احترام به پدر و مادر
مرحوم آیت الله احمدی میانجی
نفهمیهای دوران جوانی
یکی از علمای بزرگ می فرمود: از نفهمی های دوران جوانی من این بود که ساعتها زیر کرسی کتاب معراج السعاده نراقی را می خواندم و از اینکه به جایی نرسیده ام گریه می کردم!
ولی وقتی پدرم با من کاری داشت و صدایم می کرد و کمک می طلبید، جواب نمی دادم و اطاعتش نمی کردم!
تا پدر و مادر زنده هستند، خود را از بوسیدن دست آنها محروم نکنيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دولتها ۳۲ سال در دست جریان ما بوده!
ببینید انقلاب چه کرده که مردم از دین و هر چه آخوند و روحانی است، برگشتهاند!
✅ پاسخ
🔹 برخلاف القائات دشمن و احیاناً تصورات برخی افراد، محبوبیت دین و روحانیت نه تنها کاهش پیدا نکرده است بلکه افزایش هم پیدا کرده و حتی عمیقتر و قویتر شده است.
توهین یا بی احترامی عدهای معدود به روحانیون، چیز تازه ای نیست گ؛ اگر این موارد ملاک قضاوت باشد از پیامبر و امامان آخوندتر نداریم و به همه آنها توهین های زیادی (نه توسط کفار، بلکه از مسلمانان جاهل) شده است؛ قرآن کریم و تاریخ برخی موارد آن را ذکر کرده است. حتماً داستان گوهای آن را تحت عنوان اخلاق خوب و برخورد اسلامی امامان با دشمنان، زیاد شنیدهاید. حتی حضرت علی علیه السلام متهم به کفر و بی نمازی می شد. پس توهین به روحانیت پدیدهی تازهای نیست این در حالیست که امامان معصوم بودند، ولی روحانیت بالاخره معصوم نیست و ممکن است برخی از آن ها برخی اشتباهات رفتارهای نامناسب داشته باشند که مزید علت شود.
در تاریخ معاصر نیز نه فقط روحانیون ساده بلکه مجتهدین بنام و تراز اول مورد هتک حرمت قرار میگرفته اند تا جایی که شیخ فضل الله نوری را به دار آویختند!
اما در زمان ما کافی است ببینید، پای منبر روحانیون چه خبر است؟ اگر قبل از انقلاب تنها مرحوم کافی و مرحوم فلسفی میتوانستند، جمعیت قابل توجهی از مردم را جذب کنند، امروزه پای منبر روحانیون درجه چندم (از نظر شهرت) بیش از آن جمعیت حاضر میشوند و اغلب از جوانان!!
همین اردیبهشت سال پیش، (سال ۹۸) یک طلبه گمنام همدانی، چگونه توسط جمعیت زیاد و کمنظیر مردم تشییع شد؟(مقایسه کنید با به دار آویختن مجتهد بزرگ تهران شیخ فضلالله نوری)
بله همواره دو گروه در مقابل روحانیت ایستادهاند و انواع بی حرمتی ها را نسبت به آنها مرتکب می شوند:
اول: افرادی که روحانیت و در حقیقت دین راه مزاحم منافع نامشروع خود میبینند؛ مانند ابوجهلها، معاویهها و... در گذشته و آمریکا، سلطنتطلبها و.... در زمان ما
دوم: فریب خوردگانی که تحت تاثیر تبلیغات گروه اول قرار گرفتهاند؛ توهین کنندگان به پیامبران و امامان و نیز برخی از افراد جامعه ما.
قربانی مقدم
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تحلیل استاد مهدی طائب از رفتارهای عجیب رئیس جمهور سابق🔹آقای احمدی نژاد، تمام تلاشش را برای رأی نیاوردن جریان انقلاب در #انتخابات آینده به کار گرفته است.
پاسخ به یک شبهه
*🔹آتاترک مبلغان مذهبی را جمع کرد و گفت:*
*کشاورزان برای ما گندم و برنج و ... کشت میکنند،*
*دامداران گوشت و لبنیات، خیاطان لباس و کفاشان کفش..*.
*شما چه تولیدی دارید؟*
*ملاها گفتند:*
*ما برای شما و مردم دعا میکنیم،*
*آتاترک آنها را به یک سفر دریایی با کشتی مهمان کرد و به یکی از ملوانها سفارش کرد که تا از ساحل فاصله گرفتند،*
*کشتی را سوراخ کند،*
*او نیز چنین کرد،*
*وسط دریا وقتی روحانیون کشتی را سوراخ شده دیدند،*
*بر سر خود زدند که ای داد،*
*الان خواهیم مرد،*
*سربازان به ملاها گفتند : دعا کنید،*
پاسخ دادند:*
*دعا که فایده ندارد،*
*باید آب را از کشتی خارج کرد و به سرعت به ساحل برگردیم،*
*سربازان سطلها را به دست ملاها دادند و بی وقفه آب را از کشتی تخلیه کردند و به سرعت و قبل از* *غرق شدن کشتی به ساحل برگشتند و از فرط خستگی همه به گوشهای افتادند...*
*آتاترک رو کرد به آنها و گفت:*
*حالا فهمیدید که ما به دعاکن نیازی نداریم باید کار کنید، هیچ مملکتی با دعا کردن درست نمیشود.*
*باید همه کار کنند.*
*شما هم در خلوت خود برای خودتان دعا کنید.*
*کشورهای رو به رشد جهان روزی موفق شدند که دعاکنها را به کنار گذاشتند و دست به کار شدند تا کشورشان را برای رفاه بسازند.*
*زمانی که دعاکنها بشینند دعا کنند و مالمردم خورند،*
*کشور آرام آرام به فساد کشیده میشود و نه تنها پیشرفت نمیکند بلکه فقر و فساد مالی و فساد* *اجتماعی کشور را زمین گیر میکند. اگر میخواهید کشوری داشته باشید که فقر، فحشا، فساد و اعتیاد در آن نباشد، باید دعاکنها را رها کنید و دست به کار بشوید و همه هر روز با عشق کار کنید،*
*هیچ چیز همانند تولید نمیتواند یک کشور را به توسعه و رفاه برساند.*
*یادتان باشد حقوق انسانی و احترام به حق شهروندی باعث نابودی فقر و گسترش امید و رفاه میشود.*
*انسان بودن بالاترین مذهب است.*
خانه سبز
پاسخ به یک شبهه *🔹آتاترک مبلغان مذهبی را جمع کرد و گفت:* *کشاورزان برای ما گندم و برنج و ... کشت می
فارق از اینکه این مطلب اتفاق افتاده یا نه، آن هم به این شکل یا صورت دیگر؛ کار آتاتورک صحیح بوده.
درست مثل کاری که در رنسانس(برخی در قالب کلیسا مردم را استثمار می کردند و هیچ خدمات اجتماعی نداشتند) رخ داد و آن هم به نظر درست می آید! چرا؟
به خاطر اینکه دین منهای سیاست، نه تنها مفید نیست بلکه وبال گردن مردم است و مزاحم زندگی است.
وقتی قرار است دین از سیاست جدا باشد، در واقع دنیا از آخرت جدا شده است.
وقتی قرار است در دنیا بدون ضوابط معنوی زندگی کنیم، یعنی محدودیتی برای زندگی اجتماعی نیست. پس دلیلی هم برای ارتباط داشتن با روحانیت سکولار وجود ندارد و اگر ارتباطی باشد، ناشی از بی خردی است.
اما اگر قرار باشد دین و سیاست با هم پیوند داشته باشند، باید هدف از تمام ابعاد فردی و اجتماعی دین را مشخص کنیم و به آن پایبند باشیم تا هم دنیا را داشته باشیم و هم آخرت را و الا زندگی خود را تلف کرده ایم.
نمونه: در اقتصاد اسلامی، هدف، کسب درآمد براساس عدالت و.. برای تامین نیازهای معقول در زندگی است.
پس درآمدی که براساس عدالت و.. نیست یا برای ایجاد زندگی تجملاتی و فخرفروشی است، توصیه نشده است.
یعنی هم تولید ثروت، هم توزیع ثروت و هم مصرف ثروت براساس چارچوب دینی صورت می گیرد. در توزیع ثروتی که ما به دست آوردیم، باید حق جامعه اسلامی در نظر گرفته شود.
دین می گوید: از راه خمس، زکات، زکات فطره، عهد، نذر، قسم، هبه، عقیقه برای خود و فرزندان، صدقه، رد مظالم و.. باید ثروت را با دیگران تقسیم کرد.
چرا تقسیم کنیم؟ تا دیگران هم فرصت کافی برای تعالی داشته باشند و به خاطر تنگدستی از پیمودن راه سعادت بازنمانند و دغدغه مشکلات زندگی، فکر آنها را درگیر خود نکند!
روحانیتی که سکولار نباشد، باید برای روانشناسی فردی و اجتماعی، روابط کشور با دیگر کشورها، گروه ها، جریانات، احزاب و.. برنامه داشته باشد و همچنین در اجرای آن نیز کمک نماید.
در این روزگار، علمای کشورها هستند که کشورهای موفق را یاری می کنند.
دو نمونه:
چرا صهیونیست ها موفق شدند مثل بختک بر اقتصاد دنیا بیفتند؟ به دلیل پیروی بی چون و چرا از نقشه راهی که علمای دینی یهود براساس کتب تاریخی شان ترسیم کرده اند و همچنین راهکار اجرایی که توسط همان علما ارائه می شود!
چرا صهیونیست ها توانستند فرهنگ و سبک زندگی تمام مردم کره زمین را تغییر دهند؟ آمریکایی، سیاه پوست، چینی، روسی، شیعه، ترک، لر، عرب و.. همه و همه شلوار لی، تن می کنند، کراوات می زنند و لباس های محلی را کنار گذاشتند! حتی بانوان که به لباس های محلی خود حساس هستند، به مانتوهای جلوباز، سر و صورت 7 قلم آرایش، دوری از زاد و ولد و سگ پروری به جای فرزندپروری و.. رو آورده اند! همه این موفقیت ها به خاطر پیروی از سیاست هایی است که روحانیت صهیونیست برای این رژیم ترسیم کرده و بر کنترل جریان آزاد اطلاعات تمرکز کرده اند.
چرا مسیحیت ارتودکس با وجود اینکه تنها هست و تقریبا فقط در کشور روسیه پیروانی دارد، اینقدر موفق عمل کرده است؟ در 70 سال حکومت شوروی تمام مساجد و کلیساها تخریب شد و از دین اثری نماند.
پس از شوروی، مسیحیت ارتودکس با کمک روحانیت سرش را بالا گرفت و دین و سیاست را پیوند داد. در دیدارهای پوتین با میهمانان بلندپایه خارجی، اسقف کلیسای ارتودکس روسیه نیز شرکت می کند و به رییس جمهور مشورت ارائه می کند!
نتیجه این پیوند این شد که روسیه باوجود فروپاشی، سریع پا گرفت و هم اکنون جزو ابرقدرت های دنیا به حساب می آید و تراز تجاری بالایی با دیگر کشورها دارد.
پس هر کشوری که میان دین و سیاست پیوند برقرار کرد و بر سر عهدی که بست، پایبند بود، موفق شده ولی هر کشوری که سیاستش از دینش جدا بود، به جایی نرسیده. نمونه اش کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است.
هیچ کدام در صنعت و تکنولوژی و.. تولیدکننده علم نیستند. فقط مصرف کننده محض هستند. دبی شهری است که حتی مصالح ساختمانی اش وارداتی است و هیچ کارخانه یا شرکت مطرح دانش بنیانی ندارد.
کویت هم تمام افتخارش ورود صفر تا صدی محصولات اروپایی و آمریکایی است. عربستان با وجود هزاران میلیارد دلار خرید تسلیحات از آمریکا، قادر نیست 4 پهپاد ارزان قیمت یمنی را رهگیری کند. همان پاتریوت غیرقابل اعتماد آمریکایی هم از تجهیزات آرامکو بیرون برده شد تا عربستان، آش نخورده و دهان سوخته باشد! تا بفهمد اگر دانش نظامی بومی داشت، کسی نمی توانست آن را مصادره کند.
ایران پهلوی چه؟ با انتخاب مردم ایران، دین و سیاست در سال 57 پیوند خورد. ایران در صنعت نظامی خودکفا شد. در بسیاری از بخش های صنعت هم خودکفا شده ولی مدیریت وزارت خانه ها توسط افراد سکولار، اجازه حرکت براساس نقشه راه انقلاب را نمی دهد.
اینجاست که میان روحانیت سکولار و روحانیت انقلابی فاصله از زمین تا آسمان است.
روحانیت سکولار هیچ خاصیتی ندارد جز اینکه موعظه کند و در مسجد و خانه بست بنشیند و تسبیح به
خانه سبز
پاسخ به یک شبهه *🔹آتاترک مبلغان مذهبی را جمع کرد و گفت:* *کشاورزان برای ما گندم و برنج و ... کشت می
دست بگیرد. روحانیت سکولار را باید به آتاتورک سپرد.
اما روحانیت انقلابی، خط شکن است. اگر بحث امنیت کشور مطرح باشد، جزو فرماندهان 8سال دفاع مقدس است. اگر بحث امنیت و رهایی دیگر مسلمانان باشد، بازهم پیشقدم بر شهدای مدافع حرم است حتی اگر مفقود شود و مانند حاج احمدمتوسلیان دیگر برنگردد.
در بحث اقتصاد اسلامی و مبارزه با ربا و روابط خارجی و حفظ کرامت ملی، مانند آیت الله مصباح یزدی و آیت الله جوادی پیشقدم می شوند اگر چه به خاطر تبلیغات فضای مجازی سکولارها، ترور معنوی بشوند.
اگر کشور به جایی از قدرت رسیده که 5 کشور ابرقدرت دنیا یکطرف میز مذاکره با او می نشینند، به خاطر اسلام سیاسی است که ارمغان پیروی از روحانیت انقلابی است. اگر نقشه راهی که نظام اسلامی ترسیم کرده بود توسط دولت و رسانه دنبال شده بود، اکنون به حدی قدرتمند شده بودیم که اصلا نیازی نبود با 5 کشور ابرقدرت مذاکره کنیم و مثل آنها زندگی مان را داشتیم و آنها حق دخالت در امور ما را نداشتند. این وادادگی در التماس به استعمار، در واقع لگدزدن به انقلاب است.
انسان بودن به تفکر او است و بالاترین تفکر، تفکری است که به خالق متکی باشد نه به خودش. زیرا انسان در ابتدای تولد با پوشک زندگی می کند و تا بالغ می شود، نمی تواند هم معلم خود باشد و هم شاگرد خویش! بنابراین در پیشبرد امور نیازمند برنامه از پیش تعیین شده ای هستیم که توسط فردی که پوشکی نبوده و همیشه استاد بوده، طراحی شده باشد و او کسی نیست جز خدای متعال. روحانی انقلابی، از همه جلوتر است زیرا هم متولی دین است و هم متولی سیاست ولی دیگر عزیزان فقط عهده دار سیاست هستند.
⭕️کدام را انتخاب کنیم؟ اصلحِ غیرِمقبول یا صالحِ مقبول ؟!
🔺استاد شجاعی در سخنرانیِ اخیرشان با توجه به پرسشِ این سوال که اگر مواجح شویم در انتخابات با دو گزینهِ اصلحِ غیر مقبول و صالحِ مقبول چه کنیم این چنین فرمودند :
🔸 اگر صرفا رقابت بینِ دو کاندید اصلح و صالح باشد تکلیف رای دادن به اصلح است.
🔹اما اگر از جبهه باطل نیز در این رقابت شرکت داشته باشند آنگاه رای دادن به اصلحِ غیرِمقبول کمک به جبهه باطل خواهد بود و باید به صالحِ مقبول رای داد هرچند تواناییَش کمتر باشد.
🔺همچنین عقلانی دانستند و توصیه کردند به اینکه اصلحِ غیرِمقبول به نفعِ صالحِ مقبول کناره گیری کند و خاطرنشان کردند چنین تجربه ای را در انتخابات های دوران قبل داشتیم که با انتخابِ اصلحِ غیرمقبول جبهه حق شکست خورد.
اول نماز یا افطار؟!
❤️امام باقر عليه السلام فرمودند : در ماه رمضان ابتدا نماز بخوان، سپس افطار کن،مگر اینکه همراه عده ای بودی که منتظر افطار بودند.
اگر قرار بود تو نیز با آنان افطار کنی،با ایشان مخالفت نکن
و ابتدا افطار کن و در غیر این صورت ابتدا نماز بخوان.
🔶راوی پرسید:چرا این کار را کنم و ابتدا نماز بخوانم؟!
❤️فرمود:چون دو وظیفه برای تو پیش آمده است: افطار و نماز.
پس با چیزی شروع کن که بر دیگری برتری دارد و آن نماز است.
❤️سپس فرمودند: و تو روزه داری؛
پس اگر نمازت را با حالت روزه به جا آوری و روز را پایان دهی،
برای من دوست داشتنی تر است.
📚وسائل الشیعه ج 10 ص150
ضدولایت فقیه از نگاه رهبر معظم انقلاب:
✅ بعضی ها نظرات کارشناسی میدهند، با نظر رهبری مخالف است، میگویند آقا این ضد ولایت است. من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست؛ دیگر از این واضحتر؟!
نظر کارشناسی، نظر کارشناسی است. کار کارشناسی، کار علمی، کار دقیق به هر نتیجهای که برسد، آن نتیجه برای کسی که آن کار علمی را قبول دارد، معتبر است؛ به هیچ وجه مخالفت با ولایت فقیه و نظام هم نیست.
به هر حال هیچگاه اعلام نظر کارشناسی و نظر علمی، معارضه و مبارزه و مخالفت و اعلام جدائی از رهبری و ولایت و این حرفها به حساب نمیآید و نباید بیاید.(۹۱/۵/۱۴)
✅ مراقب باشيد، مواظب باشيد، نمیشود هر كسی را به مجرد يك خطائی يا اشتباهی گفت منافق؛ نميشود هر كسی را به مجرد اينكه يك كلمه حرفی برخلاف آنچه كه من و شما فكر ميكنيم، زد، بگوئيم آقا اين ضد ولايت فقيه است. در تشخيصها خيلی بايد مراقبت كنيد... در تشخيص ها و در مصداق های مختلف دقت بشود. بیدقتی در مصداق ها، گاهی اوقات ضررها و لطمات بزرگی خواهد زد. (۸۸/۹/۱۴)
✅ اين برادر عزيزمان ميگويد «ضد ولايت فقيه» را معرفی كنيد. خوب، «ضد» معلوم است معنايش چيست؛ ضديت، يعنی پنجه در افكندن، دشمنی كردن؛ نه معتقد نبودن. اگر بنده به شما معتقد نباشم، ضد شما نيستم؛ ممكن است كسی معتقد به كسی نيست. البته اين ضد ولايت فقيه كه در كلمات هست، آيه مُنزل از آسمان نيست كه بگوئيم بايد حدود اين كلمه را درست معين كرد؛ به هر حال يك عرفی است.
اعتراض به سياستهاي اصل ۴۴، ضديت با ولايت فقيه نيست؛ اعتراض به نظرات خاص رهبری، ضديت با رهبری نيست. دشمنی، نبايد كرد. دو نفر طلبه كنار همديگر مينشينند؛ خيلی هم با هم رفيقند، خيلی هم با هم باصفايند، همدرس هستند، مباحثه ميكنند، حرف همديگر را رد ميكنند؛ اين حرف او را رد ميكند، آن حرف اين را رد ميكند. ردكردن حرف، به معنای مخالفت كردن، به معنای ضديت كردن نيست؛ اين مفاهيم را بايد از هم جدا كرد. (۸۶/۷/۱۷)
⭕️پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی درگذشت سردار پر افتخار سیدمحمد حجازی؛
عمری سراپا مجاهدت، فکری پویا، دلی سرشار از ایمان و یکسره در خدمت اسلام و انقلاب
🔸بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔹با تأسف فراوان خبر درگذشت سردار پر افتخار، سردار سیدمحمد حجازی رضواناللهعلیه را دریافت کردم. عمری سراپا مجاهدت، فکری پویا، دلی سرشار از ایمان راستین و آکنده از انگیزه و عزم راسخ، و نیروئی یکسره در خدمت اسلام و انقلاب، خلاصهئی از شخصیت این مجاهد فی سبیل الله است. او در مسئولیتهای بزرگ و اثرگذار در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت کرده و در همهی آنها، سربلند و موفق بوده است. فقدان او حقاً مایهی تأسف و اندوه است. لازم میدانم به همسر گرامی و فرزندان و دیگر افراد خاندان و به دوستان و همکاران ایشان صمیمانه تسلیت عرض کنم و صبر و تسلّا برای آنان از خداوند متعال مسألت نمایم. رحمت و مغفرت و رضوان الهی بر این برادر فقید باد.
سیّدعلی خامنهای
۳۰ فروردین ۱۴۰۰
🌀دغدغه فرهنگی
🔹باید مساله فرهنگ را با کلیتش،مساله اول این کشور به حساب آورد.ما اگر توانستیم فرهنگ این کشور را با پایه های مستحکم و قویم و نهادهای صحیحی که کارآیی لازم را داشته باشند،پشتیبانی و تقویت کنیم،کار این کشور روی غلتک خواهد افتاد و پیشروی این کشور در همه زمینه های مورد نظر تضمین خواهد شد.
"رهبر معظم انقلاب" ۷۵/۹/۲۰