فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیک آموزشی دو نه دونه کردن ذرت 🌽🌽
خیلی راحت و آسان😍👌
💡ایده بگیرید
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
#بسته_بندی_مرغ 🍗🍗
💢اگه کم جمعیت هستین و گاهی فقط یه تیکه لازم دارین موقع بسته بندی بافاصله بزارین اینطوری هم زود منجمد میشه و خطر فاسد شدن نداره هم موقع استفاده راحت تر جدا میشه.
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه_داری
برای گرفتن بوی بد یخچال، به جای استفاده از بوگیرهای شیمیایی از قهوه استفاده کنید.
🔺نحوه استفاده را در ویدیو ببینید👆
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
براي طعم گرفتن برنج های بدون عطر وقتی برنج رو ميخيسونيد 👇🍚
چندتا گلبرگ گل محمدی رو توی آب برنج بريزيد تا عطر و طعم خوبی پيدا كنه
#ظرافت_خانه_داری 💥
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_زولبیا_بامیه
دستورش توفیلم واضحه😍
عالیهههه👌👌
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
37.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه_رولی
این بامیه مختص کشور ترکیه هستش حتما ببینین😍
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🔷#پلو_شوشتری
چشم بلبلی پلو
مواد لازم:
برنج چهار پیمانه
لوبيا چشمبلبلي پخته شده دو ليوان
شويد تازه دو ليوان شوید خشک یک لیوان
پياز سرخ شده يك عدد
زعفران يك قاشق چايخوری
نمك و فلفل به ميزان لازم .
طرز تهیه
ابتدا برنج را خیس کرده و سپس آبکش کنید و كنار بگذاريد.لوبیا چشم بلبلی را بپزید و کنار بگذارید سپس يك عدد پياز سرخ شده را با گوشت تفت دهيد و کمی زعفران را به آن اضافه كنيد و با ادويهها بگذاريد تا جايي بپزد كه آب آن بخار شود .بعد شويد خرد شده یا شوید خشک و لوبیا چشم بلبلی را به برنج اضافه كنيد و برنج را دم كنيد پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است.
با گوشت تکه و گوشت چرخكرده قلقلي يا تكههاي گوشت مرغ و شترمرغ نيز ميتوان اين پلو را تهيه كرد.
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🔷#دلمه_ڪلم_برگ
ڪلم بزرگ 1عدد
گوشت 200گرم
پیاز 1عدد
برنج نصف پیمانه
رب 2قاشق
سبزے دلمه 1لیوان
براے سس:ڪره 50 گرم ۲قاشق رب گوجه یک لیوان آب سڪنجبین و آبغوره دو قاشق
اول پیاز وگوشت رو تفت بدید وادویه دلخواه بزنید من زردچوبه وفلفل زدم بعد برنج رو بریزید ورب رو اضافه ڪنید وتفت بدید به همراه نصف لیوان آب تا سس غلیظے درست بشه درش رو بزارید تا آب بخورد مواد بره وبعد در آخر از روے حرارت بردارید وسبزے دلمه رو اضافه ڪنید براے جدا ڪردن وبرگ برگ ڪردن ڪلم دو راه دارید یڪے اینڪه مغز وسطش رو در بیارید ویک شب تا صبح تو فریزر بزارید وبعد بزارید تا یخش آب بشه راحت برگ برگ ڪنید ودلمه ها رو بپیچید راه دوم جوشاندن داخل آب جوشه ڪه معمولا همه از این راه استفاده میڪنن دلمه ها رو بپیچید ودرون قابلمه منظم وفشرده بچینید وسس روے دلمه رو ڪه باید مقدارے ڪره رو با رب تفت بدید ووآب وسڪنجبین وآبغوره رو بهش اضافه ڪنید وبدید روے دلمه ها ودرش رو بزازید وبا حرارت ملایم حدود 2ساعت بپزه
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
✅شيربرنج 😋
دو پيمانه برنج ايرانى ، كه از قبل خيس كردين رو با ٣ليوان آب بگذاريد روى حرارت وقتى خوب پخت و آبش تقريبا كشيده شد يك ليتر شيررو بهش اضافه كنيد و در هم نگذاريد تا نكنه سر بره ، وقتى دانه هاى برنج توى شير باز شد سه پيمانه شكر به شير برنجتون اضافه و اونو هم بزنيد در انتهاى پخت يك پيمانه خامه به اون اضافه و بعد از مخلوط شدن شعله رو خاموش كنيد ،اگر مايل بودين نصف پيمانه گلاب و يا عرق هل بهش بزنيد ولى من ترجيح ميدم بوى برنج ايرانى و شير و خامه رو حس كنم تا اينكه شيربرنجم منو ياد شله زرد بندازه ،شير برنجتون آماده ست ميتونين اونو توى پياله يا ظرف مورد نظرتون ريخته و تزيين كنين .
💥شير برنج رو بدون شكر هم ميشه درست كرد در اينصورت روى شير برنج مرباى دلخواه و يا شيره انگور ريخته و به همراه شيربرنج نوش جان ميكنند.
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
شربت آلوئه ورا
موادی که برای تهیه شربت آلوئه ورا نیاز دارید شامل دو قاشق غذا خوری ژل شفاف آلوئه ورا ، یک فنجان آب لیمو ،
سخت ترین قسمت تهیه این شربت ، جدا کردن ژل آن میباشد
همانطور که میدانید یک لایه ی زرد رنگ روی ژل آلوئه ورا قرار دارد که تلخ میباشد و حتما باید آنرا جدا کنید
برای این کار ابتدا برگ ها را از عرض برش دهید و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید تا راحت تر بتوانید ژل آنرا جدا کنید
بعد از آن با آب سرد بشویید تا مایع زرد رنگ جدا شود ، برای شستشو میتوانید از مخلوط سرکه سفید و آب نیز استفاده بفرمایید
ژل آلوئه ورا در همان ابتدا که از برگ جدا میشود ، در مجاورت هوا خواص خود را از دست میدهد به همین دلیل بهتر است به محض آماده شدن آنرا داخل میکسر بریزید و با آبلیمو میکس کنید
میزان آبلیمو به ذائقه ی شما بستگی دارد و اگر میخواهید که شربتتان ترش باشد از مقدار بیشتری آبلیمو استفاده بفرمایید
مقداری شکر یا عسل این شربت را خوش مزه تر میکند
اگر میخواهید شربتتان کاملا مغذی و عاری از هر گونه مواد مصنوعی باشد بهتر است از عسل بجای شکر استفاده کنید و مقدار آن نیز کاملا سلیقه ای است
اگر میخواهید که نوشیدنی شما پالپ دار باشد کمی از ژله را خرد کرده و داخل نوشیدنی اضافه کنید میتوانید از میوه های دیگر نیز برای پالپ دار کردن استفاده بفرمایید
لازم است پس از میکس شدن کامل آلوئه ورا با آبلیمو و عسل در مرحله آخر میوه ی مورد نظرتان را اضافه کنید و چند ثانیه میکس کنید تا قطعات میوه داخل نوشیدنی به چشم آید
طعم شربت آلوئه ورا با خیلی از میوه ها و سبزیجات هم خوانی دارد یکی از میوه هایی که شربت آن با آلوئه ورا بسیار خوش طعم مییباشد سیب ترش است
شما میتوانید آب سیب ترش را گرفته و با شربت آلوئه ورا مخلوط بفرمایید با توجه به میزان ترش و شیرین بودن آب سیب لازم است که مقدار آبلیمو و عسل مصرفی را کم و زیا کنید
طعم موافق و ترکیب عالی دیگر با شربت آلوئه ورا نعنا میباشد میتوانید برای خوش طعم تر کردن و زیبا تر کردن شکل ظاهری شربت آلوئه ورا از نعنا تازه استفاده کنید به این ترتیب که پس از پاک کردن و شستن خوب نعنای تازه در مرحله ی آخر آنرا به مخلوط کن اضافه کرده و کمی میکس کنید تا نعناها ریز شوند و بعد نوش جان کنید
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_نازخاتون 🍆🍆
بادنجانها را میتوان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست میکنیم و خوب ساطوری میکنیم.
بعد بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار(دلخواه) و آب غوره و پس از آن گل پر، نعنا و سیر رنده شده مخلوط کرده و در ظرف میکشیم.(هر محله ای نازخاتون رو یه مدل درست میکنه من دیدم گوجه هم میریزن اما ما نمیریزیم - میتوانید مخلوط را روی گاز هم بگذارید تا غلیظ بشه البته اما من نمیزارم )
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️