eitaa logo
خانواده ایرانی
382 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
2.1هزار ویدیو
515 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای ۱۲ نفر @khanevadeherani ۱۰ پیمانه برنج یک کیلوگرم گوشت تازه گوسفندی (سردست، دنده یا ماهیچه) ۲ عدد پیاز بزرگ پوست کنده و نگینی خردشده فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا به مقدار لازم زعفران دم‌کرده غلیظ به مقدار لازم نصف ق چ زردچوبه یک ق چ دارچین برای تفت کشمش نمک به مقدار لازم ۲ لیوان فرانسوی کشمش خلال پسته و بادام برای تزئین به میزان لازم مواد لازم برای ادویه مخصوص ته چین گرمساری یک ق م پودر گوجه خشک یک ق م گرده غوره یک ق م گرده لیمو یک ق م فلفل یک ق م پودر زیره یک ق چ دارچین طرز تهیه ۱. آماده‌سازی گوشت: گوشت را به‌صورت ورقه‌های نازک برش‌ بزنید و تقسیم کنید. سپس آن را برای مزه‌دار کردن در ادویه پلویی مخصوص ته چین، کمی فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا و ۲ عدد پیاز خرد شده بزرگ بخوابانید. با دستانتان گوشت را در این مواد بچرخانید تا تمام قسمت‌های آن به ادویه آغشته شوند. گوشت را برای یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه‌دار شود. ۲. برنج و کشمش را به‌صورت جداگانه خیس کنید. ۳. در یک قابلمه مناسب آب بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس برنج را در آن بریزید. برنج را کمی دون بردارید و آبکش کنید. ۴. کف قابلمه مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس کف قابلمه نان بچینید و نصف برنج آبکش شده را روی نان‌ها بریزید. گوشت مزه‌دارشده را به‌همراه مواد داخل آن، روی برنج بریزید. زعفران دم‌کرده غلیظ، ادویه پلویی و نمک را به گوشت‌ها اضافه کنید. @khanevadeherani ۵. یک لایه دیگر برنج را روی گوشت‌ها بریزید. اجازه دهید تا ته چین روی شعله متوسط گاز حسابی بخار کند. سپس شعله گاز را کم کنید تا ته چین دم بکشد و گوشت‌ها مغزپخت و نرم شوند. برای دم کشیدن بهتر ته چین گرمساری، بهتر است نصف فنجان آب جوش روی برنج بریزید. زمان دم کشیدن ته چین گرمساری، ۳ تا ۴ ساعت است. ۶. در همین حین، کشمش‌ها را با کمی روغن حیوانی یا کره در یک ماهیتابه تفت دهید. سپس یک قاشق چای‌خوری دارچین و نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه را به آن‌ها اضافه کنید. ۷. کشمش‌های سرخ شده را در یک ساعت پایانی پخت ته چین، روی برنج بریزید. ۸. ته چین را در دیس برگردانید و با خلال پسته و بادام تفت داده شده تزئین کنید. کشمش باید حدود یک ساعت خیس بخورد. مدت زمان خیس خوردن برنج به نوع برنج شما و تجربه قبلی که از طبخ برنج مورد نظرتان دارید، بستگی دارد. شما می‌توانید یک عدد پیاز متوسط را در ابتدا سرخ و کاراملی کنید و سپس کشمش‌ها را در آن بریزید و سرخ کنید. در ادامه در یک ساعت پایانی پخت، مخلوط پیاز و کشمش را به ته چین بیفزایید. گوشت این نسخه از ته چین حتما باید خام باشد و لای پلو بخار پز و مغز پخت شود. شما می‌توانید از آلوی خیس خورده هم برای مزه‌دار کردن گوشت استفاده کنید. برخی افراد با گوشت گاو این غذا را درست می‌کنند، اما گوشت گاو پس از پخت، تیره‌رنگ می‌شود. شما می‌توانید به‌جای گوشت قرمز از مرغ استفاده کنید، البته بهتر است گوشت مرغ را قبل از گذاشتن لای پلو در کره یا روغن تفت دهید. برخی افراد از سیر و دنبه هم در طبخ ته چین استفاده می‌کنند. به این ترتیب که سیر و دنبه را روی گوشت در لای برنج می‌ریزند تا همراه با گوشت بپزند. بهتر است ته چین را در قابلمه به‌شکل مخروط دربیاورید، زیرا زمان پخت طولانی است و اطراف پلو خشک می‌شود. بهتر است از شعله پخش‌کن برای دم کردن ته چین استفاده کنید. اگر گوجه خشک دارید چند عدد روی برنج بگذارید تا همراه با آن دم بکشد.
@khanevadeherani شکر پلو یک غذای خوشمزه و اصیل شیرازی است که در شیراز برای نذری های محرم و صفر پخش این غذا مرسوم است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه و ساده به روش رستورانی در ادامه با ماهمراه باشید. 👇👇
@khanevadeherani شکر پلو مواد لازم برای ۶ نفر برنج یک کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم روغن ۲ قاشق غذاخوری زعفران ۱ قاشق چای‌خوری گلاب یک پیمانه خلال پوست پرتقال به مقدار لازم خلال بادام و پسته به مقدار لازم نمک و زردچوبه به مقدار کافی مرحله اول برای درست کردن شکر پلو شیرازی در ابتدا برنج را پاک می کنیم و می شوییم سپس برای حدود ۴ ساعت در آب ولرم و مقداری نمک می خیسانیم در این فاصله خلال ها را اماده می کنیم. مرحله دوم یک لیوان آب را داخل یک قابلمه می ریزیم و مقداری شکر به آن می افزاییم سپس آن را روی حرارت اجاق گاز با شعله متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس خلال پرتقال یا نارنج را داخل ظرف دیگری که آب جوش شده می ریزیم. مرحله سوم خلال ها را آبکش می کنیم این کار را برای سه بار انجام می دهیم تا تلخی خلال پوست پرتقال را بگیریم سپس خلال آبکش شده را برای ۵ دقیقه در ظرف آب و شکر می ریزیم و می جوشانیم تا شیرین شود. مرحله چهارم در ادامه خلال را از ظرف آب و شکر خارج می کنیم و کنار می گذاریم و خلال بادام و پسته را در کمی گلاب برای ۳۰ دقیقه می خیسانیم تا مقداری نرم شوند و عطر و بوی گلاب را به خود بگیرند. مرحله پنجم سپس خلال بادام و پسته را آبکش می کنیم و به خلال پرتقال اضافه می کنیم و خلال ها را در مقداری روغن تفت می دهیم حرارت را روی متوسط بگذارید تا خلال ها نسوزد و برای تزیین شکر پلو کنار می گذاریم. مرحله ششم در ادامه برای شهد شکر پلو شکر را در قابلمه ای با دو لیوان آب و گلاب برای حدود ۵ دقیقه می جوشانیم تا غلیظ شود و مانند شیره غلظت داشته باشد، زعفران سابیده شده را با آب جوش مخلوط می کنیم. مرحله هفتم در ادامه زعفران را به شکر می افزاییم و دو قاشق روغن اضافه کرده و شهد را کنار می گذاریم در این مرحله قابلمه ای که تا نیمه پر از آب شده را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید. مرحله هشتم آب برنج را خالی می کنیم و برنج خیسانده شده را به آب جوش می افزاییم مقداری زردچوبه به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا حدود ۱۰ دقیقه برنج در آب جوش بپزد و دانه های آن کمی نرم شود. مرحله نهم وقتی دانه ها کمی نرم شد ولی مغز آن سفت بود زمان آبکش کردن آن است کف قابلمه برنج روغن ریخته و بگذارید داغ شود سپس ته دیگ نان یا سیب زمینی بچینید و برنج را داخل قابلمه بریزید. مرحله دهم درب قابلمه را قرار داده و صبر می کنیم تا برای ۲۰ دقیقه برنج دم بکشد قبل از دم کشیدن کامل برنج آن را به آرامی به کمک یک کفگیر داخل آبکش می ریزیم زیر آبکش سینی می گذاریم. مرحله یازدهم نصف شهد را روی برنج می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم دوباره برنج را داخل قابلمه می ریزیم و دم می گذاریم بعد از ۲۰ دقیقه بقیه شهد را به اضافه شهدی که داخل سینی ریخته بود روی برنج می ریزیم. مرحله دوازدهم در این زمان حرارت زیر برنج ملایم باشد بعد از گذشت ۲۰ دقیقه از ریختن شهد غذا آماده است این غذا را با خورش قیمه سیب زمینی و سالاد شیرازی سرو کنید. نوش جان. @khanevadeherani تزیین غذا با خلال بادام و پسته و خلال پرتقال یا نارنج روی شکر پلو را تزیین کنید و در کنار قیمه سرو نمایید.
35.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔉 قطعه《قدم قدم ، موکبارو میگردم》 ‌ ‌‌🎙با نوای: ✏️شاعر: محسن رضوانی 🔘 همراه زیر نویس عربی و انگلیسی ◾️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@khanevadeherani
سلام وقت‌تون بخیر حرم امیرالمومنین علیه السلام دعاگوی همگی هستیم خدا خودتون و عزیزانتون رو عاقبت بخیر کنه ان شالله نسل و ذرّیه شما رو از محبّین مولا امیرالمومنین علیه السلام قرار دهد
هدایت شده از KHAMENEI.IR
26.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 فیلم کامل | بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری هیئت‌های دانشجویی در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۶/۴ 💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
50.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶ 💻 Farsi.khamenei.ir
صاحِبِ النّاسَ مِثلَ ما تُحِبُّ أن یُصاحِبوکَ بِه. (أعلام الدّین، ص 297 ) امام حسن ( ع ) با مردم به گونه ای رفتار کن که دوست داری با تو آن گونه رفتار کنند. @khanevadeherani
خورشت بامیه از خورش های محلی و محبوب ایرانی می باشد که اصالت این خورش خوشمزه به جنوب کشور می باشد. اما به دلیل طعم فوق‌العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر بامیه است. @khanevadeherani معروف ترین غذایی که با بامیه می توان تهیه کرد خورشت بامیه با گوشت می باشد. خورش بامیه یک دستور پخت عربی نیز دارد که در آن از انواع ادویه های تند مثل انواع فلفل استفاده می شود. طرز تهیه خورش بامیه را در این بخش از خانواده ایرانی بخوانید.
خانواده ایرانی
خورشت بامیه از خورش های محلی و محبوب ایرانی می باشد که اصالت این خورش خوشمزه به جنوب کشور می باشد. ا
مواد لازم طرز تهیه خورشت بامیه : مواد لازم میزان برای4 نفر گوشت قرمز 400 گرم بامیه خورشتی 300گرم گوجه فرنگی 3 عدد پیاز 1 عدد بزرگ آبلیمو 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سیر 1 الی 2 حبه نمک، فلفل ،زردچوبه به میزان لازم طرز پخت خورشت بامیه لذیذ برای تهیه خورشت بامیه ابتدا باید سیر و پیاز ها را پوست بگیرید سپس شسته و ریز نگینی خرد کنید. اگر نمی خواهید سیر هنگام خوردن حس شود می توانید آن را رنده کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد.سیر و پیاز ها را در مقدار مناسبی از روغن تفت دهید تا نرم شود. در ادامه به پیاز ها زردچوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز ها رنگ بگیرند.گوشت های خورشتی را به پیاز ها اضافه کرده و تفت دهید تا کمی رنگ آن عوض شود.هم اکنون گوجه ها را برش دهید و تخمه های درون آن را خالی کنید سپس گوشت های گوجه را رنده کنید. هم اکنون گوجه ها را برش دهید و تخمه های درون آن را خالی کنید سپس گوشت های گوجه را رنده کنید. @khanevadeherani
رب گوجه فرنگی را نیز به خورش اضافه کنید و تفت دهید. به میزان لازم آب به خورش اضافه کنید و بگذارید تا آب به جوش آید سپس حرارت گاز را کم کنید و بگذارید تا خورش آرام بپزد. بامیه ها را در یک تابه ریخته و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند. بامیه ها را به خورش اضافه کنید و هم بزنید.نمک را به خورش اضافه کنید و هم بزنید. آبلیمو را به خورش اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا خورش کاملا جا بی افتد.میتوانید این غذای خوشمزه را با سیب زمینی نیز تزیین و سرو کنید. @khanevadeherani
خورشت بامیه را می توانید با گوشت مرغ نیز تهیه کنید. @khanevadeherani در صورت تمایل می توانید از لپه نیز در این خورش استفاده کنید. زعفران باعث خوشمزه تر شدن خورش بامیه میشود. بامیه را هنگامی به بقیه مواد اضافه کنید که گوشت یک ساعت قبل تر پخته شده باشد. در بعضی استان ها به جای رب گوجه فرنگی از شیره تمرهندی یا رب انار استفاده میکنند. برای ملس شدن طعم این خورش می توانید از آبغور نیز استفاده کنید. همچنین می توانید از غوره تازه یا غوره منجمد شده برای تهیه خورش استفاده کنید. برای جلوگیری از لیز شدن خورشت در هنگام پخت ،مقداری از دم بامیه را بگذارید. بعد از اینکه بامیه را به مواد اضافه کردید خورشت را زیاد از حد روی گاز نگذارید تا له شوند، زیرا باعث لزج شدن خورشت در هنگام پخت می شود. سرخ کردن بامیه ها باعث جلوگیری از لیز شدن آنها در خورشت میشود. یکی دیگر از راهای گرفتن لیزی بامیه ها، این است که قبل از مصرف آنها را در آبلیمو یا سرکه قرار دهید. سعی کنید خورشت بامیه را به صورت تازه مصرف نمایید. چون چند بار گرم کردن خورشت بامیه، باعث لزج شدن آن میشود. برای اینکه بامیه ها زیاد وا نروند آنها را زیاد هم نزنید. دقت کنید آب خورشت را از همان اول به اندازه کافی بریزید و مدام آب خورشت را کم و زیاد نکنید تا خورشت ظاهر خود را از دست بدهد. حرارت زیر خورشت را کم کنید تا بامیه ها وا نروند.