eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَاالْفَضْل 🖤اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یاِ اَبَالْفَضْلِ الْعَبّاس ▪ ایمان و وفا ▪سایه‌ی بالای تو بود ▪ایثار علی (ع) ▪نقش به سیمای تو بود ▪گر لب نزدی ▪به آب دریا ، عباس ▪دریای ادب ▪میان لبهای تو بود 🖤یا ابوالفضل العباس ▪️طاقت مشک تمامست 🖤علــی وار بیا ▪️آب اگر ریخـت 🖤 فدای سرت ای یار بیا ▪️همه دلخوشی اهل حرم 🖤بیرق توست تا حـرم ▪️راه کم مانده علمدار بیا 🖤آجرک الله یا صاحب الزمان ▪️تاسوعای حسینی تسلیت باد @khanevadeherani
مداحی آنلاین - تا مشکت تو آب زدی - مهدی سلحشور.mp3
7.84M
تا مشکت تو آب زدی موجای دریا شد آروم تا رو به ساحل اومدی بغضی نشست توی گلوم @khanevadeherani
عاشورای حسینی تسلیت باد... التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚امام سجاد(ع): ✨دعاى مؤمن 🌸از سه حال خارج نيست: 🌿يا برايش ذخيره می گردد 🌿يا در دنيا برآورده می شود 🌿يا بلايى را كه می خواهد 🌿به او برسـد دفع می کند پس یکدیگر را دعاکنیم 🙏 @khanevadeherani سـ🌼ـلام شهادت امام سجاد علیه السلام تسلیت🏴 🗓 امروز  پنجشنبه ☀️  ۲۸  تیر   ١۴٠۳   ه. ش   🌙 ۱۲ محرم   ١۴۴۶  ه.ق 🌲   ۱۸  ژوئیه  ٢٠٢۴   ميلادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از غذاهای معروف دریایی در جنوب کشور ایران می باشد که متعلق به استان بوشهر است. میگو به دلیل غنی بودن از کلسیم، ید، پروتئین می تواند برای رشد فرزندانمان بهترین گزینه باشد که به روش های مختلفی می توان این آبزی پر خاصیت را طبخ کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پلو در ادامه با کانال خانواده ایرانی همراه باشید. @khanevadeherani
مواد لازم برای ۲ نفر میگو ۳۰۰ گرم سبزی پلویی ۷ قاشق غذاخوری برنح ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد سیر ۶ حبه نمک و زردچوبه به میزان لازم فلفل قرمز به میزان لازم زعفران دم کرده به میزان لازم مرحله اول برای درست کردن میگو پلو ابتدا برنج ها را می شوییم و تا سطح روی آن آب ولرم می گیریم و ۱ قاشق غذا خوری نمک اضافه می کنیم تا به مدت ۲ ساعت خیس بخورد. سپس میگوهای تازه را در صورت نیاز به تمیز کردن (یعنی به شکل بسته بندی و پاک کرده) رگ سیاه پشت میگوها را خارج می کنیم و با آب سرد می شوییم. @khanevadeherani نکته: توجه داشته باشید میگو باید گوشت سفت و شفافی داشته باشد و بوی بدی ندهد. و حتما با آب سرد شسته شود، چون بافت گوشت با آب داغ حالت پختگی پیدا می کند. مرحله دوم بعد از اینکه میگو ها را شستیم، درون آبکشی می ریزیم تا آب آضافه آنها گرفته شود. سپس کاسه ای مناسب را که می خواهیم میگوها را در آن مزه دار کنیم آماده کرده و میگو ها همراه زعفران دم کرده، مقداری نمک و فلفل قرمز و ۲ حبه سیر برای گرفتن بوی میگو به آن می افزاییم. مرحله سوم طعم دهنده ها را به آرامی با دست به میگوها آغشته می کنیم تا به تمام نقاط نفوذ کنند. حالا با سلفون روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم ها با هم یکی شوند و بوی زهم میگو از بین برود. مرحله چهارم در این فاصله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن به همراه پیاز درون آن می ریزیم و با قاشق تفت می دهیم تا کمی نرم شوند، حالا باقی سیرها را که از قبل خرد کرده بودیم با ۱ قاشق چایخوری زردچوبه به تابه می افزاییم. مرحله پنجم پس از گذشت ۱ ساعت میگو ها را از یخچال بیرون می گذاریم و بعد از اینکه پیاز ها طلایی شدند، نباید پیازو سیر خیلی تفت داده شوند زیرا بعد از اضافه کردن میگو ها تفت دادن ادامه می دهیم و ممکن است بسوزند. مقداری زعفران به میگوهای در حال سرخ می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا میگوها به صورت یکدست سرخ شوند. نکته: اگر از طعم غذاهای تند لذت می برید می توانید به میگو های درحال سرخ دوباره فلفل قرمز اضافه کنید. مرحله ششم وقتی که گوشت میگو کمی جمع شد، مایع میگو پلو ما حاضر است، تابه را کنار می گذاریم. سپس سبزی های معطر را که شامل: شوید،تره،جعفری و گشنیز می باشد بعد از شستن و گرفتن آب اضافه شان، به صورت ساطوری روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم . مرحله هفتم اکنون برای پخت برنج، قابلمه را تا نیمه آن آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به نقطه جوش برسد. سپس برنج ها درون آب جوش اضافه می کنیم و با قاشق یک دور هم میزنیم تا دانه های برنج از هم باز شوند. بعد از گذشت ۵ الی ۷ دقیقه (بسته به نوع برنج ) با تست کردن متوجه می شویم که زمان آبکش برنج شده است. مرحله هشتم آن وقت قابلمه ای را که برای پخت میگو پلو در نظر داریم روی حرارت قرار می دهیم و با توجه به علاقه می توانید از نان لواش یا سیب زمینی ورقه ای برای ته دیگ استفاده کنید. با کمک کفگیر یک لایه برنج روی سیب زمینی ها می ریزیم و مقداری سبزی معطر، همراه میگوهای سرخ شده روی برنج می افزاییم و به همین صورت یک لایه برنج، لایه بعدی مخلوط سبزی معطر و میگو را اضافه می کنیم. نکته: همراهان لازم است بدانید می توانید پخت پلو را به صورت جداگانه انجام دهید و بعد از دم کشیدن زمانی که در دیس پلو را کشیدیم مایع میگو را روی پلو با کمی زعفران تزئین کنیم. مرحله نهم در آخر بعد از ۴۵ دقیقه میگو پلو ما آماده است. کمی زعفران به همراه ۲ قاشق روغن داغ، روی پلو پخش می کنیم و درب قابلمه را برمی داریم، سپس ظرفی مناسب که بهتر است به شکل گرد باشد روی آن قرار می دهیم و با کمک دو دست همزمان قابلمه را برمی گردانیم تا تمام میگو پلو همراه ته دیگ به دیس برگردد. نوش جان💐
✅ فواید خاک بازی برای کودکان؛ 👈 بد نیست بدانید که بازی با گل و خاک شاید، میکروبیوم یا سیستم گوارشی کودکان را تحت تأثیر قرار دهد. اما اگر دنبال راهی برای تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان قبل از فصل سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستید، راهکار بسیار آسان است. بگذارید کودکان خاک بازی کنند. @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 @khanevadeherani کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره @khanevadeherani
. 🌸 چهار مدل تزیین @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🌏الهی با نام و یادت 💗💫روزمان را آغاز میکنیم 💙💫خدایا به اندازه مهربانیت 💗💫درکار همه برکت 🌷🌏درمشکلشان گشایش 💙💫در وجودشان سلامتی 🌷🌏در زندگَیشان 💗💫خوشبختی قرار بده آمین 🌷🌏بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم 💙💫الــهـــی بــه امــیــد تـــو @khanevadeherani 🌸🍃 سـ🌼ـلام 🗓 امروز  یکشنبه ☀️  ۳۱  تیر   ١۴٠۳   ه. ش   🌙 ۱۵ محرم   ١۴۴۶  ه.ق 🌲   ۲۱  ژوئیه  ٢٠٢۴   ميلادی دعای امروز 🌷❤️🌷 🌹خدایا در آخرین 🌿یکشنبہ زیبا 🌹از ماه تیر 🌿تمنا داریم درهای 🌹رحمتت را به 🌿روی دوستان و 🌹عزیزان بگشایی 🌿و روزی حلال 🌹سلامتی و تندرستی 🌿و آرامش را 🌹برای همه آنها مقرر بفرمایی آمیـــن یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام ای صاحب جلال و بزرگواری
مواد لازم برای ۴ نفر گوشت خورشتی یا چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد سیب زمینی ۲ عدد هویج ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی روغن و زردچوبه به اندازه کافی مرحله اول ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از وسط پیازها را نصف می کنیم و با چاقو نگینی خرد می کنیم.سپس تابه را روی حرارت کم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود. مرحله دوم بعد پیازها را داخل تابه ریخته و کمی تفت می دهیم تا سبک شود و گوشت چرخ کرده را نیز به پیاز می افزاییم و به طور مداوم مخلوط گوشت و پیاز را تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت خورشتی نیز استفاده کنید. @khanevadeherani 👇ادامه
مرحله سوم پس از تفت دادن گوشت و پیاز ۲ لیوان آب به آن می افزاییم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان گوشت مغز پخت شود. مرحله چهارم (گوشت زمانی که کاملا پخته شده باشد حجم آب آن نیز تبخیر شده است و آب بسیار کمی باقیمانده است) بعد از اینکه از پخت گوشت اطمینان پیدا کردیم در شیرجوش یا تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم مرحله پنجم حالا رب گوجه فرنگی را در تابه تفت می دهیم تا رنگ روغن قرمز شود و همین طور رنگ رب گوجه فرنگی نیز تیره تر شود و بعد به گوشت اضافه می کنیم.سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه برش می زنیم و روی گوشت منظم می چینیم مرحله ششم بعد هویج را نیز خوب می شوییم و حلقه حلقه خرد می کنیم و روی سیب زمینی ها قرار می دهیم و کمی فلفل سیاه،زردچوبه،نمک روی مواد می ریزیم و نصف لیوان آب جوش روی تاس کباب می ریزیم و درب تابه را می گذاریم. مرحله هفتم اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب داخل تابه به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا پخته شوند.حدودا ۱۵ مانده به مرحله آخر پخت تاس کباب گوجه فرنگی ها را می شوییم و دایره دایره خرد می کنیم و روی مواد قرار می دهیم تا بخار پز و پخته شوند. مرحله هشتم سپس تاس کباب پخته شده را می توانید همراه با کمی آب از روی حرارت بر داریم تا آب آن را نیز نوش جان کنید و یا اگر تمایل دارید کم آب و غلیظ باشد صبر می کنیم تا آب آن کاملا تبخیر شود، سپس تاس کباب را سرو می کنیم. @khanevadeherani مرحله نهم اما توصیه ما به شمااین است که حتما تاس کباب را با کمی آب سرو کنید زیرا با این روش تاس کباب بسیار لذیذ و خوش طعم است. در پایان پس از اینکه تاس کباب آماده شد، انرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و با برنج یا نان سرو می کنیم.
『ویـــزا و گذر نامه که هر دو کاغـذ اند💔』 『بــرات اصلی را رقیــه امضــا میکــند🕊』 تا 🏴 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زائر الحسین علیه السلام... 🚩 وقت بزارید و با حال مناسب ببینید 👌 ✅ پیشنهاد دانلود ✅ 💔@khanevadeherani 💔
49.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱ 💻 Farsi.Khamenei.ir @shohadaes @khanevadeherani
برای یه بچه، خونه ش امن ترین تقطه دنیا است و پدر و مادر قابل اعتماد ترین افراد هستند. ولی وقتی این افراد قابل اعتماد هر ازگاهی، خونه امن بچه رو با فریادهای بلندشون میلرزونند، بچه احساس بی پناهی بهش دست می ده. اونوقته که اضطراب و ترس تو وجود بچه ریشه می کنه. شما باید در رابطه با فرزندتان، خودتان را كنترل كنيد. اين مساله جايگاه شما را در خانواده ارتقاء می دهد و موجب افزایش سلطه و نفوذ شما می شود. آرامش شما باعث ميشود تا به عنوان يك منبع الهام بخش در دسترس فرزندتان باشيد و اين موضوع اعتماد و احترامی عميق بين شما و او ايجاد ميكند. @khanevadeherani
برخی کلمات "دکمه لجبازی کودک" را روشن می کنند... - نکن - بیا بشین - مگه نگفتم دست نزن - باز رفتی سر کمد - چند بار باید بگم - خراب میشه ها بجای جملات منفی و محرک بالا از جملات مثبت استفاده کنیم مثلا واي بيا بينيم تو يخچال چي داريم يا جملات و یا حرکاتی که موجب خنداندن کودک و عوض کردن حال و هوای او می شود و ناخودآگاه حواس کودک از موضوع لجبازی پرت می شود
امام كاظم عليه السلام ليسَ حُسنُ الجِوارِ كَفَّ الأذى ، و لكنْ حُسنُ الجِوارِ الصّبرُ على الأذى حسن همسايگى اين نيست كه آزار نرسانى بلكه حسن همسايگى اين است كه در برابر آزار و اذيّت همسايه شكيبا باشى. تحف العقول :ص 409 @khanevadeherani
طرز تهیه لوبیا پلو @khanevadeherani لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید. فوروارد کنید برای دوستانتون تا آنها هم از آموزش های این کانال بی بهره نمانند. 👇👇👇👇
مواد لازم برای ۲ نفر برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم لوبیا سبز ۵۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری مرحله اول ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم. مرحله دوم حالا گوشت چرخ کرده را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و سرخ شود. در ادامه لوبیا سبز را پس از شستشو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. لوبیا سبز را هم در حدی که کمی سرخ شود تفت می دهیم. مرحله سوم حالا رب گوجه فرنگی را به همراه کمی نمک اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود، سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه ۱ لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت و لوبیا سبز نیم پز شوند مرحله چهارم برنج را نسبت به نوع ان می خیسانیم سپس بعد از اینکه لوبیا و گوشت نیمپز شدند به قابلمه اضافه می کنیم و کمی آب جوش اضافه می کنیم تا سطح آب کمی بالاتر از سطح برنج باشد. البته اگر آب خیلی زیاد باشد برنج شفته می شود. @khanevadeherani مرحله پنجم حالا حرارت را زیاد می کنیم تا آب درون قابلمه به جوش بیاید، سپس زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم. در ادامه حرارت را کم می کنیم تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد. در آخر لوبیا پلو را به همراه ترشی یا سالاد سرو می کنیم.
طرز تهیه شربت شیک و مجلسی با طعم و مزه عالی