5 توصیه برای خوشطعم کردن برنج
1. اگر میخواهید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. این طوری هم برنجتان خوشطعم میشود و هم رنگ نمیگیرد.
2. بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیاپلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند، از گوجهفرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.
3. همیشه اضافه کردن روغن زیتون، روغن کنجد و کره به برنج میتواند طعم بهتری به آن بدهد.
4. اگر میخواهید تهچین درست کنید، داخل برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ میشود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.
5. اگر عادت دارید برنج میهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتماً داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوشطعمتری را جلوی میهمانهایتان بگذارید.
@khanevadeherani
راه حل تند شدن غذا چیست؟
برای رفع تندی غذا کافی است: با توجه به میزان غذا و تندی غذای خود، کمی آبلیمو ترش یا سرکه را به غذا اضافه کنید. بهتر است کم کم اینکار را انجام دهید تا غذای شما ترش نشود. اجازه دهید آبلیمو یا سرکهای که اضافه کردید یک دقیقه داخل خورشت بجوشد بعد خورشت را بچشید. اگر بازهم نیاز بود دوباره آبلیمو اضافه کنید. با این روش خیلی سریع تندی غذا از بین می رود.
@khanevadeherani
#همسرانه
⚠️ هیچگاه خود را برتر از همسر خود معرفی نکنید – سعی کنید من و تو در زندگی نباشد کلمه "ما" زندگی را گرم و لذتبخش میکند.
@khanevadeherani
السلام علیک یا ابا صالح المهدی
هر صبح که بلند می شوم ...
آراسته رو به قبله می ایستم و می گویم:
" السلام علیک یا ابا صالح المهدی "
و وقتی به این فکر می کنم که خدا جواب سلام را واجب کرده است ...
قلبم از ذوق اینکه شما به اندازه ی یک جواب سلام به من نگاه می کنی از جا کنده می شود .. #امام_زمان @khanevadeherani
خانواده ایرانی
#کلوچه_خرمایی
تخم مرغ برای رومال ۱ عدد
خرما به مقدار لازم
کره ۴ قاشق غذا خوری
پودر مخمر ۲ ق چ
نمک۱/۴ ق چ
شیر ولرم۱/۲ لیوان
شکر۱/۲ لیوان
آرد ۲.۵ لیوان
طرز تهیه
آرد ، شکر ، نمک و پودر مخمر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، شیر ولرم را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید سپس با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاید.(اگر خمیر خشک در اومد کمی شیر اضافه کنید)
خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، در ظرف را بپوشانید و خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن ۲ برابر شود
سپس خمیر را به ۱۴ قسمت مساوی تقسیم کنید
خمیر ها را با دست گرد کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
پوست و هسته خرماها را بگیرید و با پشت چنگال یا میکسر خرما را له کنید ( میتوانید مقداری کنجد به خرما اضافه کنید ) ؛ به نوبت خمیرها را کف دست تان پهن کنید و مقداری خرما در مرکز هر خمیر قرار دهید
خمیر را از اطراف جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید.
ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، خمیرها را روی سینی بچینید ، میتوانید خمیر را به شکل گرد شکل دهید
یا اینکه با قیچی اطراف خمیر را برش بزنید و مرکز ان را با انگشت کمی گود کنید تا به شکل گل شود.
تخم مرغ را با چنگال بزنید سپس روی خمیرها را با تخم مرغ برس بکشید و کمی کنجد روی کلوچه ها بپاشید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.
کلوچه ها را پس از پخت از فر خارج کنید ، روی کلوچه ها را با روغن یا کره آب شده برس بکشید سپس سرو کنید ، این کلوچه ها را میتوانید با مواد دیگری نیز پر کنید.
@khanevadeherani
به فرزندت نگو دستت رو بده من تا گم نشی بلکه بگو...👆👆
با ما همراه باشید با مسائل تربیت کودک در کانال خانواده ایرانی
@khanevadeherani
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋 کاردستی 🦋
🔰وسایل مورد نیاز :
✂️قیچی
🔖پنج عدد کاغذ a4 رنگی
📏خط کش
📐شابلون دایره
✏️مداد
💈چسب ماتیکی
🌷توضیحات مربوط به ساخت این کاردستی زیبا مرحله به مرحله در فیلم نمایش داده شده است🌷
#کاردستی
┄┅═✼✿🌼✿✼═┅┄
@khanevadeherani
قالَ الامام جواد علیهالسلام: مَنْ خَطَبَ إلَیْکُمْ فَرَضیتُمْ دینَهُ وَ أمانَتَهُ فَزَوِّجُوهُ، إلاّ تَفْعَلُوهُ تَکْنُ فِتْنَةٌ فِى الاْرْضِ وَ فَسادٌ کَبیرْ. (کافی، ج5، ص347)
فرمود: هر که به خواستگارى دختر شما آید و به تقوا و تدیّن و امانتدارى او مطمئن مىباشید با او موافقت کنید، وگرنه سبب فتنه و فساد بزرگى بر روى زمین خواهید شد.
@khanevadeherani
عکس باز شود👆👆
مخصوص #خانم_هایی است که دوست دارند #سفره_هایی که برای #عزیزانشون پهن می شود #بابرکت شود🌸
لطفا برای دیگران هم فوروارد کنید تا شما نیز از این اجر معنوی بی بهره نمانید
@khanevadeherani
آشپزخانه بهشتی
#آشپزخانه_بهشتی
هر روز دلیلی برای
تشکر از همسرتان داشته باشید...
#همسرداری
@khanevadeherani
راه حل تلخ شدن غذا چیست ؟
برای رفع تلخی غذا میتوانید سیب زمینی رنده شده به خورش بزنید. یا مقداری زعفران همراه شکر یا قند دم کنید و به خورش خود اضافه کنید.
اگر غذاهای بدون آب بدمزه شدند، خیلی سخت یا حتی غیرممکن است که بتوانید مزه آنها را تغییر دهید. می توانید از سر آن غذا با ادویه کم دوباره درست کنید و آنها را باهم قاطی کنید، تا غذایی که درست کردید اسراف نشود و مجبور نباشید آن را دور بریزید.
#نقاشی
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱
@khanevadeherani
🍃🌷سه شنبه ای پُر بار
بی نظیر و زیبا 🌷🍃
سرشار از 🌷🍃
امید و انرژی مثبت و اتفاقهای🌷🍃
خوب و پُر از🌷🍃
خیر و برکت و موفقیت 🌷🍃
و مهرباني براتون🌷💕🌷
آرزومندیم...🙏
سلام وقتتون بخیر و شادی
@khanevadeherani
حـــق النــــاس یعنی⁉️
گناه من که ظھور آقا را به
تاخیر بیاندازد...
و...
عــاشقان آن حضرت نتوانند
روی ماه یوسفِ زهرا را
ببینند...
اَللهُم عَجِل لِوَلیِڪَ الْفَرج
@khanevadeherani
🦋 نکته تربیتی 🦋
💎 نکتهای کاربردی برای تربیت نوجوان
🔻امام على عليه السلام:
إذا عاتَبتَ الحَدَثَ فَاترُك لَهُ مَوضِعا مِن ذَنبِهِ لِئلاّ يَحمِلَهُ الإخراجُ عَنِ المُكابَرَةِ
◻️ هرگاه نوجوانى را سرزنش میكنى، جايى براى #عذرخواهى از گناهش براى او باقى بگذار تا نيافتن راهى براى عذرخواهى، او را به ستيزهجويى نكشاند.
📚 بحارالأنوار، ج ۲۰، ص ۳۳۳
┄┅═✼✿🌼✿✼═┅┄
@khanevadeherani
┄┅═✼✿🌼✿✼═┅┄
حدیث نورانی از امام جواد عليهالسلام قالَ عليهالسلام: مَنْ زارَ قَبْرَ عَمَّتى بِقُمْ، فَلَهُ الْجَنَّتهُ. (وسائلالشیعه، ج۱۴، ص۵۷۶)
فرمود: هركس قبر عمّهام ـ حضرت معصومه سلاماللهعلیها ـ را [با علاقه و معرفت] در قم زيارت كند، اهل بهشت خواهد بود. @khanevadeherani
پروردگارا
در این روز میلاد فرخنده
حضرت میلاد #حضرت_عبدالعظیم حسنی ع
به ما بردباری، فروتنی
و تسلیم و رضا
در برابر خواست خودت
عطا فرما
و بر ما منت گذار و تمام
گرفتاریها، سختیها و غمها
را از ما و همه بندگانت دور بگردان🙏
آمین یا رَبَّ العالمین
سالروز #میلاد_حضرت_عبدالعظیم حسنی مبارک☘️
ٜ••✾•🍂💛🍂•✾••
@khanevadeherani
••✾•🍂💛🍂•✾••