eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سینه مرغ : یک عدد نمک، فلفل، پودرپیاز و جعفری، پاپریکا، پودرسیر ، آویشن: به میزان لازم روغن زیتون: ۳ ق غ سیب زمینی: ۲ عدد شیر: ۲ لیوان جعفری: ۵۰ گرم کره: ۳۰ گرم کدو: ۱ عدد فلفل دلمه ای: یک عدد کلم بروکلی یا کلم برگ: ۱۰۰ گرم . سینه مرغ رو با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید سبزیجات رو تفت بدین، کدوچهار دقیقه، فلفل دلمه ای دو دقیقه ، کلم دو دقیقه سیب زمینی رو با شیر بپزید و با گوشت کوب برقی پوره کنید و ادویه هارو بهش اضافه کنید و در نهایت کره سینه مرغ رو گریل کنید😋😋 @khane_ashpazzi
مواد لازم : آرد سفید:                    2 قاشق غذاخوری سینه یا ران مرغ:           4 عدد روغن زیتون:                  2 قاشق غذاخوری کره:                            25 گرم پیاز:                             1 عدد، مکعبی ریز شده فلفل دلمه سبز یا قرمز: 1 عدد، مکعبی ریز شده سیر: 2 حبه ریز شده رب گوجه فرنگی:           3 قاشق غذاخوری آب مرغ:                        2 پیمانه پونه خشک:                 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل:                به مقدار لازم سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین طرز تهیه: ابتدا تکه های مرغ شسته شده را خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید. تکه های مرغ را به مخلوط بیافزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود @khane_ashpazzi
من اول مرغم رو خوب با زردچوبه ماساژ میدم و سرخش میکنم و نمک و پاپریکا و فلفل میزنم و خوب که سرخ شد ..توی یه ظرف دیگه دو سه لیوان آب و چند قاشق زعفرون دم کرده و یه هویج خرد شده میریزم وقتی به جوش اومد مرغ رو اضافه میکنم میذارم بپزه با شعله ی ملایم،پیاز لازم نیست مرغ که پخت یه کره توی ماهیتابه ی دیگه میریزم و رب رو توش تفت میدم و مرغ رو دوباره تو رب سرخ میکنم زرشک هم کمی تو روغن و با یک قاشق چایخوری شکر تفت میدم و چند قطره گلاب میزنم😋😋 @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌭 یه وحشتناک راحت با نون تست و پنیر و هات داگ، مناسب زمانی که وقت کافی ندارین 😍😍 @khane_ashpazzi
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕🍕🍕🍕🍕🍕 تعداد ۳۰ عدد مواد لازم: ماست : ۶۰۰ گرم روغن آفتابگردان : ۱۵۰ میلی لیتر (۱۵۰ گرم) تخم_مرغ : ۳ عدد جوش_شیرین : ۱/۲ قاشق چایخوری (۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر) نمک : ۱ قاشق مرباخوری (می توانید کمتر یا بیشتر بریزید) آرد : ۳۵۰ گرم سوسیس : ۱۵۰-۱۰۰ گرم پنیر (موزارلا یا گودا): ۱۰۰ گرم قارچ تازه: ۲ عدد شوید تازه: ۶-۵ شاخه پیازچه : کمی طرز تهیه : ابتدا جوش شیرین را با ماست مخلوط کنید، و طبق ویدئو مواد را به نوبت اضافه کنید. اول روغن، تخم مرغ و نمک را خوب مخلوط کنید و آرد را کم کم بریزید (نباید مایه سفت باشد تقریباً به غلظت ماست) و مابقی مواد را بریزید و هم بزنید و در قالب مافین که کمی چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه تا مافین ها پخته شوند. دمای فرها با هم متفاوت هست بعد ۳۰ دقیقه با خلال چوبی تست کنید. در صورت تمیز بودن خلال پیتزا آماده است. @khane_ashpazzi
لپه نصف لیوان پیاز دو عدد متوسط گوشت گوسفند 300 گرم رب گوجه 4 ق غ لیمو عمانی 2 عدد  زعفران دم کرده 2 ق غ گلاب 1 ق غ سیب زمینی سرخ شده پیاز رو نگینی خرد میکنیم و در مقداری روغن تفت میدیم. کمی که نرم شد و حالت شیشه ای پیدا کرد گوشت رو با مقداری فلفل سیاه به پیاز ها اضافه میکنیم و باز تفت میدیم. اگه از میزان پخت لپه تون مطمئن هستین میتونید با همون گوشت تفتش بدید. اگر نه، بهتره جداگونه با کمی پیاز تفت بدید و جدا بپزیدش. 5 لیوان آب رو اضافه میکنیم ودر ظرف رو میذاریم تا گوشت و بپزه. ولی روی شعله ی متوسط و در قابلمه معمولی حدود 2 ساعت حداقل برای پخت زمان لازم هست. بعد از اینکه از پخت کامل گوشت و لپه مطمئن شدید، رب رو در مقداری روغن تفت بدید و به خورشت اضافه کنید. در همین مرحله که رب رو اضافه میکنیم، نمک رو هم به همراه لیمو عمانی اضافه ميكنيم بعد از حدود نیم ساعت تا 45دقیقه که لیمو عمانی ها هم نرم شدن، زعفرون و گلاب رو هم اضافه میکنیم. بعد از حدود یک ربع خورشت کاملا جا افتاده و آماده سرو ميباشد @khane_ashpazzi
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبزی والک: ۵۰۰ گرم برنج: ۱ کیلوگرم مرغ: ۱ کیلوگرم 🍗ادویه مرغ: زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و دارچین: هر کدام یک قاشق مرباخوری سیب زمینی: ۴ عدد 🥔ادویه سیب زمینی: پودر انارترش: ۳ قاشق مرباخوری زردچوبه و فلفل سیاه: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری پیاز: ۲ عدد ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری نمک: به مقدار لازم @khane_ashpazzi
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با آشپزی به ازای ۱ کیلو بلغور گندم گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم 🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم. (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: ۴ قاشق غذا خوری آب: زیاااد 😃 شیر: ۲ لیوان گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. از تاپینگ‌های زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید: روغن حیوانی (یا گیاهی) کره کنجد دارچین شکر نمک شیره‌خرما شیره انگور گوشت قیمه سینه مرغ ریش‌ریش شده @khane_ashpazzi
🍘 😋 فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید) سیب زمینی متوسط:2عدد پیاز متوسط:2عدد تخم مرغ درشت:4عدد فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان پنیر پیتزا:نصف لیوان نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم 🔸ابتدا فیله ها رو آبپز کنید. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید. پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید. فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید،سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید.داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه،مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید،یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا