eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍘🍆 موادلازم📝 گوشت چرخ کرده دویست گرم بادمجان متوسط دو عدد سیب زمینی متوسط دو عدد پیاز متوسط یک عدد فلفل دلمه ای کوچک یک عدد مرزه و تلخون خشک هرکدام یک قاشق سوپخوری نمک فلفل و زردچوبه و پودر زیره و پودر تخم گشنیز به مقدارلازم آردسوخاری سه قاشق غذاخوری تخم مرغ دوعدد طرزتهيه📝 ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده میکنیم و خوب آبشونو میگیریم فلفل دلمه رو هم با رنده ی متوسط رنده و بادمجان هارو هم جداگانه با رنده ی متوسط رنده میکنیم و بعد اگه آب داشت آبشونو میگیریم همه ی موادو خوب باهم مخلوط میکنیم موادتون نباید آب داشته باشن قبل از اضافه کردن تخم مرغ اگه آب داشت تاکید میکنم آب اضافی موادو بگیرین ؛ بعد تخم مرغ و ادویه ها و آرد سوخاری رو اضافه کنین و مخلوط کنین و نهایتا از مواد به اندازه نارنگی برمیداریم و بشکل کتلت داخل کمی روغن با حرارت ابتدا متوسط سپس ملایم دو طرفشو سرخ می کنیم ؛ حرارتو کم کنید تا کتلت خوب مغز پخت بشه . @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
#سس_پستو_گوجه ١ پيمانه گوجه خشك ١/٣ پيمانه بادام شيرين ٣ حبه سير ١ ق غ برگ رزماري تازه ١/٢ ق چ نمك ١/٤ ق چ فلفل سياه وقرمز ١پيمانه روغن زيتون 🔺تمام مواد را درمخلوط كن ميكس كنيد @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
#پاچينى 🍗 📝کتفها را برای یک روز در مخلوط ماست+پیاز+فلفل دلمه+ سیر+نمک+فلفل+پودر زیره بخوابانید و سوخارى كنيد. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از .
سلام ⭕️هر کس آنلاینه 1 دقیقه بره اینجا رو ببینه زوود موقته 🕛🕧 بخاطر این ک ممکنه پاک بشه نمیتونم چیزی بگم🙊🙈 http://eitaa.com/joinchat/1079509001Cae48e178cc 😉سوپرایزه😍
برای اینکه قارچ موقع سرخ کردن سیاه نشه حرارت باید از اول زیاد باشه ویه قاشق آبلیمو بهش اضافه کنیم. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
پاک کردن لکه های زرد یخچال: کمی پنبه را به سرکه آغشته کنید و روی لکه ها بکشید بگذارید کمی بماند بعد با یک ابر تمیز روی آن را بکشید. سریعاً‌ پاک می‌شود😊 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
#ترفند برای کپک نزدن مربای خانگی،قبل از بستن در مربا یک لایه آلمینیوم روی شیشه بکشید تا مانع ورود هوا به شیشه شود @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
#بلال_با_سس_مخصوص 🌽 سس مایونز رو با روغن زیتون وآب لیمو ترش وفلفل مخلوط کنید . بلالها تو زودپز ریخته به مدت١ساعت بپزه،سپس بلال هارو در آب جوش ونمک ریخته اجازه دهید یه ربع بمونه. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✍️مواد لازم: لپه 1 پیمانه برنج 1 پیمانه گوشت چرخکرده 1 کیلو تخم مرغ 2 عدد سبزی معطر 1 پیمانه پیاز رنده شده 2 عدد آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و پاپریکا به مقدار لازم زرشک،پیاز داغ و گردو و آلو برای وسط کوفته 📝برای سس: پیاز 1 عدد رب گوجه 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 1/4 پیمانه ♨️طرز تهیه: 1- براى آماده كردن كوفته يك پيمانه لپه خيس خورده را بپزید و همراه با يك پيمانه برنج (که به صورت كته پخته شده) و با گوشت كوب بکوبید تا لپه نيم كوب شود. 2- گوشت چرخ شده، تخم مرغ و سبزى كوفته و دو عدد پياز رنده شده و آب گرفته ،دو قاشق آرد نخود و نمك، فلفل، زرد چوبه، دارچين و پاپريكا را اضافه کنید و كاملاً وَرز دهید و تا مواد به خورد هم بروند. 3- مواد را به صورت گلوله در بیاورید (به اندازه ى نارنگى يا پرتقال) و داخلش را ميتونيد با زرشك و پياز داغ و گردو یا آلو پر كنيد. بگذارید کوفته ها زمان كوتاهى داخل يخچال بمانند. 4- براى آماده كردن سس، پياز را خلالی و سرخ کنید و فلفل و زرد چوبه و پودر پاپريكا و دارچين و نمك و دو تا سه قاشق رب اضافه کنید و تفت بدهید. آب جوش و زعفران را اضافه کنید و حرارت را ملايم کنید. 5- كوفته ها را آرام داخل سس بگذارید (در تابه را نگذارید) و بعد از مدتی که سس کمی غلیظ شد حرارت را كم كنيد و در ظرف را نيمه باز بگذارید. در مدت پخت سس را روى كوفته ها بريزيد انتهاى پخت كمى زرشك و آلو داخل سس اضافه كنید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️