8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید افغانستانی در دفاع از ایران!
🔹ماجرای رجبعلی غلامی شهید افغانستانی که در دوران دفاع مقدس بهخاطر باز کردن معبر مین بر روی سیمهای خاردار خوابید تا رزمندهها بتوانند عبور کنند و در آخر با شلیک نیروهای عراقی به شهادت رسید.🕊
@khanevadeherani
🌷اول خودتون رو انتخاب کنید...
برای مشاوره ازدواج میاد و میگه:
یکی اومده خواستگاریم؛ شغلش فلان و خانوادهاش اینچنین و تیپ و ترکیبش آنچنان و عقایدش اینه و اونه و ...
منتظره که منم نظرمو بگم. من هم میگم:
خودت چجوری هستی و دنبال چی میگردی؟
اگه معنویت جزو زندگی اونه، تو هم همینی؟
اگه دغدغه اصلی زندگیش کار فرهنگیه، تو هم همینی؟
اگه تو زندگیش پول حرف اول و آخرو میزنه، تو زندگی تو چه چیزی حرف اول و آخرو میزنه؟
اگه جلب نظر مردم واسش مهمه، واسه تو هم مهمه؟
و...
⬅️ مشکل اصلی خیلی از دخترها و پسرها اینه که قبل از #انتخاب_همسر ، «خودشون» رو انتخاب نکردن...
[استاد عباسی]
#قبل_از_ازدواج
@khanevadeherani
وقتی از #موانع ازدواج صحبت به میون میاد،
دلایل مختلفی رو میشه، که یا #درلحظه قابل حلن یا کمی زمان میبره...
اما یک مانع هست...
که #خیلی_ها میبینن اما تلاشی برای حل کردنش ندارند.
برای خیلیا هم #سد بسیار بزرگی هست...😔
اینه که میشه #مانع اصلی ازدواج
یعنی:
#تجملگرایی
ازاین مانع #قابل_حل عبور کنیم تا زندگی راحتتری داشته باشیم...
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🔻دعای روز بیست و ششم #ماه_مبارک_رمضان.🌙
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸اَللّهُمَّ اجْعَلْ سَعْیی فِیهِ مَشْکورا وَ ذَنْبِی فِیهِ مَغْفُورا وَ عَمَلِی فِیهِ مَقْبُولا وَ عَیبِی
فِیهِ مَسْتُورا یا أَسْمَعَ السَّامِعِینَ
🔹خدایا کوششم را در این ماه مورد سپاس، گناهم را آمرزیده، عملم را پذیرفته، و عیبم را پوشیده دار، ای شنواترین شنوایان
#ماه_رمضان
🎯🕊
@khanevadeherani
Shab18Ramazan1397[03].mp3
23.75M
📿 #مناجات
#ماه_رمضان
🔰فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
بخش سیزدهم
🎤حاج میثم مطیعی
به رسم هرروز بخش سیزدهم دعای ابوحمزه با نوای دلنشین میثم مطیعی تقدیم میشود التماس دعا
🌾🌹🌾
يَا مَوْلاَيَ بِذِكْرِكَ عَاشَ قَلْبِي وَ بِمُنَاجَاتِكَ بَرَّدْتُ ألَمَ الْخَوْفِ عَنِّي فَيَا مَوْلاَيَ وَ يَا مُؤَمَّلِي وَ يَا مُنْتَهَي سُؤْلِي
اي مولاي من دلم به ياد تو زندگي كرد، و با مناجات با تو آتش هراس را بر خود سرد نمودم، اي مولايم و اي آرزويم و اي نهايت خواسته ام،
فَرِّقْ بَيْنِي وَ بَيْنَ ذَنْبِيَ الْمَانِعِ لِي مِنْ لُزُومِ طَاعَتِكَ
ميان من و گناهم جدايي انداز، گناهي كه بازدارنده من از ملازمت طاعت توست،
فَإِنَّمَا أَسْأَلُكَ لِقَدِيمِ الرَّجَاءِ فِيكَ وَ عَظِيمِ الطَّمَعِ مِنْكَ الَّذِي أَوْجَبْتَهُ عَلَي نَفْسِكَ مِنَ الرَّأْفَهِ وَ الرَّحْمَهِ
تنها از تو درخواست مي كنم، به خاطر اميد ديرينه به تو، و بزرگي طمع از تو، كه از مهر و رحمت بر خود واجب كرده اي،
فَالأَْمْرُ لَكَ وَحْدَكَ لاَ شَرِيكَ لَكَ وَ الْخَلْقُ كُلُّهُمْ عِيَالُكَ وَ فِي قَبْضَتِكَ
پس فرمان توراست، يگانه اي و شريكي نداري، و همه خلق جيره خوار تو، و در دست قدرت تواند،
🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌹
#ماه_مبارک_رمضان
#روز_قدس
@khanevadeherani
🤲التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی🌸🍃
✨خداوندا ...
🌸حال که منت نهادی و در بامدادی دگر
💫 بیدارم ساختی،
🌸و جانی دوباره ام بخشیدی،
💫تا ببینم ، بشنوم ، بگویم و بدانم ،
🌸باز منت گذار و یاریم ده تا ببینم تمام
💫زیبائی ها و خوبی ها را.
🌸بشنوم فریاد سکوت بی پناهان را
💫و بر زبان برانم آنچه تو را خشنود می سازد
✨خدایا ...
🌸برای خوب شدن و خوب ماندن
💫اراده کرده ام
🌸پس یاریم ده تا همانی باشم
💫که تو میخواهی ...
🌸آمین ...🙏
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
#روز_قدس
@khanevadeherani 🌸🍃
🌷سلام
🌷صبح زیباتون بخیر
بیست و شش روز
طاعات عبادات و بندگیتون
مورد قبول حق تعالی
روزتون
سرشار از معجزه الهی
امیدواریم
زندگیتون پراز برکت
لحظه هاتون پرازموفقیت
وعاقبت تون ختم بخیر باشه
🌷در پناه لطف خدا
🌷پنجشنبه تون پر خیر و برکت
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
#روز_قدس
@khanevadeherani
خانواده ایرانی
چند نکته مهم برای پخت شله زرد #آشپزی #ماه_رمضان #افطاری @khanevadeherani 👇👇👇
#نکات مهم در تهیه یک #شله_زرد
@khanevadeherani
۱- بهتره از برنج ایرانی استفاده کنید نه برنج خارجی، چون برنج های خارجی همون طور که اطلاع دارید توانایی عجیب غریبی در خمیر نشدن دارند و ما برای شله زرد برعکس پلو که دوست داریم دون در بیاد ترجیح میدهیم دونه های برنج پیدا نباشند.
۲- برای مقرون به صرفه در آمدن شله زرد بخصوص اگه برای تعداد زیاد و نذری تهیه میکنید استفاده از برنج ایرانی نیم دونه ست که قیمت کمتری نسبت به تمام دونه داره ولی همون طعم و بو و کیفیت رو داره .
۳- بجز نکته اول یکی دیگه از عیوب برنج خارجی برای شله زرد بوی نچندان مطلوبشه . پس اگه مجبور شدید از برنج خارجی استفاده کنید حداقل ۲۴ ساعت برنج رو بخیسونید و چند بار در این مدت آبش رو عوض کنید .
۴- اگر دونه های زعفران رو مستقیما در شله زرد بریزید اون رنگی مطلوب رو نمیده . پس اول حسابی توی هاون زعفران رو بسابید بعد دم بذاریدش تا حسابی رنگ پس بده و شله زردتون خوش رنگ بشه .
۵- کلا در مورد برنج هر چی ریز تر باشه بهتره اگه مقدار شله زردتون خیلی زیاد نبود بعد یه روز که برنج رو خیسوندید با دستاتون ورزش بدید که خرد بشه و حسابی لعاب بندازه .
۶- اگر به جای برنج نیم دونه از برنج کامل استفاده کردید باید مقدار آب بیشتری برای پخت استفاده کنید . (مثلا نسبت ۶به یک با برنج)
۷- در مورد دم کردن زعفران، بعد از سابیدن زعفران به جای دم گذاشتنش با آب جوش، یک قالب یخ روش قرار بدید و بذارید کنار خودش به مرور آب میشه وباعث میشه زعفران ساییده شده حسابی رنگ بدهد
۸- اگه نمیخواید غذاتون مثل بعضی از شله زرد ها که دونه های سفید برنج توش دیده میشه باشه باید اول زعفران رو اضافه کنید بعد شکر رو چون وقتی شکر رو اضافه میکنید شکر یک لعابی به غذا میده که مانع از رنگ گرفتن درست برنج میشه . پس اول زعفران بعد شکر .
۹- باید به غلظت مناسب برسه نه خیلی شل نه خیلی سفت . ولی مطمئنا در هر حال دوست ندارید شله زردتون آب بندازه، بعد از این که شله زردتون کارش تموم شد یه شعله پخش کن بذارید زیرش و شعله رو خیلی خیلی کم کنید درش رو بذارید تا مقدار باقی مونده آبش هم کشیده بشه
۱۰-پودر هل رنگش سیاهه ممکنه اگه زیاد بریزید رنگ شله زردتون رو سیاه کنه اونوقت خدای نکرده مردم فکر میکنن شله زردتون ته گرفته .پس بجای ریختن مستقیم پودر، این کارو بکنید که پودر هل رو بریزید تو یه دستمال تمیز تمیز ،بعد گره بزنید و بذارید توی لیوان و آب جوش بریزید توش بعد از دو ساعت در بیارید و فشارش بدید و بذارید ته نشین کنه بعد این آب رو بجای خود پودر هل به شله زرد اضافه کنید .
۱۱-راه دیگه برای اضافه کردن هل اینه که مثل وقتی هل رو میشکنید و میندازید تو چای ، چند تا دونه هل رو بشکنید و با آب جوش نیم ساعت دم کنید و دم کرده هل رو بجای خود به شله زرد اضافه کنید.
۱۲- و اما بادام، چند ساعت قبل بادام های پوست کنده و خلال شده رو بریزد تو گلاب خیس بخوره و نرم بشه علاوه بر نرم شدن اینطوری عطر و طعم هم میگیره بادامتون . بعد هر وقت موقع اضافه کردن گلاب شله زرد شد بادام و گلاب رو دوتایی با هم اضافه کنید .
۱۳-بعد از اضافه کردن شکر شله زرد دیگه بیشتر نمی پزه پس هر وقت به نظرتون پخت برنج کافی بود، شکر رو اضافه کنید ( بعضیا دوست دارند برنج له له بپزه بعضیا دوست دارند یکم دون باشه این به میل و سلیقه خودتون بستگی داره )
۱۴- بعد از اضافه کردن شکر یککم آب میندازه غذا، پس اگه حس میکنید شله زردتون آب میخواد اول شکر بریزید اگه بازم آب لازم داشت اون موقع شکر هم اضافه کنید.پس اگه مثلا میخواید شله زردتون تا یه حدی غلیظ باشه بذارید بیشتر از اون حد غلیظ بشه بعد که شکر رو ریختید خود به خود یکم آب میندازه و میشه همون که شما میخواستید.
۱۵- یه نکته دیگه در مورد شکر اینه که بعضیا شله زرد و کلا شیرینی جات رو پر شکر دوست دارن بعضیا کم شکر . اگه برای خودتون شله زرد می پزید که هیچ ولی اگه شله زردتون نذریه تو این مورد میانه رو بگیرید که همه دوست داشته باشن.
۱۶- بعد از اضافه کردن شکر خطر ته گرفتن بیشتر میشه پس بعد از ریختن شکر باید دائما مثلحلیم همش بزنید که ته نگیره .
۱۷- معموله که شله زرد یککم شل باشه مثل آش بعد بریزین تو کاسه و تزیینش کنین ولی بعضیا دوست دارند مثل یه جور دسر حسابی غلیظ بشه بعد تو یه ظرف بریزن بذارن سرد بشه وقتی فرم ظرف رو گرفت برش گردونن و تزیینش کنن . که اگه حالت دوم رو دوست دارید باید یکم غلیظ تر و کم آب تر بپزید شله زردتون رو .
۱۸- یه فوت کوزه گری این که همه دوست دارن شله زرد حسابی زرد باشه . و این از امتیازات یه شله زرد محسوب میشه ولی برای صرفه جویی و این که لازم نباشه کلی زعفران استفاده کنیم اجازه داریم کمی زردچوبه اضافه کنیم که نتیجه هم روی طعم و هم ظاهر غذا تاثیر مثبتی داره. فقط حواستون باشه زیاده روی نکنید.
@khanevadeherani