش كردين لرداشو بريزيد تو قالب يخ و بذاريد فريزر تا يخ بزنه،
بعد هم قالبي دربياريد و تيكه تيكه داخل زيپ كيپ بذاريد تا هر بار كه بازم داريد راحت ازشون استفاده كنيد.
پالپ ليمو داخل غذا و براي شربت عالي ميشه.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️