زائر کوچولو دلش می خواست بچه ها
بره زیارت امام رضا
تو صحن خوب و باصفا بشینه
نگاه کنه آدما رو ببینه
ببینه گنبد طلایی رنگ و
این همه گلدسته های قشنگ و
امام رضا با وفا و مهربون
سقاخونه اش چه با صفاست خداجون
کبوترا رو سقف سقاخونه
دونه می خورن همیشه شادمونه
کبوترا چه خوشگل و قشنگن
خاکستری ، سفید و مشکی رنگن
هر کی میاد اونجا یه نذری داره
واسه ی اونا گندم و دون میاره
رضا یا امام رضا مولا مولا
رضا یا امام رضا مولا مولا
زائر کوچولو دلش می خواست بچه ها
بره زیارت امام رضا
بشینه اونجا و دعا بخونه
برای امام زمان که مهربونه
برای مادر و برای پدر
برای خواهر برای برادر
زائر کوچولو می خواست مثل بزرگا
دعا بخونه زیر گنبد طلا
بگه سلام آقا امام رضا
امام مهربون ما بچه ها
من اومدم مهمونتم یا رضا
از دل و جون قربونتم یا رضا
از راه دوری اومدم آقا جون
تا که بگم دوست دارم فراوون
رضا یا امام رضا مولا مولا
رضا یا امام رضا مولا مولا
زائرکوچولو می خواست تو صحن بشینه
تا پنجره ی فولاد و ببینه
دعا کنه تا حاجتاش روا شه
لباش مثل غنچه بخند واشه
تا نماز بخونه تو ایوون طلا
همش بگه رضا رضا یا رضا
میگن توی اون حرم باصفا
بوی گل و گلاب میاد بچه ها
هر کسی که اونجا می ره شاد می شه
باغ دلش قشنگ و آباد می شه
هوای قلب اون بهاری می شه
غصه ها از دلش فراری می شه
توی دلای ما خدا نوشته
که این حرم یه قبله از بهشته
رضا یا امام رضا مولا مولا
رضا یا امام رضا مولا مولا
#دهه_کرامت
#امام_رضا
@khanevadeherani
کودکانی که با دیگر بچهها بازی میکنند، هویت خود را بهتر کشف میکنند.
آنها از طریق بازی کردن نقشهای متنوع بزرگسالان، مقررات اجتماعی و معیارهایی تنظیم کردن رفتار را میآموزند.
کودک باید یاد بگیرد که به قواعد بازی، حتی زمانی که دلش چیزی دیگری میخواهد پایبند باشد.
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی
با ما همراه باشید در کانال
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
َآب دوغ خیار اصیل ایرانی ☝️
👩🍳ممنونم دوست عزیز که با لینک کانال فوروارد میکنید🌻🌻
@khanevadeherani
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#امام_رضا_علیه_السلام:
💢هرگاه میخواهی دعایت به عرش
برسد و مستجاب گردد، اول در حق
پدر و مادرت #دعا کن.
📚(بحار الانوار ج ۶۱ ص ۳۸۱)
کاربرگ_نقاشی
کاربرگ نقاشی و رنگ آمیزی امام خمینی (ره) و کودکان
#نقاشی
@khanevadeherani
4_383457124023274248.mp3
1.95M
کلیپ صوتی «امامِ دلها»
بیانات رهبر انقلاب و #امام_خمینی رحمةالله درباره قیام پانزده خرداد
@khanevadeherani
🍀 #امام_خمینی(ره):
#تربیت_فرزند از همهی شغلها بالاتر است.
اگر شما بانوان یک فرزند خوب به جامعه تحویل دهید، برای شما بهتر است از همه عالم. 👌🌸
تأثیر #مادر در تربیت بچهها، بالاتر از پدر، معلم، استاد و جامعه است.
زیرا علاقهای که بچه به مادر دارد به هیچ کس ندارد.
از این جهت بچههایتان را در دامنتان تربیت اسلامی، تربیت انسانی بکنید.
📚 صحیفه امام، ج۸، ص۹۰
#رحلت_امام_خمینی
#امام_خمینی
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓 #قیام_پانزده_خرداد؟!
#امام_خمینی
#نقاشی_شنی
قیام پانزده خرداد، نهضتی خودجوش و مردمی در تهران، قم و برخی از شهرهای دیگر در اعتراض به دستگیری امام خمینی(ره) در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ بود.
زمینههای سیاسی و اجتماعی و دینی این قیام به دهه ۱۳۳۰ ش و اقدامات تحریکآمیز نظام حاکم بازمیگردد، اما مهمترین حادثه که منجر به شروع قیام شد، سخنرانی امام خمینی(ره) در مدرسه فیضیه قم و پخش خبر آن در کشور بود.
امام خمینی(ره) در این سخنرانی به شدت و به صراحت به شاه و اسرائیل حمله کرد، به دنبال این سخنرانی، امام خمینی(ره) در سحرگاه ۱۵ خرداد در منزل خود در قم دستگیر و به تهران منتقل شد و مردم همان روز در قم و تهران و دیگر شهرها به خیابانها ریختند و قیام پانزده خرداد شکل گرفت.
🌷🌷🌷🌷🌷
@khanevadeherani
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره #قیام_پانزده_خرداد به سایت ویکی شیعه در لینک 👇مراجعه فرمایید
https://fa.wikishia.net/view/%D9%82%DB%8C%D8%A7%D9%85_%DB%B1%DB%B5_%D8%AE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF
طرز تهیه شربت آلبالو
@khanevadeherani
شربت آلبالو یکی از انواع شربت های بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است این شربت خوشمزه یک شربت فصلی است که به صورت طبیعی بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت آلبالو در ادامه با ما همراه باشید. در کانال خانواده ایرانی
@khanevadeherani
مواد لازم برای ۶ نفر
آلبالو۱۵۰ گرم
شکر۳۰۰ گرم
آب ولرم نصف لیوان
#طرز_تهیه
#مرحله_اول
ابتدا برگ ها و دم های آلبالوها را جدا می کنیم و پس از شستشو آنها را را داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه با دستگاه هسته گیر هسته های آلبالو را خارج می کنیم و آلبالو ها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
#مرحله_دوم
در صورتی که دستگاه هسته گیر در دسترس ندارید می توانید قسمت بالایی آلبالوها را با یک کارد کوچک یک برش کوچک بزنید سپس با فشار دست هسته آلبالو ها را خارج کنید. در ادامه شکر را لا به لای آلبالو ها می ریزیم و قابلمه را در یخچال قرار می دهیم.
#مرحله_سوم
آلبالوها باید به حدی در یخچال بمانند که آب بیندازند ، برای این منظور حداقل ۶ ساعت زمان لازم است تا آلبالوها به خوبی آب بیندازند. می توانید برای راحتی کار شب آلبالوها را آماده کنید و در یخچال قرار دهید تا صبح بتوانید شربت را درست کنید و معطل نشوید.
#مرحله_چهارم
پس از اینکه آلبالوها به خوبی آب انداختند آنها را از یخچال خارج می کنیم ، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و نصف لیوان آب ولرم را ضاافه می کنیم. حالا با یک قاشق چوبی آلبالو را به خوبی هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب موجود در قابلمه حل شود.
#مرحله پنجم
حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد زیرا اگر خیلی کم باشد رنگ شربت تیره می شود و اگر بیش از حد زیاد باشد باعث می شود که آلبالو ها بسوزند و طعم شربت بدمزه شود. حالا باید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهیم شربت روی حرارت بماند تا به غلظت مناسب برسد.
#مرحله_ششم
توجه داشته باشید که هنگام جوشیدن آلبالو ها ممکن است روی شربت کف جمع شود که توصیه می کنیم حتما با یک قاشق کف های روی شربت را جمع کنید و دور بریزید. پس از گذشت ۱۵ دقیقه قابلمه شربت را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
#مرحلههفتم
حالا مخلوط آلبالو و شربت را صاف می کنیم سپس شربت به دست آمده را داخل یک ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم. این شربت چون دارای غلظت بالایی می باشد باید در زمان مصرف با مقداری آب مخلوط شود.
#مرحلههشتم
به طور مثال یک پنجم لیوان را با شربت پر می کنیم و باقی آنرا آب سرد می ریزیم، سپس ترکیب کرده و سرو می کنیم. نکته مهم در مورد باقیمانده آلبالوها داخل قابلمه این است که به هیچ وجه میوه آلبالوی باقیمانده از شربت را دور نریزید.
#مرحله_نهم
زیرا می توانید از آنها برای تهیه مربای آلبالو، آلوچه ترش و یا غذای سنتی و پر طرفدار آلبالو پلو استفاده کنید. اگر می خواهید شربت را به مدت طولانی بیش از چند ماه نگهداری کنید حتما آنرا در ظرف مناسب قرار داده و در فریزر نگهداری کنید
#نکات
شربت آلبالوی ترش
اگر مایلید شربت آلبالو شما خیلی شیرین نباشد می توانید مقدار شکر را کمتر در نظر بگیرید. مقدار شکر برای تهیه شربت آلبالو یک به دو است یعنی اگر ۱۰۰ گرم آلبالو دارد باید از ۲۰۰ گرم شکر برای تهیه شربت استفاده کنید. برای اینکه شربت شما ترش تر باشد می توانید برای هر ۱۰۰ گرم آلبالو ۱۰۰ یا ۱۵۰ گرم شکر استفاده کنید
#شکرک_زدن_شربت_آلبالو
حرارت زیاد
در صورتی که شربت آلبالو با حرارت بالا درست شود امکان این وجود دارد که پس از قرار دادن در یخچال شکرک بزند. در صورتی که شربت شما شکرک زد می توانید مقداری آب جوش به ان اضافه کرده و مجددا انرا چند دقیقه بجوشانید تا شکرک موجود در شربت رفع شود.
#شکر_زیاد
یکی دیگر از دلایلی که باعث می شود شربت آلبالو شکرک بزند این است که شربت بیش از حد شیرین باشد و شکر استفاده شده در ان زیاد باشد. در صورتی که که می خواهید شربت شما خیلی شیرین باشد حتما در مراحل اخری پخت یک قاشق غذاخوری آب لیمو به ان اضافه کنید تا از شکرک زدن ان جلوگیری کند
#غلیظ_شدن
برای اینکه شربتی غلیظ و قوام دار داشته باشید حتما اجازه دهید که شربت روی حرارت به غلظت خوبی برسد سپس آنرا از روی حرارت بردارید. به دلیل اینکه این شربت با آب مخلوط و سرو می شود نگران کم شدن شربت نباشید و بگذارید غلظت آن به حد کافی برسد.
1_1584620380.pdf
8.48M
🌸🌸🌸کتاب pdf 🌸 ویژهنامه «کبوتران حرم رحلت امام خمینی
🌸آشنایی کودکان با شخصیت امام خمینی با شعر و داستان و سرگرمی
#کتاب
#امام_خمینی
#رحلت_امام_خمینی
@khanevadeherani
🦋نکته تربیتی🦋
بعضی از والدین، فرزندشان را در اتاق حبس میکنند تا به کار اشتباهش فکر کند، در حالیکه فرزندشان تنها با خشم درباره رفتار والدینش فکر خواهد کرد.
مجرمان را به همین نیت به زندان می اندازند در حالیکه بسیاری از آنها جری تر از زندان بیرون خواهند آمد.
برای تنبیه فرزندتان اورا حبس نکنید حتی برای یک دقیقه زیرا رابطه تان را با او که بزرگترین سرمایه شماست نابود میکند.
467_12255253165417.mp3
34.84M
🎙صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب در سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی ۱۴۰۲/۳/۱۴
🔴 #سخنرانی_رهبر_معظم_انقلاب_اسلامی
#حرم_امام_خمینی
به نام خدایی که جان آفرید
زمین و زمان و مکان آفرید
خداوند دانا، خداوند هوش
خداوند روزی ده عیب پوش
خدایی که داراست، علم غیوب
توانای مطلق بپوشد عیوب
خدایی که در خلقت این جهان
نبودست محتاج، بر این و آن
خدایی که بخشید هستی به ما
دلیل وجودش زهستیّ ما
خداوند رحمان، خدای رحیم
که هم قهروهم عفو او شد عظیم
امید همه بندگان، عفو اوست
نشاید که نومید گشتن ز دوست @khanevadeherani
زندگی مانند یک کتاب است
هر روز یک صفحه جدید را شروع می کنی
بگذار اولین کلماتی که در صفحه جدیدت می نگاری
صبح بخیر باشد… صبح زیباتون بخیر
خونه هاتون پر برکت
شادی توی دلهاتون
آرامش توی قلبهاتون
دلتون پر امید
وجودتون سلامت
آرزومیکنیم
وجودتون پرشود
از عشق به خدا
پرشودازمهربانی ومحبت
پرشود از خوشبختی
و پر شود از
خیر وبرکت الهی
روز خوبی داشته باشید #صبح_بخیر @khanevadeherani
طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان خوراک گوجه بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که در بین ایرانیان بسیار پرطرفدار می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان در ادامه با ما در کانال خانواده ایرانی همراه باشید. #آشپزی @khanevadeherani
مواد لازم برای طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان
بادمجان ۸ عدد
گوجه فرنگی ۹ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه ای ½ فلفل دلمه ای
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان کافی
روغن مایع به میزان کافی
#طرز_تهیه #خوراک_گوجه_بادمجان
مرحله اول
برای تهیه خوراک گوجه بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست آنها را جدا می کنیم، سپس آنها را به صورت دلخواه خرد کرده و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون کاسه حاوی آب و نمک بمانند.
مرحله دوم
قرار دادن برش های بادمجان درون آب و نمک باعث می شود تلخی احتمالی آنها از بین برود. پس از گذشت این زمان بادمجان ها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان گرفته شود، سپس روی دستمال می چینیم تا خشک شوند.
مرحله سوم
در ادامه سفیده تخم مرغ را از زرده ی آن جدا کرده و درون دو کاسه جداگانه می ریزیم. حالا سفیده تخم مرغ را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت آن از لختگی خارج شود، سپس سطح بادمجان ها را به سفیده تخم مرغ آغشته می کنیم.
مرحله چهارم
لازم به ذکر است بدانید آغشته کردن برش های بادمجان به سفیده تخم مرغ باعث می شود بادمجان ها روغن کمتری به خود جذب کنند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس ورقه های بادمجان را درون تابه می چینیم و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه بادمجان های سرخ شده روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن درون همان تابه که بادمجان ها را سرخ کرده ایم می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی و کاراملی شود. در این فاصله گوجه فرنگی و سیر را به صورت ریز رنده می کنیم.
مرحله هفتم
در ادامه سیر را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر آن آزاد شود، سپس گوجه فرنگی را به همراه فلفل دلمه ای می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم. زمانی که آب اضافی گوجه فرنگی کشیده شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و بوی خامی آن گرفته شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.
مرحله نهم
در این مرحله بادمجان های سرخ شده را به صورت ریز ساطوری می کنیم، سپس به تابه می افزاییم و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا اجازه می دهیم خوراک به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد و مزه ها ترکیب شوند.
مرحله دهم
پس از گذشت این مدت، زمانی که خوراک گوجه بادمجان کاملا جا افتاد، تابه را از روی حرارت برداشته و خوراک را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه با ریحان یا نعنا تازه تزیین کرده و به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان @khanevadeherani