eitaa logo
خانواده ایرانی
386 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
2.1هزار ویدیو
515 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم🌱
784.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‍ 🍃🌸 دوشنبه مهرماهتون مزین و معطر به عطر خوش صلوات بر حضرت محمد (ص) و خاندان مطهرش 🌸 🍃 🌸اللّهُمَّ ✨🌸صَلِّ ✨✨🌸عَلَی ✨✨✨🌸مُحَمَّدٍ ✨✨✨✨🌸وَ آلِ ✨✨✨✨✨🌸 مُحَمَّدٍ ✨✨✨✨🌸وَ عَجِّلْ ✨✨✨🌸فَرَجَهُمْ ✨✨🌸وَ اَهْلِکْ ✨🌸اَعْدَائَهُمْ 🌸اَجْمَعِین به بپیوندید👇🏻 @khanevadeherani
1.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ڪارم اینسٺ ڪه هر روز همان اول صبح☀️ یڪ سلامے طرفِ ڪرببلایٺ بکنم دسٺ بر سینہ و با دیده ے پُر اشک طلبِ دیدنِ آن صحن و سرایٺ بڪنم🕌 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن صبح تون حسینی❤️ به بپیوندید👇🏻 @khanevadeherani
🌸زيباترين سلام دنيا 🌿طلوع خورشيد است 🌸آن را بدون 🌿غروبش تقدیمتان میکنم 🌸برایتان قلبی 🌿خالی از بغض و کدورت 🌸چشمی بینا؛ 🌿ذهنی‌ آگاه و روشن 🌸و لحظاتی ناب آرزومندم سلام صبحتون زیبـا✋💓 @khanevadeherani
789.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به افرادی🌸 که بودنشان نور امیدی ست در دل گلهای گروه امروزتان پراز موفقیت🍃🦋 لبتون پراز خنده شیرین قلبتون پراز مهر و زندگیتون پراز عشق🌹🍃 صبح دوشنبه تون بخیر 🌼 به بپیوندید👇🏻 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به لطافت گل اسلام مرد را قوام و زن را ریحان می‌داند. این نه جسارت به زن است نه جسارت به مرد. نه نادیده گرفتن حق زن است و نه نادیده گرفتن حق مرد، بلکه، درست دیدن طبیعت آنهاست. ترازوی آنها هم اتفاقاً برابر است، یعنی وقتی جنس لطیف و زیبا و عامل آرامش و آرایش معنی محیط زندگی را در یک کفه می‌گذاریم، و این جنس مدیریت و کارکرد و محل اعتماد و اتکا بودن و تکیه‌گاه بودن برای زن را هم درکفه دیگر ترازو می‌گذاریم، این دو کفه با هم برابر می‌شود. نه آن بر این ترجیح دارد و نه این بر آن. 22/12/1378 @khanevadeherani
برای تهیه 50 گرم سبزی خشک، تقریبا یک کیلوگرم سبزی تازه موردنیاز است. برای مراحل زیر را دنبال کنید: سبزی را خوب بشویید؛ به‌طوری‌که لابه‌لای آن گل‌ولای باقی نماند. مراقب باشید که سبزی مدت زیادی داخل آب نباشد زیرا املاح و ویتامین‌های آن کم می‌شود. سبزی را کاملاً خشک کنید. برای این کار می‌توانید سبزی‌های شسته را در یک کیسه تمیز پارچه‌ای قرار داده و پس از بستن درب کیسه، آن را در ماشین لباس‌شویی بگذارید. درجه ماشین را روی خشک‌کن قرار داده و ماشین را روشن کنید. آب سبزی کاملاً گرفته و خشک خواهد شد اما خراب و شکسته نمی شود. سبزی را خرد کنید سپس روی پارچه نخی خشک کنید سبزی را خشک کنید. برای خشک‌کردن سبزی‌ها از نور خورشید، سایه، پنکه، مایکرو فر و…. می‌توان استفاده کرد. می‌توان مثل قدیم سبزی را در هوای آزاد قرار داده تا خشک شود ولی باید مراقب بود سبزی‌ها در آفتاب قرار نگیرد؛ زیرا رنگ سبز آن از بین رفته و زرد می‌شود؛ همین تغییر رنگ خواص آن را هم کم خواهد کرد. می‌توان سبزی خرد شده را داخل خانه روی میزی پهن کرده، یک پارچه توری تمیز روی آن کشید و یک پنکه روشن مقابل آن قرار داد. بعضی سبزی‌ها که مورد مصرف تنها دارند مثل شوید، پس از خشک‌کردن باید جداگانه نگه‌داری کرد. برای گرفتن نتیجه‌ی بهتر و سریع‌تر از خشک‌کردن شوید، به صورت دسته‌ای پاک کنید، سپس خرد و خشک شود. می‌توان شوید را با ساقه خشک کرد. برای خشک‌کردن جعفری و گشنیز، مرزه و ریحون و شنبلیله، بهتر است فقط برگ‌ها را خشک کنید؛ چون ساقه‌ها خیلی دیر خشک می‌شوند. برای این کار برگ را از ساقه جدا کنید. اگر از این سبزی خشک برای مصارف سوپ و آش استفاده می‌کنید، توصیه می‌شود هر برگ (سه پر) جعفری را از ساقه جدا کرده و خشک کنید (خرد نکنید نه قبل از خشک‌کردن و نه بعد از آن).اگر از این سبزی خشک برای مصارف خورش و یا کوکو و یا پلو استفاده می‌کنید توصیه می‌شود سبزی را قبل از خشک‌کردن قدری خرد کنید و با سبزی‌های دیگر مخصوص خورش، کوکو یا پلو ترکیب کرده تا ترکیب مناسبی از سبزی خشک را داشته باشید. اگر از مرزه برای معطر کردن آبگوشت استفاده می‌کنید می‌توان آن را خرد نکرد ولی برای مصارف کوفته، ریزکردن آن در حد بقیه‌ی سبزی‌ها مناسب‌تر است. ریحان خشک را به میزان کم برای ماست و دم‌پخت و کوفته می‌توان استفاده کرد و برای این کار بهتر است بعد از خشک‌کردن، خرد شود. نعنا برای این‌که سیاه نشود، حتما باید در سایه خشک شود. بهتر است نعنا و ترخون به‌صورت دسته‌ای خشک شود. فقط برگ‌های خراب دسته را جدا کرده، دسته را شسته و با ساقه در سینی برای خشک‌کردن چیده شود. برگ‌های نعنا و ترخون زود خشک می شوند؛ بنابراین به‌راحتی از ساقه تر جدا می‌شوند. بعد از جدا کردن برگ‌ها از ساقه، دوباره برگ‌ها را در سینی قرار داده تا هوا خورده و خشک‌تر شود. اگر از نعنا برای نعناداغ استفاده می‌شود بهتر است از الک ردشود و اگر از نعنا برای خورش کرفس استفاده می‌شود بهتر است فقط کمی خرد شود تا در ترکیب با جعفری هم اندازه آن گردد. اگر از ترخان برای ترشی و شور استفاده می‌کنید نیازی به خرد کردن ندارد. برای استفاده از ترخان برای مصارف کوفته و دم‌پخت، بهتر است در حد رد شدن از الک خرد شود. خشک‌کردن تره زمان زیادتری نیاز دارد. چون تره در سبزی کوکو، آش و پلو کاربرد دارد، بهتر است ابتدا خرد و سپس خشک شود. @khanevadeherani برای قورمه سبزی می‌توان تره، جعفری و شنبلیله را جداگانه خشک و نگه‌داری کرد یا این‌که مخلوط سبزی قورمه را خریداری، شسته و خشک نمود.
به هر روشی که سبزی‌ها خشک شود، بعد از این‌که کاملاً خشک شد، باید در ظروف پلاستیکی یا شیشه‌ای تمیز ریخته شده و جایی دور از نور مستقیم و خشک نگه‌داری گردد. اگر سبزی به روش صحیح خشک و نگه‌داری شود تا یک سال قابل استفاده است. برای استفاده از سبزی خشک، می‌توان مستقیم روی غذا ریخت تا با حرارت آن شکل بگیرد و یا قبل از استفاده آن را 3 تا 4 ساعت خیس کرد. برای خیس دادن سبزی، مقدار کمی از سبزی خشک را مدت 3 الی 4 ساعت در آب سرد قرار داده و سپس داخل آبکش بریزید و بگذارید آب آن برود، بعد سبزی را داخل غذا بریزید. توجه داشته باشید برای تهیه غذا از سبزی خشک، نیازی به سرخ کردن آن ندارید؛ اما می توانید بعضی سبزی‌ها مثل شنبلیه و یا نعناع جعفری (خورش کرفس) و سبزی قورمه را قبل از استفاده کمی تفت دهید. برای تهیه سبزی پلو وقتی سبزی خشک را خیس دادید، می‌توانید سبزی را لابه لای برنج آبکش شده بریزید و اگر سبزی پلو را به صورت کته درست می‌کنید سبزی خیس داده را درون برنج بریزید. نکات: هرچه سبزی را پس از شستن زودتر خشک کنید رنگ و طعم و عطر بهتری خواهد داشت. هیچ وقت سبزی را روی روزنامه پهن نکنید. سرب به کار رفته در تهیه روزنامه، برای انسان مضر است. @khanevadeherani
آموزش گام به گام کشیدن قایق با نقاشی🎨 های ما همراه باشید در خانواده ایرانی👇 @khanevadeherani
برای دوستانـ خوش سلیقه بفرست🥗 @khanevadeherani