🌶️آشپزی درخانہ🌶️
💟:👉 @Food_kade1
#خورش_قرمه_سبزی تند وترش 😋
مهمترين چيزي كه در قرمه سبزي من وجود داره .سبزي آن شامل تره جعفري گشنيزوكمي شنبليه وبرگ چغندر ويا اسفناج واز همه به جز شنبليله به يك ميزان استفاده ميكنم و شويد اصلا نميزنم وبا روغن مايع فراوان سرخ ميشه و اونم زياد سرخ ميكنم و ويتامين برام مهم نيست مهم طعمشه ولي موقع درست كردن قرمه سبزي پياز و گوشت رو زياد سرخ نميكنم چون سفت ميشه وادويجات (زردجوبه فلفل -كمي ادويه خورشتي )ميزنم وسبزي رو اضافه ميكنم وبعدلوبيا چيتي هم كه از قبل خيس كردم وهميشه در فريزر دارم اضافه ميكنم وبعد آب اضافه ميكنم و ميپزم بعد نمك وترشي آنرا اضافه ميكنم .براي ترشي قرمه سبزي از مغز ليمو عماني وكمي قره قروتِ ترش استفاده هم میکنم.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
یک روزدیگر
یک برکت دیگر
وفرصت دیگربراےزندگی
خدای مهربانم
توراسپاس بخاطرروزی دیگر وآغازی نو
صبحتون به همین قشنگی 😍
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#کایپرینا
🌸🌸(نوشیدنی_تابستانه_و_خنک_برزیلی)
مواد لازم:👩🍳👨🍳
برای 2 نفر
لیمو ترش6عدد
شکرنصف پیمانه
یخ (خرد شده)2پیمانه
برگ نعنا (تازه)20عدد
عسل نصف پیمانه
طرز تهیه:🍹🍹
ابتدا لیمو ترش ها را شسته و آنها را نصف کنید و مثل تصویر زیر قسمت سفید مانند وسط آن را با چاقو جدا کنید.سپس آن را نصف کنید(هر لیمو 4قسمت)و دانه های آن را خارج کنید.
شکر و برشهای لیمو را به صورت مساوی در لیوانها ریخته و با یک وسیله یک گوشتکوب چوبی کوچک که مناسب اندازه لیوانهاست آنها را به هم بسایید.
لیوانها را تا نیمه با آب یخمال(آب و یخی که 1ودر شده است) پر کنید و داخل هر لیوان 3تا4برگ نعنا قرار دهید. سپس روی آنها عسل بریزید.در انتها روی مواد داخل لیوان آب بریزید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#کتلت_بادمجان🍘🍆
موادلازم📝
گوشت چرخ کرده دویست گرم
بادمجان متوسط دو عدد
سیب زمینی متوسط دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
فلفل دلمه ای کوچک یک عدد
مرزه و تلخون خشک هرکدام یک قاشق سوپخوری
نمک فلفل و زردچوبه و پودر زیره و پودر تخم گشنیز به مقدارلازم
آردسوخاری سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ دوعدد
طرزتهيه📝
ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده میکنیم و خوب آبشونو میگیریم فلفل دلمه رو هم با رنده ی متوسط رنده و بادمجان هارو هم جداگانه با رنده ی متوسط رنده میکنیم و بعد اگه آب داشت آبشونو میگیریم همه ی موادو خوب باهم مخلوط میکنیم موادتون نباید آب داشته باشن قبل از اضافه کردن تخم مرغ اگه آب داشت تاکید میکنم آب اضافی موادو بگیرین ؛ بعد تخم مرغ و ادویه ها و آرد سوخاری رو اضافه کنین و مخلوط کنین و نهایتا از مواد به اندازه نارنگی برمیداریم و بشکل کتلت داخل کمی روغن با حرارت ابتدا متوسط سپس ملایم دو طرفشو سرخ می کنیم ؛ حرارتو کم کنید تا کتلت خوب مغز پخت بشه .
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا