eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
#خورشت_کرفس ابتدا گوشت گوسفندی رو با پیاز ریز خرد شده و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل تفت میدیم و کمی آب میریزیم و میزاریم بپزه.برای سبزی خورشت از نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس استفاده میکنیم و سبزی ها را سرخ میکنیم نسبت نعنا به جعفری بایستی کمتر باشه چون اگه نعناش زیاد باشه تلخ میشه ساقه های ترد کرفس خرد کرده و در کمی کره یا هر روغنی که دوست دارین تفت بدین و در اواسط پخت به خورشت اضافه میکنیم .چون اگر از ابتدا اضافه کنیم ساقه های کرفس له میشن و شکل جالبی پیدا نمیکنن. در نهایت نمک خورشت رو میزنم و برای چاشنی خورشت از چند تا پر لیمو خشک پاک شده و آبلیمو یا آبغوره استفاده میکنم . من اصلا رب نمیزنم ولی از زعفرون استفاده میکنم که خیلی خوشرنگ و عااااالی میشه. برای به روغن افتادن خورشت هاتون هم اول اینکه تنگاب بگیرید خورشت هاتون رو یعنی از اول آب زیادی نریزید و با شعله سوزنی و ریز جوش بزارید سر صبر بپزه.دوم اینکه خورشت هاتون رو هم نزنید بلکه با قاشق به صورت ضربه ای هم بزنید که روغنی که پس داده دوباره جذب نشه. @khane_ashpazzi
✅تیرامیسو😋 ✍مواد لازم یک بسته پودر کرم تیرامیسو  شیر سرد 1 لیوان بیسکوئیت اوریو چند عدد نسکافه حل شده غلیظ کمی 🍜طرز تهیه پودر کرم و شیر رو باهم مخلوط کنید اول با دور کند همزن بزنید بعد دور رو تند کنید تا فرم بگیره. بیسکوییت ها رو توی نسکافه بزنید و دربیارید.یه لایه کرم یه لایه بیسکوئیت. در آخر هم با پودر کاکائو تزئین کنید به خوشمزگیِ تیرامیسوی خونگی نیست ولی برای رفع تکلیف بد نیست ـ مزه ی تیرامیسوی سوپر مارکت ها رو میده. #ترامیسو🍮 @khane_ashpazzi
#تهچین_کوبیده_قالبی_مجلسی 🔅قالب رو چرب کرده وگوشت چرخ کرده رو با پیاز وادویه خوب ورز دهیدوته قالب بریزید،مایع ته چین را اضافه کنید،سپس قالب را در فر بگذارید @khane_ashpazzi
ایده های خوشمزه 😍😍 روی نان تست رو با قالب های شیرینی طرح بدید سپس روی یه نون تست دیگه بزارید بینشون رو میتوانید از پنیر و گردو و مربا و ..... استفاده کنید😋 @khane_ashpazzi
#فرنی_موز 🍪🍌 سه تا لیوان شیر با 5 قاشق غذاخوری آرد برنج و 4قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله بسیار ملایم میذاریم.مرتب باید هم زده بشه تا به غلظت مورد نظرتون برسه.در انتها مقداری کره اضافه کرده و زیرش رو خاموش میکنیم و یک عدد موز بزرگ رو رنده کرده و داخل فرنی میریزیم و اگه دوست دارید کنجد و پودر نارگیل رو هم به فرنی همراه موز اضافه میکنیم. @khane_ashpazzi
ايده جالب براى سرو ليمو 😃🍋 اينجورى هم مهمونا ميتونن از اب ليمو تازه استفاده كنند هم اينكه دانه ها و تفاله ليمو وارد غذا نميشه از طرفى هم خودش يه تزئين شيك و باحاله @khane_ashpazzi
#جوجه_چينى 🍗 😋 🔸سينه مرغ يا فيله را خرد كرده داخل مواد ميريزم ( آرد ، نمك ، فلفل ، زردچوبه، يك عدد تخم مرغ، و مقدارى ماء الشعیر ريخته ) اندازه اين مواد بستگى به تعداد مرغ دارد . مواد بايد مثل ماست شود. چند ساعتى داخل مواد بخوابونيد ودر يك ظرف كوچك روغن ريخته و سرخ كنيد @khane_ashpazzi
#هندوانه يخى هندوانه بدون هسته و شکر را در میکسر میکس کنید سپس در قالب بریزید و یک حلقه لیمو و چوب بستنی داخلش بذارید. @khane_ashpazzi
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆 😋 4 عدد بادمجان 4 عدد پیاز 3 عدد گوجه فرنگی 3 عدد فلفل سبز برای پختن پیاز: روغن مایع 2 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق چ سس فلفل قرمز نصف ق چ فلفل سیاه 1 ق چ پودر سیر نمک تا 2 ق چ 🧀برش های ورقه ای پنیر چدار برای قرار دادن ببین برش های بادمجان. 🔸پیاز را در روغن سرخ کنید ، پیاز که نرم شد به اون رب گوجه اضافه کنید و اجازه بدید تا مقداری رنگ رب تیره تر بشه به اون نمک، سس فلفل، فلفل سیاه، پودر سیر رو اصافه کنید و تا کمی طلایی شدن پیاز اون رو حرارت بدید. بادمجان ها رو مشابه کلیپ برش بزنید و‌ اون در کف ظرفی که سی تهیه شده از روغن، آب و‌ رب گوجه ریختید بچینید. ما بین برشها پیاز سرخ شده ، و پنیر ورقه ای قرار بدید. در انتها گوجه خرد شده و فلفل سبز خرد شده( یا فلفل دلمه) رو بریزید. روی ظرف رو با فویل آلومینیومی پوشش بدید و‌ برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه قرار بدید. @khane_ashpazzi