eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
( بدون نیاز به خمیر مایه و فر) ‌ ✍مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد یک دوم فنجان پنیر خامه ای یا هر پنیر سفید دیگر یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر ۱ فنجان شیر ۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده ۱ قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا . فلفل سیاه ۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده ۱۰ گرم بیکینگ پودر ‌ 🥣‌طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و آنها را با چنگال مقدار کمی هم می زنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم . سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید،خمیر را بمدت ده دقیقه کنار میگذاریم . سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم می کنیم . با یک فنجان و نصف روغن خمیرها را سرخ می کنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود. 🍥🍡🍥🍡 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
كاسه یک‌پیمانه اردبرنج اعلاو دو پیمانه شکر یک و نیم پیمانه گلاب ونصف پیمانه زعفران دم کرده و نصف پیمانه روغن نیاز دارید. قبل از هرکاری بادقت وحوصله ارد برنج و که بارها الک‌کرده و از بهترین نوع انتخاب کردید و بو میدید جوری که رنگ ارد تغییر نکنه. اجازه بدید آرد کاملا خنک بشه. توی یه ظرف مناسب به آرد بو داده و خنک شده گلاب رو اضافه کنید و با هم مخلوط تا حالت کرم مانند بشه. توی قابلمه دو ليوان اب بریزد و شکر و در اب حل کنید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه و نباید بجوشه میزان اب نباید کم بشه در اثر تبخیر . فقط در حدی که شکر حل بشه.زعفرون و به اب و شکر اضافه کنید و بعد ارد برنجی که در گلاب مخلوط کردیم‌و اروم اضافه میکنی و هم‌میزنیم. تا کاملا با اب و شکر و زعفران مخلوط بشه در این مرحله حرارت و کم‌میکنید و مدام هم میزنید تا مواد به غلظت برسه این‌پروسه یکساعت طول میکشه زمانی که به غلظت رسید روغن‌و اضافه کنید ابتدا روغن روی مواد میاد اما بعداز مخلوط کردن و مدام هم زدن جذب میشه و مواد حباب میزنه مراحل باید روی حرارت خیلی ملایم‌انجام بشه و با حوصله هم بزنید. در نهایت حلوا به غلظت مطلوب می رسه یکهفته در یخچال میمونه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فيله مرغ را نواري برش مي زنيم، و با نمك فلفل پودر سير و پاپريكا كمي روغن زيتون مزه دار مي كنيم بسته نودل را به همراه چاشنيش به مدت ٤-٣ دقيقه داخل آبجش قرار ميديم و بعد آبكش مي كنيم، بعد فيله هاي مزه دار شده را دو آرد معمولي مي غلطونيم، و در آخر يك رشته چنتايي از نودل ها دور فيله ها مي پيچيم و كم با دست فشار ميديم كه بهم بچسبند، و در روغن غوطه ور به حدي كه برشته بشن سرخ مي كنيم( حدود پنج دقيقه) يكبار هم اين دستور رو با فر امتحان مي كنم و نتيجه رو بهتون اعلام مي كنم. و اینکه چرا چند رنگن، یک سری اول را در روغن خالی سرخ کردم، بعد کمی زردچوبه زدم به روغن آخرین سری را هم به روغن پاپریکا اضافه کردم اين غذا به صورت سرد هم خوشمزه س يعني مي تونين از قبل آماده كنين و بعدا سرو كنين اضافه شده: بچه ها فيله مرغ بافت خيلييييييي نازكي داره و در روغن غوطه ور مي پزه، مثل جوجه چيني مثل فيله سوخاري، واينكه نودل ها اصلا خشك به طوري كه نشه خورد نميشن، يه حالتي مثل پفك هندي پيدا مي كنن 🍥🍡 J ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت...... من سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم لپه...... لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده ادامه کار...... یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ باز کنه بعد یه گوجه متوسط را ریز خرد کردم واضافه کردم بعدزردچوبه وفلفل وادویه خورشتی زدم واب گوجه که در امد نخود را اضافه کوفته و سیب زمینی خام من سرخ نکردم وابجوش ریختم زیاد اب نریزید که خورشت خیلی ابکی بشه وحرارت را ملایم کردم تا مواد پخته وکاملا جا بیفته ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه..... من دستور خمیر را تا حالا دوبار با کلیپ گذاشتم اینبارهمون دستور است فقط با دست ورز دادم تا ببینید که بدون هم زن هم خمیر عالی می شه دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
@khane_ashpazzi 🍒باما همراه شوید 🍒
آيا مي دانيد حبوبات بخصوص نخود اگر خيس شده شود و آب آن بدور ريخته شود موجب نفخ نمي شود؟ آيا مي دانيد بهترين روغن ، روغن حيواني است مانند کره گوسفندي و گاوي و روغن دنبه؟. آيا مي دانيد محتواي روغن هاي مايع از پارافين خوراکي که محصول پالايشگاه هاي نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربي خون و .. ميشودکه کشنده است؟ @khane_ashpazzi 🍒باما همراه شوید 🍒
عسل را فراموش نکنید آيا مي دانيد در قرآن واژة «شفا» براي «عسل» بکار رفته است.1 آيا مي دانيد پيامبر فرموده اند: «عليکُم بالشفائين القرآن و العسل»( برشما باد دو شفا دهنده يکي قرآن و ديگري عسل) @khane_ashpazzi 🍒باما همراه شوید 🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایـــا دلم به یکباره تمنای بودنت را میکند بودنت برای آرامش برای رهایی ام از غمها خدایـــــا میشود امشب تو مرا بغل کنی؟ شبتون خوش و پر از آرامش 🌜🌜
‌ خدایا در دفتر حضور و غیاب امروز حاضری زدیم.... حضورمان رابپذیر... و جایگاهمان را در کلاس بندگی ات در ردیف بهترین ها قرارده سلام صبحتون بخیر 🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮 🌞 به خودت بابت زنده موندن در تمام نبرد‌های خاموشی که هرگز ازش با کسی حرف نزدی افتخار کن 💪🏻 صبح بخیر دوست من🌹 -------------------------
🥬🥗 ازنوع سالمش بخوريم (براي سس ازتركيب ليموترش وروغن زيتون يابالزاميك استفاده ميكنم) محتواي سالاد هم كه كاملامشخص وواضح وواقعامحدوديتي نداره بسته به ذائقه تون میتونيدسالادهاي هيجان انگيز درست كنيد 👇 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🌀ران مرغ رو ته قابلمه گذاشتم و بعد مواد تهچین رو ریختم. 👈این تهچینهای تک نفره رو هم توی قالب کیک یزدی درست کردم و باز به درخواست اهل خونه خیلی نذاشتم تهچین ها سرخ بشن و به قول اهالی خونه خشک نشن ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦