eitaa logo
خانواده ایرانی
399 دنبال‌کننده
7.9هزار عکس
1.9هزار ویدیو
497 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 پيامبر صلّی‌الله‌عليه‌وآله: 💠 هديه‌ی شوهر به همسر خود، از عوامل افزايش پاكدامنی زن است. 📙من لايحضر الفقيه،ج ۴، ص ۲۸۱ @khanevadeherani
اسباب بازی برای کودک، مثل ابزار آزمایشگاهی برای یک دانشمند است. به این شرط که، قابل دستکاری و ساخت مجدد برای کودک باشد، متناسب با سن او باشد، کودک ترسی از خراب شدن آن نداشته باشد و بتواند در نحوه استفاده از وسیله بازی خلاقانه عمل کند. @khanevadeherani
430547_190.pdf
4.4M
با ما در کانال خانواده ایرانی باشید👇👇 @khanevadeherani لطفا فوروارد یادتون نره👌 منبع:نوید شاهد
نسبت به همسر خود دیدگاه مثبت داشته باشید و بکوشید همیشه در مرحله اول کارهای خوب او را ببیند و مورد تحسین قرار دهید، زیرا تشویق و تحسین یک کار خوب، باعث تثبیت و تکرار آن خواهد شد و خودتان از آن لذت می برید. هرگز چشمان خود را روی نقطه ضعف همدیگر باز مکنید و دایم به رخ مکشید؛ چون این رفتار، موجب دلسردی در زندگی شده و کم کم نسبت به همدیگر حس بدبینی پیدا می کنید و یک حالت دلسردی در شما ایجاد می شود. @khanevadeherani
 مواد لازم: جوی پوست‌کنده یک پیمانه عدس 3/4 پیمانه بلغور جو 1/2 پیمانه ماش 3/4 پیمانه برنج 1/2 پیمانه سبزی آش همراه با سیر 1/5پیمانه نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی از هرکدام 1/2پیمانه گوشت گوسفندی با قلم 250 گرم پیاز داغ 1/2پیمانه زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم روغن، سیرداغ و نعنا داغ به میزان لازم  طرز تهیه: جوی پوست‌کنده، بلغور و برنج را از شب قبل خیسانده و جو را همراه حبوبات جوانه‌دار به غیر از ماش و عدس (نخود، لوبیا قرمز و لوبیاچیتی) با حرارت ملایم می‌پزیم تا جوانه‌ها آسیب نبینند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نیز با هم می‌پزیم. در این مرحله حبوبات پخته شده و سبزی‌ها را مخلوط کرده و یک قاشق چایخوری زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداری پیازداغ به آش می‌افزاییم آن‌گاه گوشت پخته شده را کوبیده و به آن‌ها اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد. سپس مقداری سیر و نعناداغ نیز در این مرحله اضافه می‌کنیم.  : هنگامی که گوشت و آب آن را به آش اضافه می‌کنیم باید مواظب باشیم که آش ته نگیرد. ضمنا در غذاهای حاوی جو بهتر است نمک در پایان غذا اضافه شود تا غذا ته نگیرد.  طرز تهیه : حبوبات را 24 ساعت خیسانده و در این مدت آب حبوبات را پنج ساعت یک‌بار عوض می‌کنیم تا حبوبات بو نگیرد.بعد از 24 ساعت حبوبات را میان پارچه‌ای نخی تمیز قرار داده و درون آب‌کش می‌گذاریم و روزی سه تا چهار سبد را زیر آب گرفته تا حبوبات خیس بمانند. بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه‌دار آماده ‌می‌باشند.  : ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار می‌گیرند. @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به نام خداوند بخشنده مهربان🌸⃟🌱 با عرض سلام و خدا قوت خدمت اعضای محترم کانال خانواده ایرانے سعی ما بر این است که هر روز هفته رو در کانال فعال باشیم به جز روزهای جمعه، ترجیح می دهیم که همگی در کنار خانواده باشیم🌺 التماس دعا...
23.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب پس از کاشت نهال در روز درختکاری. ۹۹/۱۲/۱۵ 📥 دریافت نسخه با کیفیت از آپارات: https://www.aparat.com/v/Z5yOi @khanevadeherani