#خورشت_کرفس
ابتدا گوشت گوسفندی رو با پیاز ریز خرد شده و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل تفت میدیم و کمی آب میریزیم و میزاریم بپزه.برای سبزی خورشت از نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس استفاده میکنیم و سبزی ها را سرخ میکنیم نسبت نعنا به جعفری بایستی کمتر باشه چون اگه نعناش زیاد باشه تلخ میشه
ساقه های ترد کرفس خرد کرده و در کمی کره یا هر روغنی که دوست دارین تفت بدین و در اواسط پخت به خورشت اضافه میکنیم .چون اگر از ابتدا اضافه کنیم ساقه های کرفس له میشن و شکل جالبی پیدا نمیکنن.
در نهایت نمک خورشت رو میزنم و برای چاشنی خورشت از چند تا پر لیمو خشک پاک شده و آبلیمو یا آبغوره استفاده میکنم .
من اصلا رب نمیزنم ولی از زعفرون استفاده میکنم که خیلی خوشرنگ و عااااالی میشه.
برای به روغن افتادن خورشت هاتون هم اول اینکه تنگاب بگیرید خورشت هاتون رو یعنی از اول آب زیادی نریزید و با شعله سوزنی و ریز جوش بزارید سر صبر بپزه.دوم اینکه خورشت هاتون رو هم نزنید بلکه با قاشق به صورت ضربه ای هم بزنید که روغنی که پس داده دوباره جذب نشه.
@khane_ashpazzi
✅تیرامیسو😋
✍مواد لازم
یک بسته پودر کرم تیرامیسو
شیر سرد 1 لیوان
بیسکوئیت اوریو چند عدد
نسکافه حل شده غلیظ کمی
🍜طرز تهیه
پودر کرم و شیر رو باهم مخلوط کنید اول با دور کند همزن بزنید بعد دور رو تند کنید تا فرم بگیره.
بیسکوییت ها رو توی نسکافه بزنید و دربیارید.یه لایه کرم یه لایه بیسکوئیت. در آخر هم با پودر کاکائو تزئین کنید
به خوشمزگیِ تیرامیسوی خونگی نیست ولی برای رفع تکلیف بد نیست ـ مزه ی تیرامیسوی سوپر مارکت ها رو میده.
#ترامیسو🍮
@khane_ashpazzi
#فرنی_موز 🍪🍌
سه تا لیوان شیر با 5 قاشق غذاخوری آرد برنج و 4قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله بسیار ملایم میذاریم.مرتب باید هم زده بشه تا به غلظت مورد نظرتون برسه.در انتها مقداری کره اضافه کرده و زیرش رو خاموش میکنیم و یک عدد موز بزرگ رو رنده کرده و داخل فرنی میریزیم و اگه دوست دارید کنجد و پودر نارگیل رو هم به فرنی همراه موز اضافه میکنیم.
@khane_ashpazzi
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_بادمجان 🍆 😋
4 عدد بادمجان
4 عدد پیاز
3 عدد گوجه فرنگی
3 عدد فلفل سبز
برای پختن پیاز:
روغن مایع
2 ق غ رب گوجه فرنگی
2 ق چ سس فلفل قرمز
نصف ق چ فلفل سیاه
1 ق چ پودر سیر
نمک تا 2 ق چ
🧀برش های ورقه ای پنیر چدار برای قرار دادن ببین برش های بادمجان.
🔸پیاز را در روغن سرخ کنید ، پیاز که نرم شد به اون رب گوجه اضافه کنید و اجازه بدید تا مقداری رنگ رب تیره تر بشه به اون نمک، سس فلفل، فلفل سیاه، پودر سیر رو اصافه کنید و تا کمی طلایی شدن پیاز اون رو حرارت بدید.
بادمجان ها رو مشابه کلیپ برش بزنید و اون در کف ظرفی که سی تهیه شده از روغن، آب و رب گوجه ریختید بچینید. ما بین برشها پیاز سرخ شده ، و پنیر ورقه ای قرار بدید. در انتها گوجه خرد شده و فلفل سبز خرد شده( یا فلفل دلمه) رو بریزید. روی ظرف رو با فویل آلومینیومی پوشش بدید و برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه قرار بدید.
@khane_ashpazzi