eitaa logo
خانواده ایرانی
383 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
2.1هزار ویدیو
515 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
دوپیمانه نخود رو از یک الی دو روز قبل خیس کرده، دو بار چرخ كرده بادوتا پیازبزرگ رنده کرده و زردچوبه،فلفل سیاه یک دونه تخم مرغ ،فلفل قرمز و نمک بهم زده سپس ورز داده و در اخر سرخ کرده همراه با مخلوط (کلم ، خیارسبزه، گوجه، کاهو) برای تهیه سس فلافل ابتدا رب گوجه رو با روغن تفت داده، سپس پودر انبه و فلفل رو اضافه کرده به همراه اب جوش بعد از کمی جوشیدن سس فلافل اماده می باشد. 🍓 @khanevadeherani
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@khanevadeherani محافظت از کودکان در مقابل کرونا...
قدرت و شکوه زن A4_301269054131.pdf
حجم: 3.97M
#کتاب_قدرت_و_شکوه_زن بامقدمه حاج آقا پناهیان ┄═•❁ @khanevadeherani❁•═┄
برای دوستان خوش سلیقه بفرست💞 🍰 @khanevadeherani
برای دوستان خوش سلیقه بفرست💞 🍰 @khanevadeherani
مصرف #شاهدانه هنگام صبح و در وعده صبحانه، باعث احساس سیری طولانی طی روز در شما خواهد شد 👈شاهدانه برای شکمی که مدام به قاروقور می‌افتد، فوق‌العاده است.
💠 حدیث روز 💠 ❗️تعجب پیامبر اکرم(ص) از عمل برخی انسان‌ها 🔻پیامبر اکرم صلي‌الله‌عليه‌وآله: عَجِبْتُ لِمَنْ يَحْتَمِي مِنَ الطَّعَامِ مَخَافَةَ الدَّاءِ كَيْفَ لَا يَحْتَمِي مِنَ الذُّنُوبِ مَخَافَةَ النَّار ➖ در شگفتم از کسى که از بیم مرض، از غذا پرهیز مى‌کند، چگونه از ترس آتش، از گناهان پرهیز نمى‌کند!؟ 📚 من لایحضره الفقیه، ۲/۳۵۹ ‌ ‌ @khanevadeherani
⭕️ زمان پخش کلاس‌های دانش‌آموزان ابتدایی در شبکه آموزش @khanevadeherani هفته اول 🔹 ⏰ ۱۰.۳۰ فارسی اول ⏰ ۱۰.۵۰ علوم سوم ⏰ ۱۱.۳۰ فارسی پنجم 🔸 ⏰ ۱۰.۳۰ ریاضی دوم ⏰ ۱۰.۵۰ ریاضی چهارم ⏰ ۱۱.۳۰ علوم ششم 🔹 ⏰ ۱۰.۳۰ ریاضی اول ⏰ ۱۰.۵۰ فارسی سوم ⏰ ۱۱.۳۰ ریاضی پنجم 🔸 ⏰ ۱۰.۳۰ علوم اول ⏰ ۱۰.۵۰ علوم پنجم ⏰ ۱۱.۳۰ فارسی ششم 🔹 ⏰ ۱۰.۳۰ فارسی اول ⏰ ۱۰.۵۰ ریاضی سوم ⏰ ۱۱.۳۰ ریاضی ششم 🔸 ⏰ ۱۰.۳۰ علوم دوم ⏰ ۱۰.۵۰ فارسی چهارم ⏰ ۱۱.۳۰ ریاضی پنجم 🔹 ⏰ ۱۰.۳۰ فارسی دوم ⏰ ۱۰.۵۰ ریاضی ششم ⏰ ۱۱.۳۰ علوم چهارم
قسمت اول یا مرغ 5 تکه ( برای هر نفر یک تکه ) این غذا برای ۵ نفر هست پیاز خیلی بزرگ 1 عدد یا دو سه تا متوسط رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری زعفران دم کرده مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه و مقدار خیلی کم ادویه کاری آبلیمو تازه 2قاشق غ دارچین به مقدار لازم پیاز رو نگینی ریز خرد کن ودر یک تابه مرغ را با پیاز و دو تا قاشق سوپخوری روغن و نمک و فلفل قرمز و یه کمی ادویه خورشتی یا کاری همه را همزمان با هم تفت داده با حرارت متوسط تفت داده و مواظب باشید که نسوزه و مرتب زیر و رو کرده اگه پیازش بسوزه طعم غذا عوض میشه، توی نمک ریختن دقت کنید چون آبش غلیظ میشه شور نشود نمک رو به اندازه بریزید مرغ باید اینقدر تفت بخوره که پیازها حالت لعابی پیدا کنه (اصلا نیاز نیست مرغها سرخ بشه ها) فقط پیازها لعابی شود سپس دو تا سه لیوان آب جوش ریخته تا نصف مرغها رو بگیره درب ظرف رو گذاشته و با حرارت ملایم دقیقا به مدت دوساعت بپزه باید نصف مقدار آب رو داشته باشه بعد از گذشت دو ساعت مرغ کاملا پخته شده. @khanevadeherani برای تهیه سس توی ظرفی یا دو قاشق غذاخوری روغن ریخته شود یا از روغن که داخل ظرف مرغ هست بردارید و بریزید بعد ،دو قاشق غذاخوری رب را داخل روغن یه کم تفت بده مواظب باشید نسوزند سپس شعله رو خاموش کنید و دو قاشق آبلیمو یا آب یک لیموی تازه را داخلش بریزید و زعفران دم کرده رو اضافه کنید میزان رب و زعفران به خودت بستگی داره ....
قسمت دوم- سپس از آب مرغ داخل تابه بریزید داخل سس تا یه کم رقیق بشه الان این سس رو بریزید روی سطح مرغ و درش رو بزار بمدت 20 دقیقه تا نیم ساعت با حرارت کم بزارید با سس جا بیفته به این مرحله که رسید میتونی بزاریش روی حرارت یه جوش بزنه بعد بزارید داخل فر شعله پایین فر رو روشن کنید بعد از 20 دقیقه تا نیم ساعت یه مقدار کم دارچین بریز توی سس داخل تابه و با قاشق از سس روی مرغها بریز و بزار ۵ دقیقه دیگه بجوشه میتونی دارچین رو با رب تفت بدی ولی در آخر که بریزید عطرش بیشتره اگه برای نذری ها میپزید برای این مقدار دو قطره گلاب هم تو این مرحله اضافه کنید من همیشه میریزم حرارت رو خاموش کن ،مرغ حاضره یه نکته در مورد زرشک بگم برات هیچ وقت زرشک رو تفت نده زرشک مرغوب خریده و سپس پاک کرده و نیم ساعت خیس کنید توی آب و بعد بریزید توی آبکش تا آب اضافه اش خارج بشه و خشک بشه بعد توی ظرف در بسته توی فریزر نگهداری کنید موقع استفاده راحت مصرف کنید زرشک رو تفت ندهید اینطوری همیشه زرشک خوشرنگ و آماده مصرف داری توی ظرفی یه کره 15 گرمی بزارید و زرشک رو بریزید داخل ظرف از برنج که دم گذاشتید و آماده شده یکی دو کفگیر بریزید رویش و زعفران دم کرده هم بریزید تو این مرحله میتوان خلال بادام را هم اضافه کنید برای سرو میتونید مرغ را زیر برنج بکشید یا کنار برنج از سس داخل تابه روی مرغ بریزید و از برنج زعفرونی هم روی برنج بریزید اگه مراحل رو درست انجام بدید بدون کم و کاستی براحتی می تونید برای نفرات زیاد این مرغ رو درست کنید . @khanevadeherani
190980_139 (1).pdf
حجم: 450K
🔶 🔶 🔰 زندگینامه ی داستانی شهید جوادفکوری ✅ @khanevadeherani