#هر_دو_بدانیم
وقتی از دست همسرتون عصبانی هستین
دوتا راه دارین:
یا اینکه برید مستقیم قضیه رو باهاشون در میان بذارین و یه جوری حل و فصلش کنین،
یا اینکه ببخشیدش و کلا قضیه رو فراموش کنین.
ولی معمولا ما هیچ کدوم از این دو تا کار رو انجام نمیدیم! بلکه شروع میکنیم تو ذهنمون صد بار قضیه رو تکرار میکنیم و بارها تو ذهنمون با طرف مقابل دعوا میکنیم!
نتیجه این میشه که پر میشیم از خشم و کدورت و ناراحتی... حالا یا یه روزی خشم مون رو روی طرف خالی میکنیم یا اینکه این ناراحتی میمونه تو دلمون و در بلند مدت میشه کینه از طرف مقابل و افسردگی برای خودمون.
حرفاتون را به ارامی و با فکر مطرح کنید
تا به نتیجه دلخواه برسید
@khanevadeherani
#والدینِ_نوجوانان_بخوانند
***مهم👇👇
😔 در عجبم از برخی والدین که تصور میکنند با خریدن #گوشی_شخصی برای فرزندان کودک و نوجوان شان به آنها #محبت میکنند...!
منبع👇
کانال همسران خوب
@khanevadeherani
پيامبر صلي الله عليه و آله
مَن قضى لأخيهِ المُؤمِنِ حاجَةً كانَ كَمَن عَبَدَاللّه َ دَهرَهُ ؛ [ الأمالى ، طوسى ، ص 481 .]
پيامبر صلي الله عليه و آله :
كسى كه #حاجت #برادر_مؤمن خود را برآورده سازد ، مانند كسى است كه عمر خود را به #عبادت گذرانده باشد .
#حدیث
@khanevadeherani
#چلو_گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می پزند. چلوگوشت از غذاهای مجلسی هم محسوب می شود و در مراسم های مهم هم از آن استفاده می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
سیر ۲ عدد
برگ بو ۴ عدد
پیاز بزرگ ۲ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
زعفران ۶ قاشق غذاخوری
گوشت گردن گوسفندی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
#طرز_تهیه
ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا کمی داغ شود و سپس پیاز ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند
و زردچوبه روی آن می ریزیم و مجددا تفت می دهیم تا پیاز کاملا آغشته به زردچوبه و طعم دار شود و در آخر داخل قابلمه ای میریزیم. گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با قلم مو آشپزخانه زعفران دم کرده را روی گوشت می کشیم
تا کاملا با زعفران آغشته شود و سپس مقداری فلفل سیاه نیز روی گوشت می پاشیم و در آخر گوشت طعم دار شده را داخل قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم تا با پیاز گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.(حتما حرارت را کم می کنیم تا پیاز ها سوخته نشوند)
رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ آن زیباتر شود و کاملا سرخ شود و آن وقت ۸ لیوان آب روی مواد داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید،وبعد حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت کاملا پخته شود.
سیرها را پوست می گیریم سپس می شوییم و به همراه چوب دارچین و برگ بو به گوشت اضافه می کنیم تا گوشت طعم دار شود. توجه داشته باشید چلو گوشت غذایی است که مانند دیگر غذاهای سنتی ایرانی هر چقدر زمان بیشتری روی حرارت بماند بهتر می شود.
زمانی که لازم است تا چلو گوشت ما کاملا پخته شود ۳ الی ۴ ساعت است پس از این زمان گوشت کاملا پخته شده و کمی آب چلو در قابلمه داریم. چلو گوشت را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو زعفرانی ، شوید پلو یا باقالی پلو سرو می کنیم.نوش جان
#نکات
چلو گوشت های بیرونی و رستورانی معمولا بدون استفاده از رب گوجه فرنگی طبخ می شوند ، البته چلوگوشت خانگی دارای رب گوجه فرنگی می باشد. رب گوجه فرنگی باعث می شود غذا رنگ بهتری بگیرد.
در صورتی که دوست ندارید این غذا را با رب گوجه فرنگی طبخ کنید کافیست رب گوجه فرنگی را از لیست مواد حذف کنید. البته برای اینکه چلوگوشت شما زیبا و مجلسی باشد باید از مقدار مناسبی زعفران استفاده کنید تا رنگ چلو گوشت زعفرانی شود.
@khanevadeherani
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب: حضور مردم در انتخابات، بر تواناییها و قوّت آن دولت منتخب تأثیر زیادی دارد؛ بالاخره یک دولتی انتخاب خواهد شد، یک رئیسجمهوری انتخاب میشود و دولتی تشکیل میدهد؛ هر چه پشتوانهی او بیشتر باشد، قویتر باشد، قطعاً بهتر است و قدرت بازدارندگی کشور را بالا میبَرد، امنیّت میدهد به کشور، برای کشور آبرو ایجاد میکند. بنابراین مشارکت، خیلی مهم است. ۱۴۰۰/۲/۲۱
#انتخابات
#بصیرتی_سیاسی
@khanevadeherani
خانه تان طوری باشد که محیطی دوستانه و امن برای اکتشاف بچه ها باشد. شنیدن همیشگی اصطلاحاتی مثل ” بهش دست نزن” و ” ازش دور شو” می تواند باعث از بین رفتن استقلال شود.
هر چه قدر خانه ی شما برای بازی و اکتشاف بچه ها امن تر باشد کمتر نه می گویید. و هر چه قدر کمتر به او نه بگویید به طور چشمگیری کشمکش های بین شما و او کاهش می یابد.
کودکی که در خانه آزاد است کمتر لجبازی میکند و همکاری بهتری با والدینش خواهد داشت!
@khanevadeherani
🔴 جنس آدمها
🔹هر وقت خواستی «پارچهای» بخری؛
آن را در دست «مچاله كن» و بعد رهايش كن،
اگر «چروک» برنداشت، «جنس خوبی» دارد.
🔸آدمها نیز همينطورند!
🔹آدمهايی كه بر اثر فشارها و مشكلات، اخلاق و رفتارشان عوض میشود
و «چروک» برمیدارند، اينها جنس خوبی ندارند
و برای رفاقت، معاشرت، مشارکت، ازدواج و اعطای مسئولیت به آنها، به هیچ وجه «گزینهٔ مناسبی» نخواهند بود.
🔰 مراقب #انتخاب آدمهای اطرافمان باشیم .
#تلنگرانه
#پندانه
@khanevadeherani
#شامی
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : 350 گرم
سیب زمینی متوسط: 3 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
سیر : 2 حبه
تخم مرغ : 1 عدد
آردنخودچی : 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم.
بعد تمامی مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم.
داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را روشن می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن با شعله متوسط سرخ می کنیم.
برای کنار غذا، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه سرخ می کنیم.
این غذا را می توانید با نون یا پلو سرو کنید.
نکات:
اگر می ترسید که شامی شما وا برود آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را بگیرید.
هر چه مایه شامی بیشتر ورز داده بشه، احتمال وا رفتن اون توی روغن کمتره.
مایه شامی را می توانید برای یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد دوباره ورز دهید.
روغن مایع ابتدای قرار دادن شامی داغ باشه تا به ماهیتابه نچسبه، بعد قرار دادن دو تا سه شامی شعله را کمتر کنید تا در زمان بیشتری سرخ و پخته بشه.
برای سس کنار غذا می توانید رب گوجه را همراه با نمک، فلفل و پودرسیر داخل روغن سرخ کنید.
@khanevadeherani