eitaa logo
سفیران زندگی سالم
68 دنبال‌کننده
631 عکس
45 ویدیو
2 فایل
09357079236 09159526810
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 فواید زیاد شانه کردن سر (به صورت نشسته) ۱. تقویت قلب ۲.تقویت پوست و مو ۳. درمان وبا ۴. درمان تب ۵. رفع خستگی ۶. تقویت نیروی همبستری ۷. درمان غلبه بلغم ۸. زیاد کننده روزی ۹. زیبا کننده مو ۱۰. زیاد کننده آب دیسک کمر 🔰 فواید شانه کردن ریش: ۱. تقویت ذهن و حافظه ۲. رفع غلبه بلغم ( از زیر 40 مرتبه و از رو 7 مرتبه شانه شود) ۳. درمان تب و وبا ۴. استحکام دندان ها ۵. ضعیف شدن شیطان (امام صادق علیه السلام: هر کس 70 مرتبه ریش خود را شانه کند و یکی یکی بشمارد، 40 روز شیطان به او نزدیک نمی شود.الکافی) ۶. زیاد شدن روزی و رفع فقر (قبل هر وضو شانه شود) 🔰 فواید شانه کردن گونه ها: ۱. محکم کننده دندان ها 🔰 فواید شانه کردن دو طرف سر (گیسوان): ۱. رفع غم و اندوه سخت ۲. درمان حدیث نفس 🔰 فواید شانه کردن ابرو: ۱. پیشگیری از جذام (سخت ترین بیماری در هر زمان مانند سرطان) 🔰 فواید مرور دادن شانه بر سینه: ۱. رفع هم و اندوه ۲. رفع تب و وبا 🔰 آداب شانه کردن مو ۱. شانه کردن در حالت ایستاده ممنوع است و موجب؛ ضعف قلب، ریزش مو و فقر می شود. ۲. پیامبر خدا صلی الله علیه و اله از حالت دادن مو با الکل منع فرموده اند.( حرام نیست اما برای پوست و مو مضر است.) توجه:ماده اصلی ژل و واکس مو، الکل (اتانول) است. ۳. حالت دادن مو (با آب، روغن و…) بیش از 2 بار در روز منع شده. ۴. شانه کردن سر از بالا به پایین باشد ۵. شانه کردن از عقب سر شروع و سوره قدر خوانده شود. ۶. زمان شانه کردن: قبل هر نماز، قبل خروج از منزل، قبل دیدار و… امام صادق علیه السلام در تفسیر آیه ۳۱ سوره اعراف، (خُذُوا زِینَتَکُمْ عِنْدَ کُلِّ مَسْجِدٍ) فرمودند: همانا مراد از گرفتن زینت، شانه کردن هنگام هر نماز است. ۷. شانه کردن در حمام موجب ریزش مو می شود. ۸. بهترین جنس شانه و مورد تاکید أهل بیت علیهم السلام، آن است که با عاج یا استخوان فیل درست شود که موجب رویش مو و استحکام دندان و لثه و رفع انگل مغز می شود، اما امروزه که یافتن چنین شانه ای مشکل است شانه های طبیعی مانند شانه چوبی اولویت بر شانه پلاستیکی دارد. ۹. دعای شانه کردن ریش: از پایین به بالا 40 مرتبه شانه و سوره قدر خوانده شود و از رو 7 مرتبه شانه و سوره عادیات قرائت و در انتها این دعا خوانده شود: 💠 اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنِّی الْهُمُومَ وَ وَحْشَهَ الصُّدُورِ وَ وَسْوَسَهَ الشَّیْطَانِ ✍🏻 جمع آوری: حسین کلوشانی 📘 منابع: الکافی، تهذیب الاحکام، فقه الإمام الرضا علیه السلام، الخصال، بحارالأنوار، مکارم الاخلاق، طب الائمه. •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈• 🌐 @khanevadehsalem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عسل از سولفاديازين نقره (گسترده ترين پماد ضد باکتری برای سوختگی ها،که در بيمارستان ها استفاده میشود) در کنترل عفونتهای زخمهای سوختگی مؤثرتر است. @khanevadehsalem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تقریبا 25 روز طول می‌کشد تا "یک بدن کاملا سالم" عوارض 100 گرم سوسیس و کالباس را خنثی کند. هرگونه بیماری و استرس این مدت زمان را حتی تا 10 برابر افزایش می‌دهد! @khanevadehsalem
کره گیاهی دروغ محض ! 🔻👈کره گیاهی با مواد پایه‌ای نفت، در برخی کشورها با فضولات انسانی و در برخی دیگر از جامد کردن روغن مایع و شیرخشک حاصل میشود که باعث بیماری‌های ایسکمیک قلبی میشود. @khanevadehsalem
📌 10 دلیل برای اینکه تدریجاً وعده “ ” را از روزانه خود حذف کنید! 🔰 کسی که در وعده "ناهار" غذای سنگین مصرف کند، شب تا دیروقت قادر به صرف شام نیست و صرف دیرهنگام شام منجر به بیخوابی شبانه، امتلا و عوارض جسمی متعدد می‌شود؛ 🔰 در این مطلب به ۱۰ مزیت و سود "ترک ناهار" اشاره شده که ما را مجاب به ترک تدریجی وعده ناهار می‌کند. 🔰 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ در باور طب اسلامی ایرانی، در طول روز خورشید مواد را از عمق بدن به سطح می‌آورد، به همین دلیل هضم در طول روز ضعیف است, این باعث توقف بیش از حد غذا در لوله گوارشی و افزایش شانس فساد آن می‌شود که این امر مادر تمام بیماریها محسوب می‌شود. ↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇 @khanevadehsalem
🔰 به همین دلیل بر اساس آموزه‌های طب اسلامی ایرانی، ایده‌آل این است که وعده غذا فقط “صبح و شام” باشد اما اگر نشد لااقل وعده ناهار باید غذایی سبک صرف شود مثل نان سبوس کامل، آبمیوه طبیعی، کباب پرندگان سفیدگوشت و زرده تخم‌مرغ عسلی و از مصرف غذاهای سنگین مثل برنج، کباب گوشت قرمز، ماهی و سیب‌زمینی در وعده ناهار اجتناب شود. 🔰 کسی که در وعده ناهار، غذای سنگین مصرف کند، شب تا دیروقت قادر به صرف شام نیست و صرف دیرهنگام شام منجر به بیخوابی شبانه، امتلا و عوارض متعدد جسمی می‌شود؛ 🔰 دیر خوابیدن منجر به خستگی صبحگاهی و صرف دیرهنگام شام منجر به بی‌اشتهایی به صبحانه می‌شود و همه این مشکلات از مصرف غذای سنگین در وعده “ناهار” شروع می‌شود! 🔰 اما در ادامه به 10 مزیت و سود “ترک ناهار” اشاره شده که ما را مجاب به ترک تدریجی وعده ناهار از رژیم غذایی روزانه می‌کند: ✔️ افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن ✔️ پیشگیری و درمان چاقی ✔️ پیشگیری و درمان چربی خون ✔️ پیشگیری و درمان قند خون و دیابت ✔️ پیشگیری و درمان کبد چرب ✔️ پیشگیری از ضعف حافظه و درمان ضعف حافظه ✔️ پیشگیری از غلبه دم و درمان کمکی در مهار غلبه دم ✔️ پیشگیری از فشار زیاد به معده و درمان کمکی برای پاک‌سازی معده ✔️ پیشگیری از ابتلای به بیماریهای مختلف قلبی مانند انسدادها، ضعف عضلات و درمان کمکی آن ✔️ افزایش ضریب کارایی و قدرت پردازش مغز 🔰 بنابراین ترک تدریجی ناهار موجب تقویت کلی بدن، ایجاد نشاط، جوانی، طول عمر و… می‌شود؛ 🔰 همچنین لازم به یادآوری است بر اساس مبانی طب سنتی و طب اسلامی، وعده غذایی “شام” تحت هیچ شرایط نباید حذف شود البته شام باید در ابتدای شب صرف شود و جداً باید از خوردن شام در ساعات پایانی شب پرهیز داشت. ✍ منبع: خبرگزاری تسنیم •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈• 🌐 @khanevadehsalem
📌 بخورید 🌱 یکی از غذاهای اساسی که باید سر سفره ها باشد، سبزی هاست ! 🌱 این روزها ثابت شده که سبزی ها و غذاهای فیبردار یکی از بهترین منابع برای جلوگیری از سرطان هاست. ↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🌱 در قدیم رسم جالبی که داشتیم در باغچه های منازلمان سبزی می کاشتیم. متأسفانه حتی در شمال کشور که این همه زمین مستعد وجود دارد، همتی نیست که افراد در باغچه های منزل خود تخم سبزی بریزند و از سبزی های باغچه خودشان استفاده کنند. 🌱 تقریباً تمام سبزیجات فصل،یکی از ضرورت های غذاست. امام رضا (ع) سر سفره ای که سبزی در آن نبود،نمی‌نشستند. 🌱 فقط ما بررسی کرده ایم که شاهی را نباید شب ها خورد. 🌱 یکی از دلایلش هم این است که ویتامین «ث» آن بالاست و چون شب ها انسان حرکت ندارد، به دلیل بالا بودن ویتامین «ث» شاهی، استخوان ها کلسیم خود را در خون تخلیه می کنند و خطر رسوب کلسیم در کلیه ها زیاد می شود و سنگ کلیه به وجود می آید، اما ما همه سبزیجات را می توانیم مصرف کنیم. 🌱 بهتر است کسانی که اشتهایشان کم است، سبزیجات خوشبو را مصرف کنند. @khanevadehsalem
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 🎥استاد حائری شیرازی ◽ جایگاه تفریح و بازی در تربیت کودک 🕰03:03 🌐 fatehan.net 🆔 @fatehan
فوائد شگفت انگیز خیساندن پیش از مصرف بادام در آب رو دست کم نگیرید 😎 🔸هنگامی که بادام در آب خسیانده می‌شود، نوعی مهار کننده آنزیم از پوست آن آزاد می‌شود که در اصل وسیله‌ای است در محافظت از دانه تا زمانی که رطوبت را به منظور جوانه زنی به خود جذب کند! این مهار کننده آنزیم به دسترسی بهتر مواد مغذی موجود در بادام کمک کرده و هضم آنها را آسانتر می‌سازد ! 👈 طبق مطالعه انجام شده توسط مؤسسه تحقیقات غذایی، خیساندن این مغز در آب تنها راه آزاد ساختن آنزیم لیپاز است که به هضم چربی‌ها کمک می‌کند ! 👈 جالب بدونید تمامی فوائد سلامتی بخش موجود در بادام تنها زمانی به طور مطلوب عاید شما خواهد شد که ابتدا آن را در آب خیسانده و سپس مصرف کنید. @khanevadehsalem