eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
کاردستی های زیبا با چوب بستنی 🤩 @khanevadeherani
@khanevadeherani برای تزیین کردن حلیم بادمجان می توانید از پیاز داغ، گردو، خلال پسته، بادمجان سرخ شده، غنچه گل محمدی، سیر داغ، برگ ریحان و نعناع، کشک زعفرانی، تربچه و نعنا داغ استفاده نمایید.
به نام خدای شفیع و صبور خداوند دانش خداوند نور 🖤🖤🖤🖤🖤 سفره‏ هاى نور قال الامام الصادق (عليه السلام): من سره ان يكون على موائد النور يوم القيامة فليكن من زوار الحسين بن على (عليهما السلام) امام صادق (ع) فرمود: هر كس دوست دارد روز قيامت، بر سر سفره‏ هاى نور بنشيند بايد از زائران امام حسين (عليه السلام) باشد. وسائل الشيعه، ج ۱۰، ص ۳۳۰، بحار الانوار، ج ۹۸، ص ۷۲. @khanevadeherani
سـ🌸ـلام روزتون پراز خیر و برکت 🌸 🗓 امروز یکشنبه ☀️ ۱۴ مرداد ١۴٠۳ ه. ش 🌙 ۲۹ محرم ١۴۴۶ ه.ق 🌲 ۴ آگوست ٢٠٢۴ ميلادی @khanevadeherani 🌷🍃
🌷💫یکشنبه تون عالی 💓✨دلتون شاد 🌼💫و روزگارتون پراز 🌷✨معجزات خداونــد 💓💫آرزومندم امــروز 🌼✨عزمت راسخ 🌷💫نیرویت بی‌ پایان 💓✨سلامتی‌ات پایدار 🌼💫کامیابی‌ات روز افزون 🌷✨دست یاری دهنده‌ات 💓💫پرتوان باشــد 🌼✨روزتون پراز 🌷💫موفقیت و کامیابی @khanevadeherani 🌸🍃
میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میرزا قاسمی در ادامه با کانال خانواده ایرانی در ایتا همراه باشید. @khanevadeherani برای تهیه میرزا قاسمی مجلسی، ابتدا بادمجان‌ها را کباب کرده و پوست می‌گیریم، سپس آنها را له کرده و کنار می‌گذاریم. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و آماده می‌کنیم. در تابه‌ای با روغن، سیر و زردچوبه را تفت داده، بادمجان و گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا روغن انداخته و آب گوجه تبخیر شود. اضافه کردن رب گوجه فرنگی اختیاری است. در پایان، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و با سایر مواد مخلوط می‌کنیم. میرزا قاسمی را با نمک و فلفل طعم‌دار کرده و پس از جا افتادن سرو می‌کنیم
مواد لازم مقدار مواد برای 4 نفر بادمجان ۶ عدد متوسط گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط تخم مرغ ۲ عدد سیر ۴ حبه رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری روغن و زردچوبه به اندازه کافی نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی طرز تهیه میرزا قاسمی مرحله ۱: کباب کردن بادمجان برای تهیه میرزا قاسمی مجلسی ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنیم، برای این منظور می توانیم از شعله اجاق گاز یا منقل زغال استفاده کنیم. باید بادمجان ها را به خوبی کباب کنیم به حدی که پوست بادمجان ها به طور کامل بسوزد. مرحله ۲: روش‌های جایگزین کباب کردن بادمجان البته اگر طعم دودی بادمجان کبابی را دوست ندارید می توانید بادمجان ها را به صورت آبپز بپزید. پس از اینکه کباب کردن بادمجان ها به پایان رسید اجازه می دهیم کمی سرد شوند سپس پوست شان را به آرامی جدا می کنیم. مرحله ۳: آماده سازی بادمجان بادمجان ها را پس از اینکه پوست گرفتیم در یک کاسه بزرگ می ریزیم سپس آنها را با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم تا بافت شان از هم جدا شود. در ادامه بادمجان ها را کنار می گذاریم و گوجه فرنگی ها را اماده می کنیم. مرحله ۴: آماده سازی گوجه فرنگی گوجه فرنگی ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه حاوی آب جوش قرار می دهیم تا پوست شان به راحتی جدا شود. پس از گذشت ۵ دقیقه گوجه فرنگی ها را از آب جوش خارج می کنیم و پس از اینکه کمی سرد شدند پوستا شان را به راحتی جدا می کنیم. مرحله ۵: تفت دادن سیر و اضافه کردن زردچوبه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را رنده می کنیم و در روغن کمی تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند ، در ادامه مقداری زردچوبه به سیر اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سیر با زردچوبه یکدست شود. مرحله ۶: اضافه کردن بادمجان و گوجه فرنگی به تابه در این مرحله بادمجان ها را اضافه می کنیم و حدود ۲۰ دقیقه تفت می دهیم ، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت خیلی ریز یا رنده شده به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا آب اضافی گوجه فرنگی ها تبخیر شود و میرزا قاسمی به روغن بیفتد. مرحله ۷: اضافه کردن رب گوجه فرنگی اضافه کردن رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی اختیاری است اما اگر می خواهید میرزا قاسمی طعم و رنگ بهتری داشته باشد می توانید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز در این مرحله به میرزا قاسمی اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود. مرحله ۸: اضافه کردن تخم مرغ در این مرحله مواد میرزا قاسمی را یک سمت تابه جمع می کنیم سپس تخم مرغ ها را در قسمت خالی تابه می شکنیم و پس از اینکه به خوبی پختند با دیگر مواد میرزا قاسمی مخلوط می کنیم تا کاملا با دیگر مواد یکدست شوند. مرحله ۹: تزیین و سرو در آخر نمک و فلفل سیاه میرزا قاسمی را اندازه کنید و اجازه دهید کمی جا بیفتد. برای تزیین این غذای خوشمزه می توانید یک عدد تخم مرغ را در یک تابه جداگانه در یک قالب گرد بپزید سپس بعد از اینکه میرزا قاسمی را در بشقاب کشیدید تخم مرغ نیمرو شده را روی آن قرار دهید. @khanevadeherani
نکات طرز تهیه میرزا قاسمی کباب کردن بادمجان اگر می خواهید بادمجان شما طعم دودی داشته باشد حتما بادمجان ها را روی زغال یا شعله اجاق گاز کباب کنید زیرا کباب کردن بادمجان ها در فر باعث می شود که بوی دودی نگیرند. رستوران های شمالی برای کباب بادمجان از منقل ذغال استفاده می کنند که طعم بسیار عالی به بادمجان می دهد. درست است که محبوبیت میرزا قاسمی به دلیل طعم دودی بادمجان آن است ولی افرادی هم هستند که به همین دلیل دودی بودن طعم بادمجان میرزا قاسمی را نمی پسندند. افرادی که طعم دودی بادمجان را دوست ندارند می توانید از فر برای کباب کردن بادمجان ها استفاده کنند تا بوی دودی نداشته باشد. استفاده از رب گوجه فرنگی بعصی آشپزها اضافه کردن رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی را کاری اشتباه می دانند زیرا بر این این باورند که اضافه کردن رب گوجه فرنگی طعم اصلی میرزا قاسمی را از بین می برد و باعث می شود میرزا قاسمی طعم رب گوجه فرنگی بگیرد. البته من با این موضوع مخالف هستم چون رب گوجه فرنگی علاوه بر اینکه طعم بهتری به میرزا قاسمی می دهد باعث می شود میرزا قاسمی خوشرنگ تر نیز شود. شما هم در صورت تمایل می توانید رب گوجه فرنگی را از دستور بالا حذف کنید. طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو در برخی شهرها برای تزیین میرزا قاسمی از مغز گردو هم استفاده می شود ، در صورت تمایل می توانید برای تزیین و مجلسی تر کردن میرزا قاسمی خود پس از آنکه آنرا در ظرف مورد نظرتان کشیدید با چند عدد مغز گردو آنرا تزیین کنید. تلخ شدن میرزا قاسمی شاید برای شما هم پیش آمده باشد که با ذوق و شوق این غذای خوشمزه را درست کرده و باشید و در زمان سرو متوجه شوید طعم غذا تلخ است. دلیل تلخ شدن میرزا قاسمی استفاده از بادمجان هایی است که دارای تخم هستند. اگر بادمجانی که استفاده می کنید دارای تخم هست، حتما بعد از کباب کردن تخم های آنرا جدا کرده و دور بریزید تا در پایان طعم میرزا قاسمی تلخ نشود. @khanevadeherani
وقتی نوزاد شما خواب است، لازم نیست آهسته صحبت کنید یا با نوک پا و بی صدا در خانه راه بروید. بیشتر نوزادان می توانند در شلوغ ترین و روشن ترین مکان ها هم بخوابند چرا که آنها 9 ماه را تقریبا با همین شرایط در رحم مادر گذارنده اند. با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانی😍👌 @khanevadeherani
فراری دادن مورچه از خانه با دارچین یکی از دلایلی که مورچه ها می توانند بسیار آزاردهنده باشند حس بویایی باورنکردنی آنها است که به آنها اجازه می دهد منابع غذایی را در فاصله ای بسیار دور پیدا کنند. خوشبختانه این حس بویایی همچنین یک ابزار عالی برای اطمینان از دور ماندن آنها است. مورچه ها از بوی دارچین متنفر هستند، که باعث می شود به طرز شگفت انگیزی آنها را دور نگه دارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری روغن دارچین را با آب مخلوط کرده و مقداری از این مخلوط را در مناطقی که قبلاً مورچه ها را در آنها مشاهده کرده اید بمالید. همچنین می توانید چوب های دارچین را در نزدیک پنجره ها یا درها قرار دهید تا از ورود مورچه ها به خانه جلوگیری شود. @khanevadeherani
❈ ﷽ ❈ رشته اسرار هر کاری است بسم الله الرحمن الرحیم بهر ما بهتر زهر یاری است بسم الله الرحمن الرحیم ❈ ﷽ ❈ پولی که خرج زیارت حسین(ع) شود، برمی‌گردد! امام صادق(ع)در مورد زیارت مزار امام حسین(ع): هر که او را زیارت کند، خداوند نیازهایش را برآورد و آنچه از امور دنیا که برایش اهمیت داشته را کفایت فرماید و همچنین زیارت امام حسین(ع) رزق بنده را زیاد می‌کند، و آن چه برای زیارت هزینه کند، برمی‌گردد. عنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع‏ فی زیارة قبر الحسین: مَن زارَهُ کانَ اللّهُ لَهُ مِن وَراءِ حَوائِجِهِ، وکَفى ما أهَمَّهُ مِن أمرِ دُنیاهُ، وإنَّهُ یَجلِبُ الرِّزقَ عَلَى العَبدِ، و یُخلِفُ عَلَیهِ ما یُنفِقُ تهذیب الاحکام، ج۶، ص۴۵ خانواده ایرانی در ایتا @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓✨دوشنبـه تون عـالی 🌸✨امـروز از خـدا 💓✨برای تک تکتون اینگونه 🌸✨آرزو می کنیم.. 💓 ✨الهـی 🌸✨همـه چیز دوربرتون عالی باشه 💓✨حالتـون عـالی 🌸✨روزتـون عـالی 💓✨لحظه هاتون عـالی 🌸✨حس تون عـالی 🌸✨واز همـه مهمتر زندگیتـون عـالی باشـه💓💐 سـ🌸ـلام روزتون پراز خیر و برکت 🌸 🗓 امروز دوشنبه ☀️ ۱۵ مرداد ١۴٠۳ ه. ش 🌙 ۳۰ محرم ١۴۴۶ ه.ق 🌲 ۵ آگوست ٢٠٢۴ ميلادی خانواده ایرانی در ایتا @khanevadeherani
یکی از پلو های معروف می باشد که بسیار خوشمزه و خوش عطر است که به پلو کویتی نیز معروف است. این پلو خوشمزه هم با گوشت و هم با مرغ تهیه می شود و طرز تهیه آسانی دارد این پلو به صورت دمی با آب مرغ یا گوشت تهیه می شود. این غذا به نام مکبوس نیز در دبی معروف است اما این غذا در جنوب ایران نیز بسیار تهیه می شود و تقریبا شبیه هواری پلو می باشد. این غذا بسیار پر طرفدار است و با ذائقه ایرانی ها بسیار همخوانی دارد و می توانید در لیست غذاهای هفتگی خود قرار دهید. امروز در خانواده ایرانی مجبوس مرغ عربی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید. خانواده ایرانی در ایتا @khanevadeherani
مواد لازم سینه مرغ یا ران مرغ ۲ عدد برنج ۳ عدد پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۲ عدد لپه ۱ پیمانه کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه تخم گشنیز ۱/۴ ق چای خوری زیره سبز ۱ ق چای خوری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، دارچین، پودر سیر، پودر هل، برگ بو به مقدار لازم طرز تهیه مجبوس مرغ عربی 1مرحله اول: پخت مرغ ابتدا مرغ را داخل قابلمه ریخته و برگ بو و نمک و فلفل سیاه و چوب دارچین را اضافه کنید و مقداری آب روی مرغ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه پخته شوند سپس از آب مرغ آنها را خارج کنید و به دلخواه می توانید کمی سرخ کنید. 2مرحله دوم: پخت لپه لپه ها را از قبل خیس کنید و داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا پخته شوند و کف روی آن را جدا کنید و آبکش کنید. 3مرحله سوم: تهیه مواد مجبوس داخل یک تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس پیاز را خلالی کنید و به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود در ادامه لپه و کشمش را به همراه مرغ و همه ادویه ها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و بوی ادویه ها فضای خانه را در بربگیرد. 4مرحله چهارم: تهیه مجبوس برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کردید روی حرارت قرار دهید و می توانید مقداری از آب مرغ را داخل برنج ریخته و صبر کنید تا بجوش بیاد سپس آبکش کنید و کف قابلمه را ته دیگ مناسب قرار داده و یک لایه برنج بریزید و سپس مواد مرغی را ریخته و هم بزنید و این کار را تکرار کنید تا مواد و برنج تمام شود سپس برای ۵۰ دقیقه برنج را دم بگذارید. نوش جان فوت و فن های دستور پخت مجبوس مرغ در بعضی از رسپی ها عدس یا نخود یا سیب زمینی نیز اضافه می کنند. می تواتید برنج را داخل آب مرغ صاف شده ریخته و با آن بگذارید به جوش بیاد. می توایند از سینه مرغ تکه شده و فیله شده استفاده کنید. می توایند به دلخواه از رب استفاده کنید. افزودن لپه اختیاری می باشد. خانواده ایرانی در ایتا @khanevadeherani
مشکلات خلقی والدین باعث لجبازی و خودمحوری فرزندان می شود . والد افسرده ای که حوصله روبرو شدن با خودمحوری ها یا شیطنت کودک را ندارد ، او را طرد می کند . والدی که مبتلا به وسواس است ، زمانی که فرزندش از خط قرمزها عبور می کند ، واکنش شدیدی به او نشان می دهد . در واقع می توان گفت والدینی که به اختلالات خلقی درمان نشده مبتلا هستند، فرزندشان را هم به آن اختلال دچار می کنند یا باعث تشدید خودمحوری و آن ها می شوند. @khanevadeherani