eitaa logo
خانواده ایرانی
408 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️ نزدیکترین راه کربلا ❇️ هر که دارد هوس کرب و بلا بسم‌الله... https://b2n.ir/d18263 🌟۴ ربیع الثانی سالروز حسنی عليه السلام مبارک باد💛🌺 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉 @khanevadeherani
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانی با آشپزیهای متفاوت👇👇👇 @khanevadeherani
خانواده ایرانی
#اکبر_جوجه #آشپزی با ما همراه با
اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می باشد. این غذای خوشمزه که یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که توسط علی اکبر کلبادی نژاد ابداع شده است. برای تهیه این غذای خوشمزه از مرغ های جوان با وزن کم استفاده می شود و به همین دلیل اکبر جوجه دارای بافتی نرم و بسیار لطیف می باشد. روش پخت این غذا به این شکل است که ابتدا گوشت مرغ را با مواد طعم دهنده طعم دار می کنند، سپس آنرا در مخلوطی از کره و روغن به صورت شناور سرخ می کنند که باعث می شود این غذا کالری بالایی داشته باشد مواد لازم برای ۲ نفر مرغ کوچک ۱ عدد زعفران دم کرده یک چهارم فنجان کره ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه آبلیمو نصف لیوان رب انار نصف لیوان نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی روغن مایع ۱ لیوان دستور پخت اکبر جوجه مرحله اول برای تهیه اکبر جوجه خوشمزه ابتدا مرغ را می شویم، سپس از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و در یک کاسه بزرگ و جادار قرار می دهیم. توجه داشته باشید که برای تهیه اکبر جوجه به هیچ عنوان نباید پوست روی مرغ را جدا کنیم مرحله دوم نکته مهم در مورد اکبر جوجه این است که در رستوران های اکبر جوجه از جوجه مرغ استفاده می شود و اگر می خواهید اکبر جوجه شما مانند رستوران شود حتما از جوجه مرغ استفاده کنید، یا حداقل از مرغ ها کوچک استفاده کنید. مرحله سوم پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به کاسه حاوی مرغ اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آبلیمو را به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط می کنیم مرحله چهارم مواد طعم دهنده را با دست روی تمام قسمت های گوشت مرغ ماساژ می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود. پس از اینکار روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. مرحله پنجم توصیه ما این است که هر زمان می خواهید اکبر جوجه درست کنید حتما از شب قبل گوشت مرغ را طعم دار کنید. طعم دار کردن گوشت مرغ یکی از مهم ترین دلایلی است که باعث می شود اکبر جوجه شما خوشمزه تر و لذیذتر شود. مرحله ششم پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا علاوه بر اینکه روغن نسوزد ، گوشت مرغ مغز پخت شود مرحله هفتم قطعات گوشت مرغ را در روغن داغ قرار می دهیم و پس از اینکه دو طرف قطعات مرغ طلایی شد و مرغ مغز پخت شد آنرا از قابلمه خارج می کنیم. در مرحله بعدی باید حدود ۵ دقیقه گوشت مرغ را در کره تفت دهیم تا لذیذتر شود. مرحله هشتم البته می توانیم برای اینکه وقت کمتری صرف شود، کره را به قابلمه حاوی روغن اضافه کنیم تا جوجه ها در مخلوط کره و روغن سرخ شوند. پس از اینکه کره به خورد گوشت مرغ رفت مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. @khanevadeherani مرحله نهم در این مرحله پس از اینکه جوجه ها به طور کامل سرخ و طلایی شدند، آنها را در توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در پایان اکبرجوجه ها را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه کته زعفرانی و رب انار ترش سرو می کنیم با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانی با آشپزیهای متفاوت👇👇👇 @khanevadeherani
خانواده ایرانی
اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می ب
استفاده از روغن مناسب مناسب ترین روغن برای سرخ کردن اکبر جوجه روغن مخصوص سرخ کردنی می باشد. به دلیل اینکه اکبر جوجه باید در روغن شناور سرخ شود اگر از روغن خوراکی استفاده شود روغن زیادی جذب مرغ می شود اما روغن های سرخ کردنی جذب کمتری دارند. به همین دلیل روغن های مخصوص سرخ کردنی برای سرخ کردن اکبر جوجه مناسب تر هستند. نکته دیگر اینکه روغن مخصوص سرخ کردنی به راحتی نمی سوزد و برای سرخ کردن مناسب تر است و به همین دلیل باعث سیاه شدن مرغ نمی شود. نکات سرخ کردن اکبر جوجه یکی از نکات مهمی که هنگام سرخ کردن قطعات مرغ را باید در نظر داشته باشید این است که حتما خرده های پیاز را از گوشت مرغ جدا کنید، زیرا پیاز خیلی سریع می سوزد و علاوه بر اینکه بر طعم غذا تاثیر می گذارد باعث می شود زیبایی ظاهری اکبر جوجه هم کمتر شود. اکبر جوجه در سرخ کن روش درست کردن اکبر جوجه در سرخ کن بسیار ساده است و نکته خاصی ندارد. برای درست کردن اکبر جوجه در سرخ کن ابتدا مخلوط روغن مایع و کره را داخل سرخ کن می ریزیم، سپس جوجه ها را درون سرخ کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم به طور کامل طلایی شوند. برنج مناسب اکبر جوجه اکبر جوجه معمولا با دو نوع برنج آبکش شده ساده و کته سرو می شود. البته برای اینکه اکبر جوجه را به سبک مازندارنی سرو کنیم حتما باید آنرا با کته سرو کنیم. با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانی با آشپزیهای متفاوت👇👇👇 @khanevadeherani
🍃🕌🍃🕌🍃🕌 🍃🕌 🕌 *عــاشــــــقــــــــان وقـــــــت* *نـــــــمـــــازاســـــت * *مـــیــــــــــگــــــویـــــنــد* *موقع التماس دعا* 🕌 🍃🕌 🍃🕌🍃🕌🍃🕌
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼 🍃🌺🍂 🍂🍃 🌸 وقتی با نظر همسرم مخالفم چطور رفتار کنم؟ ♻️سعی کنین تو موارد مختلف با همسرتون هم حس بشین. مثلا میخواین برین خونه خواهر شوهرتون، همسرتون میگه فلان کادو رو بخریم و براشون ببریم. زود برنگردین بگین: «وای چه خبره مگه! زیاده و.... » ♻️بلکه بگین: «آره خیلی خوبه» و بعد که رفتین کادو رو بخرین یه چیز مناسب تر انتخاب کنین و بگین : «عزیزم این بیشتر به کارشون میاد» یا بگین: « این با سلیقه خواهرت بیشتر جور درمیاد» و... ♻️مخالفت صریح و درجا نکنین. کم کم نظرتون رو اعمال کنین. اینجوری بیشتر جواب ميده زنهایی که مرد زندگیشون بلده باهاشون قشنگ حرف بزنه هیچوقت پیر نمیشن ❣💍❣ 👇🏼 به جمع ما بپیوندید 👇🏼 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─ @khanevadeherani ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
.: ﭼﻪ‌ﺯﯾﺒﺎسٺﻣﺜﺒــتﺣرﻑ ﺑﺰﻧﯿـم! 💚💚💚💚💚💚 ❌نگۅ: ﺑﺒﺨﺸﯿـﺪ ﮐﻪ ﻣﺰﺍﺣﻤﺘﺎﻥ ﺷﺪﻡ! ✅ﺑﮕۅ: ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑـہﻭﻗﺘﺘـﺎﻥ را ﺩر ﺍﺧﺘﯿـﺎر ﻣﻦ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿـﺪ ﻣﺘﺸﮑرﻡ! ❌ﻧﮕۅ: ﮔرﻓﺘـﺎرﻡ! ✅ﺑﮕۅ: ﺩرفرصتے ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺩر ﮐﻨﺎﺭ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫـﻢ ﺑﻮﺩ ! ❌ﻧﮕۅ: ﺧﺪﺍ ﺑﺪ ﻧﺪﻩ ! ✅ﺑﮕۅ : ﺧﺪﺍ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺑﺪﻩ ! ❌ﻧﮕۅ : ﻗﺎﺑﻞ ﻧﺪﺍﺭﻩ ! ✅ﺑﮕۅ : ﻫﺪﯾﻪ ﺍﻯ ﺍﺳﺖ ﺑرﺍے ﺷـﻤﺎ ! ❌ﻧﮕۅ: ﺯﺷﺘﻪ ! ✅ﺑﮕۅ: ﻗﺸﻨـﮓ ﻧﯿـﺴﺖ ! ❌ﻧﮕۅ : ﺑﺪ ﻧﯿـﺴﺘﻢ ! ✅ﺑﮕۅ : ﺧﻮﺑـﻢ! ❌ﻧﮕۅ : ﺧﺴﺘـﻪ ﻧﺒـﺎشے ! ✅ﺑﮕۅ: ﺷﺎﺩ ﻭ ﭘرﺍﻧرﮊے ﺑﺎشے ! ❌ﻧﮕۅ : ﻣﺘﻨﻔـﺮﻡ ! ✅ﺑﮕۅ : ﺩﻭﺳﺖ ﻧـﺪﺍﺭﻡ ! ❌ﻧﮕۅ : ﺟﺎﻧﻢ ﺑﻪ ﻟﺒﻢ رﺳﯿﺪ ! ✅ﺑﮕۅ : ﺧﯿلے راﺣﺖ ﻧﺒﻮﺩ ! ❌ﻧﮕۅ : ﺑﻪ ﺗﻮ ربطے ﻧﺪﺍﺭﺩ ! ✅ﺑﮕۅ : ﺧﻮﺩﻡ ﺣﻠـﺶ مےﮐﻨﻢ ! 🌹ﺧﻮݕ ﺳﺨﻦ ﮔﻔﺘـﻦ ﻗﻠﺐ ھـﺎ ࢪﺍ ﺗﺴﺨﯿـر مے ﮐﻨـﺪ 🌸🌸🌸🌸 @khanevadeherani
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱 @khanevadeherani
شب خوش التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 سلام امام زمانم 🌼 عزیز 🍁صبح جمعه را با ذکر﷽ 🌼و سپس با نام شما 🍁شروع می کنیم 🌼سلام بر شما 🍁 ای سرچشمه زندگانی 🍁 اللهم عجل لولیک الفرج 🍁 @khanevadeherani
دعای ندبه ۱ - فرهمند.mp3
11.37M
دعای ندبه با صدای استاد فرهمند ➖➖➖➖➖➖➖ یاصاحب الزمان عجل علی ظهورک @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽.. . روی سنگ قبرم بنویسید؛ اینجا مدفن کسے است ڪه می‌خواست؛ اسرائیل را نابود کند ²¹آبان ماه، سالروز ترور سردار شهید حاج حسن تهرانی مقدم (پدر علم موشڪی ایران) به دست عوامل موساد گرامی باد 🏴@khanevadeherani
🇮🇷21آبان سالروز شهادت پدر موشکی ایران شهید حسن و شهدای اقتدار را گرامی میداریم. نامشان جاویدان، راهشان پر رهرو باد...
به نام حضرت دوست که هرچه هست از اوست اول بی ابتدا و آخر بی انتهاست. @khanevadeherani
هر هفته با یک معصوم امام هادی علیه‌السلام https://b2n.ir/673915 ************** @khanevadeherani @shohadaes
🌸|زیارتنامه امام صادق علیه السلام بسْمِ اللّهِ الرَّحْمـَنِ الرَّحِیمِ الَسَّـلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الإمامُ الصّادِقُ، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْوَصِیُّ النّاطِقُ، سلام بر تو اى امام راستین، سلام بر تو اى وصىّ ناطق، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْفائِقُ الرّائِقُ، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا السَّنامُ الاَعْظَمُ، سلام بر تو اى مصلح برتر، سلام بر تو اى بزرگ بزرگان، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الصِّراطُ الاَقْوَمُ، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا مِصْباحَ الظُّلُماتِ، سلام بر تو اى صراط استوار، سلام بر تو اى چراغ تاریکى‌ها، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا دافِعَ المُعْضِلاتِ، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا مِفْتاحَ الخَیْراتِ، سلام بر تو اى دفع کننده مشکلات، سلام بر تو اى کلید خیرات، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا مَعْدِنَ الْبَرَکاتِ، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الحُجَجِ وَالدَّلالاتِ، سلام بر تو اى معدن برکات، سلام بر تو اى که دارنده حجت‌ها و دلایلى، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الْبَراهِینَ الْواضِحاتِ، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا ناصِرَ دِینِ اللّهِ، سلام بر تو اى صاحب برهان هاى آشکار، سلام بر تو اى یاور دین خدا، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا نَاشِرَ حُکْمِ اللّهِ، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا فاصِلَ الخِطاباتِ، سلام بر تو اى ناشر حکم خدا، سلام بر تو اى داور در امور مهم، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا کاشِفَ الکُرُباتِ، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا عَمِیدَ الصّادِقِینَ، سلام بر تو اى برطرف کننده اندوهها، سلام بر تو اى مورد اعتماد راستگویان، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا لِسانَ النّاطِقِینَ، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا خَلفَ الخائِفِینَ، سلام بر تو اى زبان گویندگان، سلام بر تو اى جانشین بیمناکان، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا زَعِیمَ الصّادِقِینَ الصّالِحِینَ، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا سَیِّدَ الْمُسْلِمِینَ، سلام بر تو اى رهبر راستگویان صالح، سلام بر تو اى سرور مسلمانان، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا هادِیَ الْمُضِلِّینَ، الَسَّـلامُ عَلَیْکَ یا سَکَنَ الطّائِعِینَ، سلام بر تو اى هدایتگر گمراهان، سلام بر تو اى آرامش مطیعان، اَشْهَدُ یامَوْلایَ اَنَّکَ عَلَى الهُدى، وَالعُرْوَهُ الوُثْقى، وَشَمْسُ الضُّحى، گواهى مى دهم اى مولایم که تو در مسیر هدایتى ریسمان مستحکم، خورشید نیمه روز، وَبَحْرُ الْمَدى، وَکَهْفُ الْوَرَى، وَالْمَثَلُ الاَْعْلى، دریاى کرم، پناهگاه مردم و الگوى برتر مى‌باشى، صَلَّى اللّهُ عَلى رُوحِکَ وَبَدَنِکَ، والسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى العَبّاسِ عَمِّ رَسُولِ اللّهِ، درود بر روان و پیکرت و سلام بر تو و بر عباس عموى رسول خدا که درود صَلَّى اللّهُ عَلَیْهِ وَآلِـهِ وَسَلَّمَ وَرَحْمَهُ اللّهِ وَبَرَکاتُهُ. و رحمت و برکات خدا بر او باد. @khanevadeherani
به شنبه و هفته جدید خوش آمدین پروردگارا! در این صبح نوید بخش امید و رحمت خود را از بندگانت دریغ مکن قلبمان را به نور خود منور کن الهی … در این روز شنبه زیباترین‌ها را نصیب دوستان کن تا تقدیرشان انگونه که تو می‌پسندی مهیا شود روزتون سرشار از خیر وبرکت سلام صبح بخیر زيباترين سلام دنيا طلوع خورشيد است که تقدیمتان میکنیم برایتان قلبی خالی ازکدورت زندگی عاشقانه و @khanevadeherani لحظاتی ناب آرزومندیم
طرز تهیه @khanevadeherani کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت مغز دار طبخ می شود که فواید زیادی دارد.کلوچه خرمایی سیستانی یکی از این کلوچه ها است که مغز آن مخلوط خرما و روغن حیوانی و دارچین است که کمی نیم پز می شود و درون خمیر قرار می گیرد و پخته می شود. به همین دلیل علاوه بر طعم خوبی که دارد بسیار مقوی و مفید است. کلوچه ها در مقایسه با شیرینی، طعم شیرینی کمتری دارند، اما بافت منسجم تری نسبت به کیک دارند. مواد لازم کلوچه خرمایی سیستانی آرد یک و نیم پیمانه روغن حیوانی یک سوم پیمانه شکر یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری شیر ۶ قاشق غذا خوری پر نمک نصف قاشق مربا خوری سیاه دانه ۱ قاشق مربا خوری بادیان یا رازیانه ۱ قاشق چای خوری زیره نصف قاشق مربا خوری خرما ۱۲ عدد پودر هل و دارچین کمی طرز تهیه کلوچه خرمایی سیستانی مرحله اول برای تهیه کلوچه خوشمزه سیستانی با طعم خرمایی در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و روغن و آرد را درون آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا روغن به خورد آرد برود. برای این کار نیازی به همزن نیست. با دست این کار را انجام می دهیم.مرحله دوم اما می توان با قاشق هم برای هم زدن استفاده کرد. در ادامه بکینگ پودر و نمک و شکر را هم به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در این مرحله شیر را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا یک خمیر بدست آید. ......
خانواده ایرانی
طرز تهیه #کلوچه_خرمایی_سیستانی @khanevadeherani کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که
مرحله سوم در این مرحله سیاه دانه و بادیان و زیره را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم تا شیر به خورد خمیر برود. خرما ها را پوست کنده و هسته آن را جدا می کنیم و درون یک قابلمه می ریزیم. مرحله چهارم سپس کمی روغن حیوانی و دارچین و هل اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا نرم شود. حدود ۵ دقیقه با حرارت ملایم آن را هم می زنیم. از خمیر به اندازه دو گردو جدا کرده و میان آن مقداری مخلوط خرما قرار می دهیم. مرحله پنجم سپس به روش دلخواه می بندیم. روش سنتی آن این است که خمیر را با کاتر دایره ای برش بزنیم. از مواد خرما در وسط خمیر قرار داده و به صورت سه گوش می بندیم. روی کلوچه ها را با شانه نقش می دهیم. می توان با چنگال روی کلوچه ها را طرح انداخت. مرحله ششم در این مرحله یک سینی مناسب فر بر می داریم و کف آن را به طور کامل با کاغذ روغنی پوشش می دهیم. سپس کلوچه ها را روی کاغذ روغنی قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده ایم قرار می دهیم تا بپزد. مرحله هفتم در آخر ۵ دقیقه هم گریل فر را روشن کرده تا روی آن نیز طلایی شود. سینی فر را از فر خارج کرده تا خنک شود. سپس از کاغذ روغنی جدا کرده و روی توری قرار می دهیم تا خنک شود. سپس در یک ظرف در بسته نگه داری می کنیم.
دمنوش نعناع چای نعناع سیستم تنفسی بدن را در روزهای سرد، بهبود می‌‌بخشد و جلوی کیپ شدن بینی را می‌‌گیرد. اگر فردی دچار تب شده باشد، با نوشیدن این دمنوش، عرق کرده و بدنش خنک می‌‌شود. بنابراین این دمنوش تب بری عالی است. چای نعناع، معده و دردهای شکمی را آرام و نفخ را برطرف می‌‌کند و در عین حال به هضم غذا کمک می‌‌کند. از آنجایی که چای نعناع ویژگی‌‌های ضدباکتریایی دارد، می‌‌تواند جلوی بیماری‌‌های مربوط به روزهای سرد مانند سرماخوردگی و سرفه کردن را بگیرد. @khanevadeherani روش دم کردن چای نعناع 3 تا 4 فنجان آب را به جوش آورید. سپس چند برگ نعناع، خشک یا تازه، درون آن ریخته و حرارت زیر آن را خاموش کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. آنگاه با چای صاف کن، چای‌تان را در فنجان بریزید. اگر مایل باشید می‌‌توانید کمی به آن عسل بیفزایید.
"اسلام با کارکردن زن موافق است. نه فقط موافق است، بلکه کار را تا آن‏جا که مزاحم با شغل اساسی و مهمترین شغل او، یعنی تربیت فرزند و حفظ خانواده نباشد، شاید لازم هم می‏داند. یک کشور که نمی‏ تواند از نیروی کار زنان در عرصه ‏های مختلف بی ‏نیاز باشد! اما این کار نباید با کرامت و ارزش معنوی و انسانی زن منافات داشته‏ باشد. نباید زن را تذلیل کنند و او را وادار به تواضع و خضوع نمایند. تکبر از همه انسانها مذموم است، مگر از زنان در مقابل مردان نامحرم! زن باید در مقابل مرد نامحرم متکبّر باشد. «فلا تخضعن بالقول»؛ در حرف‏ زدن مقابل مرد نباید حالت خضوع داشته ‏باشد. این، برای حفظ کرامت زن است. اسلام این را می‏ خواهد و این الگوی زن مسلمان است." بیانات رهبر انقلاب، امام خامنه ای در دیدار جمعی از زنان، 1371/9/25
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱 @khanevadeherani