صلوات.mp3
4.79M
🎧 #سرود | صلوات
🌸عید مبعث بر همگان مبارک 🌸
🌸آید از سوی بهشت و آسمانها بـــرکات
🌸هر زمانی که فرستی بر محمّد صلوات
#مبعث
#عید_مبعث
#ماه_رجب
@khanevadeherani
.🎊💐🎊💐🎊💐🎊💐🎊💐🎊
از حراء آیات رحمان و رحیم آمد پدید
با نخستین حرف، قرآن کریم آمد پدید
صوت اقراء باسم ربک میرسد بر گوش جان
یا که از غار حراء خلق عظیم آمد پدید
💐#عید_مبعث_مبارک_باد💐
🌸بر محمد و آل محمد صلوات🌸
#مبعث
#عید_مبعث
#ماه_رجب
@khanevadeherani
سلام ای گل محمدی-قصه.pdf
2.6M
📚#کتاب سلام ای گل محمدی
💐داستان های
💐 #حضرت_محمد صلی الله علیه وآله برای کودکان عزیز
👏🌈#عید_مبعث 🌷
@khanevadeherani
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱
#رنگ_امیزی
#شعر_کودکانه
🌹 پیغمبر خوب ما
پیغمبر خوب ما
نور خدا محمّد
چراغ راه مردم
رهبر ما محمّد
ما کودکان همیشه
گوییم یا محمّد
ما پیرو تو هستیم
صلّ علی محمّد
ای پیرو محمّد
ای کودک مسلمان
قلب تو پاک و روشن
از نور دین و ایمان
یار و نگهدار تو
باشد خدا و قرآن
بگو تو یا محمّد
صلّ علی محمّد
💟 ویژه :
❣کودکان❣نوجوانان❣والدین❣مربیان
❣🌸❣🌸❣🌸❣🌸❣🌸
@khanevadeherani
#نقاشی
#دفترمشق
#عید_مبعث
#سالاد
#سفره_آرایی
#ایده_برای_سالاد
#عید_مبعث
فوروارد کنید
برای خانم های هنرمنــــد💛🌵
@khanevadeherani
طرز تهیه سیرابی
خوراک سیراب و شیردان یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که همچنان طرفداران پر و پا قرصی دارد
مواد لازم برای ۴ نفر
سیراب و شیردان۱ دست
سیر۲ حبه
پیاز۲ عدد بزرگ
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نخود½ پیمانه
دارچین۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
طرز تهیه سیرابی
مرحله اول
برای تهیه سیرابی خوشمزه ابتدا نخود را از شب قبل داخل یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد تا نفخ آن گرفته شود. در صورت امکان بهتر است آب درون کاسه را یک یا چند مرتبه تعویض کنیم و آب تازه اضافه کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیرابی ها را پس از شستشو داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب چند بند انگشت بالاتر از سطح سیرابی ها باشد. حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه آب به نقطه جوش برسد، کف موجود در سیرابی ها خارج می شود و روی آب جمع می شود. پس از گذشت ۱۵ دقیقه که کف سیرابی ها به طور کامل خارج شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و سیرابی ها را مجددا می شوییم.
مرحله چهارم
حتما باید این کار را انجام دهیم تا در پایان سیرابی ما عطر و طعم نامطبوع نداشته باشد. در ادامه پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس سیرها را رنده می کنیم و به قابلمه می افزاییم. سیرها را در حد یکی دو دقیقه تفت می دهیم تا عطرشان خارج شود.
مرحله ششم
حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سیرابی ها را به قابلمه اضافه می کنیم و آنها را نیز چند دقیقه با دیگر مواد تفت می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. باید به اندازه ای آب اضافه کنیم که سیرابی ها به طور کامل زیر آب قرار بگیرند. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم سیرابی ها به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزند.
مرحله هشتم
پس از گذشت ۲ ساعت نخود را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا مجددا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم نخود هم به همراه سیرابی به مدت یک تا یک و نیم ساعت دیگر بپزد و به طور کامل نرم شود.
مرحله نهم
اگر در میانه پخت سیرابی ها، آب درون قابلمه کم شد، فقط باید آب جوش اضافه کنیم. هر چند توصیه می شود در شروع پخت، آب کافی در قابلمه بریزید تا در میانه پخت نیاز به اضافه کردن آب نباشد، چون روی طعم سیرابی تاثیر منفی می گذارد.
مرحله دهم
پس از گذشت یک ساعت از اضافه کردن نخود، نمک غذا را اندازه می کنیم و مقداری نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیرابی ها به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت دیگر بپزند. توجه داشته باشید که زمان اضافه کردن نمک خیلی مهم است.
مرحله یازدهم
اگر نمک را اوایل پخت اضافه کنیم، باعث دیر پز شدن سیرابی ها می شود و اگر خیلی دیر اضافه کنیم، سیرابی ها بی مزه می شوند. در پایان پس از اینکه سیرابی آماده شد، دارچین و آب لیمو ترش را اضافه کرده و اجازه می دهیم یک جوش دیگر بخورد.
مرحله دوازدهم
مهم ترین نکته در تهیه غذاهای سنتی مثل سیرابی زمان کافی است و هر چقدر غذا با حرارت کمتر و زمان طولانی تری بپزد خوشمزه تر خواهد شد. در پایان خوراک سیرابی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سنگک سرو می کنیم.
نکات
@khanevadeherani
اگر تمایل دارید در منزل سیرابی درست کنید، بهترین زمان برای درست کردن سیرابی فصل های بهار و تابستان است. دلیل این موضوع این است که در این فصول دام ها با علوفه تازه تغذیه می شوند.
#عید_مبعث
#مبعث
✨بسماللهالرحمنالرحیم✨
🕊اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ
وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ🕊
#اللٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَالفَرَجْ
ندیدم شهی در دل آرایی تو
به قربان اخلاق مولایی تو
تو خورشیدی و ذره پرور ترینی
فدای سجایای زهرایی تو
السلام علیک یا مولانا یا صاحب الزمان
التماس دعا
••┈┈••✾❀🕊🕊❀✾••┈┈••
@khanevadeherani
••┈┈••✾❀🕊🕊❀✾••┈┈••
🔺 اگر در جامعه قناعت وجود داشته باشد، زياده روى و اسراف و ريخت و پاش و امثال آن نباشد، اگر حرص و افزون طلبى در امور مادى نباشد، اين جامعه به بهشت و گلستان تبديل مىشود. (۷۶/۱/۱)
#کلام_ولایت
@khanevadeherani
رعایت احترام و ادب متقابل
#همسرداری
با همسر خود به طور محترمامه و مؤدب صحبت کنید و همدیگر را سبک نکنید. آنچه در این گیرودار مهم می باشد، این است که وقتی مادری با همسرِ خود مؤدبانه صحبت می کند، یا مردی با همسرش محترمانه سخن می گوید، فرزند آنها نیز می آموزد که چه طور مؤدبانه صحبت کند و احترام پدر و مادرش را نگه دارد. این بهترین هدیه ای است که می توانید برای فرزند خود به ارث بگذارید. طوری برخورد نکنید که روزی مجبور شوید بگویید: «آتش در خرمن خویش زده ام که را کنم دشمن خویش!»
شما خانم گرامی، وقتی همسرتان وارد منزل می شود، به استقبال او بروید، بسیار مؤدّبانه با او رفتار کنید و به فرزندِ خودتان نیز بگویید، چنین کاری انجام دهد. این رفتارِ شما باعث می شود، خستگیِ کار از تنِ او بیرون رود و احساسِ آرامش کند. البته او نیز متقابلاً چنین رفتاری انجام خواهد داد و کم کم به صورت یک عادت در می آید. برخی از همسرانِ بسیار خوب اظهار می دارند که در طول زندگی هرگز حتّی یک بار هم به یکدیگر بی احترامی نکرده اند. زندگیِ آنها آن قدر لذّتبخش است که دوست دارند همیشه در کنار هم باشند!
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇
@khanevadeherani
#شهید_ابراهیمهادی
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇
@khanevadeherani
هنگام جوشیدن شیر، آب در سطح آن شروع به تبخیر شدن می کند و لایه چربی و پروتئین با تراکم ضخیم روی سطح آن به وجود می آید. این لایه به قدری ضخیم می شود که بخار به آسانی نمی تواند از شیر عبور کند و حالت انفجار به وجود می آید. برای پیش گیری، کافی است یک ملاقه در ظرف شیر در حال جوشیدن قرار دهید تا شیر سر نرود.
* پیاز را در کاسه آب قرار دهید و پوست آن را بگیرید. این کار مانع از خارج شدن گاز ایجاد کننده سوزش چشم از پیاز می شود. همچنین می توانید چاقو را به کمی آب لیمو آغشته کنید تا اسید موجود در لیمو با ترکیب شیمیایی در پیاز واکنش نشان دهد و در نتیجه گاز کمتری رها شود.
* برای پیشگیری از فاسد شدن سبزی ها، در کشوی ویژه سبزیجات یخچال، حوله کاغذی قرار دهید تا با جذب کردن آب اضافه، مانع از پوسیدگی آن ها شود.
* برای تمیز کردن ظروف چدن به جای مایع ظرفشویی از نمک و دستمال کاغذی خشک استفاده کنید.
#خانه_داری
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇
@khanevadeherani
چرا امشب نمی خوابی؟
لالا لالا گل نرگس
بلا بر تو نیاد هرگز
لالا لالا گل سنبل
ببین چهچه زنه بلبل
لالا لالا گل دشتی
همه رفتن تو برگشتی
خداوندا تو پیرش کن
خط قرآن نصیبش کن
لالا لالا گلم باشی
بزرگ شی همدمم باشی
کلام الله تو پیرش کن
زیارت ها نصیبش کن
لالا لالا گل زردم
نبینم داغ فرزندم
خداوندا تو ستاری
همه خوابند تو بیداری
به حق خواب و بیداری
عزیزم را نگهداری
لالا لالا گل آبی
چرا امشب نمی خوابی
لالا لالا گل بادوم
بخواب آروم بخواب آروم
لالا لالا گل زیره
بچه ام آروم نمیگیره
لالا لالا بخواب لالا
لالا لالا بخواب لالا
#لالایی_کودکانه
#مذهبی
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے👇👇
@khanevadeherani
🌸 به نام الله
✨یک روز دیگر
🌸یک برکت دیگر
✨و فرصت دیگر برای زندگی
🌸 خدایا
✨تو را سپاس بخاطر
🌸روزی دیگر و آغازی نو
✨با نام زیبای تو
🌸امروزمان را آغاز میکنیم
🌸 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
✨ الهی به امید لطف و رحمت تو
سـ🌸ـلام
روزتون پراز خیر و برکت💐
🗓 امروز سه شنبه
☀️ ٢ اسفند ١۴٠١ ه. ش
🌙 ٣٠ رجب ١۴۴۴ ه.ق
🌲 ٢١ فوریه ٢٠٢٣ ميلادی
✨خدایا
🌷دستمان را پُر کن
💫و دلمان را خالی
🌷دستمان را پر از مهربانی
💫و دلمان را خالی از کینه کن
🌷بارالها
💫در دومین روز اسفندماه
🌷دوستان و عزیزان رایاری کن
💫و دستی به زندگیشان بکش
🌷 و همه را غرق درخوشبختی کن
🌷الهی آن ده که آن به
آمیــن...🙏
#ماه_رجب
#شعبان
@khanevadeherani 🌷🍃
به نام خدایی که زیباست 🕊🕊🕊
و زیبایی را دوست دارد🌸🌸🌸🌸
صدایت را می شنود خدایی که سمیع است...
خودتون رو بسپارید به خدا 🦋صبحتون متبرک به نام الله
@khanevadeherani
سلام امام زمانم❤️
ای در دلم عزیزتر از جان
ڪه در تن است
جانی ڪه در تن است
مرا از برای توست..
زیرگوش دل من
قاصدکی میگوید که تو در راهی...
ڪلبہ ڪوچڪے در قلبم،
سالیانےست منتظر و
چشم بہ راه میهمانےست
میهمانے ڪہ با آمدنش،
آرامشے عجیب را
از سفر بہ سوغات مےآورد.
ڪجایے اے میهمان ڪلبہ قلبهاے ما؟
سلام اے با خبر از حال همہ✋❤️
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ 🤲
#روزتون_مهدوی 🌤⛅️
#امام_زمان
@khanevadeherani
┅•═༅𖣔✾🌹✾𖣔༅═•┅
🌺 فرا رسیدن ماه شعبان مبارک 🌺
💠#اعمال و فضیلت #ماه_شعبان
#شعبان ماه بسیار شریفی است، و به حضرت محمد صلیالله علیه و آله منتسب میباشد و آن حضرت همه این ماه را روزه میگرفت و روزه آن را به ماه رمضان متّصل مینمود و میفرمودند شعبان ماه من است، هر که یک روز از این ماه را روزه بدارد، بهشت بر او واجب میشود.
@khanevadeherani