eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
. . مرغ سوخاری و سس بوفالو و سیر مخصوص سر آشپز ............................................................ مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ مرغ 3 تیکه آبلیمو 2 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد تخم مرغ 2 عدد زعفران دم کرده به مقدار دلخواه نمک.فلفل.زرد چوبه به مقدار لازم آرد سوخاری به مقدار لازم طرز تهیه: مرغ را تکه تکه کرده و به دقت بشویید. پیاز را رنده و یا نگینی خورد کرده و با آبلیمو و زعفران مخلوط کنید. مرغ های شسته شده را در این مخلوط قرار دهید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا بماند و طعم و عطر آبلیمو و زعفران و پیاز را به خود بگیرد.مرغ هایی را که در مرحله قبل در مخلوط آبلیمو و پیاز طعم دار کرده بودید را از داخل مخلوط بیرون کشیده و پیاز و مواد دیگر را از روی آن پاک کنید. سپس با استیک کوب کمی آنها را کوبیده تا نارک و یکدست شود تا زودتر بپزد.تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شود حال باید مرغ ها را داخل مخلوط آرد سوخاری و نمک و فلفل و زرد چوبه بغلتانید و سپس در تخم مرغ قرار داده و بلافاصله خارج کنید.به همین ترتیب تمام سینه مرغ هایی که آماده کرده بودید در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید. حال نوبت آن رسیده که مرغ هایی که آماده کرده اید را سرخ کنید. مقداری روغن را در ماهیتابه ریخته و مرغ ها را درون آن قرار دهید. حرارت را ملایم کنید تا مرغ ها کاملا مغز پخت شوند. وقتی یک طرف مرغ ها سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به همین صورت سرخ شود.
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
. . . .______________ سلام 😊 هستن که داره میره برا پخت 😃👌😋 داشتم عکسای گوشیمو بالا پایین میکردم چشمم به این عکس افتاد باورتون میشه اون موقع دلار چهار پنج تومن بوده😨😲؟ حس اصحاب کهف به آدم دست میده اونم فقط تو چند ماه ناقابل😕😔😖😮😡 . . . . برای پخت جوجه کباب سینه مرغ رو به قطعات دلخواه خورد کنید و توی پیاز خورد شده - ماست - سس مایونز - زعفرون - کمی آبلیمو - نمک - فلفل - روغن - فلفل دلمه ای  بخوابونید و بزارید چند ساعت تو ظرف دربسته و تو یخچال تا مزه دار بشن و بعد سیخ بکشید و کباب کنید😋 . . یه سس خوشمزه هم از ترکیب کره آب شده ، کمی زعفران و کمی آبلیمو و نمک درست کنید و در مراحل نهایی پخت و بعد از پخت با برس روی جوجه ها بکشید تا جوجه خوشمزه و آبداری داشته باشید . . پ ن :استفاده از سس مایونز در مواد باعث میشه جوجه طعم بسیار خوبی به بگیره فقط یادتون باشه میزان سس مایونز نباید زیاد باشه چون باعث میشه جوجه ها روی آتش زود بسوزن آبلیمو زیاد استفاده نکنید چون باعث میشه جوجه سفت بشه . .
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
گوشت چرخکرده سیب زمینی فلفل دلمه گوجه پیاز نمک و فلفل و رز ماری طبق تصویر سبزیجات رو شسته و حلقه حلقه کرده گوشت چرخ کرده را با ادویه مخلوط کنید و طبق تصویر حلقه های سبزیجات و تکه ای از گوشت گوشت چرخ کرده کنار هم قرار دهید این روند را تا آخر ادامه دهید و در نهایت کمی روی آن سس ریخته و آن را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید : برای این سس کافیست یک پیمانه زرشک را از شب قبل خیس دهید و بعد آن را روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد آب آن که کم شد زیرا حرارت را خاموش کنید و زرشک را به همراه مقداری از آب خودش داخل غذاساز بریزید نصف پیمانه روغن زیتون کمی آب لیموی تازه نمک فلفل پونه و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب و پوره شود و تبدیل به سس شود میتوانید به جای آبلیمو از آب انار هم استفاده کنید
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
برنجک بود داده مواد لازم ۲پیمانه برنج ،نمک۲قاشق مربا خوری و روغن ابتدا من دولیوان برنج رو چند بار خیسوندم بعد از ۲ساعت که خیس خوردن با۵پیمانه آب گذاشتم و نمک گذاشتم رو شعله بپزه در حین پختن کف روی برنج رو حتما بگیری که من همین کارو کردم بعد که برنج نرم و پخته شد شعله رو خاموش کردم و ۱لیوان یخ قالبی(خرد شده)بهش اضافه کردم و هم زدم تا برنج ها خوب قد بکشن بعد آبکش کردم بعد داخل سینی رو سلفون گذاشتم و کمی با روغن چرب کردم و برنج ها رو داخل سینی پهن کردم و به مدت یک شبانه روز گذاشتم جلوی پنکه تا خوب خشک شدن بعد الک گذاشتم داخل روغن مشت مشت از برنجهابرداشتم و داخل روغن داغ ریختم البته داخل الک بعد پف کردن و بالا اومدن بعد الک رو تکان دادم تا روغن اضافش بریزه بعد برنجکها رو روی دستمال تمیز گذاشتم تا روغن اضافش کامل گرفته بشه
مواد لازم: ▫️۲عدد تخم مرغ ▫️۲لیوان ماست ▫️کمی نمک وشکر (۱/۲ق م ) ▫️نصف لیوان روغن ▫️۲ق غ سر صاف پکینگ پودر ▫️ارد به مقدار لازم طرز تهیه:🥐 🔸نمک وشکر رو تو ظرف ریخته وتخم مرغ وماست وروغن رو تو ظرف ریخته وبا مفتول میزنیم تا صاف ویکدست بشه وبعد ارد وپکینگ پودر رو الک کرده وبه مواد اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبه بعد خمیر رو به هر شکلی که دوست داشتین دربیارین وروش زرده تخم مرغ وروغن مخلوط کنید وبا فرچه بکشین وروش کنجد بپاشین وتو فر ۲۰۰درجه نیم ساعت بذارید بپزه وروش سرخ بشه.
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
❄️حلوا شیر عسلی مواد لازم برای حلوا شیر عسلی : 🔆نصف قوطی شیر عسلی 🔆رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خرد شدە 🔆آرد یک لیوان 🔆کره دە گرم 🔆روغن مایع یک سوم لیوان 🔆پودر هل و زعفران به میزان لازم 🔆گردو خرد شده نصف پیمانه 🍨برای درست کردن حلوا شیر عسلی رشته ها را خرد کنیند و داخل کره حدود ۵-۶ دقیقه تفت بدهید تا کمی سرخ بشود. فقط مراقب باشید تا نسوزد چون نازک هست. 🍨بعد آرد را 5 دقیقە تفت بدهید و روغن را اضافه نمایید و دوباره پنج دقیقه تفت دهید(اگر خواستید رنگش تیرە تر باشد بیشتر تفت بدهید . 🍨سپس را اضافه کنید و هل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کرده و با هم کمی تفت بدهید و در نهایت شیر عسل را تا جایی اضافه کنید که خمیر سفتی بشود و غوطه ور نباشد . اگر حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بگذارید و گرد نمایید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید . به این ترتیب حلوا برای سرو آماده می شود.
یکی از نوشیدنیهاییه که اگه یکبار امتحانش کنید مطمئنم عاشقش میشید 🥰🍹🍉🍋 سه تا لیوان هندونه خرد شده بدون تخمه رو بذارید تو فریزر تا نیمه منجمد بشه اینکار رو میکنیم که بعدا از یخ استفاده نکنیم که نوشیدنیمون طعمش کمش بشه . هندونه نیمه منجمد رو همراه با یک لیوان آب گازدار یا آب معمولی خنک ، یک تا دو قاشق عسل بسته به شیرین بودن هندونه ، آب سه چهار تا لیمو ترش کوچولو بریزید تو مخلوط و حسابی مخلوط کنید و از طعم و عطر تابستونیش لذت ببرید 🥰🥰🥰
مواد لازم برای 6 – 5 نفر : گوشت بی استخوان : نیم کیلو بادمجان قلمی : 12-10 عدد عدس : 250 گرم پیاز سرخ شده : 3 قاشق غذا خوری كشك ساییده غلیظ : 2 یا 3 فنجان گردوی چرخ شده : 1.2 فنجان زعفران ساییده : 1.2 فنجان سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری نمك و فلفل : به مقدار کافی ✍طرز تهیه : گوشت را چند تكه كرده ، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم . سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم . بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت و عدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود.سپس با گوشت كوب ، آن را می كوبیم تا كاملا" له شود.حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و كمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود. به تدریج كشك را به آن اضافه كرده و مرتبا" آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد . روی حلیم را با كمی كشك، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می كنیم .نوش جان