#فوت_فن
- برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلمها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آنها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.
- به جای شکستن تخممرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخممرغ وارد غذا نمیشود
@khane_ashpazzi
☕️باما همراه شوید ☕️
#فوت_فن
برای نگهداری سبزیجات بعدازشستوشو، آنها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتنشان درون یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.
هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف
سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود
@khane_ashpazzi
☕️باما همراه شوید ☕️
#دیزاین_کودکانه
کودکان خودرا سر ذوق بیارید
@khane_ashpazzi
🍓باما همراه شوید 🍓
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیزاین
آموزش درست کردن گل گوجهفرنگی
@khane_ashpazzi
🍒باما همراه شوید 🍒
#حلوا_زنجبیلی_گردویی
مواد لازم
آرد سفید ۸لیوان( لیوان دسته دار فرانسوی)
پودر قند ۳.۵ لیوان
روغن جامد ۱.۵ لیوان
کره ۱۵۰ گرم
پودر هل ۱قس
پودر زنجبیل ۳ یا ۴قس
گردو ۱۰۰ گرم
آرد رو الک میکنیم و ۲۰ دقیقه تو قابلمه تفت میدیم با شعله ملایم و هم زدن مداوم
بعد دوباره الک میکنیم و ۴۵ دقیقه دیگه تفت میدیم
بعد کره و روغن رو اضافه کرده و ۷ دقیقه تفت میدیم و بعد از روی گاز برمیداریم و کنار میگذاریم
پودر قند و پودر هل و زنجبیل رو مخلوط کرده و الک میکنیم
و در سه مرحله به آرد اضافه کرده و ترجیحا با قاشق چوبی هم میزنیم
بعد گردو های خرد شده رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم
چند روش برا برش و شکل دادن بهش وجود داره
۱. یه گوشه ظرف جمعش کرد وفشرده کرد و با کفگیر یه برش ازش برداشت و این کار رو تا تموم شدن حلوا ادامه داد
۲. تو یه سینی پهن کرد و یک دستش کرد و بعد فشرده کرد و بعد از کمی خنک شدن با چاقو برش داد
۳. تو قالب های کوچیک یا تک نفره سیلیکونی ریخت و فشار داد و بعد از اینکه چند ساعتی داخل یخچال بود از قالب خارج کرد
۴. میشه از قالب های یخ برا شکل دادن استفاده کرد
۵. میشه از کاتر های فشاری استفاده کرد
در هر صورت با هر سلیقه ای که درست کردین میتونید ساده یا با تزئین سرو کنید
برا تزئین از پودر کاکائو یا پودر قند و شکلات آب شده و پودر پسته یا گردو میشه استفاده کرد.
@khane_ashpazzi
🍒باما همراه شوید 🍒
#سرخ_کردن_بادمجان
💢بادمجوناتون رو پوست بکنید و برش بدین و تو ظرف آب خنک با نمک بزارین یک ربع تا نیم ساعت تو آب نمک بمونه
بعد در بیارین و تو آبکش بریزین تا خشک بشن بعد سرخ کنید.
بطور باور نکردنی خیلی کم روغن مصرف میشه.
و دوم اینکه
💢هنگام سرخکردن بادمجان، یکیدو لایه بادمجان هم روی آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بذارید.
اینکار باعث میشود در مراحل بعد که میخواهید ردیفهای رویی رو سرخ کنید روغن کمتری مصرف بشود
🎈🎈راهی برای سرخ کردن بادمجان با فقط یکی دو قاشق روغن.ابتدا قابلمه ای را جوش اورده وکمی روغن ونمک داخل ان بریزید درست مانند طبخ ماکارونی.سپس بامجان ها را داخل اب جوش بریزید وبعد از پنج دقیقه ابکش نمایید.سپس بادمجان ها را سرخ کنید.نتیجه عالی است فقط یک قاشق روغن نیاز هست🍆🍆
💢استفاده از سفیده تخم مرغ زده شده راه دیگه ای برای جذب کمتر روغن در بادمجان است
به این صورت که بادمجان ها را در سفیده تخم مرغ غلطانده و بعد سرخ میکنیم
هم روغن کمتری مصرف میشود و هم بادمجان ها بعد از سرخ شدن خیلی خوشرنگ میشن
@khane_ashpazzi
☕️باما همراه شوید ☕️