مواد لازم
برای ۱۲ نفر
@khanevadeherani
۱۰ پیمانه برنج
یک کیلوگرم گوشت تازه گوسفندی (سردست، دنده یا ماهیچه)
۲ عدد پیاز بزرگ پوست کنده و نگینی خردشده
فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا به مقدار لازم
زعفران دمکرده غلیظ به مقدار لازم
نصف ق چ زردچوبه
یک ق چ دارچین برای تفت کشمش
نمک به مقدار لازم
۲ لیوان فرانسوی کشمش
خلال پسته و بادام برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای ادویه مخصوص ته چین گرمساری
یک ق م پودر گوجه خشک
یک ق م گرده غوره
یک ق م گرده لیمو
یک ق م فلفل
یک ق م پودر زیره
یک ق چ دارچین
طرز تهیه ۱. آمادهسازی گوشت: گوشت را بهصورت ورقههای نازک برش بزنید و تقسیم کنید. سپس آن را برای مزهدار کردن در ادویه پلویی مخصوص ته چین، کمی فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا و ۲ عدد پیاز خرد شده بزرگ بخوابانید. با دستانتان گوشت را در این مواد بچرخانید تا تمام قسمتهای آن به ادویه آغشته شوند. گوشت را برای یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا کاملا مزهدار شود.
۲. برنج و کشمش را بهصورت جداگانه خیس کنید.
۳. در یک قابلمه مناسب آب بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس برنج را در آن بریزید. برنج را کمی دون بردارید و آبکش کنید.
۴. کف قابلمه مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس کف قابلمه نان بچینید و نصف برنج آبکش شده را روی نانها بریزید. گوشت مزهدارشده را بههمراه مواد داخل آن، روی برنج بریزید. زعفران دمکرده غلیظ، ادویه پلویی و نمک را به گوشتها اضافه کنید.
@khanevadeherani
۵. یک لایه دیگر برنج را روی گوشتها بریزید. اجازه دهید تا ته چین روی شعله متوسط گاز حسابی بخار کند. سپس شعله گاز را کم کنید تا ته چین دم بکشد و گوشتها مغزپخت و نرم شوند. برای دم کشیدن بهتر ته چین گرمساری، بهتر است نصف فنجان آب جوش روی برنج بریزید. زمان دم کشیدن ته چین گرمساری، ۳ تا ۴ ساعت است.
#آشپزی
۶. در همین حین، کشمشها را با کمی روغن حیوانی یا کره در یک ماهیتابه تفت دهید. سپس یک قاشق چایخوری دارچین و نصف قاشق چایخوری زردچوبه را به آنها اضافه کنید.
#اربعین
۷. کشمشهای سرخ شده را در یک ساعت پایانی پخت ته چین، روی برنج بریزید.
۸. ته چین را در دیس برگردانید و با خلال پسته و بادام تفت داده شده تزئین کنید.
#نکات_مهم کشمش باید حدود یک ساعت خیس بخورد.
مدت زمان خیس خوردن برنج به نوع برنج شما و تجربه قبلی که از طبخ برنج مورد نظرتان دارید، بستگی دارد.
شما میتوانید یک عدد پیاز متوسط را در ابتدا سرخ و کاراملی کنید و سپس کشمشها را در آن بریزید و سرخ کنید. در ادامه در یک ساعت پایانی پخت، مخلوط پیاز و کشمش را به ته چین بیفزایید.
گوشت این نسخه از ته چین حتما باید خام باشد و لای پلو بخار پز و مغز پخت شود.
شما میتوانید از آلوی خیس خورده هم برای مزهدار کردن گوشت استفاده کنید.
برخی افراد با گوشت گاو این غذا را درست میکنند، اما گوشت گاو پس از پخت، تیرهرنگ میشود.
شما میتوانید بهجای گوشت قرمز از مرغ استفاده کنید، البته بهتر است گوشت مرغ را قبل از گذاشتن لای پلو در کره یا روغن تفت دهید.
برخی افراد از سیر و دنبه هم در طبخ ته چین استفاده میکنند. به این ترتیب که سیر و دنبه را روی گوشت در لای برنج میریزند تا همراه با گوشت بپزند.
بهتر است ته چین را در قابلمه بهشکل مخروط دربیاورید، زیرا زمان پخت طولانی است و اطراف پلو خشک میشود.
بهتر است از شعله پخشکن برای دم کردن ته چین استفاده کنید.
اگر گوجه خشک دارید چند عدد روی برنج بگذارید تا همراه با آن دم بکشد.
Khamenei.ir4_6015039614295740460.mp3
زمان:
حجم:
13.6M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت. ۱۴۰۲/۶/۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌸الهی بهترین آغازها آنست که
✨با تکیه بر نام و حضور تو باشد
🌸با توکل به اسم اعظمت
✨آغاز میکنیم روزمان را،
🌸الهی هر جا که تو باشی
✨نگاه ها مهربان
🌸کلامها محبت آمیز
✨رفتارها سرشار از مهر میشوند
🌸الهی...
✨تو باش تا همه چیز سامان یابد
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
🌷الــهـــی بــه امــیــد تـــو
⏳امروز جمعه
10 شهریور ماه 1402
15 صفر 1445
1 سپتامبر 2023 ذکر روز جمعه
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم🌷
✨نیایش صبحگاهی🌸🍃
🌸ﺧﺪﺍﯾﺎ ﮔﻮﺷﻪ ﭼﺸﻤﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ
🍃تا ﻫﺮ ﺭﻧﺠﯽ ﺑﻪ ﺭﺣﻤﺖ
🌸ﻫﺮ ﻏﺼﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﺷﺎﺩﯼ
🍃ﻫﺮ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ
🌸ﻫﺮ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﯼ ﺑﻪ آﺳﺎﯾﺶ ﻭآﺳﺎﻧﯽ
🍃ﻫﺮ ﻓﺮﺍﻗﯽ ﺑﻪ ﻭﺻﻞ
🌸ﻫﺮ ﻗﻬﺮﯼ ﺑﻪ آﺷﺘﯽ
🍃ﻫﺮ ﺯﺷﺘﯽ ﺑﻪ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ
🌸ﻫﺮ ﺗﺎﺭﯾﮑﯽ ﺑﻪ ﻧﻮﺭ
🍃ﻫﺮ ﻧﺎﻣﻤﮑﻨﯽ ﺑﻪ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺷﻮﺩ
🌸ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩ ﻭ
🍃ﻫﺴﺘﯿﻤﺎﻥ و آﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ﺭﺍ غرق
🌸ﻣﺤﺒﺖ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﮔﺮﺕ ﺑﻔﺮﻣﺎ
🍃الهی آمین🙏🏻
خدایا به حق امام حسین علیه السلام و شهدای کربلا ظهور آقا رو برسون، آرزوی همه ی آرزومندان برآورده بخیر بفرما 🤲
خوشبختی، سلامتی، موفقیت، رزق و روزی حلال بینهایت، سفرهای معنوی، و عاقبت بخیری برا تک تک عزیزان به ویژه اعضای محترم مقدر بفرما
@khanevadeherani
#اربعین
❣️#سلام_امام_زمانم❣️
📖 السلام علیک فی آنآء لیلک و اطراف نهارک...
🌱سلام بر تو ای مولایی که در شب تیرهی غیبت، همه از تو نور می جویند؛
و در روز ظهورت، همه با آفتاب تو راه بندگی را میپویند.
سلام بر تو و بر روز ظهورت🌱
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه رفتی زیر قبه حسین یادم کن،
اگه رفتی توی بینالحرمین یادم کن 🏴اربعین محضر ارباب رسیدی
🏴از ما برسان محضر ارباب سلامی
التماس دعا از همه مسافران کربلا🙏
از طرف همه جا مانده ها نائب الزیاره باشید😔🙏
یا حسین جان ما رو هم بطلب آقا...💔
#امام_حسین
#اربعین @khanevadeherani
278.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸ما آدم ها گاهی یادمان می رود
که باید برای همدیگر جان دهیم
و از خطاهای هم بگذریم
🌸یادمان می رود زندگی آنقدر
کوتاه ست که فرصت برگشت
برای جبران نداریم.
🌸یادمان می رود که خطاهای
کوچک است که اشتباهات بزرگ را
رقم می زند
🌸یادمان می رود توی دلمان جایی
را برای بخشیدن آدم هایی که دوستشان داریم خالی بگذاریم.
🌸یادمان می رود عشق❤️
همراه با اعتماد است که زندگی می سازد.
🌸یادمان می رود گاهی خودخواهی هایمان به قیمت نابودیمان تمام می شود.
🌸یادمان می رود فرزندانمان با کنار هم بودنمان است
که کنار دیگران بودن را یاد می گیرند.
🌸یادمان می رود جدایی بهترین راه
برای تلافی خطاهایمان نیست...❗️
ســــــــلام🌸🍃
صبح آخر هفته تون زیبـا ☕️🌸🍃
خانه دلتون گرم
دستانتون پر روزی🌸🍃
نگاهتون به زندگی قشنگ🌸🍃
روزتون سرشار از
عشق و مهر وشادمانی💕
آخرین روز هفته تون به یادماندنی🌸
@khanevadeherani 🌸🍃
@khanevadeherani
شکر پلو یک غذای خوشمزه و اصیل شیرازی است که در شیراز برای نذری های محرم پخش این غذا مرسوم است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه و ساده به روش رستورانی در ادامه با ماهمراه باشید.
👇👇
@khanevadeherani
شکر پلو
مواد لازم برای ۶ نفر
برنج یک کیلوگرم
شکر ۸۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق چایخوری
گلاب یک پیمانه
خلال پوست پرتقال به مقدار لازم
خلال بادام و پسته به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار کافی
#طرز_تهیه
مرحله اول
برای درست کردن شکر پلو شیرازی در ابتدا برنج را پاک می کنیم و می شوییم سپس برای حدود ۴ ساعت در آب ولرم و مقداری نمک می خیسانیم در این فاصله خلال ها را اماده می کنیم.
مرحله دوم
یک لیوان آب را داخل یک قابلمه می ریزیم و مقداری شکر به آن می افزاییم سپس آن را روی حرارت اجاق گاز با شعله متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس خلال پرتقال یا نارنج را داخل ظرف دیگری که آب جوش شده می ریزیم.
مرحله سوم
خلال ها را آبکش می کنیم این کار را برای سه بار انجام می دهیم تا تلخی خلال پوست پرتقال را بگیریم سپس خلال آبکش شده را برای ۵ دقیقه در ظرف آب و شکر می ریزیم و می جوشانیم تا شیرین شود.
مرحله چهارم
در ادامه خلال را از ظرف آب و شکر خارج می کنیم و کنار می گذاریم و خلال بادام و پسته را در کمی گلاب برای ۳۰ دقیقه می خیسانیم تا مقداری نرم شوند و عطر و بوی گلاب را به خود بگیرند.
مرحله پنجم
سپس خلال بادام و پسته را آبکش می کنیم و به خلال پرتقال اضافه می کنیم و خلال ها را در مقداری روغن تفت می دهیم حرارت را روی متوسط بگذارید تا خلال ها نسوزد و برای تزیین شکر پلو کنار می گذاریم.
مرحله ششم
در ادامه برای شهد شکر پلو شکر را در قابلمه ای با دو لیوان آب و گلاب برای حدود ۵ دقیقه می جوشانیم تا غلیظ شود و مانند شیره غلظت داشته باشد، زعفران سابیده شده را با آب جوش مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
در ادامه زعفران را به شکر می افزاییم و دو قاشق روغن اضافه کرده و شهد را کنار می گذاریم در این مرحله قابلمه ای که تا نیمه پر از آب شده را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید.
مرحله هشتم
آب برنج را خالی می کنیم و برنج خیسانده شده را به آب جوش می افزاییم مقداری زردچوبه به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا حدود ۱۰ دقیقه برنج در آب جوش بپزد و دانه های آن کمی نرم شود.
مرحله نهم
وقتی دانه ها کمی نرم شد ولی مغز آن سفت بود زمان آبکش کردن آن است کف قابلمه برنج روغن ریخته و بگذارید داغ شود سپس ته دیگ نان یا سیب زمینی بچینید و برنج را داخل قابلمه بریزید.
مرحله دهم
درب قابلمه را قرار داده و صبر می کنیم تا برای ۲۰ دقیقه برنج دم بکشد قبل از دم کشیدن کامل برنج آن را به آرامی به کمک یک کفگیر داخل آبکش می ریزیم زیر آبکش سینی می گذاریم.
مرحله یازدهم
نصف شهد را روی برنج می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم دوباره برنج را داخل قابلمه می ریزیم و دم می گذاریم بعد از ۲۰ دقیقه بقیه شهد را به اضافه شهدی که داخل سینی ریخته بود روی برنج می ریزیم.
مرحله دوازدهم
در این زمان حرارت زیر برنج ملایم باشد بعد از گذشت ۲۰ دقیقه از ریختن شهد غذا آماده است این غذا را با خورش قیمه سیب زمینی و سالاد شیرازی سرو کنید. نوش جان.
@khanevadeherani #آشپزی
تزیین غذا
با خلال بادام و پسته و خلال پرتقال یا نارنج روی شکر پلو را تزیین کنید و در کنار قیمه سرو نمایید.
35.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ
🔉 قطعه《قدم قدم ، موکبارو میگردم》
🎙با نوای: #حاج_سید_مجید_بنی_فاطمه
✏️شاعر: محسن رضوانی
🔘 همراه زیر نویس عربی و انگلیسی
◾️#اربعین ۱۴۴۵
@khanevadeherani
Ziyarat Arbaeen.pdf
حجم:
5.82M
🌷 متن زیارت نامه اربعین حسینی
عرض سلام و تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی محضر همه شما خوبان
🏴 زیارت نامه #اربعین خیلی کوتاه است؛ ان شاءالله همه عزیزان روز اربعین از طلوع آفتاب تا غروب فرصت دارند که بخوانند اما توصیه شده که بهتره تا قبل از ظهرِ اربعین خوانده بشود.
التماس دعا
#اربعین
#امام_حسین
#کربلا
@khanevadeherani
هدایت شده از KHAMENEI.IR
Khamenei.ir4_6035107385129831756.mp3
زمان:
حجم:
3.07M
🎧 بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور هیئتهای دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور. ۱۴۰۲/۰۶/۱۵
🖼 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین۱۴۴۵
💻 Farsi.Khamenei.ir