🍁بسم الله الرحمن الرحیم 🍁
🍁 پروردگارا
✨با اولین قدمهایم
🍁 برجاده های صبح
✨ نامت راعاشقانه
🍁 زمزمه میكنم
✨كوله بارتمنایم خالی
🍁 وموج
✨سخاوت توجاری
🍁الهی به امیـد تو
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے👇👇
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚برنائب برحق امامت صلوات
🌼برصاحب انوار قیامت صلوات
💚خواهی که به روز حشر نگردی مایوس
🌼بفرست به پیشگاه مهدی و آل محمد صلوات
یا ابا صالح المهدی ادرکنی
🌕💔🌕💔🌕💔🌕💔🌕یا
🌕💔🌕رب
🌕💔🌕الحسین
🌕💔🌕بحق
🌕💔🌕الحسینِ
🌕💔🌕اشف
🌕💔🌕الصدر
🌕💔🌕الحسین
🌕💔🌕بظهور
🌕💔🌕الحجه
🌕💔🌕اللهم
🌕💔🌕عجل
🌕💔🌕لولیک
🌕💔🌕 💔🌕💔🌕الفرج
ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖💚
ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖💚
ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖💚
ﷺﷺﷺﷺﷺ💖💚
ﷺﷺﷺﷺ💖💚
ﷺﷺﷺ 💖💚
ﷺﷺ 💖💚
ﷺ 💖💚
❀🍃✿🍃❀ ❀🍃✿🍃
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے👇👇
@khanevadeherani
🌸محمـد(ص)
زينـت نـام جهــان اسـت 🌺
🌸چہ خوشبوتر
از آن انـدر دهــان اسـت 🌺
🌸نزائيدہ
کسی همچون محمد(ص) 🌺
🌸که نور
روی وی رنگين کمان است🌺
🌸پیشاپیش میلاد
پیامبر اکرم (ص) مبارک باد 💐🎊
#من_محمد_را_دوست_دارم
#لبیک_یا_رسول_الله
#هفته_وحدت
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے👇👇
@khanevadeherani
#سلام_مولا_جانم❤
🌟 مردی شبیه آسمان از ایل خورشید
با کوله بار نور و عرفان خواهد آمد🌼
🌟 پای تمام چشمه ها نرگس بکارید
نور دل چشم انتظاران خواهد آمد🌸
🌟 یاس سپید من به صبح عشق سوگند
روزی شب ما هم به پایان خواهد آمد🤲
💚الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚
#صبحتون_مهدوی🌤
#التماس_دعای_فرج
#السلام_علیک_یا_صاحب_الزمان_(عج)
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے👇👇
@khanevadeherani
۞ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج۞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دفتر صبح دوشنبه دوازدهم آبان را باز کن
زيستن را
با سلام تازهاى آغاز کن..
از خدا میخواهم امروز..
برکت نگاهش را درنگاهتان
بریزد
تا هرکجا مینگربد
خیرباشد و نیکی و مهر
سلام صبح بخیر 🌸
@khanevadeherani
از به - رضا امیرخانی.pdf
767.9K
#کتاب
🍃 #از_به 🍃
🔹نویسنده: رضا امیرخانی
✈️ اکثر ما در دوران کودکی،
عاشق پرواز کردن بودیم؛
گاهی هم کسانی بودند که
رویای خلبان شدن داشتند.
🔶در این کتاب شما با فوت و
فنهای پرواز آشنا میشوید.
در کتاب «از به» شما داستان
خلبان قهرمانی را میخوانید
که بخاطر دلایلی مقدس ، دو
پای خود را در جنگ تحمیلی،
از دست میدهد. اما در عوض،
ماموریت مهمی را به اتمام
میرساند.ماموریتی که خیلی ها
از درک و فهم آن عاجزند.
و حالا همان خیلیها ، قهرمان
داستان ما را به بهانههای
خودشان، خونهنشین کردهاند.
🔰دراین کتاب بامرتضی مشکات
قهرمان داستان همراه میشویم
تا ببینیم چطور مشکلاتش را با
کمک دوست قدیمی خود حل
میکند.درست وقتی که هرروز
درحال سقوط بیشتردرسیاهچال
افسردگی است،بانقشه همسرش
از این وضعیت نجات پیدا
میکند و...
✈️ آقای امیرخانی،کل داستان
را با ظرافت و متنی روان، در
قالب نامه، مثلاً «از» فلانی،
«به» فلانی نوشته است.
این شیوه ی داستاننویسی،در
نوع خود کم نظیر وزیبا است.
@khanevadeherani
روش #خشک_کردن_به_برای_دمنوش با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے👇👇
@khanevadeherani 👇👇👇
برای تهیه دمنوش به نخست باید به رسیده و شیرین ایرانی بخرید. به های وارداتی با اینکه ظاهر هندسی آراسته تری دارند در بیشتر موارد از بو و مزه لازم بی بهره اند و بیشتر برای تزئین ظرف میوه مناسب اند تا کاربرد و فایده طبی.
1- به ها را خوب بشویید تا پرزهای روی آن برود. اگر پوست به کاملا زرد باشد نیازی به گرفتن آن نیست.
2- پس از شستن به باید آن را با رنده فلزی خلال کنید تا قطعاتی به طول حدوداً ۳ سانتی متر و قطر حدود ۲ میلی متر به دست آورید.
نکته : قطعات ریزتر یا درشت تر ممکن است در مراحل بعدی شما را با مشکل روبرو کنند.
3- پس به های رنده شده را در سینی پهن کنید و روی وسیله گرمازایی با گرمای ملایم و پیوسته، مانند شوفاژ، قرار دهید.
بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین ۱ تا ۲ روز طول می کشد تا قطعات به خشک شوند.
نکته : در این مرحله، خشکی نباید آنقدر زیاد باشد که خلالها را بتوان مانند چوب کبریت شکست.
4- مرحله پایانی در تهیه دمنوش به ، بو دادن آنهاست که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش به خوب از کار درنیاید.
برای این کار باید یک ماهیتابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف خوبِ خوب داغ شود، به قدری که اگر قطره ای آب در آن ریختید به پرش درآید و زود بخار شود.
سپس خلالهای به خشک شده را یکباره در ماهیتابه ریخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه خلالها برسد.
این کار را تا وقتی که رنگ خلالها به قهوه ای پررنگ برسد ادامه بدهید. مراقب باشید به هایی که خرد تر هستند زود میسوزند و باید مدام هم بزنید.
کمی دود بلندشدن از این خلالها هیچ عیبی ندارد و حتی به خوش رنگتر شدن دمنوش به هم کمک می کند، بنابراین از برخاستن کمی دود و دم نترسید.
5- پس از تغییر رنگ و بوداده شدن به ها، ماهیتابه را از حرارت دور کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته شیشه ای نگهداری کنید و از رطوبت هم دور نگهدارید. با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے👇👇
@khanevadeherani
این برنامه رو بنویسید و کنار اجاق گازتان نصب کنید تا هر روز شرایطش رو رعایت کنید😊👆 @khanevadeherani
#نقاشی گام به گام
سیب
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے👇👇
@khanevadeherani
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀