eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
Ziarat-Ashura-Farahmand.mp3
16.08M
قرائتـــ زیارت عــاشـورا با نوای استاد محسن فرهمند، هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹 🔸 روز هشتم @khanevadeherani
🦋 کاربرگ رنگ آمیزی 🦋 🏴┄═✼✿‍‍🌼✿‍✼═┄🏴 @khanevadeherani
دویدم و دویدم به کربلا رسیدم بچه­ ها بشید مهیا می­خوایم بریم کربلا شهر امام حسینه امامِ سومِ ما کربلا شهر ماتم شهر مصیبت و غم دوستان من گوش کنید تا ماجراشو بگم حدود سال شصتم از شهر کوفه مردم نامه زیاد نوشتن گفتن امام سوم ما مرد کارزاریم اما امام نداریم اگر بیای به کوفه اطاعت از تو داریم وقتی امام قبول کرد رو سوی کوفه آورد تنها گذاشتن اونو دروغگوهای نامرد کوفیان بی و­فا با اینکه دیدن آقا یار و یاور نداره رفتن توی خونه­ ها ستمگران صف به صف اومدن از هر طرف امام حسینُ کشتن نزدیک شهر نجف از اون زمان تاحالا غصه دارن شیعه­ ها برای این مصیبت عزاداری شد به­ پا کربلا شهر ماتم پر شد همیشه از غم @khanevadeherani
یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از ساده ترین غذاها در گذشته محسوب می شده است، البته این غذا امروزه به صورت مجلسی تر با موادی مانند مغز گردو تهیه می شود، مواد لازم برای ۴ نفر کشک۴۰۰ گرم گردو۱۰۰ گرم پیاز۱ عدد متوسط‌ نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه‌به مقدار کافی زردچوبه و روغنبه مقدار کافی مرحله اول ابتدا گردوها را پودر می کنیم (زیادی پودر نشود و کمی دانه های ریز آن به اندازه یک عدس زیر دندان حس شود) و کنار می گذاریم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مرحله دوم سپس کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند و آنوقت نمک،فلفل و زردچوبه را روی پیازها می پاشیم و تفت می دهیم و بعد نعناع خشک و گردوهای خرد شده را اضافه می کنیم. مرحله سوم حالا همگی مواد را زیر و رو می کنیم و کمی تفت می دهیم تا گردوها از حالت خامی بیرون بیایند و ( متناسب با غلظت کشک آب به غذا اضافه می کنیم، اگر کشک بسیار غلیظ بود نیاز است که آب بیشتری اضافه می کنیم) مرحله چهارم در آخر ۱ لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و بعد مجددا اگر غلظت کشک زیاد بود آنرا با کمی آب رقیق می کنیم و اضافه می کنیم و بعد از ۳ دقیقه کله جوش ما آماده شده است. مرحله پنجم می توانید همان ابتدا که پیاز را داخل قابلمه تفت می دهیم کمی سیر رنده شده و ۱ قاشق آرد نیز اضافه کنید ولی دستور اصلی همین چیزی است که در بالا اشاره کردیم.کله جوش را داخل کاسه ای می ریزیم و با گردو و نعناع روی آن را تزئین می کنیم و نوش جان کنید. با ما همراه باشید با آشپزیهای متنوع در کانال خانواده ایرانی👇👇👇 @khanevadeherani
Seyed Majid Banifatemeh - Muharram 1401 Shab 8 - 1.mp3
7.25M
جوانان بنی‌هاشم بیایید 🎙حاج‌سیدمجید بنی‌فاطمه
📸 چطور برای بچه‌هایمان خاطره‌های محرمی بسازیم🖤 چند ایدهٔ ساده برای فعالیت بچه‌ها در ماه محرم @khanevadeherani
🌸صبح را آغاز میڪنیم ✨با نام خدایی 🌸ڪه همین نزدیڪیهاست ✨خدایی ڪه 🌸در تار و پود ماست ✨خدایی ڪه 🌸عشق را به ماهديه داد ✨و عاشقی را 🌸 در سفره دل ما جای داد 🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم ✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو سـ🌸ـلام روزتون پراز خیر و برکت 🌸 🗓 امروز  چهارشنبه ☀️  ١١   مرداد   ١۴٠٢   ه. ش   🌙 ١۵   محرم    ١۴۴۵  ه.ق 🌲   ٢    آگوست   ٢٠٢٣    ميلادی @khanevadeherani ✨خدایا.. 🌸 هر روز صبح بخیر تو ، 🕊یعنی، امروز هم نفس بکش... 🌸خوب من... 🕊می دانم تو مرا فراموش نخواهی کرد، 🌸پس اجازه بده من هم هر لحظه 🕊از امروزم را به ياد تو باشم. ✨الهی... 🌸می ترسم کودک درونم پیر شود 🕊و بدون عشق و اشتياق بیدار شوم. 🌸آن وقت صبح دیگر آغاز نیست! 🕊پایان است... پایان زنده نفس کشیدن هایم! ✨مهربانا...🙏 🌸مرا با عشق خود هر روز صبح 🕊بيدار كن، تا تو را عاشقانه سپاس گويم. الهی آمین...🙏 🌸دوستان مهربان ! 🕊صبحتون بخیر، 🌸روزتون سرشار از عشق و آرامش..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️هر روز صبح بعدِ بسم الله الرحمن الرحیم🌹 🌹میفرستم من سلامی بر شاهنشاهم حسـ❤️ـین ❤️السلام علی الحسین 🤍وعلی علی‌ابن الحسین ❤️وعلی اولاد الحسین 🤍وعلی اصحاب الحسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بزرگى میگفت 🍃کم‌تر بترس 🌸بیش‌تر امیدوار باش 🍃کم‌تر ناله کن 🌸بیش‌تر نفس بکش 🍃کم‌تر متنفر باش 🌸بیش‌تر عشق بورز 🍃در این صورت بیش‌تر 🌸چیزهاى خوب جهان 🍃از آنِ تو خواهنـد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل ترشی گوجه👆👆 با ما همراه باشید با سایر نکات آشپزی در کانال👇👇 @khanevadeherani
به‌جای استامینوفن آلبالو بخورید! آلبالو سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی مانند کورستین می‌باشد که خاصیت ضد سرطانی دارد، همچنین آلبالو نشانه های موجود در بیماری‌های التهابی مانند آرتریت و نقرس را کاهش می‌دهد در نتیجه میتوان فعالیت ضددرد آلبالو را مطابق با استامینوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن دانست. اگر از مشکلات بی خوابی رنج می برید و شب ها در رختخواب برای به خواب رفتن کلنجار می روید، آلبالو را امتحان کنید و یک ساعت پیش از خواب یک مشت آلبالو میل نمایید.
به نام خداوند شعر و غزل خداوند روزی ده بی مثل *** خداوندا امروز ظهر به فرشتگانت بسپار سبدی پر از لبخند و شادی سلامتی و تندرستی برکت و روزی فراوان برای دوستانم به ارمغان بیاورند ظهرتون بخیروعالی @khanevadeherani
مناجات شهید چمران با خدا: خدایا! هدایتم کن!زیرا می دانم که گمراهی چه بلای خطرناکی است. خدایا! هدایتم کن!که ظلم نکنم،زیرا می دانم که ظلم چه گناه نابخشودنی است. خدایا! نگذار دروغ بگویم،زیرا دروغ ظلم کثیفی است. خدایا! محتاجم نکن که به کسی تهمت بزنم،زیرا تهمت،خیانت ظالمانه ای است. خدایا! ارشادم کن که بی انصافی نکنم،زیرا کسی که انصاف ندارد شرف ندارد. خدایا! راهنمایم باش تا حق کسی را ضایع نکنم،که به بی احترامی به یک انسان،همانا کفر خدای بزرگ است. @khanevadeherani خدایا! مرا ار بلای غرور و خودخواهی نجات ده،تا حقایق وجودم را ببینم و جمال زیبای تو را مشاهده کنم. خدایا! پستی دنیا و ناپایداری روزگار را همیشه در نظرم جلوه گر ساز،تا فریب زرق و برق عالم خاکی،مرا از یاد تو دور نکند. خدایا! می خواهم فقیری بی نیاز باشم،که جاذبه های مادی زندگی،مرا از زیبایی و عظمت تو غافل نگرداند.
آبگوشت از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی بوده که برای سال‌ها مورد توجه قرار داشته و با توجه به مواد اولیه به کار رفته در آن، غذایی مقوی و مفید نیز به حساب می‌آید. یکی از انواع آبگوشت‌های سنتی ایرانی پرطرفدار، آبگوشت بزقرمه است که اگر چه شباهت‌هایی با آبگوشت بزباش دارد؛ اما به کلی غذایی متفاوت به حساب می‌آید. این نوع آبگوشت به صورت اختصاصی متعلق به غذاهای بومی کرمان بوده که البته در شهرهای دیگر نیز رواج دارد. در این مطلب با ما همراه باشید تا نگاهی به طرز تهیه آبگوشت بزقرمه بیندازیم.👇👇
مواد اولیه آبگوشت بزقرمه سنتی کرمان @khanevadeherani مواد اولیه میزان لازم گوشت گوسفند 400 گرم پیاز متوسط 1 عدد سیب زمینی 1 عدد نخود 200 گرم سیر حبه 5 عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم پیاز داغ و نعناع داغ برای تزئین به مقدار کافی طرز تهیه آبگوشت بزقرمه اصیل کرمان در طرز تهیه آبگوشت بزقرمه کرمانی، مراحل زیر را در نظر داشته باشید: مرحله اول: پیش از هر چیزی لازم است که حتما از شب قبل، نخودها را در آب خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود. با خیس کردن نخودها، پوست آن‌ها ورم کرده و می‌توان به راحتی پوست را از بافت اصلی نخود جدا کرد. برای انجام این کار، کافی است که با دست روی پوست بکشید تا به راحتی جدا شود. مرحله دوم :نخودها را در یک ظرف آب ریخته و روی شعله بگذارید تا به مرحله نیم پخت برسند. مرحله سوم: پیازها را نیز نگینی خرد کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن‌ها طلایی شود. مرحله چهارم :پیش از آن که رنگ پیازها به طور کامل تغییر کند، سیر را نیز رنده کرده و به پیاز اضافه کنید. کمی زردچوبه به سیر و پیاز اضافه کنید تا رنگ و طعم بهتری به خود بگیرد. نکته: دقت داشته باشید که سرخ کردن بیش از حد سیرها، موجب تلخی آن‌ها شده و مزه غذا را تغییر می‌دهد. مرحله پنجم: گوشت را که از قبل شسته و خرد کرده‌اید، به سیر و پیاز اضافه کرده و تفت بدهید تا رنگ آن تغییر کند. دقت داشته باشید که بیش از حد تفت دادن گوشت، باعث سفتی آن خواهد شد. مرحله ششم: پس از آن که گوشت تغییر رنگ داده و رنگ آن به قهوه‌ای تغییر کرد، نخودهایی که از قبل نیم پز کرده بودید را اضافه کرده و آب نیز داخل ظرف بریزید تا مواد شروع به پختن کنند. مرحله هفتم :یک سیب زمینی را نیز پوست کنده و خرد کنید و به این مواد در حال پخت، اضافه نمایید. نکته: بهتر است که زمان بیشتری برای پخت آبگوشت بزقرمه در نظر بگیرید تا به آرامی و روی شعله ملایم پخته و به خوبی لعاب بیندازد. مرحله هشتم: پس از آن که گوشت و دیگر محتویات آبگوشت، به خوبی پخت، به وسیله گوشت کوب، به خوبی آن‌ها را بکوبید تا بافتی یکدست پیدا کنند. مرحله نهم: در مرحله آخر از طرز تهیه آبگوشت بزقرمه، گوشت کوبیده بزقرمه را در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید. همین طور شما می‌توانید از کمی کشک برای شکل دادن به تزیینات روی آبگوشت استفاده کنید.
مواد لازم آب خنک ۴ لیوان لیمو ترش ۱ عدد شکر به اندازه کافی زعفران دم کرده به اندازه کافی تخم شربتی ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه شربت تخم شربتی مرحله اول: آماده سازی تخم شربتی برای تهیه شربت تخم شربتی ابتدا تخم شربتی را در یک کاسه می ریزیم و روی آن آب می گیریم و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا تخم شربتی تمیز و لعاب دار شود.سپس تخم شربتی را آرام از داخل آب بیرون می آوریم تا شن های ریز آن وارد شربت نشود. این کار را چندین بار انجام می دهیم تا کاملا تخم شربتی تمیز شود. مرحله دوم: افزودن لیموترش سپس تخم شربتی را در یک پارچ می ریزیم و ۴ لیوان آب خنک به آن اضافه می کنیم. لیمو ترش را از وسط نصف می کنیم و در کاسه ای آب آن را محکم می گیریم و هسته های لیمو ها را جدا می کنیم و به شربت آب لیمو تازه را اضافه می کنیم. @khanevadeherani مرحله سوم:افزودن شکر در ادامه شکر را نیز به مقداری که تمایل دارید به آن می افزاییم و در صورت دلخواه زعفران دم کرده را نیز به شربت اضافه می کنیم و خوب مواد شربت را مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل شود.مرحله چهارم: تهیه شربت تخم شربتی با زعفران سپس شربت را در لیوان می ریزیم و چند عدد یخ کوچک داخل شربت قرار می دهیم و این شربت خوش رنگ و خوش طعم و پرخاصیت را خنک نوش جان کنید. برای خوش عطر و بو شدن این شربت می توانید ۱/۳ پیمانه گلاب یا هر اسانس دلخواهی اضافه کنید. اگر دوست دارید این شربت به صورت دور رنگ داشته باشید شربت ها را در لیوان نصف ریخته و مقداری پنیرک را داخل آب و یخ بگذارید تا رنگ پس دهد سپس اضافه کنید تا شربت دو رنگ زرد و بنفش داشته باشید. شما می توانید از عرقیات مختلف در تهیه این شربت استفاده کنید. شما می توانید این شربت با ژله بلوبری نیز تهیه کنید. اگر دوست دارید این شربت را همیشه داشته باشید و زمانی برای تهیه کردن آن نگذارید بهتر است کمتر آب بریزید و آن را داخل قالب های یخ ریخته و روی آن به دلخواه از غنچه های گل محمدی استفاده کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا همیشه تخم شربتی داشته باشید. برای مجلسی تر شدن این شربت می توانید از کمی خاکشیر استفاده کنید تا هم مقوی و مجلسی تر باشد. حتما از آبلیمو تازه استفاده کنید و استفاده از آبلیمو های صنعتی کیفیت آن را پایین می آورد. می توانید بجای شکر از نبات یا عسل استفاده کنید. به دلخواه برای رفع عطش می تواند از رنده خیار یا خیار ورقه شده نیز در این شربت استفاده کنید. این شربت ماندگاری خوبی در یخچال دارد.