eitaa logo
خانواده ایرانی
389 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
2هزار ویدیو
501 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷 🍃 ❤️ هرروز غذای نذری.....🌷 وضو یادتون نره.... 🍃نشر حداکثری..... وقتتون بخیر التماس دعا..... @khanevadeherani
🔶فاتحه ای برای اموات شیعه بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْـخَـفـآءُ وَ انْـکَـشَـفَ الْـغِـطآءُ وَ انْـقَـطَـعَ الـرَّجـآءُ وَ ضـاقَـتِ الاْ رْضُ وَ مُـنِـعَـتِ السَّـمـآءُ وَ اَنْتَ الْـمُـسْـتَـعـانُ وَ اِلَیْکَ الْـمُـشْـتَـکـى وَ عَـلَـیْـکَ الْـمُـعَـوَّلُ .فِـى الـشِّــدَّةِ وَ الـرَّخــآءِ اَلـلّـهُمَّ صَـلِّ عَـلى مُـحَـمَّـد وَ الِ مُـحَـمَّـد .اُولِــى الاْمْرِ الَّــذینَ فَـرَضْـتَ عَـلَـیْـنا طـاعَـتَـهُـمْ وَ عَـرَّفْـتَـنـا بِـذلِکَ مَـنْـزِلَـتَـهُـمْ فَـفَـرِّجْ عَـنّـا بِـحَــقِّــهِــمْ فَــرَجـاً عـاجِــلا قَــریـبـاً کَـلَـمْـحِ الْـبَـصَرِ اَوْ هُـوَ اَقْـرَبُ یا مُـحَـمَّـدُ یـا عَـلِىُّ یـا عَـلِـىُّ یـا مُـحَـمَّـدُ اِکْـفِـیـانـى فَـاِنَّـکُـما کـافِـیانِ وَ انْـصُـرانـى فَـاِنَّــکُما نـاصِـرانِ یــا مَــوْلانـا یـا صاحِب الزَّمانِ الْـغَـوْثَ الْـغَــوْثَ الْـغَــوْثَ اَدْرِکْـنـى اَدْرِکْـنـى اَدْرِکْـنـى الـسّــاعَـةَ الـسّــاعَــةَ الـسّــاعَــةَ الْـعَـجَـلَ الْـعَـجَـلَ الْـعَـجَـلَ یـا اَرْحَــمَ الــرّاحِـمـیـنَ بِــحَـقِّ مُـحَـمَّـد وَ الِـهِ الـطّـــاهِـــریـن َ شب جمعه است و همچنین شب زیارتی مخصوص حضرت سید الشهداء اباعبدالله الحسین علیه السلام یاد کنیم تمامی اموات شیعه ، علماء ، صلحاء، شهدا، مدافعین حرم ، مدافعین حریم تشیع ، پدران ، مادران ، و تمامی کسانی که در زنده نگه داشتن شعائر فاطمیه و محرم ثابت قدم بودن ، و تمامی کسانی که بر گردن ما حقی دارند ، و اموات بی وارث شیعه همه اموات را یاد کنیم با ذکر فاتحه ای و دعا برای تعجیل در امر فرج (لطفا کوتاهی نکنید بخوان تا برایت بخوانند) @khanevadeherani
مواد لازم برای ۴ نفر پیاز متوسط ۲ عدد لیمو عمانی ۲ عدد برگ کرفس ۲۰۰ g روغن مایع به اندازه کافی ساقه کرفس تازه ۴۰۰ g گوشت خورشتی ۴۰۰ g نعناع تازه ۵۰ g جعفری تازه ۱۵۰ g رب گوجه ۱ ق غ (دلخواه) نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی 1_ برای تهیه خورش کرفس مجلسی ابتدا ساقه کرفس ها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید. اگر ساقه های کرفس را یکدست و یک اندازه خرد کنید در پایان کار ظاهر خورش زیباتر خواهد بود. در ادامه برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. مخلوط برگ های کرفس ، نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر سبزیجات را بیشتر سرخ کنید رنگشان تیره تر می شود و خورش را خوشرنگ تر می کنند. البته این کار خورش را زیباتر می کند ولی باعث می شود بیشتر خواص سبزیجات از بین برود. 2_پس از اینکه سبزیجات را سرخ کردید آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پیازها را به صورت ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت یکدست خرد کنید و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ شود. پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد. ۳_رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود سپس ساقه های کرفس خرد شده را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن چند لیوان آب جوش اضافه کنید. ۴_حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. لیمو عمانی ها را از قبل با چنگال سوراخ کنید و به مدت یک ساعت در یک لیوان آب قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود یا می توانید لیموعمانی ها را از وسط به دو نیم کنید هسته آن را خارج و در آب قرار دهید و بهتر است برای گرفتن تلخی لیمو یک قاشق یا جسمی روی لیمو ها قرار دهید تا کاملا در آب فرو رفته باشند سپس زمانی که گوشت نیم پز شد لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید. ۵_ پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و سبزیجات سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه خورش روی حرارت ملایم بماند و به طور کامل جا بیفتد. این خورش هم مانند قورمه سبزی هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند جا افتاده تر می شود. در اواخر پخت خورش طعم آنرا بچشید و در صورتی که ترشی آن کم بود می توانید مقداری آبغوره نیز اضافه کنید. پس از اینکه خورش کرفس آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید. خورش کرفس با گوشت مرغ در صورتی که تمایل به استفاده از گوشت قرمز در خورش کرفس خود ندارید یا اینکه منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید. مراحل پخت تفاوتی ندارد و نکته دیگر در مورد خورش کرفس با مرغ این است که این خورش به دلیل پخت سریع مرغ خیلی زودتر آماده می شود. کرفس مناسب برای خورش کرفس در صورتی که کرفس های موجود در خورش شما خیلی خشک و سفت هستند به این دلیل است که از کرفس های پیر یا مانده استفاده کرده اید. توجه داشته باشید برای دفعات بعدی حتما زمان تهیه کرفس به ساقه های کرفس توجه کنید. کرفس های تازه ظاهری شاداب دارند ولی کرفس های مانده ظاهری پژمرده دارند. نکته دیگر اینکه برای داشتن کرفس های جوان و تُرد بهتر است کرفس هایی با رنگ سبز کم رنگ که دارای ساقه های نازک تری هستند را انتخاب کنید. استفاده از لوبیا قرمز یا چیتی خورش کرفس به صورت متداول بدون لوبیا طبخ می شود ، البته اگر تمایل داشته باشید می توانید برای مجلسی تر شدن خورش از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی هم در آن استفاده کنید. برای این منظور باید به مقدار ۱۵۰ گرم لوبیا قرمز یا چیتی به مواد لازم اضافه کنید. ابتدا لوبیا ها را از چند ساعت قبل بخیسانید تا نفخ شان برطرف شود سپس بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوش و آب قرمز را دور بریزید سپس بعد از اینکه گوشت را تفت دادید لوبیاها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. لوبیا ها را یک تا دو دقیقه تفت دهید سپس مراحل بعدی طبخ خورش را که در بالا توضیح داده شده است انجام دهید. @khanevadeherani
@khanevadeherani غلیظ و مجلسی با گوشت بهتر است از گوشت استخوان دار و تکه ای برای تهیه خورش کرفس استفاده شود. سبزی خورش کرفس برعکس خورش قورمه سبزی نباید خیلی سرخ شود زیرا به دلیل نعنا و جعفری باعث تلخی خورش می شود. می توانید به جای لیموعمانی در انتهای پخت ۱.۵ ق غذا خوری آبغوره یا آب نارنج یا آب لیموترش اضافه کنید. خورش کرفس هرچقدر آب کمتری داشته باشد بهتر است. می توانید به دلخواه مقدار نعنا و جعفری را بیشتر بریزید زیرا طعم و مزه بسیار خوبی به خورش کرفس می دهد همیشه نسبت نعنا و جعفری ۳ به ۱ می باشد. برگ های کرفس را کمی کره تفت دهید تا عطر و بوی خوبی به غذا بدهد. ساقه های خرد شده کرفس را تفت دهید تا شکل و ظاهر آن در حین پخت از بین نرود. اگر سبزی خورش خوب خشک نشود در هنگام پخت له می شود. از کنگر و ریواس برای خوشمزه تر شدن خورشت کرفس می توانید استفاده کنید. می توانید رب را حذف کنید.
4_5877551646656954609.PDF
6.08M
📚عنوان کتاب : به مجنون گفتم زنده بمان (شهید مهدی باکری) ✍️نویسنده : فرهاد خضری 📖موضوع : دفاع مقدس 📄تعداد صفحات : ۱۹۹ صفحه @khanevadeherani
همسر شهيد ستاری می گفت: یک بار با"عصبانیت" ایستادم بالای سر منصور و نمازش که تمام شد ، گفتم منصور جان ، مگه جا قحطیه که می‌آی می‌ ایستی‌ وسط بچه‌ها نماز؟ خُب برو یه اتـاق دیگه که‌ من هم "مجبور" نشم کارم رو ول کنم‌ و بیام دنبال‌مُهر تو بگردم تسبیحش‌رو برداشت و همان طور که می‌ چرخاندش، گفت این کار فلسفه داره. من‌جلوی اینها نماز می‌خوانم که از همین‌بچگی با نماز آشنا بشن. "مُهر"رو دست بگیرن و لمس کنن من اگه برم یه اتاق دیگه و اینها نماز خوندنم رو نبینن، چطور بعداً بهشون‌بگم بیایین نماز بخونین؟ اصلاً اهل‌نصیحت کردن نبود. و میگفت بجای این که چیزی را با حرف زدن به بچه ها یاد بدهیم، باید با"عمل" خودمان نشانشان بدهیم. @khanevadeherani
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦆کاردستی اُردک متحرک با استفاده از کاغذ رنگی🦆 @khanevadeherani
نقطه ضعف ها و ایرادتون رو هیچ وقت پیش همسرتون به ! این شامل ایرادهای ظاهری هم میشه. تجربه ثابت کرده تا زمانی که خودتون نگید٬ همسرتون هم متوجه نمی شه امابا اعتراف بهش اجازه میدید که دقت کنه و در آینده اون هم به زبون بیاره . 🍔 @khanevadeherani