فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 موضوع: پاسخ به یک شایعه سازی
🍃🌻🍃
❌ شایعه واگذاری معادن گلگهر به چینیها و بیکار شدن ۸۰۰۰ کارگر ایرانی‼️
0⃣1⃣ اصلح یا صالح مقبول؟
🔻 اصلح یعنی چه کسی؟ یعنی کسی که برای ریشهکنی فقر و فساد عزم جدی داشته باشد؛ یعنی کسی که به حال قشرهای محروم و مستضعف دل بسوزاند.
🔹اصلح کسی است که هم به ترقی و پیشرفت کشور و توسعهی اقتصادی و غیراقتصادی بیندیشد؛ هم زیر توهمات مربوط به توسعه، آنچنان محو و مات نشود که از یاد قشرهای مظلوم و ضعیف غافل بماند.
🔸اصلح کسی است که به فکر معیشت مردم، دین مردم، فرهنگ مردم و دنیا و آخرت مردم باشد.
🔺اصلح کسی است که بتواند این بارِ عظیم را بر دوش بگیرد؛ البته هر کس صلاحیتش در مراکز قانونی تأیید شود، صالح است؛ اما باید در بین صالحها گشت و صالحتر را پیدا و او را انتخاب کرد. این، هنر شما مردم است.
🌺بیانات در دیدار مردم شهرستان جیرفت- 1384/2/17
29.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موضوع: "مرز، نفت ، هسته ای"
🍃🌻🍃
🇮🇷 قصه پر غصه کشوری که قطعه، قطعه اش را حراج کردند، و اما امروز مردم با غیرتشان با چنگ و دندان آن را حفظ خواهند کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀موضوع: منتظران ظهور
🍃🌻🍃
💢 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
حضور حداکثری مردم در بیان #مقام_معظم_رهبری
🍃🌻🍃
1⃣1⃣ ملت عزیز ایران! من به شما عرض میکنم، درست در نقطهی مقابل خواست دشمنان، همهی ما باید در انتخابات حضور فعالی داشته باشیم.
🔸انتخابات آبروی ملی ماست؛ انتخابات یکی از شاخصهای رشد ملی ماست؛ انتخابات وسیلهای برای عزت ملی است.
🔹 وقتی ببینند که ملت ایران با شور و با شعور و با درک کامل و آگاهی پای صندوقهای رأی میروند، معنایش چیست؟ معنایش این است ملت برای خود حق و توان تصمیمگیری قائل است؛ میخواهد در آیندهی کشور اثر بگذارد و مسئولان کشور و مدیران اصلی کشور را انتخاب کند.
🌺بیانات در جمع مردم استان کردستان میدان آزادی سنندج 1388/2/22
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ جالب خداوند به مردمی که میگویند: سردمداران ما را (که باعث گمراهی ما شدند) دو برابر عذاب کن!
🔴 نقش مردم در حمایت از ولی خدا چیست؟
🔸 #تاریخ_بعثت و #عصر_ظهور در گفتگو با علیرضا پناهیان
👈🏻 سحرها، شبکۀ افق، حوالی ساعت ۴:۱۰ به مدت ۳۰دقیقه
@Panahian_ir
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
🎥پخش زنده جلسه وبيناري
🔸با حضور حجت الاسلام و المسلمين حسيني
💢با موضوع (دوگانه انقلابي نمايي_انقلابي گري در انتخابات 1400)
🕓زمان: شنبه 1400/2/11ساعت 16:00
📲پخش از طريق لينك هاي:
www.aparat.com/roshana_ir
http://rubika.ir/roshana_ir
🔻اداره عمليات تبليغي وروشنگري معاونت فرهنگي سپاه صاحب الزمان عج🔻
@roshana_esf
نقش انسان در تقدیرات شب قدر.pdf
1.79M
💫 | نکتههای کلیدی برای جذب تقدیرات بلند در لیالیِ قدر |
✍ تألیف؛ استاد #محمد_شجاعی
کتاب #نقش_انسان_در_تقدیرات_شب_قدر
✍ شب قدر؛ فقط شب مناجات نیست!
شب نوشتن برنامههاست! برنامهای آمادهی امضا برای یکسال !
💥 یادمان باشد؛ ما اولین کسی هستیم ؛ که قادر است تقدیراتمان را تغییـر دهد!
ـ اولین قدم تنظیم لیسـتی از اهداف درخورِ شأن و دغدغهی انسانی ماست؛
ـ و دومین قدم دور ریختنِ تمام آنچه که نمیگذارند، با تقدیرات عالی از شبهای قدر خارج شویم.
💫 بعضی انسانها، ظرفیتشان را بقدری بالا میبرند؛ که درشبهای قدر، قَدَری به اندازه میلیونها انسان، دریافت میکنند!
ویژگی خاص این افراد، انتخاب دقیقشان است !
ـ براستی چگونه انتخاب میکنند ؟
ـ چگونه آرزو میکنند؟
ـ چگونه موانع اجابتش را از میان برمیدارند؟
کتاب نقش انسان در تقدیرات شب قدر ، به سؤالات بالا پاسخ خواهد داد !
✅ تکرار یا تغییر؟
🍃🌻🍃
🔻در انتخابات، موضوع فقط انتخاب یک فرد برای تصاحب یک جایگاه شغلی نیست، بلکه رای دادن به معنای حمایت یا عدم حمایت از یک جریان فکری_ اقتصادی است.
🔹 تورم، بیکاری، بسامانی یا نابسامانی معیشت مردم، حداقل دستمزد کارگران، حمایت از تولید داخلی، کنترل و نظارت بر قیمت در بازار و ...، همه به سیاست های رئیس جمهور، اعضای کابینه و مدیران دولتی بستگی دارد.
🔺 تکرار یا تغییر وضعیت موجود اقتصادی به نظر و رای مردم بستگی دارد، چرا که نظام کاملا به مردم سالاری و رای و نظر مردم معتقد و ملتزم است.
جای خالی مسئولیت پذیری و انصاف
🔹از لوازم انتقاد مشروع، "انصاف" و "مسئولیت پذیری" است. اگر در تشخیص و تحلیل به خطا رفتید و آن تحلیل، خسارت هایی را به دنبال داشت، قبل از هر چیز باید مسئولیت پذیر باشید.
♦️سیاست های غلط دولت روحانی به شهادت کارنامه خود، بالا ترین و اصلی ترین سهم را در زمینه تولید فقر داشت.
🔹تعطیلی اقتصاد به امید برجام، ترویج رانت، ترویج مدیریت اشرافی ، هشت برابر کردن تورم، افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) که در سال های 84 تا 90 در حال کاهش بود، دهن کجی به طبقات فرودست و خدمات مدیریت قبلی (مانند مسکن مهر) بدون ارائه جایگزین بهتر، و تباه کردن فرصت های همدلی با اصرار بر فربه کردن دوقطبی های جعلی، کارنامه دولتی است که برخی خواص، روی کار آمدن آن را "بهترین تقدیر و مصلحت" نامیدند! https://b2n.ir/r25402
♦️این طیف از خواص، آدرس های نادرست و ناروا به مردم دادند و عملا کارمند ستاد های انتخاباتی مدیریت اشرافی غربگرا شدند؛ بی انصافی است که آنها همیشه از جمهوری اسلامی طلبکار باشند، اما یک بار صادقانه به مردم نگویند در پیچیدن برخی نسخه های سمی، اشتباه کردند.
🔹و بی انصافانه تر، آن است که هر جا هم ژست ندامت گرفتند، به جای انتساب خطا به خود، طوری حرف زدند که انقلاب و نظام متهم گردد و زبان دشمنان دراز شود!
محمد ایمانی
بازهم یک انتخابات پرشور.mp3
37.68M
تحلیل: باز هم یک انتخابات پرشور
📍بسیج دانشجویی دانشکده نفت اهواز
🗓 ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰
تفاوت نگرش اصلاحات با اصول گرایان، انقلابیون و اعتدالی ها!
🌷 هنر مطهر // اگر علم مطهری نبود، انقلاب گم میشد
🔸️هنر شهید مطهری این بود که علم را از آسمان به زمین آورده و برای مخاطب قابل استفاده میکرد، یعنی مسائل پیچیده فلسفی، عرفانی و عقلی را به بیانی ساده تبیین میکرد.
اگر علامه مطهری نبود، اگر علم مطهری نبود، این انقلاب در میان افكار التقاطی گم میشد.
شهید مطهری برای جلوگیری از تحریفات به پاخاست؛ قلم بهدست گرفت؛ سخنرانی کرد؛ کلاس تشکیل داد؛ به افشاگری پرداخت؛ مقاومت کرد و حقایق را بازگفت؛ زیرا میدید گروهی دارند با روشهای گوناگون اعتقادات، باورها و سنتهای اصیل را تحریف میکنند.
۹۲/۰۲/۱۹
سخنان علامه مصباح به مناسبت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری
روز معلم گرامی باد.
💠 موضوع: اسوه نیکو
🔻سالروز ضربت خوردن و ایام شهادت امام اول شیعیان جهان، مناسبترین زمان برای بازخوانی بخشی از انبوه خوبیها و فضایل حضرت علی(ع) بهعنوان الگو و اسوه زندگی در همه زمانهاست.
🔹در دنیای امروز که معنویت، گمشده بشریت است؛ همه کمالات را میتوان از سرچشمه ناب وجود ذیجود علی علیهالسلام سراغ گرفت و بدانها اقتدا کرد و به نسلهای عصر حاضر شناساند.
🔺 به تعبیر رهبر معظم انقلاب: «هیچکس نمیتواند خودش را با علی مقایسه کند؛ اما همه میتوانند به سمت آن قلّه حرکت کنند. امیرالمؤمنین شاخص است». (۱۳۸۰/۰۱/۰۱)
🌀 حال از این الگو چه درسهایی برای امروز میتوان گرفت؟
1⃣ نخستین نیاز ما، اصلاح روابط چهارگانه ما با خدا، خود، همنوع و محیط است. امام علی در بازگشت بهسوی خدا و معنویت و پالایش روح از خودخواهی و بداندیشی، اسوه است.
2⃣ حضور فعال و مستمر در تمام صحنههای زندگی اجتماعی، درس دیگری از سلوک امام علی علیهالسلام است.
3⃣ خیرخواهی و مصلحتاندیشی برای نظام اسلامی مهمتر از اصل حضور در صحنههای اجتماع، درس دیگری است که ایشان به ما آموختهاند. اگر همین درس امروز در آستانه انتخابات موردتوجه باشد، بسیاری از اتهامها و بیانصافیها بهویژه درباره نظام اسلامی رخت برمیبندد.
4⃣ رعایت بیتالمال و دل نبستن به چرب و شیرین دنیا را میتوان برجستهترین فصل کتاب زندگی اجتماعی آن حضرت نامید که مسئولان و زمامداران به آموختن آن از همه محتاجترند.
5⃣ مردمگرایی و همنشینی با پابرهنهها را نیز باید از مولود کعبه آموخت و سفارش همیشگی او را نباید فراموش کرد که میفرمود، همواره «دشمن ستمگر و یاور ستمدیدگان باشید» و صدها درس دیگر... چه اسوه نیکویی!
پنج معیار برای ارزیابی مذاکرات وین
۹۵درصد تصویرسازیها دروغ از آب درآمد!
🔹 مذاکرات وین، همچنان مبهم و غبار آلود است. چند موضوع مهم در اینجا وجود دارد:
1️⃣ کدام تحریم ها باید برداشته شود؟
2️⃣ تحریم ها لغو می شود، یا دوباره در بازی کلمات، نام "تعلیق" را "برداشتن تحریم" می گذارند؟
3️⃣ "یکجا" لغو می شود، یا مشمول مرور زمان می گردد؟
4️⃣ "تضمین های لازم" گرفته می شود یا به امضای طرف مقابل بسنده می کنند؟
5️⃣ تکلیف راستی آزمایی چه می شود؟
🔸 آقای عراقچی دیشب گفت: "براساس توافقاتی که تا الان صوت گرفته، همه تحریمهای موضوعی و بخشی مانند بخش انرژی (نفت و گاز)، بانکی، خودرو و بنادر باید برداشته شود. با خارج شدن اکثریت نهادها و افراد از لیست تحریم، هم موافقت شده، اما دیگرانی هنوز به دلایل مختلف در فهرست هستند و لیست بلند بالایی است".
✅ تیم ما برای رسیدن به برجام، دو سال مذاکره کرد؛ اما شش سال بعد را مشغول مذاکره و عرق ریختن برای گرفتن همان حقوق حداقلی ایران در توافق بوده است! این، عبرت بزرگی است.
🔹 این تیم، مشغول مذاکره برای برداشتن تحریم هایی است که بنابر اعلام چند باره آقای روحانی در فروردین و خرداد و تیر 94، همه آنها باید در دی ماه همان سال، یکجا لغو می شد؛ و هرگز نشد!
🔸 فارغ از عملکرد دولت ترامپ، دولت اوباما هم به انواع ترفند ها، تعهداتش را زیر پا گذاشت؛ و تحریم های غیر هسته ای را هم به اجرا گذاشت که عملا انتفاع ایران از توافق را به "تقریبا هیچ" رساند. تحریم ها ویزا، آیسا، سیسادا و کاتسا، رگبار تحریم های دولتین آمریکا و کنگره علیه ایران است.
✅ اکنون موضوع حیاتی این است که آیا دولت، به "لغو یکباره همه تحریم ها، به شکل قابل راستی آزمایی و پایدار" به عنوان شرط بازگشت به تعهدات پایبند است -که دست کم سه تا شش ماه زمان می برد- یا اولویتش، تکرار صحنه آرایی زمستان 94 با "تاریخ مصرف" کوتاه انتخاباتی است؟
🔹 انتخابات مجلس دهم، قرار بود 7 اسفند 94 برگزار شود. تعهدات ایران، ظرف دو ماه، تا دی ماه 94 اجرایی شد و تازه "روز اجرای توافق" رسید. سفر های نمایشی هیئت های تجاری خارجی آغاز شد؛ چند قرار داد و تفاهم نامه امضا، و در باغ سبز های بسیاری نشان داده شد.
🔸 طبق تصویر سازی ها، به نظر می رسید 150 میلیارد دلار پول بلوکه شده، به همراه 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی، وارد کشور خواهد شد! قرارداد خرید 200 هواپیما و...! اما 98 درصد این تصویر ها، دروغ بود. ائتلاف مدعیان اعتدال و اصلاحات با این دوپینگ تبلیغاتی و به قیمت فروش منافع ملی، اکثریت مجلس را قبضه کرد.
💢 مطابق عبرت های موجود، تنها قول و قراری معتبر است که؛ همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی -با هر برچسبی- را یکجا لغو کند، تضمین معتبر داشته باشد و راستی آزمایی شود. در غیر این صورت، کشور درست فردای انتخابات (28 خرداد)، گرفتار عهد شکنی و تشدید فشار ها خواهند شد.
شبهه: نگذارید دولت نظامی در ایران شکل بگیرد!
یکی از حربههای اصلاح طلبان برای تخریب چهره نامزدها، برچسب «دولت نظامی» یا «دولت بناپارتی» به نامزدهای احتمالی انتخابات است
لوئی بناپارت کسی بود که تمام ارکان فرانسه را به صورت نظامی اداره کرد، یک مدل شبهه حکومت نظامی؛ نه کسی صرفا با سابقه نظامی گری
پاسخ این تخریب:
✖️یکم: با وجود نهاد ولایت فقیه، نظامیها نمیتوانند ساز و کار کلان حکومتی را در دست بگیرند
✖️دوم: نظامیها در حین خدمت اجازه ندارند وارد دستهجات سیاسی شوند
✖️سوم: دولت بناپارتی در شرایط استثنایی به وجود میآید و ما در شرایط استثنایی نیستیم؛ مشکل ما تغییر اولویتها در کشور و در دولت است
✖️چهارم: چرا اصلاح طلبان به نامزد اجارهای خود یعنی علی لاریجانی که سابقه سپاهی دارد همچین برچسبی نمیزنند؟ چرا به حسین دهقان این برچسب را نمیزنند؟
چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت.
🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد.
🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: « ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
🔻 نکته بعد، شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند .
🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود.
بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارشناس حقوق بشر بی.بی.سی خطاب به مسیح علینژاد؛ من با این لمپنیسم که در مقابلم است هیچ بحثی ندارم!
🔸«رای دادن یک حق است و بسیار سرنوشت ساز در تعیین سرنوشت یک ملت؛ این لحن بی ادبانه و گستاخانه را همه می توانند داشته باشند و آسان است برای من و شما که در خارج از کشور بنشینیم و علیه کشورمان نسخه بپیچیم»
در این گیر و دار جنگنرم که فتنهگران به راحتی جای جلاد و شهید را عوض میکنند، برخی مسئولان به چه میانديشند؟!
ملااحمد نراقی شعر زیبایی در کتاب معراج السعاده دارند؛ تقدیم به محضرتان:
آنکس که بداند و بخواهد که بداند
خود را به بلندای سعادت برساند
(لعلکم تتقون! خواستن، توانستن است. مسئولانی که اراده بر شناختن و شناساندن حق از باطل دارند. ضمانت اجرایی، ضعف و قدرت ارادههاست)
آنکس که بداند و بداند که بداند
اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
(برخی نوجوانان و جوانان جاهل زمان پهلوی که میکده پاتوقشان بود اما با تماشای فروپاشی هیمنه طاغوت، زرشناس شدند و با اهدای جان در دفاع مقدس، مشرف به محضر خداوند شدند)
آنکس که بداند و نداند که بداند
با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند
(نمونش خشک مقدسان سکولار که همش ناله ظهور حضرت مهدی سر میدهند ولی غافل از اینکه میدان بازی هست ولی آنها مرد عمل نیستند)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
(برخی افراد کماطلاع از معارف اما با اعتماد به نفس و همت بالا مثل سالخوردگانی که در مناطق دورافتاده هستند و توان استفاده از ابزارهای ارتباطی نوین را ندارند و یا برخی افراد بیسوادی که در غرب زندگی میکنند ولی پاکدامن ماندهاند)
آنکس که نداند و بخواهد که بداند
جان و تن خود را ز جهالت برهاند
(نوجوان پاکی که نمیتواند راهنمایی در فضای مجازی بیصاحب پیدا کند)
آنکس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند
(ابن ملجمهای گذشته و معاصر مثل داعش، سلفیه و وهابیت)
آنکس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند.
(برخی هوادارانِ متعصب اندیشه پوزیتویست مثل غربگرایانی که اگر هزار بار بمیرند و زنده شوند، تا روز قیامت و تحت هر شرایطی ولو تخلف، نیرنگ، پارهکردن برجام و.. بازهم به دشمن اعتماد دارند!🤔)
لایو در روبیکا
موضوع بصیرت افزایی و مباحث انتخابات ۱۴۰۰
https://rubika.ir/joing/JICEGDB0ZWXDWXWHIOEXLTWAEHKJGSGD
لینک ورود به لایو در گروه گلستان
زمان: دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۳
ساعت:۱۸
باحضور سخنران: حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا شیاسی
هدایت شده از محتوای انقلابی
سلام لطفا این پیام را به مسولین اط. ف.مجازی و فرهنگی تا رده پایگاه برسانید:
جلسه لایو روبیکا درخصوص عملیات رسانه ای، سه شنبه ساعت 22
وارد کانال "کالک ۱۴۰۰ " شوید:
https://rubika.ir/kalk1400
▪️معرفت علوی
🔸️ما چه کنیم ابن ملجم نشویم؟ ابن ملجم از دوستداران علی بود. ممکن است یک کسی دوازده هزار ختم قرآن بخواند اما به روی #امیر_المؤمنین هم شمشیر بکشد. این قرآن خواندن ها وقتی ارزش دارد که بر اساس معرفت باشد اگر شناخت صحیح نباشد، حالا قرآن را خواندی، حفظ هم کردی، این هنر نیست؛ این وقتی مفید واقع میشود که آن معرفت را قبلا کسب کرده باشد، یعنی میبایست یک دورانی را گذرانده باشد، معلوماتی را کسب کرده باشد، آموزش دیده باشد، تا این معرفت، برایش حاصل شده باشد.
🔹️کلید همه سعادت ها در شناخت و معرفت است؛ اگر این پیدا شد، می تواند آدم را به طرف کمالات دیگر حرکت بدهد.
علامه مصباح ۹۲/۱۲/۱۱