🌶️آشپزی درخانہ🌶️
چیز کیک ماست و خیار دسری خوشمزه
?مواد لازم ?
پنیر خامه ای ۳۰۰گرم
ماست چکیده ۵۰گرم
خیار متوسط رنده شده ۱عدد
مخلوط شوید و نعنا دو قاشق سوپخوری،در صورت تمایل کمی پیازچه
مغز گردو ۳۰گرم
کراکر نمکی ۲۵۰گرم
کره ۵۰گرم
پودر ژلاتین ۱قاشق سوپخوری
۱/۴پیمانه آب سرد
?طرز تهیه ?
?اول کراکر ها رو داخل غذاساز پودر میکنیم و کره آب شده رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم.کف قالب مورد نظرمون میریزیم و خوب فشرده میکنیم.بیست دقیقه تا نیم ساعت میذاریم یخچال تا منسجم و آماده بشه.
?پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم تا شفاف بشه.
پنیر،ماست،شوید و نعنای خرد شده و گردو رو داخل غذاساز میریزیم تا خوب باهم مخلوط بشن.بعد خیار رنده شده و پودر ژلاتین سرد شده رو اضافه و با قاشق مخلوط میکنیم.
?مایه چیز کیک رو روی کراکر ها میریزیم و به مدت ۳الی ۴ساعت میذاریم تو یخچال.بعد از قالب جدا میکنیم و تزیین میکنیم.
?من نصف مواد رو درست کردم سه تا چیز کیک تک نفره بهم داد
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍹نوشیدنی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن🍹
مهم نیس چه فصلی باشد، قوی نگه داشتن سیستم ایمنی همیشه مهم است. به عنوان یک روش طعم دار برای رهایی سریعتر از عفونت های التهابی مانند سینوزیت، سرماخوردگی و .. می توانید از این نوشیدنی استفاده کنید.
مهم نیس چه فصلی باشد، قوی نگه داشتن سیستم ایمنی همیشه مهم است. به عنوان یک روش طعم دار برای رهایی سریعتر از عفونت های التهابی مانند سینوزیت، سرماخوردگی و .. می توانید از این نوشیدنی استفاده کنید.
۱ فنجان آناناس حبه شده، ۱ فنجان توت فرنگی خرد شده و ۲ پرتقال پوست کنده را به ۳ لیتر آب اضافه کنید. آناناس مقدار ارزشمندی از بروملین ماده شیمیایی با خواص ضد التهابی را برای شما فراهم می کند. توت فرنگی و پرتقال سرشار از ویتامین C که یک آنتی اکسیدان قوی است می باشند. حداقل دوساعت قبل از نوشیدن آن را خنک کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین
آموزش گل با توت فرنگی
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#ژله_راه_راه
#دسر_لیوانی
#دسر_تک_نفره
درست کردنش خیلی راحته فقط باید حتماً حوصله و وقتش رو داشته باشید مخصوصا حوصله 😉 انتخاب رنگ ژله بعهده خودتونه فقط یکیش باید حتماً ژله بستنی آلوئورا باشه ک طرح بیفته
برای این مقدار ژله و اندازه لیوان های من
کافیه دو بسته ژله آلوئورا رو با 4 لیوان آب جوش حل کرده بعد گزاشته تا خنک شه بهش یه بستنی کوچیک(50 گرمی) وانیلی رو اضافه کردم(میتونید از شیر یا خامه صبحانه هم استفاده کنید) و خوب مخلوط کردم حتماً خوب هم بزنید تا بستنی ب خورد ژله بره، دو بسته ژله آلبالو رو هم با 4 لیوان آب جوش حل کردم گزاشتم خنک شه
توی لیوانا اول یک قاشق ژله آلبالو رو ریختم و لیوان ها رو بصورت کج توی ی ظرف گزاشتم، ژله آلبالو ک نیم بند شد (چون مقدار ژله کمه تو 15 یا 10 دقیقه نیم بند میشه) روش یک قاشق ژله آلوئورا بستنی ریخته میزاریم اونم نیم بند شه، بعد روش یک قاشق ژله آلبالو ریخته تا آخر ب همین روش پیش میریم تا لیوان ها پر شه و امادست، تو این فاصله باید لیوان ها رو زیاد تکون ندید ک ریختن ژله ها روی هم بصورت مرتب و لایه لایه باشه
پ.ن ::اگه احیاناً ژله تون قبل اینکه بریزید تو لیوان سفت شد یا خودشو گرفت روی بخار کتری یا حرارت 30 ثانیه قرار بدید باز میشه هیچ مشکلی هم براش پیش نمیاد
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️