eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
روزتون شاد دلتون پر از آرامش صبحتون بخیر 🌼 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍮🍮🍮 ‌‌ مواد لازم براى كرم: شیر:٣٠٠ میلی لیتر خامه:١٥٠ میلی لیتر تخم مرغ كامل: ٣ عدد زرده تخم مرغ: ٣ عدد شکر: ٥٠ گرم وانیل: کمی مواد لازم برای کارامل: شکر: ١٠٠ گرم آب: ٤ قاشق غذا خورى طرز تهيه؛ فر رو روی درجه ١٧٠ روشن ميكنيم، شیر را روی حرارت ملایم ميذاريم و وانیل رو هم اضافه ميكنيم، شیر وقتی جوش آمد از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم تا ١٥ دقیقه بماند تا سرد شود سپس خامه رو اضافه میکنیم. تخم مرغ ها و زرده رو با شکر کمی با همزن دستی یا چنگال ميزنيم تا یکدست بشه و بعد به مایع شیر و خامه اضافه میکنیم. براى درست كردن كارامل شکر رو به همراه آب داخل قابلمه ای ریخته بدون اینکه قاشق بزنیم داخلش، فقط با تكون دادن ظرف مخلوطش ميكنيم، قابلمه رو روى گاز با حرارت کم ميذاريم و تا اخر بالای سرش می ایستیم تا نسوزه و چند بار ظرف رو تکون میديم تا کاراملی بشه وقتی قهوه ای خوشرنگ شد از روی حرارت بلند میکنیم، توی ظرف مورد نظر ریخته و ظرف رو خوب تکون می دهیم تا کارامل به دیواره های ظرف بره و بعد مایع کرم رو آرام از توی الک رد میکنیم و به کارامل اضافه میکنیم. ظرفی نسبتا گود را انتخاب میکنیم و آب رو داخلش میریزیم و ظرف کرم کارامل رو داخلش میذاريم و روی ظرف کرم را فویل میکشیم و داخل فر با درجه حرارت ١٧٠ به مدت ٤٠ تا ٤٥ دقیقه قرار میديم، وقتی زمان پخت تمام شد از فر بیرون مياريم و فویل را باز میکنیم و توی یخچال ميذاريم و بعد از نیم ساعت با چاقو کرم را از قالب جدا میکنیم اما از قالب بیرون نمی اوریم بعد از گذشت حداقل ٥ ساعت میتونیم سرو کنیم و از قالب جدا کنیم، بهتره کرم کارامل رو از شب تا صبح توی یخچال بگذاریم. با رسپى خوب خانم بهار گل( اين رسپى رو من تو نت ديدم و متاسفانه پيجشون رو ندارم تا تگشون كنم) و يه نكته ى ديگه اينكه من مواد كارامل رو ٢ برابر درست كردم و بعد از اينكه كرم كارامل رو از قالب در آوردم دوباره مقداري كارامل روش ريختم. ‌‌@khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
درست کردن این توری ها خیلی راحته فقط احتیاج دارید به: صفحه نسوز رنگ ژله ای گلوکز طرزتهیه : گلوکز رو کمی بن ماری کنید تا روان تر بشه بعد به وسیله پالت روی صفحه نسوز به صورت دایره بکشید ضخامت گلوکز نه خیلی زیاد باشه نه خیلی کم بعد یک قطره رنگ روش بریزید و داخل فر ۱۵۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه زمان بدید تا توری ها آماده بشه نکته: طی این مدت زمان در فر رو باز نکنید چون حبابها خراب میشند فر من چون برقی هست به نظرم بهتر بود که دما رو کمتر مثلا ۱۴۰ میذاشتم با مدت ۵۰ دقیقه تا حبابها بزرگتر می شدند. می تونید گلوکز رو همون اول یکدست رنگ کنید تا رنگ توری ها یکنواخت بشه. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
برای 30 عدد باقلوا برای شربت : آب : 1/2 پیمانه ویا 120 میلی لیتر شکر : 1/3 پیمانه ویا 70 گرم عسل : 1/4 پیمانه ویا 80 گرم آب لیمو ترش : 1ونیم قاشق چایخوری نمک : نوک قاشق چایخوری برای داخل باقلوا ها: گردو : 3/4 پیمانه ویا 86 گرم پسته : 3/4 پیمانه ویا 96 گرم شکر : 3 قاشق غذاخوری ویا 38 گرم پودر دارچین : 1/2 قاشق چایخوری پودر میخک : 2 پنس نمک : نوک قاشق چایخوری پوست پرتقال یا لیموی رنده شده : 1/4 قاشق چایخوری کره آب شده : 3 قاشق غذاخوری ویا 42 گرم خمیر فیلو یا یوفکا : مقداری شکلات آب شده و خامه فرم گرفته برای تزیین طرز تهیه: در یک قابلمه کوچک، آب، شکر، عسل، آب لیمو و نمک رو مخلوط کنین و بجوشانید روی شعله متوسط به بالا، بعد شعله رو کم کنین و 8-10 دقیقه دیگه بجوشونین تا کمی غلیظ شه.داخل یک سینی فر 33 در 46 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین.داخل مخلوط کن، گردو، پسته، شکر، دارچین، میخک، نمک، پوست پرتقال یا لیمو و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین چند سری طوریکه نه خیلی درشت شن نه خیلی ریز.سپس خمیر فیلو یا یوفکا رو روی میز بزارین و روش کره بمالین بعد یک لایه دیگه روش بزارین و کره بمالین و یک لایه دیگر بزارین روش و دایروی ببرین (30 تا دایره) و دایره هارو داخل قالب مافین بزارین و داخل هرکدوم 1 قاشق غذاخوری از مخلوط گردو بریزین و در فر گرم شده 180 درجه 9-10 دقیقه بپزید.سپس داخل هرکدوم، 1 قاشق غذاخوری از شربت بریزین.بعد از سرد شدن، با شکلات و خامه فرم گرفته تزیین کنید... @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍇 طرز تهیه ۱. بادمجون رو توی اب نمک خیسوندم. حداقل یک ساعت بمونه ۲. مواد میانی که من درست کردم شامل پیازداغ و گوشت چرخکرده و قارچ خیلی ریز خردشده است و بک قاشق رب گوجه. میتونید فقط گوشت چرخکرده و پیازرنده شده و ادویه رو مخلوط و قلقلی و سرخ کنید و بذارید وسط بادمجونا هر جور باب ذائقه تون هست درست کنید. ۳. سس قرمز رنگی که بقچه ها رو توش چیدم تا بپزه ترکیب دو قاشق رب گوجه و نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و اب هست. میتونید سرکه هم بزنید تند و تیزتر بشه سس رو گذاشتم بجوشه بعد بادمجونا رو توش چیدم. و درشو گذاشتم. حدود یک ربع که توی سس بپزه کافیه کمی از سس هم روی بادمجونا میریختم تا همه اش مزه دار بشه. . ۴. من بادمجونا رو پوست نگرفتم بنطرم شکیلتر بود سلیقه ایه شما میتونید پوستشو بگیرید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
#دیزاین_یخجال_عروس شیک و با کلاس میزبانی کنید😊 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
#دیزاین_کتلت شیک و با کلاس میزبانی کنید @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️