🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#پودینگ_وانیلی_کاکایویی 🍧🍜
برای درست کردن این دسر زیبا ابتدا در چند رنگ ژله درست می کنیم و داخل یک ظرف مسطح و کمی چ ب می کنیم و ژله ها رو جدا جدا درست می کنیم، بعد از بسته شدن اونها رو قالب می زنیم و به کناره های قالب اصلیمون می چسبونیم و بعد میریم سراغ درست کردن پودینگ👌
📝مواد لازم:
شیر: 2 لیوان ، نشاسته ذرت: 3 ق غ، آرد سفید: 1 ق غ ، شکر :یک سوم لیوان ، خامه : یک چهارم لیوان، کره : 1 ق چ ، وانیل : نوک ق چ ، پودر کاکایو:1ق غ
🍧طرز تهیه:
نشاسته و آرد و شیر سرد رو باهم مخلوط کرده و هم میزنیم تا خوب باهم مخلوط بشن و بعد از صافی رد میکنیم. سپس روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم . در این فاصله خامه رو هم روی حرارت کتری گذاشته فقط در حدی که کمی گرم بشه.
بعد شکر رو به مواد اضافه کرده و وقتی موادمون به غلظت رسید خامه و کره و وانیل رو اضافه میکنیم، و هشتاد درصد مواد را از روی حرارت برمیداریم، داخل قالب ریخته و داخل یخچال قرار میدیم.
مقداری از مواد و نگه می داریم و بهش یک قاشق غذا خوری پودر کاکایو اضافه میکنیم کمی همزده و بعد از روی حرارت برمیدارید.
سپس روی لایه ی اول ریخته و داخل یخچال قرار میدیم. بعد از اینکه کاملا بسته شد از قالب خارج می کنیم.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#تارت_توت_فرنگی_با_کرم_پاتیسیر 🍧🍓
📝مواد لازم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند یک قاشق سوپ خوری
شیر چهار قاشق سوپ خوری
وانیل یک هشتم چایخوری
آرد 200 گرم
نمک نوک قاشق چایخوری
♨️کره آب شده پنجاه گرم فر را 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.آرد و نمک را با هم الک کنید.کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)پودر شکر، زرده تخممرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.آب یا شیرسرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید.خمیر را به قالبهای تارت بزرگ و یا قالبهای کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.قالبها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل روی حرارت 180 تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند.تارتهای آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید. سپس با میوههای مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.در نهایت هم میتوانید از بریلو و یا ژله نیمبند شده برای حذف طراوت میوهها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارتها را تزیین نمایید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنبه6🌺مرداد
اول هفته تون بینظیر
ان شاالله شروع هفته
پرازخیروبرکت باشه
روزی تون زیاد
تنتون سلامت
عمرتون باعزت
درکسب وکارو زندگی موفق
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#کیک_بستنی
کمپوت گیلاس ۲ عدد
کیک شکلاتی خرد شده ۱ عدد
کره نرم شده ۳/۴ لیوان
شکلات چیپسی شیرین ۱ لیوان
بستنی وانیلی به مقدار لازم
بهتره قالبتون اندازش ۹×۱۳ باشه
من به جای کمپوت گیلاس ، آلبالو تازه انتخاب کردم .
کمپوت گیلاس را داخل قالب ریخته و یکنواخت صاف کنید و سپس کیک خرد شده را روی کمپوت بریزید .
کره نرم شده را روی حرارت ملایم آب کنید و بعد از اینکه خنک شد روی موادتون بریزید و بعد شکلات چیپسی را اضافه کنید و مدت ۴۵ دقیقه طبقه وسط فر قرار دهید ، بعد از مدت زمان پخت ، زمان دهید تا خنک شود و با اسکوپ بستنی وانیلی میل کنید .
نوش جان 😋😋😋
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#کیک_زردآلو
مواد لازم:
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه
آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
ماست: نصف پیمانه
وانیل :نصف قاشق چایخوری
پکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
زردآلو : ۵عدد
مغز هسته زردآلو : ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه:
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.
سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفی بشه...زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر و وانیل ریخته و هم میزنیم تا کرمی و کشدار شود.روغن،ماست ، نمک را اضافه
میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم. سفیده رو به آرامی داخل زرده ریخته و به آرامی بهصورت دورانی مخلوطمیکنیم. آرد رو با پکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب شود.درون قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده یا کاغذ روغنیانداختیم بریزیدو زردآلو به صورت نازک برش زده و روزسطح کیک بچینید و روی کیکمغزهسته زردآلو ریخته و در فر از پیش گرم شده و در طبقه وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم و در آخر بعد از سرد شده پودر قند الکشده روش ریختم
@@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️