eitaa logo
خانواده ایرانی
408 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 حدیث روز 💠 💎 اول سال را دریابیم 🔻امام صادق علیه السلام: رأسُ السّنةِ لَیلَةُ القَدرِ یُکتَبُ فیها ما یَکونُ مِنَ السّنةِ إلىَ السّنَةِ ✳️ شب قدر، اول سال است. در آن شب آنچه از این سال تا سال آینده خواهد شد، نوشته می‌شود. 📚 وسائل ‌الشیعه، ج ۷، ص ۲۵۸ ‌ ‌ •┈┈••✾••┈┈• @khanevadeherani
‼️فوت شدن روزه به جهت بیماری 🔷 کسی که به‌خاطر بیماری روزۀ ماه رمضان را نگرفته، اگر بیماری‌اش تا ماه رمضان آینده ادامه یابد، قضای روزه‌ها از او ساقط می‌شود و باید برای هر روز یک مدّ طعام به عنوان فدیه به فقیر بدهد. اگر انسان بر اثر بیماری روزۀ ماه رمضان را نگیرد و پس از ماه رمضان بیماری اش برطرف شود ولی بلافاصله عذر دیگری پیدا کند و نتواند تا ماه رمضان بعد قضای روزه را بگیرد، باید قضای آن روزه ها را در سال های بعد بگیرد، همچنین اگر عذر دیگری غیر از بیماری در ماه رمضان داشته باشد و پس از ماه رمضان برطرف شود ولی تا ماه رمضان بعد بر اثر بیماری نتواند روزه بگیرد، باید آن روزه ها را قضا کند. 📕منبع: رساله نماز و روزه، مساله ۹۴۲ و ۹۲۵ 🆔 @resale_ahkam @khanevadeherani
Shab10Ramazan1397[03].mp3
17.99M
بخش هشتم دعای ابوحمزه با نوای میثم مطیعی 💐🌹💐🌹💐🌹💐 شما هم انتشار دهید تا از ثواب آن بی بهره نباشید اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لِي وَ لِوَالِدَيَّ وَارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيراًاجْزِهِمَا بِالإِْحْسَانِ إِحْسَاناً وَبِالسَّيِّئَاتِ غُفْرَاناً خدايا من و پدر و مادرم را بيامرز و به هر دو آنها رحمكن، چنان كه مرا به گاه كودكي پروردند، احسان هردورا به احسان، و بديهايشان را به آمرزش پاداش ده. اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِاَلأَْحْيَاءِ مِنْهُمْ وَ الأَْمْوَاتِ وَ تَابِعْبَيْنَنَا وَ بَيْنَهُمْ بِالْخَيْرَاتِ خدايا مردان و زنان مؤمن را بيامرز، چه زنده و چهمرده آنها را، و بين ما و آنان با نيكيها پيوند ده. اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لِحَيِّنَا وَ مَيِّتِنَا وَ شَاهِدِنَاوَ غَائِبِنَا ذَكَرِنَا وَ أُنْثَانَا صَغِيرِنَا وَكَبِيرِنَا حُرِّنَا وَ مَمْلُوكِنَا خدايا بيامرز زنده و مرده ما را، حاضر و غائب ما را،مرد و زن ما را، كوچك و بزرگ ما را، آزاد و غير آزاد مارا، .... 💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹 @khanevadeherani
دعای جوشن کبیر .pdf
1.79M
📖 دانلود فایل pdf | به‌خط ابوالحسن مظفری | ترجمه فارسی استاد مهدی الهی قمشه‌ای | همراه با ترجمه انگلیسی @khanevadeherani
التماس دعا يعني چه؟ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻪ ﻣﻮسی ﻓﺮﻣﻮﺩ : ﺑﺎ ﺯﺑﺎنی ﺩﻋﺎ ﻛﻦ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺁﻥ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍی ﺗﺎ ﺩﻋﺎﻳﺖ ﻣﺴﺘﺠﺎﺏ ﺷﻮﺩ ! ﻣﻮسی ﻋﺮﺽ ﻛﺮﺩ : ﭼﮕﻮﻧﻪ؟ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ : ﺑﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺑﮕﻮ ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺩﻋﺎﻛﻨﻨﺪ ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍی !! (( و این است فلسفه ی التماس دعا)) " در این روز ها و شب ها نگاهمان ﺑﻪ ﺩﻋﺎﯾﺘﺎﻥ است..." التماس دعا 🙏 🌺 ┄┅═══✼🌸✼═══┅┄ @khanevadeherani
🌷امام صادق (ع)فرمودند : مقدّرات در 🌷شب نوزدهم تعيين در شب بيست ويكم تأييد؛ و درشب بيست و سوم (ماه رمضان)امضامیشود . 📚الكافی، ج ۴، ص ۱۵۹ 🌷التمـــــاس دعـــــا @khanevadeherani
مداحی آنلاین - فضیلت فوق العاده شب قدر - استاد عالی.mp3
1.95M
♨️فضیلت فوق العاده شب‌قدر 👌 سخنرانی بسیار شنیدنی 🎤حجت الاسلام عالی @khanevadeherani @shohadaes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨دعای روز هجدهم 🌙 ✨اللهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِکُلّ أعْضائی الی اتّباعِ آثارِهِ بِنورِکَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین. ✨خدایا، مرا در این ماه به برکت های سحرهایش آگاه کن و دلم را با روشنایی انوارش روشنی بخش و تمام اعضایم را به پیروی آثارش بگمار، به نور خودت ای روشنی بخش دلهای عارفان @khanevadeherani
🌸خدایا 🙏 🕊به حق لیالی قدر ✨و فرق شکافته 🕊مولای متقیان حضرت علی علیه السلام ✨هیچ خانه ایی غم دار 🕊هیچ مادری داغ دیده ✨هیچ پدری شرمنده 🕊هیچ محتاجی ستم دیده ✨هیچ بیماری درد دیده 🕊هیچ چشمی اشکبار ✨هیچ دستی محتاج 🕊وهیچ دلی شکسته نباشه 🌸آمین 🙏 سلام یک‌شنبه و هیجدهمین روز از ماه رمضان مبارک امیدواریم امروزتون شـاد شادیهاتون ماندگار، از ته دل شمع وجودتان نورانی بخت و اقبالتان بلند و نمازه و روزتون قبول باشه @khanevadeherani
ماه تا آمد که بردارد سری از سجده گاه قصه‌ی شــــق القمـــر بار دگر تکرار شد شب ضربت خوردن امیرالمؤمنین علی علیه السلام در محراب مسجد کوفه تسلیت 🖤 @khanevadeherani
روزتون مهدوی یادٺ خوشے حال همہ منتظران پــروازِ پر و بالِ همہ منتظران آمـاده شـدن بخاطرِ آمدنٺـــ شد افضل اعمالِ همہ منتظران ❤️سلام آرام جانم مولا جان @khanevadeherani 🍀🍀🌷🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕯بر روح تمام شیعیان تیغ زدند 🖤بر مردترین مرد جهان تیغ زدند 🕯خورشیدبه سینه، ماه برسر می زد 🖤انگاربه فرق آسمان تیغ زدند 🖤ایام ضربت خوردن امیرالمومنین علی علیه السلام تسلیت باد.🏴 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دعای روز نوزدهم ماه رمضان 🔹 اَللّهُمَّ وَفِّرْ فِیهِ حَظِّی مِنْ بَرَکاتِهِ وَ سَهِّلْ سَبِیلِی إِلَی خَیرَاتِهِ وَ لا تَحْرِمْنِی قَبُولَ حَسَنَاتِهِ یا هَادِیا إِلَی الْحَقِّ الْمُبِینِ. 🔸 خدایا در این ماه بهره‌ام را از برکت‌هایش کامل گردان و راهم را به سوی نیکی‌هایش هموار نما و از پذیرفتن خوبی‌هایش محرومم مساز، ای هدایت کننده به سوی حقیقت آشکار. @khanevadeherani
@khanevadeherani خورش_بادمجان👇👇👇
خانواده ایرانی
@khanevadeherani خورش_بادمجان👇👇👇
  مواد لازم برای ۴ نفر گوشت خورشتی۴۰۰ گرم بادمجان۸ عدد قلمی پیاز۱ عدد گوجه فرنگی۴ عدد رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری لیمو عمانی (اختیاری)۲ عدد نمک و فلفل سیاه‌به مقدار کافی زردچوبه و روغن‌به مقدار کافی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی مرحله اول برای تهیه خورشت بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای یا کامل درون یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه مقداری نمک روی بادمجان ها می پاشیم و آنها را کنار می گذاریم. مرحله دوم در این مرحله پیاز را رنده می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم. @khanevadeherani مرحله سوم حالا مواد را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه گوشت خورشتی را به صورت تکه های کوچک خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. مرحله چهارم پس از اینکه گوشت کمی سرخ شد و تغییر رنگ داد، ۵ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند، سپس کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم مرحله پنجم در این مرحله لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و درون یک لیوان آب جوش می ریزیم تا تلخی شان گرفته شود، سپس بادمجان را آبکشی می کنیم و با یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم. مرحله ششم حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا به صورت یکدست سرخ شوند. در ادامه بادمجان ها را کنار می گذاریم مرحله هفتم در این مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و در همان روغن باقیمانده از بادمجان ها سرخ می کنیم، سپس کنار می گذاریم. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم مرحله هشتم رب گوجه فرنگی را باید به طور کامل سرخ کنیم تا رنگ آب باز شده و طعم و بوی خامی اش به طور کامل گرفته شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه از پخت گوشت، رب گوجه فرنگی سرخ شده را به خورش اضافه می کنیم. مرحله نهم حالا ۳۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم، سپس لیمو عمانی ها را به همراه مقداری نمک و ادویه به خورش اضافه می کنیم. پس از اینکه خورش جا افتاد، در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش، بادمجان ها را به خورش اضافه می کنیم. مرحله دهم در این مرحله صبر می کنیم تا بادمجان ها طعم خورش را جذب کنند، سپس خورش را درون ظرف مناسب کشیده و به همراه برنج سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانیم مقداری غوره و سیب زمینی سرخ کرده نیز به خورش اضافه کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان🌸🍃 🍃🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺🍃 🍃🌹اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَوَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّکینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین🌹🍃 🍃🌷خدایا بگشا برایم در آن درهاى بهشت وببند برایم درهاى آتش دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن اى نازل کننده آرامش در دلهاى مؤمنان🌷🌸 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 : دو شب از شبهای قدر باقی است، اینها را قدر بدانید. بنده هم از همه‌ی شما عزیزانی که می‌شنوید و می‌بینید، التماس دعا دارم. _________ 🔸سال نو مؤمن از شب قدر آغاز می‌شود ماه رمضان با روزه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اش، با ذکر و دعا و ثنای الهی در آن، با تلاوت قرآن، با حسنات فراوان دیگر که انسان مؤمن از آن برخوردار می‌شود، دل را نورانی می‌کند، زنگارها را از دل و جان انسان می‌زداید. درحقیقت از شب قدر، انسان مؤمن روزه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دار، سال نوی را آغاز می‌کند. در شب قدر تقدیر او در دوران سال برای او ازسوی کاتبان الهی نوشته می‌شود. انسان وارد یک سال نو، مرحلۀ نو و درواقع یک حیات نو و ولادت نو می‌شود. @khanevadeherani
Shab11Ramazan1397[03].mp3
25.45M
به رسم هر روز یک فقره از دعای ابوحمزه هدیه به شما 🌹🌹 بخش نهم از دعای ابوحمزه ثمالی با نوای میثم مطیعی اَللَّهُمَّ إِنِّي كُلَّمَا قُلْتُ قَدْ تَهَيَّأْتُ وَتَعَبَّأْتُ وَ قُمْتُ لِلصَّلاَهِ بَيْنَ يَدَيْكَ خدايا هرگاه گفتم مهيا و آماده شدم و در پيشگاهتبه نماز ايستادم وَ نَاجَيْتُكَ ألْقَيْتَ عَلَيَّ نُعَاساً إِذَا أَنَاصَلَّيْتُ وَ سَلَبْتَنِي مُنَاجَاتَكَ إِذَا أَنَانَاجَيْتُ و با تو راز گفتم، چرتي بر من افكندي، آنگاه كه واردنماز شدم، و حال راز گفتن را از من گرفتي آنگاه كه باتو رازونياز كردم، مَا لِي كُلَّمَا قُلْتُ قَدْ صَلَحَتْسَرِيرَتِي وَ قَرُبَ مِنْ مَجَالِسِالتَّوَّابِينَ مَجْلِسِي مرا چه شده؟ هرگاه گفتم نهانم شايسته شد، وجايگاهم به جايگاه توبه كنندگان نزديك گشته عَرَضَتْ لِي بَلِيَّهٌ أَزَالَتْ قَدَمِي وَحَالَتْ بَيْنِي وَ بَيْنَ خِدْمَتِكَ برايم گرفتاري پيش آمد، بر اثر آن گرفتاري پايم لغزيد،و ميان من و خدمت به تو مانع شد 💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹 @khanevadeherani
یکی از راه هایی که در عکس هایی که پیدا کردم حسابی نظرم را جلب کرد این است که قبل از شروع کار کشک را با زردچوبه و نعناع داغ یا حتی رنگ غذا به چند رنگ درآورید و بعد شروع کنید به طراحی روی آش. قبل از تزیین‌بگذارید آش کمی سرد شود و به اصطلاح روی آن ببندد اینطوری کار خیلی ساده تر میشود، کشک و پیاز داغ در آش غرق نمیشوند. یک راه، قبل از کشیدن آش چند تایی نخود و لوبیای پخته – که وا نرفته باشند – انتخاب کنید و با آنها روی آش گل و نقش و نگار بکشید . طرح بدی نیست . یک راه خیلی خیلی ساده هم اگر حال و حوصله نقاشی ندارید همان گذاشتن ردیف به ردیف پیاز داغ و نعناع داغ و کشک و غیره است همین تفاوت رنگ در کنار رنگ سبز خوشرنگ آش حساب خودنمایی خواهد کرد. یک راه ساده دیگر این است که به ترتیب و تا آنجایی که میتوانید چند دایره درون آش با نعنا داغ و کشک بکشید بعد با یک خلال دندان از روی شعاع دایره خط های آرامی از داخل به خارج بکشید اینطوری طرحی زیبا شبیه گل خواهید داشت این روش را یک بار هم که شده حتما امتحان کنید معرکه خواهد بود. یک ایده تکراری ولی هیشه زیبا کشیدن گل روی آش است به این ترتیب که با قیف یا قاشق به دقت یک گل چند برگ بزرگ روی آش بکشید و هر کدام از گبرگ ها را به وسیله موادی مثل پیاز داغ ، نعناع داغ ، سیر داغ و … پر کنید . به همین راحتی و زیبایی. @khanevadeherani
💞فوروارد کن برا خانومهای هنرمند •-----✾•🍏🍉🍏•✾-----• @khanevadeherani ♡~~~~~~~~~~~~♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 🏴🕯ضربت خوردن و شهادت 🕊🌷 •┈┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈┈• ✍✍آیدی کانال ما👇 @khanevadeherani •┈┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈┈• ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خانواده ایرانی
#مرغ_لا_پلو_با_زرشک #آشپزی #ماه_رمضان طرز تهیه👇👇
مواد لازم برای ۲ نفر برنج۲ پیمانه ران یا سینه مرغ۲ عدد پیاز۱ عدد زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری زرشک۲ قاشق غذاخوری شکر۱ قاشق چایخوری چوب دارچین۱ تکه نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی طرز تهیه مرحله اول برای تهیه مرغ لاپلوی مجلسی ابتدا برنج را داخل یک کاسه حاوی آب ولرم و ۱ قاشق چایخوری نمک می ریزیم و اجازه می دهیم نسبت به نوع برنج خیس بخورد. اگر برنج شما تازه است، ۳۰ دقیقه خیساندن برنج کافی است. مرحله دوم اما اگر برنج کهنه است باید مدت بیشتری خیسانده شود. در حین خیسانده برنج، مرغ را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. مرحله سوم در این مرحله پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود. در ادامه گوشت مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس چوب دارچین را به همراه ۲ لیوان آب می افزاییم. طرز تهیه مرغ مجلسی سرخ شده زعفرانی با طعم عالی مرحله چهارم حالا حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم، تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم. در ادامه حرارت را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ ۳۰ دقیقه بپزد. مرحله پنجم @khanevadeherani پس از گذشت ۳۰ دقیقه باید نصف فنجان از آب مرغ درون قابلمه باقیمانده باشد. آب مرغ را صاف می کنیم و کنار می گذاریمف سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس تکه های گوشت مرغ را در روغن سرخ می کنیم. مرحله ششم در حین سرخ کردن گوشت مرغ نصف زعفران دم کرده را اضافه می کنیم تا مرغ ها خوشرنگ تر شوند. در ادامه یک تابه کوچک روی حرارت قرار داده و کره را اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا کره به طور کامل ذوب شود. مرحله هفتم در این مرحله زرشک و شکر را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا شکر به طور کامل ذوب شود و زرشک براق شود، سپس تابه را از روی رحرات کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم. مرحله هشتم ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه می کنیم، سپس آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش آمد، برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه می کنیم. مرحله نهم در این مرحله حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود. توجه داشته باشید که چون می خواهیم برنج را با مرغ به صورت ترکیبی دم بگذاریم، بهتر است برنج را زنده تر آبکشی کنیم تا پس از پخت له نشود. مرحله دهم در این مرحله برنج را آبکشی می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس به سلیقه خود برای ته دیگ، از سیب زمینی ورقه ای یا نان لواش استفاده می کنیم. مرحله یازدهم حالا مقداری از برنج آبکشی شده را روی ته دیگ می ریزیم، سپس تکه های مرغ سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه زرشک تفت داده شده را نیز اضافه می کنیم، سپس باقیمانده برنج را روی تکه های مرغ و زرشک می ریزیم. مرحله دوازدهم در این مرحله آب مرغ صاف شده را با زعفران باقیمانده روی برنج می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم. حالا حرارت را زیاد می کنیم تا درون قابلمه بخار بپیچد، سپس حرارت را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم غذا به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. مرحله سیزدهم پس از اینکه برنج به خوبی دم کشید، تکه های مرغ را از قابلمه خارج می کنیم، سپس برنج را به خوبی ترکیب می کنیم تا زرشک در تمام نقاط برنج پخش شود. در نهایت برنج را در دیس می کشیم و به همراه مرغ زعفرانی سرو می کنیم. @khanevadeherani