eitaa logo
خانواده ایرانی
382 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
2.1هزار ویدیو
515 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
مغناطیسی به نام رمضان ماه رمضان در ذات خود ویژگی هایی دارد كه برای كودكان جذابیت زیادی دارد. این ماه نور است و از خاصیت های نور همین موضوع است كه می تواند همه را به خودش جذب كند. بچه ها كه از ما بیناتر هستند، ماه رمضان سراسر نور و پاكی را بیشتر از هر فردی درك می كنند. این خاصیت ماه مبارك رمضان است كه همه آن را دوست دارند و در این ماه تغییراتی در احوال و رفتارشان ایجاد می شود. اگر به گذشته نگاه كنیم، ما نیز در كودكی به سفره های سحر و افطار و روزه داری علاقه نشان می دادیم. سحرهای ماه مبارك رمضان كه در آن هوای گرگ و میش، همه اعضای خانواده دور هم جمع شده و سحری میل می كردند در كنار سفره های رنگین افطار، به خاطر اینكه جمع شدن همه اعضای خانواده، برایمان جذاب بود و سعی می كردیم در آن شریك شویم. @khanevadeherani
اگر میخواهید یک تزیین فوق العاده و مجلسی برای آش‌تان انجام دهید بخصوص اگر قرار است سفر سفره افطار از آن استفاده کنید حتما ۱۰-۱۵ دقیقه قبل از سرو بقیه غذاها آش یا سوپ را بکشید و کنار بگذارید تا به قول قدیمی ها رویه ببندد و یک لایه سخت تر روی سوپ یا آش شکل بگیرد که در واقع همان دفتر نقاشی شما برای نقاشی و طرح زدن و تزیین آش است . چون اگر این کار را نکنید هر چقدر هم تزیین خوب و زیبایی رو آش انجام دهید با یک تکان ساده همه زحمات شما در آش غرق میشود و ظاهر به هم ریخته و شلوغ پلوغی پیدا میکند . شما که نمیخواهید هنرتان در این زمینه خراب شود @khanevadeherani
🔸دعای روز ششم ماه مبارک رمضان اللَّهُمَّ لا تَخْذُلْنِي فِيهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِيَتِكَ وَ لا تَضْرِبْنِي بِسِيَاطِ نَقِمَتِكَ وَ زَحْزِحْنِي فِيهِ مِنْ مُوجِبَاتِ سَخَطِكَ بِمَنِّكَ وَ أَيَادِيكَ يَا مُنْتَهَى رَغْبَةِ الرَّاغِبِينَ خدایا مرا در این روز بواسطه ارتکاب عصیانت خوار مساز و به ضرب تازیانه قهرت کیفر مکن و از موجبات خشم و غضبت دور گردان به حق احسان و نعمتهای تو به خلق ای منتهای آرزوی مشتاقان 🌿 @khanevadeherani
آش عباسعلی 👇👇👇
معروفترین آش محلی و سنتی استان کرمانشاه است که چند سال است در جشنواره غذاهای محلی ایران رتبه اول را کسب کرده است. در ماه مبارک رمضان مردم برای تهیه آن ساعت ها در صف انتظار هستند. راز آش محلی کرمانشاه اصیل در کشدار بودن آن است که لعاب جا افتاده آن مانند پنیر پیتزا کش آمده و واقعا درست کردن آن کار هر کسی نمی باشد و احتیاج به حوصله فراوان دارد. آش عباسعلی کرمانشاهی ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺍﺯ ﻏﻼﺕ، ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ است. ﻧﺨﻮﺩ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭼﯿﺘﯽ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﻔﯿﺪ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﮔﻨﺪﻡ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ: ۱/۵ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺑﺮﻧﺞ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﻋﺪﺱ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺩﻧﺪﻩ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﯼ: ۳۰۰ ﮔﺮﻡ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺭﺷﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ: ۵ ﻋﺪﺩ ﺳﯿﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﯿﺮ ﺩﺍﻍ: ۱۰ ﺣﺒﻪ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺩﺍﻍ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﺭﺍ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺧﯿﺴﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺁﺏ ﺁن رﺍ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻩ، ﺑﺎﻫﻢ ﺑﭙﺰﯾﺪ. به یاد داشته باشید که برای تشخیص میزان پخت حبوبات چند عدد از آن‌ها را بین دو انگشت فشار دهید. هنگامی که به ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﻓﺸﺎﺭ ﺩﻭ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﻟﻪ ﺷﻮند ﻭ ﺳﻔﺖ ﻧﺒﺎشند علامت کافی بودن پختشان است. ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺧﯿﺴﺎﻧﺪﻩ، ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ. ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﮔﻨﺪﻡ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ بپزید ﻭ ﺩﺭ ﺍﻭﺍﺳﻂ ﭘﺨﺖ، ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻨﺪﻡ ﺍﺿﺎﻓﻪ کنید ﺗﺎ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﭙﺰﻧﺪ، ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺭﯾﺶ ﺭﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ و، ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺁﺵ ﺟﺎ ﺑﯿﻔﺘﺪ. ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﻨﺪﻡ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﺎﻣﺸﺨﺺ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﺩ. ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﺷﺪﻥ ﺑﻪ ﺁﺵ کرمانشاهی عباسعلی ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﭼﻨﺪ ﺟﻮﺵ ﮐﻪ ﺯﺩ ﻭ ﺑﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ ﻣﺰﻩ ﺩﺍﺭﺗﺮ ﺷﺪ، ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ، ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ بیش‌تر ﺑﺎﺷﺪ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﭼﻮﻥ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺖ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺁن رﺍ ﮐﻤﺘﺮ کنید ﯾﺎ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید. ﺁﺵ عباس علی کرمانشاه را ﺩﺭ ﻇﺮﻑ مناسبی بکشید و با ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ، ﺳﯿﺮ ﺩﺍﻍ ﻭ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺩﺍﻍ هم محتویات ظرف را تزئین کنید هم ﺳﻔﺮﻩ خود ﺭﺍ ﺭﻧﮕﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ. نوش جون❣️ @khanevadeherani نکته:ﺍﯾﻦ ﺁﺵ ﺑﻪ ﻭﺍﺳﻄﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﮔﻮﺷﺖ ﮐﺸﺪﺍﺭ می‌شود ﻭ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﺰﻩ ﺗﻨﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ.
🔸دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ رَحْمَةَ الْأَيْتَامِ وَ إِطْعَامَ الطَّعَامِ وَ إِفْشَاءَ السَّلامِ وَ صُحْبَةَ الْكِرَامِ بِطَوْلِكَ يَا مَلْجَأَ الْآمِلِينَ خدایا در این روز نصیبم فرما ترحّم به یتیمان و اطعام به گرسنگان و افشاء سلام و مصاحبت نیکان، به حق انعامت ای پناه آرزومندان 🌿 @khanevadeherani
روزه بگیر گل پسر (گل دختر) بهار قرآن رمضان عطر دل و جان رمضان بزرگترا روزه دارن سحرها از خواب بیدارن از صبح تا شب بی آب و نون روزه دارن با دل و جون شب که میشه وقت اذون می خوریم با هم افطاریمون روزه مایه‌ی سلامت هست بهترین عبادت آی بچه ها اما خدا روزه نخواسته از شما باید بازم بزرگ بشید رشد کنید و قد بکشید وقتی شدی بزرگتر روزه بگیر گل پسر (گل دختر) حالا که تو کوچیکی روزه­ بگیر گنجیشکی شاعر: مجید ناصری @khanevadeherani
سحری بیدارم کن اگر بچه‌ها علاقه‌مندند هنگام سحر بیدار شوند، حتماً آن‌ها را بیدار کنید. این کار، هم گرایش روزه‌داری را در آن‌ها تقویت می‌کند و هم بیدار شدن در این زمان برایشان جذابیت دارد و موجب انس گرفتنشان با ماه رمضان می‌شود. حتی اگر فرزند 4 یا 5 ساله شما اصرار به بیدار شدن دارد، به شخصیت او حتماً احترام بگذارید و بیدارش کنید، اگر چه این کار سخت است، ولی برای تحقق تربیت دینی فرزند، باید این سختی‌ها را به جان بخریم. @khanevadeherani