شربت ساده و خوشمزه 👇🥂
برای سه لیوان آب نصف لیوان شکر بریزید و باهم بجوشونید و بزارید خنک بشه آبلیمو ی تازه و تکه های لیمو بندازید و با خاکشیری که از قبل خیسونده و داخل قالب یخ یخ زده بود سرو کنید 😋😋
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
✅كيك خيس كاراملى😋
✍مواد لازم:
تخم مرغ ٤عدد
شکر ۱ پيمانه
شیر يا آب ١پيمانه+١/٣پيمانه
روغن ۱ پيمانه سرخالي
آرد ۲/۵ پيمانه
پودر کارامل ۱ بسته
وانيل نصف قاشق چايي خوری
بكينگ پودر١قاشق مربا خورى
🥣 طرز تهیه:
شکر+شیر+روغن را باهم مخلوط میکنیم و ميزنيم تادانه هاى شكر حل بشه بعد پودر کرم کارامل رو میریزیم ویک دقیقه میزنیم بعد یک لیوان ازهمين سس رو برمى داريم وکنار ميذاريم
حالا تخم مرغ ها رویکی یکی اضافه میکنیم وهر كدوم رو يك دقيقه میزنیم وبا تخم مرغ آخر وانیل رو اضافه مى كنيم
مخلوط آردوبکینگ پودر رو كه از قبل ٣بار الك شده دردومرحله اضافه و هم میزنیم
{دوستان دقت كنيد آرد که اضافه ميشه هم زدنش يه كم سخته و گوله میشه من بعد از اینکه ارد رو اضافه کردم با دور کند همزن ی کوچولو زدم که گوله آرد نداشته باشه}
موادرادرقالبی که ازقبل چرب وآردپاشی
کردیم میریزیم ودرفری که بادمای ۱۸۰درجه ازقبل روشن وگرم كرديم میگزاریم به مدت چهل الى يك ساعت تا بپزه بعدازاینکه کیک روبیرون آوردیم وخنک شد اون لیوان سس راکه كنار گذاشته بوديم مي ريزيم روى كيك
#کیک_خیس_کاراملی
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
banoo_chef
#چيكن_پانكو يا همون مرغ سوخارى خودمون با پودر پانكو:
يه عدد تخم مرغ + دوق.غ ماست+ يك پيمانه شير+ نمك و فلفل و پودر سير و پاپريكا و هر ادويه اى كه دوست داشتيد+آرد به مقدارى كه به غلظت ماست برسه.اينها رو باهم مخلوط ميكنيم،فيله مرغ رو كمى نمك ميزنيم و داخل اين مايه دو تا سه ساعت ميذاريم تا طعم دار شود. بعد داخل پودر پانكو بزنيد و توى قابلمه روغن سرخ كنيد، البته داخل فر هم ميتونيد برشته اش كنيد تا روغن كمترى ببره البته من خودم تا حالا انجام ندادم فقط ديدم كه ميگم از اتاق فرمان اشاره كردن توى هواپز هم خوب ميشه.
پ.ن:پودر پانكوى ايرانى مارك تردك توى سوپر ماركتها هست.
.
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
#قورمه سبزی
میدونم ک همتون استادین منم خیلی چیزارو از شماها گل بانوها یاد گرفتم ولی منم ب روش خودم ی توضیحی میدم شاید ب درد بخوره😊
ابتدا 1 عدد پیاز بزرگ رو رنده کردم و سرخ کردم وقتی یکم سبک شد 300 گرم گوشت رو بهش اضافه کردم و با پیاز تفت دادم مواظب باشید پیازتون نسوزه شعله کم باشه بعد 200 گرم سبزی قورمه ریز خرد شده و 100 گرم کرفس ریز ریز مثل سبزی قورمه خرد شده و کمی سبزی ترشک ک شبیه اسفناجه و یکمم ترشه اگرم نبود اشکال نداره رو بهش اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم ک ب روغن بیافته بعد نمک فلفل سیاه زرد چوبه و کمی پودر سیر میزنیم و لوبیا رو اضافه کرده و آب ب اندازه کافی میریزیم و میزاریم 5 ساعت بپره و جا بیافته و در اواسط پخت بهش لیمو اضافه میکنیم ب این صورت ک گوشت لیموهارو از پوست و هسته جدا میکنیم و آسیاب میکنیم و ب خورشت اضافه میکنیم اگه دوست داشتید یکمم پوستشو آسیاب کنید و داخل آب بریزید و 1 ساعت ک خیس خورد آبشو دور بریزید و پوستارو ب خورشت اضافه کنید من 3 تا لیمو درسته هم ک از قبل خیس کرده بودمو سوراخ میکنم و 1 ساعت آخر میندازم داخل خورشت چون لیمو رو تا توی قورمه و قیمه نندازی بوی قورمه و قیمه نمیده😂
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#_پای_سیب
سیب ها رسیده و شیرین باشند.
شکر رو با شعله کم کاراملی کنید بعد کره را اضافه کنید حال سیب ها را کامل مخلوط کرده داخل ظرف فر بچینید خمیر و روی ظرف قرار داده و با دمای ۱۹۰ درجه چهل و پنج دقیقه بپزید و در آخر با توجه به ذائقه از بستنی های مختلف استفاده کنید.
پ.ن: برای تهیه خمیر از آرد گندم شکر و شیر و بیکینگ پودر و وانیل استفاده کنید
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
#یخ_های_نعناعی 🍃
یه انتخاب جالب برای نوشیدنی هایی مثل دوغ و شربت آبلیمو هست .. برای درست کردن این یخ ها چند برگ نعناع رو داخل جا یخی قرار بدید و بقیه فضای قالب رو با آب پر کنید .. به این صورت یخ های نعناعی خوشبویی خواهید داشت که به شربت و نوشیدنی شما عطر و بوی بهتری میده😊
برای اینکه یخ شفاف و کریستالی داشته باشید باید یکی از کارهای زیر رو انجام بدید :
میزان شفافیت یخ با میزان املاح موجود در آب رابطه مستقیم داره .. هرچه املاح موجود در آب کمتر باشه یخ شفاف تر و کریستالی تر خواهد بود ..
با استفاده از دستگاه فیلتر آب میتونید املاح موجود در آب رو کم کنید ..
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
#قارچ_سوخاری
قارچ را خشک کنید,سپس در ظرفی تخم مرغ بشکنید،نمک فلفل بزنید و خوب هم بزنید.قارچ رو تو تخم مرغ،آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید و در روغن زردچوبه بریزید وسرخ کنید.
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
25.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم
#پودینگ شربتی
برای دانلود فیلمها هزینه و وقت گذاشته شده
لطفا با تگ و اسم کانال فوروارد کنید🙏❤️
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پودرپاپریکا💕
سلام سلام من اومدم با یه ادویه خوش عطر و بو که خیلی هم کاربرد داره
برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشگرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید اگه خوشتون اومد کانال منو به دوستاتون معرفی کنید مرسی عشقای من
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
✅کیک کاسترد😋
✍ مواد لازم :
آرد 250گرم یا2پیمانه
شکر 200گرم یا1پیمانه
شیر 180گرم
روغن مایع 180گرم
تخم مرغ 4عدد
وانیل یه بسته ترکیه ای
بکینگ پودر یه بسته ترکیه ای
پودرکاسترد4 ق س
نمک 1/8ق چ
برای سس روی کیک 👇
3لیوان شیر با2ق غ پودر کاسترد
🥣طرز تهیه:
ابتدا آرد،پوور کاسترد،نمک،بکینگ پودر باهم مخلوط میکنیم و 3 بار الک میکنیم
سپس تخم مرغ،وانیل،شکر بادور تند همزن به مدت5دقیقه میزنیم تاکرم رنگ حجم داربشه،
بعد روغن مایع اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن میزنیم ،شیر هم همینطور ،سپس آرد رو طی 3مرحله اضافه میکنیم به مایع تخم مرغ وباهمزن دستی میزنیم ،درنهایت درقالب چرب شده، (اندازه قالب 23)طبقه ی وسط فرازقبل بادمای 180درجه سانتیگراد گرم شده،به مدت40اای 60دقیقه قرارمیدیم بستگی به دمای فر داره.
برای درست کردن سس کاسترد 👇
شیر ،پودر کاسترد ،شکر به دلخواه اضافه میکنیم وروی حرارت ملایم قرارمیدیم وتازمانیکه به غلظت فرنی برسه هم میزنیم ودرنهایت کمی وانیل اضافه میکنیم وروی کیک سرد شده میریزیم وتزیین میکنیم.
#کیک_کاسترد
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
✅ نان تابه ای 😋
✍ مواد لازم :
1/4 پیمانه آب
2 قاشق شکر
1 قاشق خمیرمایه
2 پیمانه ارد معمولی
1 قاشق پودرشیرخشک
1/2 ق چ نمک
2 قاشق ماست
1 قاشق روغن
کره یا روغن محلی
🥣 طرز تهیه:
آب،شکر،خمیرمایه رو باهم ترکیب کنید
روشو بپوشونید و ۵ دقیقه بهش استراحت بدید
حالا آرد (یک ثانیه بین مواد مکث)، شیرخشک،نمک،ماست ،روغن رو بهش اضافه کنید و خوب با دستتون هم بزنید و ورزش بدید.
آب رو کم کم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیر یه دست بشه.
با دستتون یکم چربش کنید، روشو بپوشونید و یک ساعتی تو یه جای تقریبا گرم بهش استراحت بدید تا خمیر ور بیادو حجمش دو برابر بشه.
حالا دوباره یه چند دقیقه ای ورز بدید و بعد به قسمتهای مساوی چونه کنید.
روی سطحی یکم آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه پهنش کنید.
خمیر رو توی تابه داغ بزارید و با حرارت متوسط دوطرفش رو بپزید
میبینید که كاملآ پف مي كنه و تو خالی میشه
بعداز اینکه نونا آماده شدن روشو کره ذوب شده یا روغن محلی بمالید و نوش جان کنید.
#نان_تابه_ای
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
✅کته گشنیز 😋
یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه.
سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم.
حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب ۵۰۰ گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه.
#کته_گشنیز
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️