eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد قنادی حدود 400 گرم میزان آرد در تهیه انواع نان تقریبی هست و بسته به جنس آرد ممکن است کمتر یا بیشتر مصرف شود. خمیرمایه فوری 1 قاشق غذاخوری شکر 1سوم پیمانه(برای شیرین تر شدن نان میتوانید نصف پیمانه شکر مصرف کنید) شیر ولرم 3چهارم پیمانه کره نرم 50 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد نمک 1 پَنس(مقداری که بین انگشت اشاره وشصت جا میشود) مواد رومال: زرده تخم مرغ 1عدد کره ذوب شده کمی شربت بار یا عسل گرم شده کمی کنجد به میزان لازم 📝 آرد را 3 مرتبه الک و کنار بگذارید خمیر مایه فوری و1قاشق مرباخوری از شکررابهمراه شیر ولرم مخلوط کرده و روی ظرف را 5 تا 7 بپوشانید تا خمیر مایه عمل بیاید. این مرحله به منظور تست سالم بودن خمیرمایه و بهبود کیفیت نان انجام میشود در ظرف دیگری کره نرم،نمک،شکر،زرده تخم مرغ را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را به آن افزوده و بلافاصله قاشق قاشق آرد اضافه کرده و با قاشق چوبی مخلوط کنید آرد را تاجایی اضافه کنید که خمیر در کاسه جمع و قابل ورز دادن شود اضافه کردن مقدار زیاد آرد باعث سفت شدن خمیر و در نهایت سفت شدن نان و مانع پف خمیر میشود روی سطح کار خیلی کم آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید در صورتی که در حین ورز دادن خمیر زیاد چسبنده بود کم کم خیلی کم آرد به آن افزوده و دوباره ورز دهید ولی مواظب باشید آرد زیادی به خورد خمیر ندهید خمیر نهایی کاملا لطیف و نرم است ولی به دست نمیچسبد.پ خمیر را در کاسه چرب شده قرار داده و یکدور در کاسه بچرخانید و یک + روی خمیر برای تشخیص زمان دو برابر شدن خمیر ایجاد کرده سلفون بکشید و ۱ونیم تا 2 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا دو برابر شود سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به صورت مستطیل باز کنید(بعداز استراحت نیاز به ورز ندارد) مقداری کره مذاب روی خمیر بمالید و برشهای اُریب روی آن بدهید (مواظب باشید برشها با لبه های خمیر فاصله داشته باشند) سپس شروع به لوله کردن خمیر کنید و بعد خمیر لوله شده را گرد کنید. قالب گرد 25 سانت را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید خمیر را در آن قرار دهید و روی انرا با نایلون چرب بپوشانید و در جای گرم برای 30 دقیقه استراحت دهید تا پف کند بعد به آرامی رومال کرده کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا زمانی که روی نان طلایی شود بپزید. حتما قبل از قرار دادن ظرف خمیر در فر،برای جلوگیری از خشک شدن نان کف فر یک ظرف آب جوش قرار دهید @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خرما ۴۰۰ گرم 🔸آرد گندم ۲۰۰گرم 🔸روغن به مقدار لازم 🔸گردو به مقدار لازم 🔸کنجد به مقدار لازم 👈خرما رو خوب بکوبید که یکدست و نرم بشه و آرد کاملا مخلوط شده باشه مخلوط آرد و روغن نباید خیلی رقیق باشه نه خیلی غلیظ به همین شکل که میبینید مناسب هست تا داغ هست به خرما اضافه کنید که این داغی باعث میشه کوبیدن راحت بشه تزیین و شکل دادن دیگه سلیقه خودتون هست میتونید قالب بزنید میتونید با دست شکل بدید👌 @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره 30 گرم(حدود 2 قاشق غذاخوری) شکر 1/3 پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد سفیده ها را برای رومال کنار بگذارید شیر ولرم 3/4 پیمانه خمیرمایه فوری 1 و نیم قاشق چایخوری آرد حدود 4 پیمانه میزان آرد کاملا تقریبی بوده ممکن است کمتر یا کمی بیشتر آرد مصرف شود شکلات صبحانه حدود 1 پیمانه عجب نونی پختم😋 مراحل کارشو ببینید👆 @khane_ashpazzi
شکلاتی ترکیه ای😍😍 تخم مرغ یک عدد کره صد و پنجاه گرم روغن مایع چهار ق غ یک لیوان پودر قند بکینگ پودر نوک ق چ دو ق غ پودر کاکائو آرد دو لیوان(ممکن بیشتر بخواد تا جایی بزنبد خمیر به دست نچسبه ) تمام مواد به جز آرد رو مخلوط کنید با چنگال یا همزن دستی از همزن برقی هم میشه استفاده کنید آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه خمیر خیلی باید لطیف باشه ... @khane_ashpazzi
🍃🥣 برای درست کردن این آش دوتا پیاز متوسط رو خرد کنید و تفت بدید تا طلایی بشه. یه لیوان سرخالی برنج شسته همراه با آب داخلش بریزید و اجازه بدید برنج ها بپزه و آب قابلمه کم بشه. طبیعی ترین و ترش ترین دوغی که در دسترستون هست رو داخل قابلمه بریزید. یک و نیم لیوان نخود از قبل پخته رو اضافه کنید. سبزی اضافه کنید که من تو این آش فقط گشنیز خرد شده میریزم. نیم ساعت آخر گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته ورز بدید و گلوله های کوچک درست کنید و داخل آش بریزید تا بپزه. نمک و فلفل سیاه هم فراموش نشود. @khane_ashpazzi
به روشهای مختلفی میشه این نوع از ماکارونی راتهیه کرد، روش اول اینکه مثل من،ماکارونی رابه مدت 15 دقیقه_من کمی بیشترمیگذارم چون این ماکارونی کمی ضخیم وسفته ولی مراقب باشین که له نشوند_ درابی که کمی نمک وروغن ریخته اید بجوشانیدسپس ابکش کنیدداخل انها راازمایه ماکارونی _مواددلخواه_پرکنید،سپس کف ظرف کمی روغن بدهیدسیب زمینی ورقه ای بچینیدوماکارونی ها راداخل ظرف چیده وبه مدت 45دقیقه تایک ساعت دم کنید. روش دوم اینکه بعدازابکشی وپرکردن بامایه ماکارونی روی انها پنیرپیتزابریزید. داخل ظرف بچینید_کف ظرف می تونین کمی سس سفید_بشامل_بریزید ودرفرقراردهیدتا پنیراب شود و ماکارونی پخته تر_می تونین روی ظرف هم فویل بکشید وچندسوراخ بزنید_ یک روش دیگرپختن این نوع ازماکارونی به صورت لازانیا است یعنی وقتی ازمایه پرشدن کف ظرف یک لایه سس بشامل وپنیرپیتزا ریخته سپس یک ردیف کامل ماکارونی بچینیدوبه همین صورت ادامه دهیدتاماکارونی تمام شوددست اخرسس وپنیرفراوان بریزیدودرفرقراردهیدتاپنیراب شودوبه خوردموادرود، پس ازپخت برش بزنیدوسروکنید. *داخل این نوع ازماکارونی ها رامی توان نیز باانواع سالادها مثل سالادماکارونی @khane_ashpazzi
🍴 🔸سه دليل وا رفتن كوكو👇🏻 یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید سیب زمینی وقتی له بشه با گوشکوب یا هر چیز دیکه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه دلیل دوم اینه که تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یکساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه @khane_ashpazzi
خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍 موادلازم : آب پرتقال=نصف لیوان آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری شکر=2/1 قاشق سوپخوری پوست لیموترش=کمی خامه=25 گرم طرز تهیه: تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم. @khane_ashpazzi
مرصع پلو با فیله حلزونی برای مرصع پلو اول یه برنج سفید درست میکنید و بقیه مواد رو جدا آماده میکنید، خلال هویج که با کمی شکر و کره تفت دادم وقتی نرم شدن کمی آبغوره اضافه کردم و یه تفت کوچولو تا آبغوره بخار بشه و بخورد هویج ها بره، کشمش پلویی هم تفت دادم، زرشک رو با کمی شکر و کره و چند قطره آبلیمو تفت دادم، خلال هارو هم من خام دوست دارم شما میتونید تفت بدید، فیله مرغ یا سینه مرغ رو به طول برش زدم نمک و زعفران زدم رل کردم (با سیخ چوبی) و با کمی روغن یا کره تفت بدید، خلال پرتقال رو هم سه بار جوشوندم و سریع توی آب یخ گذاشتم و تلخیشو گرفتم با کمی شکر تفت دادم(ابتدا میتونید خلال هارو توی آب سرد بزارید و چند بار آبش رو عوض کنید بعد توی آبجوش بزارید و تلخیشو بگیرید، و کنار هم روی چلو تزیین کنید @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم روشهای مختلفی برای تهیه این روغن وجود داره منم به روشی که مامانم از قدیم درست میکنه انجام دادم که بسیار خوش رنگ و طعم میشه انشالله شماهم درست کنید وخوشتون بیاد برای تهیه دوکیلو روغن تقریبا ۲/۵کیلو کره لازمه ۲/۵کیلو کره محلی که چند ساعت تو دمای آشپزخونه نرم شده بود رو داخل قابلمه ریختم و روش یک قاشق غذاخوری آرد ونصف قاشق نمک ریختم و روی حرارت گزاشتم تا کره ذوب بشه نباید از پای اجاق تکون بخورید و مدام کنترل کنید وقتی کره شروع به ذوب شدن کرد تکه های سفید بریده بریده داخل روغن دیده میشه گاها هم بزنید تا روغنتون سر نره و حرارت زیاد نباشه چون کره زود سر میره یا میسوزه وقتی روغن جوشید تکه های سفیدی که تو روغن دیده میشن ته نشین میشوند وروغن صاف و زلال میشه روی روغن یه لایه کف بیرنگ دیده میشه اونموقع حرارت را خاموش کنید و وقتی روغن از داغی افتاد از پارچه حریر رد کنید(روغن باید گرم و روان باشه تا راحت از پارچه رد بشه) وتو شیشه یا ظرف لعابی بریزید ودر ظرف رو نزارید تا کاملا خنک بشه بعد درش رو بزارید و در یخچال نگهداری کنید @khane_ashpazzi
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍طرزتهیه : برای دوتا ران مرغ ونیم کیلو برنج مقدار را میگم دوقاشق ماست را با یه پیاز خلالی و اب یک لیموی بزرگ و زعفران غلیظ و نمک وفلفل سیاه که بهترین ادویه واسه گرفتن بوی مرغ است همه را مخلوط کنید ومرغ را توی مواد بذارید وبهتره که از شب قبل اینکارو انجام بدین تا خوب طعم دار بشه ولی اگر فرصت ندارید حداقل 4ساعت بمونه بعد برنج را مثل همیشه ابکش کنید برنجتون را خیلی نرم نگیرید وبعد حتما باید قابلمه نچسب باشه روغن وزعفران بریزید وپیاز وسس را از مرغ جدا کنید چون پیاز می سوزه وسس هم برنج را له می کنه واز سمت پوست کف قابلمه بذارید و در صورت تمایل حلقه پیاز ویا سیب زمینی بذاربد روی مرغ وبرنج را روش بریزید وکمی فشرده کنید تا قالبی برگرده وحتما شعله پخش کن بذاریدوحرارت ملایم باشه در حدی که بخار توی قابلمه باشه اگر حرارت زیاد باشه ممکنه مرغ بسوزه ودم کنی بذارید حدود دوتا دونیم ساعت بستگی به سایز مرغتون داره با حرارت کم وبعد از پخت اطراف برنج را ارام جدا کنید وطبق فیلم قالبی برگردونید بسیار خوشمزه ومعطره میتونید کنارش یه سس کم اب هم با اب مرغ درست کنید.😋 @khane_ashpazzi
طرز تهیه رنگینک خرمایی 1 لیوان آرد نصف لیوان آردنخودچی پودرقند4قاشق غذاخوری نصف قاشق چای خوری هل نصف قاشق چایخوری پودردارچین نصف قاشق چایخوری زنجبیل روغن نباتی دوقاشق غذاخوری کره 50گرمی یک عدد خرمای مغزشده باگردو10عدد مراحل : ابتدا آرد نخودچی راروی شعله متوسط تفت میدهیم تا رنگش نسکافه ای شود وسپس روغن وکره را اضافه میکنیم تابا آرد مخلوط شود.گازرا خاموش میکنیم واجازه میدهیم تا مواد ازداغی بیفته وسپس زنجبیل،پودرقند،دارچین وهل را مخلوط میکنیم دراین مرحله داخل قالب ابتدا یک لایه موادرد را میریزیم وسپس خرما را که بامغزگردو ازقبل آماده کرده ایم رامیریزیم وباردیگرازمواد آرد را اضافه میکنیم وبا پشت قاشق مواد را صاف میکنیم وبه مدت سه ساعت دریخچال قرارمیدهیم. دراین مرحله رنگینک را ازقالب خارج کرده وبه قطعات دلخواه برش میدهیم. @khane_ashpazzi