eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ #دمنوش_جادویی دمنوشی برای سرد مزاج‌‌ها مواد لازم چوب دارچین: 2عدد کوچک      برگ نعناع: 3 تا 4عدد زنجبیل تازه: یک قاشق چای‌خوری برگ آویشن: 2 تا 3عدد طرز تهیه همه این مواد را با آب دم کنید و بعد از دم کشیدن آن را صاف کرده و بنوشید. انتخاب با خودتان است؛ هم می‌توانید هر یک از این مواد را به‌طور جداگانه دم و میل کنید یا هر سه مورد را با هم ترکیب و دم کنید. آویشن برای درمان سرفه بسیار موثر است. اگر دوست دارید کمی دمنوش‌تان را شیرین کنید، توصیه می‌شود از نبات استفاده کنید. این دمنوش را چهاربار در روز بنوشید. @khane_ashpazzi
#خانه_داری👆🎥 برای براق کردن قابلمه رویی یا آلومینیوم اول داخل قابلمه آب پر کنید،یک قاشق غذاخوری جوهرلیمو داخل آب بریزید و به مدت یک ربع بزارید روی اجاق تا بجوشه و سفید بشه😊 بعد آب رو دور بریزید و یک دست سیم اسکاج بکشید به همراه کمی مایع ظرفشویی. اینطوریه که براق و عالی میشه بدون هیچ سابیدنی😉😌😌😌 @khane_ashpazzi #کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص عاشقان پیتزا 👌 این پیتــــــزا سیب زمینی فوق العاده رو خودتون درست کنید و لذت ببرید 😋🍕 @khane_ashpazzi
🥙🥪سالاد سیب زمینی هویج متوسط : 1 عدد خیارشور : 2عدد پنیر گودا : 1 پیمانه سس مایونز : به میزان لازم خامه : ½ پیمانه آبلیمو : ¼ پیمانه گوجه و جعفری : برای تزیین ✅طرز تهیه: برای تهیه سالاد سیب زمینی ابتدا سیب زمینی و هویج را آب پز نموده و به شکل مکعب خرد کنید. پنیر را نیز خرد کرده و کنار بگذارید. سس مایونز ، خامه ، نمک و آبلیمو را مخلوط نمایید و سیب زمینی ها را به صورت داغ 10 دقیقه در آن قرار دهید. سپس هویج ، پنیر و خیارشور خرد شده را به آن بیفزایید ، مخلوط نموده و در ظرف بچینید. روی آن را با گوجه فرنگی ، جعفری و خیار شور تزیین و سرو کنید. نوش جان … @khane_ashpazzi
#ترفند_های_آشپزی اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده شده است🍃👇 آنها را بمدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید. دوباره سفت شده و تازگی خود را باز خواهد یافت. @khane_ashpazzi
👌👌👌 باقالی پلو = یک پیمانه برنج +یک پیمانه باقالی+ دو ق غ شوید شوید پلو = یک پیمانه برنج + سه ق غ شوید لوبیا پلو = یک پیمانه برنج + یک پیمانه لوبیاسبز خوردشده عدس پلو = یک پیمانه برنج + نصف پیمانه عدس ماش پلو = یک پیمانه برنج + سه چهارم پیمانه ماش رشته پلو = یک پیمانه برنج + یک پیمانه رشته پلویی خوردشده نخودفرنگی پلو = یک پیمانه برنج + یک پیمانه نخودسبز سبزی پلو = یک پیمانه برنج + نصف پیمانه سبزی تفت داده شده لوبیاپلو با (لوبیا چیتی .لوبیا سفید.لوبیا چشم بلبلی. لوبیاقرمز) = یک پیمانه برنج + نصف پیمانه لوبیای پخته شده نخودپلو = یک پیمانه برنج + نصف پیمانه نخودآبگوشتی پخته شده قیمه پلو = یک پیمانه برنج + نصف پیمانه لپه + نصف پیمانه گوشت چرخ کرده کلم پلو = یک پیمانه برنج + نصف پیمانه کلم خوردشده کشمش پلو = یک پیمانه برنج + نصف پیمانه کشمش آلبالو پلو = یک پیمانه برنج + نصف پیمانه آلبالو این مقدار تناسب بین یک پیمانه برنج بود که برای یک نفر استفاده میشه برای مقادیر بیشتر به تعداد خانواده مواد اضافه میشن .😋 @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
وااای اینا رو چقدر خوشگله برا صبحونه بچه هاا😍😍 بفرست برا مامانای با سلیقه😉 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @khane_ashpazzi
#نکات_آشپزي #ترفند_پخت_زرشک_پلو 🍛🍛🍛🍛🍛 🍲شکر را باید به زرشک در حال حرارت دیدن افزود زیرا هم  باعث می‌شود زرشک‌ها روی برنج بچسبند، هم غذا طعم ترش و شیرین پیدا کند @khane_ashpazzi
ته چین عربی🥘 🔰مواد لازم: برنج ۴ پیمانه مرغ ۴ قطعه گوجه فرنگی ۲ عدد کاهو ۱ کیلوگرم کره ۱/۲ پیمانه زعفران به مقدار لازم مغز آجیل (برای تزیین) به مقدار لازم لیمو (ریز و ترش) ۴ عدد برگ بو ۴ عدد نمک به مقدار لازم ✍️طرز تهیه: مرغ را از شب قبل یا حد اقل ۲ساعت قبل با مقداری كره،زعفران ،آب لیمو ترش ، برگ بو و یك استكان آب پیاز مزه دار میكنیم . .ظرف نچسبی را چرب کرده، تکه‌های مرغ را در آن می‌چینیم و مابین آنها گوجه‌فرنگی‌ها را خرد كرده و میچینیم روی مرغها را با كاهو میپوشانیم. دز ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و بعد از آبكش كردن آن را روی مرغ ریخته و دوباره كمی كاهو روی آن قرار میدهیم همین‌طور لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم تا مواد تمام شود. بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه می‌گذاریم تا دم بکشد. كمی كره را روی برنج میدهیم و بعد از دم كشیدن برنج را داخل ظرف مناسب برمیگردانیم. @khane_ashpazzi