روزه بگیر گل پسر (گل دختر)
بهار قرآن رمضان
عطر دل و جان رمضان
بزرگترا روزه دارن سحرها از خواب بیدارن
از صبح تا شب بی آب و نون
روزه دارن با دل و جون
شب که میشه وقت اذون
می خوریم با هم افطاریمون
روزه مایهی سلامت
هست بهترین عبادت
آی بچه ها اما خدا روزه نخواسته از شما
باید بازم بزرگ بشید
رشد کنید و قد بکشید
وقتی شدی بزرگتر
روزه بگیر گل پسر (گل دختر)
حالا که تو کوچیکی
روزه بگیر گنجیشکی
شاعر: مجید ناصری #ماه_رمضان #بهار_قرآن #ماه_مبارک_رمضان @khanevadeherani
سحری بیدارم کن
اگر بچهها علاقهمندند هنگام سحر بیدار شوند، حتماً آنها را بیدار کنید. این کار، هم گرایش روزهداری را در آنها تقویت میکند و هم بیدار شدن در این زمان برایشان جذابیت دارد و موجب انس گرفتنشان با ماه رمضان میشود. حتی اگر فرزند 4 یا 5 ساله شما اصرار به بیدار شدن دارد، به شخصیت او حتماً احترام بگذارید و بیدارش کنید، اگر چه این کار سخت است، ولی برای تحقق تربیت دینی فرزند، باید این سختیها را به جان بخریم. #ماه_رمضان #بهار_قرآن @khanevadeherani
#همسرداری
🍃🌸
✍🏻آقایان باید بدانند که همسرشان فارغ از مخارج روزمره منزل، نیاز به دریافت مبلغی پول دارد!
⚜ و مهم اینکه نباید از همسرش درباره این مبلغ، حسابرسی کنند. تا خانم بدون دغدغه و آزادانه هر طور که صلاح میداند، برای خانوادهاش، هزینه کند و یا پسانداز نماید.
👌🏻 میزان آن مبلغ بستگی به شرایط اقتصادی مرد دارد ولی مهم این است که این حس زن تامین شود
#همسرداری
مردها میتوانند در باز داشتگاه های جنگی شلاقها را تحمل کنند اما
نمیتوانند جریحه دارشدن غرور خود را تحمل نمایند
برای مرد تأیید از سوی همسر درحکم دریافت اکسیژن است.
💛❤️💙💚💜🧡
"بـرای همسـرتان سـنگ تمـام بگـذاریـد...!"
🍃 آقایون، علاوه بر خوشاخلاقی و ابراز محبّت، باید احترام همسرتان را نیز حفظ کنید.
👈 به خصوص در برابر فامیل و همینطور فرزندان تا الگوی خوبی برایشان باشید.
🍃 بانو، با همسرتان خوشبرخورد باشید و مردانگی، غیرت و غرور آنها را با گفتار و عملتان دچار خدشه نکنید.
👈 اگر غیر این باشد، نباید انتظار بهترین رفتارها را از سوی شوهر خود داشته باشند
به کانال خانواده ایرانی بپیوندید 👇💐
@khanevadeherani
🌸🍃🌸🍃
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
#سفره_آرایی مخصوص افطار
در #ماه_مبارک_رمضان
التماس دعا....
#ماه_رمضان
#ایده
#شله_زرد
@khanevadeherani
🦋کاربرک رنگ آمیزی 🦋
🌸کاربرگ رنگ آمیزی ماه مبارک رمضان
#ماه_رمضان
@khanevadeherani
-سوپ سبزیجات:
هویج خرد شده یک چهارم پیمانه
کدوسبز خرد شده یک چهارم پیمانه
سیب زمینی خرد شده یک چهارم پیمانه
ساقه کرفس خرد شده یک چهارم پیمانه
پیازچه کوچک خرد شده یک عدد
نخودفرنگی دو قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده یک قاشق غذاخوری
جو پرک دو قاشق غذاخوری
پودر جوانه گندم(ماش یا عدس)یک قاشق غذاخوری
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره یک قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری
آب به مقدار لازم
.
طرز تهیه
در تابه ای کره رو گرم کنید.
تمام سبزیجات رو اضافه کرده وتفت بدید تا کمی نرم بشن و بوی خامی اونا گرفته بشه.
جو پرک رو با آب گرم بشورید و به همراه سبزیجات تفت داده شده داخل آب در حال جوشیدن بریزید
و نمک و فلفل، پودر جوانه و رب گوجه فرنگی اضافه کنید،
حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تمام مواد بپزه و آب غذا به یک سوم برسه.
سبزیجات رو به اندازه ای بپزید که فقط نرم بشن و بافت خودشون رو حفظ کنن ،بعد از پخت مقداری آب لیمو به سوپ اضافه کنید.
#ماه_رمضان
#افطاری
@khanevadeherani
حرمت روزه دار را نگه داریم!
باید به كودكان آموزش دهیم كه حرمت افراد روزه دار را نگه داشت تا از خوردن و آشامیدن مقابل روزه داران اجتناب كنند و حتی در صورت نیاز به مواد غذایی، طوری تغذیه را مصرف كنند كه به صورت علنی نباشد و از دید سایرین پنهان باشد. در محیط خانه هم بهتر است كودكان را عادت دهیم كه در آشپزخانه وعده غذایی را میل كنند تا حرمت دیگر اهالی خانه كه روزه دار هستند، حفظ شود.
همین موضوع موجب می شود كه بچه ها از همان دوران كودكی، اهمیت روزه داری و احترام به روزه دار را درك كنند و در این ماه برای آنها احترام قائل شده و در معرض دید عموم روزه خواری نكنند.
در این سنین، می توان با انجام چنین رفتارهایی، آداب و شخصیت كودكان را در مواجهه با روزه داران و فرا رسیدن ماه مبارك رمضان، به خوبی پرورش داد.
#ماه_رمضان #بهار_قرآن #کودکان @khanevadeherani
طرز تهیه توپ های خرمایی
مثلا در این شکل خرما ها به صورت توپک های خوشمزه آغشته با انواع مغزیجات آماده شده . حتما میدانید برای تهیه این توپک ها باید :
اول آنها را از هسته جدا کنید و خوب له کنید ( با دست )
بعد به آن هل ، گلاب، پودر نارگیل و اگر دوست داشتید گردو خورد شده بزنید و خوب ورز بدهید .
بعد با آنها را به توپ ها گرد کوچک درست کنید . (بهتر است خیلی بزرگ نباشد کمی بزرگتر از یک خرما معمولی)
و در مواردی که دوست دارید مثل پودر پسته و بادام ، پورد نارگیل های رنگی و کنجد بغلتانید.
اینطوری یک خرمای رنگارنگ و خوشمزه دارید . که پس از چیدن در دیس حسابی زیبا و اشتها برانگیز خواهد شد.
برای این که خرما های مجالس و یا سفره افطار شما از سادگی در بیاید استفاده از روش خرما های توپی به خاطر رنگی رنگی بودن و در کنار هم قرار گرفتن طعم خرما و آجیل عالی خواهد بود.
#ماه_رمضان #بهار_قرآن @khanevadeherani
فراز 4 فلک الحمد.mp3
10.72M
بخش چهارم از دعای ابوحمزه ثمالی باصدای میثم مطیعی
🌹💐🌹💐🌹
فَلَكَ الْحَمْدُ عَلَي حِلْمِكَ بَعْدَعِلْمِكَ وَ عَلَي عَفْوِكَ بَعْدَ قُدْرَتِكَ سپاس تو را سزاست بر بردباري ات پس از آنكه دانستي، و بر گذشتت پس از آنكه توانستي،
وَ يَحْمِلُنِي وَ يُجَرِّئُنِي عَلَيمَعْصِيَتِكَ حِلْمُكَ عَنِّي وَ يَدْعُونِيإلَي قِلَّهِ الْحَيَاءِ سِتْرُكَ عَلَيَّ بردباري ات مرا به جانب گناه مي كشد و برنافرماني ات جرأت مي دهد، پرده پوشي ات بر من مرا به كم حيايي مي خواند،
وَ يُسْرِعُنِي إلَي التَّوَثُّبِ عَلَيمَحَارِمِكَ مَعْرِفَتِي بِسَعَهِ رَحْمَتِكَوَ عَظِيمِ عَفْوِكَ و شناختم از رحمت گسترده و بزرگي عفوت، به من در تاختن بر محرّماتت سرعت مي دهد!
يَا حَلِيمُ يَا كَرِيمُ يَا حَيُّ يَا قَيُّومُيَا غَافِرَ الذَّنْبِ يَا قَابِلَ التَّوْبِ يَاعَظِيمَ الْمَنِّ يَا قَدِيمَ الإِْحْسَانِ اي شكيبا، اي گرامي، اي زنده، اي به خود پاينده، ايآمرزگار، اي توبه پذير، اي بزرگ نعمت، اي ديرينهاحسان،
أَيْنَ سِتْرُكَ الْجَمِيلُ أَيْنَ عَفْوُكَالْجَلِيلُ أَيْنَ فَرَجُكَ الْقَرِيبُ أَيْنَغِيَاثُكَ السَّرِيعُ پرده پوشي زيبايت كجاست، گذشت بزرگت كجاست، گشايش نزديكت كجاست، فرياد رسي زودت کجاست ...
#امام_زمان
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
@khanevadeherani
#شیرینی_بهشتی. یا کرکی
روغن معمولی..........۲۵۰گرم
پودر قند...........۲۵۰گرم
آرد..............۵۰۰گرم
روغن مایع..........۳۰گرم
وانیل یا هل یا زعفران ب مقدار لازم
طرض تهیه
خاک قندو روغن رو داخل همزن میریزیم اینقدر بزنه تا پوک بشه و سفید مثل خامه بشه بعد اینکه کاملا پوک شد ارد رو الک میکنیم و اروم اروم تو چند مرحله به مواد اضافه میکنیم ارد رو که اضافه کردیم روغن مایع رو اضافه میکنیم اگر خواستین رنگ و طعم شیرینی رو عوض کنین میتونین به مواد پودر کاکائو یا زعفرون اضافه کنین
وقتی مواد پوک و سبک شد بریزین تو قیف و با ماسوره ساده یا اچاری قیف بزنین درجه فر ۱۵۰ بزارین بعد از ۲۰ یا ۲۵ دقیقه اماده است
نکته حتما باید خاک قند وروغن مثل خامه سفید بشه ارد رو کم کم اضافه کنین و اینکه وقتی شیرینی از فر در اومد بزارین کاملا سرد بشه بعد بچینین تو بشقاب
منظور از روغن معمولی ،روغن صاف قنادی هست که بهش روغن ۵۰ هم میگن