8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی میثم مطیعی
با موضوع:
یا تکفیری صبرک صبرک
.....
حاج میثم مطیعی
@khanevadeherani
#پیشنهاد_دانلود👌
“قلیه ماهی” غذایی تند و مخصوص هموطنان عزیزمان در جنوب کشور است. از مواد تشکیل دهنده این غذا می توان به تمبر هندی، شنبلیله، فلفل قرمز و ... اشاره کرد.
مواد لازم
ماهی: 2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)
پیاز متوسط :3 تا 4 عدد
گشنیز : 1 کیلوگرم
شنبلیله: 250 گرم
تمبر هندی : 200 گرم
زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز کوبیده شده :به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)سیر: 1 بوته
روغن :200 گرم
طرزتهیه #قلیه_ماهی
سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم.
سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک می گذاریم در حرارت ملایم بپزد.
پوست آن را می گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می ریزیم.
تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم؛زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می نماییم.
تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد.
در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم.
#نکات_کلیدی
بخاطر نمک زیاد تمرهندی ، ابتدا باید قلیه ماهی را بچشید تا غذا شور نشود.و اگر احتیاج به نمک داشت به آن مقداری نمک اضافه کنید.شنبلیله زیاد باعث تلخ شدن غذا خواهد شد بخاطر همین مقدار شنبلیله و گشنیز را حتما رعایت کنید.اگر مقدار ترشی غذا کم بود میتوانید مقدار دیگری از تمر هندی را به همان شکل قبل که گفته شد آماده کنید و به خورش اضافه کنید.اصولا قلیه ماهی را کمی تند تهیه میکنند ،اما اگر شما طعم تند را دوست ندارید، میتوانید از مقدار خیلی کمی فلفل قرمز استفاده کنید.برای بوی بد ماهی و طبع سرد آن حتما از سیر استفاده کنید.برای قلیه میتوان از هر ماهی گوشتی که دوست دارید استفاده کنید ولی بهترین گزینه برای قلیه سنگ سر و هامور و زمین کن و شیر است.همچنین ماهی سالمون و قزل الا هم دارای گوشت منسجمی هستد.برشهای ماهی را ضخیم بزنید تا توی قلیه له نشود.کیفیت تمر هندی بسیار مهم است و رنگ سیاه و سفت آن بهتر از تمر هندی قهوه ای و نرم است.هنگام جا افتادن خورش درب دیگ را هرگز نبندید چون سر دیگ عرق می کند و خورشت می برد.برای اینکه گوشت ماهی له نشود زیاد آن را هم نزنید.همچنین هنگام کشیدن قلیه به آرامی گوشت ماهی را به ظرف انتقال دهید تا بافت آن باز نشود.
@khanevadeherani
#نکات_تکمیلی
قلیه ماهی جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
قلیه ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد
کتاب دبستان شهید رجبی.pdf
حجم:
4.03M
کتاب
🌸امام زمان (علیه السلام) که بیاید…
🌸
کتاب مذهبی
موضوع :مصباح الهدی
(امام زمان)🌸
#کودکان
@khanevadeherani
#کتاب
هدایت شده از محب مادر سادات
دوست داری شهید بشے ولے
یه جایِ کار میلنگه درسته؟!
هنوز درِشهادت بازه فرصت هست😍👇
🚪🚪🚪🚪🚪🚪🚪🚪🚪
بزن رویِ در و برو جایے که دیگه
بیرون اومدنت دست خودت نیست !🕊
هر کے رفته اینجا متحول شده🦋🍃
دیگه انتخاب با خودته
+ازاینجاتاآسمانچندصباحےبیشنیست!
کلیک کن👆😇
@shohadaes
سلام 😊صبح زیباتون بخیر ☕️
🌤بیدار شو!
ﺁﻣﺪﻥ ﻫﺮ ﺻﺒﺢ ﭘﯿﺎﻡ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ
ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻏﺎﺯ ﯾﮏ
ﻓﺮﺻﺖ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﺳﺖ
ﺑﺮﺧﯿﺰ ﻭﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺻﺖ ﺗﺎﺯﻩ
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ
ﺗﻐﯿﯿﺮﻣﺜﺒﺘﯽ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﻦ
ﻭﺍﺯ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ😍🌈☀️🌻🍃
@khanevadeherani
سلام امام زمانم✋🌸
دل را پر از طراوٺ عطر حضور ڪن
آقا تو را به حضرٺ زهرا ظهورڪن
آخر ڪجایے اے گل خوشبوے فاطمه(س)
برگرد و شهـر را پر از امواج نورڪن
🍁اللهم عجـل لولیـک الفـرج🍁
🕊🌹🕊
💝سلام امام زمانم💝
عاقبت روزی به سر آید هجران, غم مخور
می دمد فصل بهار بعدِ زمستان , غم مخور
تیرگی از روی دنیا می رود با فضل حق
از برِ کعبه رسد خورشید رخشان غم مخور
@khnevadeherani
🌸ســــلام
🌿صبح زیبـاتـون بخیر
🌸وسرشار از اتفاقهای عالی
🌿امیدواریم
🌸زندگی به کامتون
🌿خوشبختی سرنوشتتون
🌸وآفتاب عشق مهمان
🌿همیشگی دلتون باشه
🌸صبح زیبـاتون پر ازنور امید
🌸وعشق به خالق مهربون
@khanevadeherani