هدایت شده از کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
✴️ ما تأثیر این جابجایی ها را بر میزان بروز سکته ی قلبی حاد آزمایش کردیم. برای محاسبه ی نرخ بروز، بروز سکته ی قلبی حاد در طی هر هفت روز اول پس از انتقال بهار یا پاییز را با میانگین بروز در روز های متناظر هفته، دو هفته قبل و دو هفته بعد از روز مورد نظر مقایسه کردیم.
✴️ برای مثال، برای سه شنبه ی پس از انتقال، بروز در آن سه شنبه را تقسیم بر میانگین بروز در سه شنبه ی دو هفته ی پیش و میانگین بروز در سه شنبه ی دو هفته ی بعد می کردیم.
✴️ ما از داده های دفتر ثبت سکته ی قلبی سوئد استفاده کردیم که اطلاعاتی با کیفیت بالا را در رابطه با همه ی سکته های قلبی حاد درون کشور را از سال 1987 فراهم می کند. نرخ های بروز -به عنوان مقیاس های ریسک نسبی- و فاصله ی اطمینان دقیق 95% محاسبه شدند.
✴️ بروز سکته ی قلبی حاد در سه روز اول پس از انتقال به DST در فصل بهار به طور معناداری افزایش پیدا کرد (شکل. A1). نرخ بروز برای هفته ی اول پس از تغییر در فصل بهار- که از طریق تقسیم میزان بروز در هفت روز هفته بر میانگین بروز هفتگیِ دو هفته قبل و دوهفته بعد محاسبه شد- برابر با 051/1 (با فاصله اطمینان 95%، 032/1 تا 071/1) بود.
✴️ در مقابل، بعد از خارج شدن از DST در فصل پاییز، فقط روز اول به طور معناداری تحت تأثیر قرار گرفتند (شکل. B1)؛ نرخ بروز در کل هفته برابر با 985/0 (فاصله اطمینان 95%، 969/0 تا 002/1).
✴️ تأثیر انتقال به DST در فصل بهار، بر میزان بروز سکته ی قلبی حاد در زنان تا حدی از مردان چشم گیر تر بود، و تأثیر (انتقال) در فصل پاییز، در مردان بیش از زنان بود.
✴️ تحلیل های جداگانه از دوره های 1996-1987 و 2006- 1997 اساسا نتایج یکسانی را با تحلیل های دوره ی 2006-1987 نشان داد. اثرات جابجایی ها (جابجایی زمانی) همواره برای افراد زیر 65 سال نسبت به افراد 65 سال به بالا چشم گیرتر بود.
✴️ محتمل ترین توضیح برای یافته های ما، اثر مخرب محرومیت از خواب بر سلامت قلبی-عروقی است. طبق مطالعات آزمایشی، این اثر مخرب، شامل غلبه ی فعالیت سمپاتیک و افزایش سطوح سایکوتین های پیش برنده ی التهاب است.
✴️ داده های ما پیشنهاد می کند که ممکن است اجتناب از تغییرات ناگهانی در ریتم های بیولوژیک برای افرادِ آسیب پذیر، مفید باشد.
✴️ فرض بر این بوده است که جوامع غربی به صورت مزمن محرومیت از خواب دارند. زیرا در قرن بیستم، متوسط میزان خواب از 9 ساعت به 5/7 ساعت کاهش پیدا کرد. بنابراین، بررسی این نکته مهم است که آیا با افزایش میزان خواب می توانیم اثرات سودمند به دست آوریم.
✴️ این یافته که به نظر می رسد احتمال خوابِ بیشتر، در اولین روز کاری پس از تغییر زمان در پاییز ایمنی بخش باشد جذاب است. دوشنبه در بین روزهای هفته، با بالاترین ریسک حمله ی قلبی حاد مرتبط است و برای توضیح این پدیده، استرس روانی شروع یک هفته ی کاری جدید و افزایش فعالیت، به عنوان یک توضیح احتمالی (برای این افزایش ریسک) پیشنهاد شده اند.
✴️ نتایج ما احتمال وجود یک عنصر دیگر مرتبط با خواب را در بروز بیشتر حمله ی قلبی حاد در روز دوشنبه بالا می بَرد.
✴️ مطالعات ثبت روزانه ی خواب پیشنهاد می کنند که زمان های خوابیدن و بیدار شدن در آخر هفته ها، دیر تر از روزهای هفته است:
✴️ می توان این فرضیه را مطرح کرد که زودتر بیدار شدن از خواب در اولین روز هفته و در نتیجه محرومیت جزئی از خواب، تأثیر قلبی-عروقی مخرب در برخی افراد دارند. این تأثیر، با خارج شدن از DST در فصل پاییز کمرنگ تر است، زیرا امکان خواب بیشتر را فراهم می کند.
✴️ مطالعات لازم است این احتمال را مورد بررسی قرار دهند که یک الگوی هفتگی ثابت تر برای بیدار شدن در صبح و خوابیدن در شب، یا کمی دیرتر بیدار شدن در دوشنبه، ممکن است از برخی سکته های قلبی حاد پیشگیری کند.
(ترجمه ی سمت چپ: نرخ بروز)
شکل 1. نرخ های بروز سکته ی قلبی حاد در هفت روز اولِ پس از تغییرات ساعت در بهار و پاییز برای صرفه جویی در زمان نور روز.
هدایت شده از کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
✴️ میزان بروز، از طریق نسبت تعداد سکته های قلبی حاد (به عنوان تشخیص اصلی) در روز معین بعد از انتقال، به میانگین تعداد در روز های متناظرِ دو هفته قبل و دو هفته بعد نشان داده می شود (هر دو دسته اعداد در قسمت بالایی نمودار ارئه شده اند).
✴️ تحلیل داده ها برای جابجایی زمان در فصل بهاربر اساس 15 سال بین سال های 1987 و 2006 است که در آن دوره زمانی، روز جشن ایستر (Easter Sunday)، روز جابجایی نبود (پنل A). تحلیل داده ها برای جابجایی زمان در فصل پاییز بر اساس 20 سال بین سال های 1987 و 2006 است (پنل B).
دوره ی کنترل، به عنوان روزهای متناظر هفته، دو هفته قبل و دو هفته پس از روز مورد نظر تعریف شد.
✴️ در بهار (پنل A)، هدف ما این بود که از تداخل با جشن ایستر - تنها تعطیلی عمومی که می توانست نتایجمان را تحت تأثیر قرار دهد- اجتناب کنیم. برای سال هایی که در آن ها جشن ایستر دو هفته پس از یکشنبه ای که در آن جابجایی زمان بهار اتفاق افتاده بود برگزار می شد، ما دوره ی کنترل برای یکشنبه ی تغییر را، یکشنبه ی سه هفته قبل و یکشنبه ی سه هفته بعد تعریف کردیم (بنابراین از جشن ایستر عبور می کردیم).
✴️ زمانی که جشن ایستر را مستثنی نمی کردیم، اگر با روز جابجایی زمان یا روزهای کنترل همزمان می شد، حتی انداره اثر(effect size) بزرگتری در رابطه با جابجایی زمان در فصل بهار مشاهده کردیم.
✴️ تعداد سکته های قلبی حاد در یکشنبه ی تغییر (یکشنبه ای که جابجایی زمان در آن اتفاق می اقتاد) در مقایسه با یکشنبه های کنترل، برای تفاوت طول روز تنظیم شد (برای مثال.، 23 ساعت در مقابل 24 ساعت در فصل بهار [پنل A] و 25 ساعت در مقابل 24 ساعت در فصل پاییز [پنل B]).
✴️ نتایج تحلیل های ثانویه برای هر دو فصل بهار و پاییز که شامل سکته های قلبی حاد بودند که یا تشخیص اصلی بودند یا تشخیص ثانویه اساسا با نتایج تحلیل هایی که صرفا شامل تشخیص های اصلی بودند شباهت داشتند،
✴️ همانگونه که نتایج تحلیل های جابجایی زمان در فصل بهار که محدود به کیس های کشنده بودند نیز شبیه به نتایج تحلیل هایی بودند که صرفا شامل تشخیص های اصلی بودند.
✴️ برای جابجایی زمان که در فصل پاییز اتفاق می افتاد، بر خلاف تحلیل های همه ی سکته های قلبی حاد، تحلیل هایی که محدود به موارد کشنده بودند، کاهش کوچک تری در میزان بروز سکته قلبی حاد در روز دوشنبه نشان دادند، و ریسک سکته ی قلبی حادِ کشنده، طی هفته ی اول پس از تغییر افزایش پیدا کرد. ستون های I، فاصله اطمینان 95% را نشان می دهند.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
هدایت شده از کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ حکیم دکتر #روازاده
⏰ #ساعت_بیولوژیک_بدن
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
🔸 امام رضا (علیه السلام):
🍀 به بیماران خود برگ چغندر بدهید، چرا که در آن شفاء است و هیچ بیماری و عوارضی به همراه آن نیست. و خواب بیمار را آرام میکند، و از ریشه (یا ساقه) آن اجتناب ورزید، چرا که سبب سوداء میشود.
📎 منبع: کتاب الکافی شیخ کلینی، جلد ۶، صفحهی ۳۶۹
🏷 #چغندر
🌺🌺@khanevadehsalem
آبگوشت بخورید!
✍🏻آبگوشت گوسفندی، خونساز خوبی است و به درمان کم خونی کمک می کند، طبع آن ترکیبی از گرمی ها و سردی هاست و دنبه موجود در آن روده ها را سر کرده و باعث سهولت کار کردن دستگاه گوارش می شود.
@khanevadehsalem
📌 خوردنیها و نوشیدنیهای رطوبتبخش مناسب #فصل_پاییز ، و غلبه خشکی
✔️ خورش کدو
✔️ خورش بامیه
✔️ خورش به آلو
✔️ سوپ جو
✔️ شوربای جوجهمرغ (محلی)
✔️ حریره بادام
✔️ شیره بادام
✔️ آب هویج (زردک)
✔️ آب سیب شیرین
✔️ فرنی رقیق
✔️ شیربرنج رقیق
✔️ برگه هلو
✔️ برگه زردآلو
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈• @khanevadehsalem
💠 حدیث روز 💠
❗️این شخص مبغوض خداست
🔻امام کاظم (علیه السلام):
إِنَّ اللَّهَ جَلَّ وَ عَزَّ يُبْغِضُ الْعَبْدَ النَّوَّامَ الْفَارِغَ
◻️بندهاي که زياد ميخوابد و کار نميکند، مبغوض خداوند عزّوجل است.
📚 الكافي، ج ۵، ص۸۴
•┈┈••✾••┈┈•
@khanevadehsalem
هدایت شده از بیداری ملت
ویراننشین شدم که تماشا کنی مرا
مثل قدیم در بغلت جا کنی مرا
گفتم میآیی و به سرم دست میکشی
اصلاً بنا نبود ز سر وا کنی مرا
آن شب که گم شدم وسط نیزهدارها
میخواستم فقط که تو پیدا کنی مرا
از آن لبی که دور و برش خیزرانی است
یک بوسهام بده که سر و پا کنی مرا
با حال و روز صورت تغییر کردهات
هیچ انتظار نیست مداوا کنی مرا
معجر نمانده است ببندم سر تو را
پیراهنت کجاست که بینا کنی مرا
وقتی که ناز دخترکت را نمیخری
بهتر اسیر زخم زبانها کنی مرا
حالا که آمدی تو؛ به یاد قدیمها
باید زبان بگیری و لالا کنی مرا
عمّه ببخش دردسر کاروان شدم
امشب کمک بده که مهیّا کنی مرا
شهادت حضرت رقیه(سلام الله علیها) تسلیت باد.🖤
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
#دوغ_شتر_لبن_اللقاح(یک لیتری)
#متفرقه_ها
🔴 يك ليتري
✅ موارد مصرف: #آب_آوردگی_مفاصل، #یرقان و #هپاتیت_ب، بیماری های #طحال، #سل، #ترمیم_کنندة_زخمها، #تنگی_نفس، #کمخونی، #بواسیر، #لاغرکننده، به علت وجود #پادتن در این دوغ، خاصیت غلبه بر #سرطان و #آلزایمر وجود دارد و #انسولین موجود در آن برای #دیابت یک نوعی معجزه محسوب میگردد.
❎ منع مصرف: این دوغ به هیچ عنوان منع مصرف ندارد و به دلیل وجود انواع #ویتامین_ها، #کلسیم و #آهن، نوعی مکمّل غذایی است.
🔶 مزاج: گرم مایل به خشکی
🔷 منابع: مخزن الادویه ذیل لبن اللقاح
🔷 قیمت:18500تومان
🌹@khanevadehsalem
هدایت شده از کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📌 تدابیر #فصل_پاییز
🍁 مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پاییز، در سرما و گرما معتدل است؛ ولی در تری و خشکی همانند اعتدال بهار نیست، چون آفتاب تابستان، هوا را به گونه کامل خشک کرده است و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
🍁 در این فصل، هوا تغییر می یابد و به سردی می گراید و سبب کم شدن نیروی افراد می گردد. سردی هوا، خلط های سوخته در بدن را حبس می کند، از این رو فصل پاییز، بیماری های فراوانی نظیر مشکلات ادراری و ضعف گوارش و کندی حرکات روده ها و دردهای مفصلی پدید می آیند.
ادامه مطلب👇👇👇
هدایت شده از کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🍂 باید در این فصل به بیرون راندن مواد زاید از بدن پرداخت تا در زمستان گرد هم نیایند.
🍂 با وجه به خشکی مزاج این فصل، باید از اعمال افزایش دهنده خشکی بدن، نظیر افراط در نزدیکی جنسی دوری کرد. همچنین آب سرد، سبب ضعف حلق و تارهای صوتی و شیوع بیماری های تنفسی می شود، از این رو باید از نوشیدن آب پرهیز کرد.
🍂 در مقابل، باید از عوامل مرطوب کننده بدن مانند استحمام با آب ولرم کمک گرفت. چرب کردن بدن با روغن بنفشه بادام نیز به افزایش رطوبت بدن و کاهش خشکی آن کمک موثری می کند.
🍂 در فصل پاییز، باید از مصرف مواد غذایی خنک، خوابیدن در معرض هوای سرد، حمام با آب سرد، نیز از گرمای نیمروزی و سرمای بامدادان پرهیز کرد و سر را از مجاورت هوای سرد پوشاند، زیرا نپوشاندن سر، به ویژه در آغاز صبح که هوا سرد است، سبب بسته شدن منافذ پوستی و عدم دفع بخارات سر و تجمع آن ها می شود و برخی بیماری ها نظیر زکام و سرفه را در پی دارد.
🍂 امام رضا(ع) در این باره می فرماید:
در تابستان غذای خنک تناول کن و در زمستان غذای گرم و در دو فصل دیگر (پاییز و بهار) غذاهای معتدل به اندازه توان(جسمی) و اشتهایی که داری.
📙 منبع: کتاب طب اسلامی، مبانی و اصول، دکتر علی رضایی بیرجندی،ص۲۳۴.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
❌ وقتی سوداگران بیمار، بخواهند مدیریت کنند ❌
🔴نایب رئیس انجمن داروسازان:
📣 «سهم هر داروخانه ۱۰ واکسن آنفلوآنزا است!»
🔹«در حال حاضر ۲ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا در کشور وجود دارد که حتی برای کادر داروخانه ها هم کافی نیست.»
🔸« قیمت واکسن برای عرضه عمومی حدود ۴۲ هزار تومان تخمین زده شده اما درصورت واردات با ارز نیمایی، بیش از ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود.»
✍ ببینید چه بازار سیاهی درست شود و چه پارتی بازی هایی برای تحویل واکسن در داروخونه ها رخ دهد.
⁉️ آخه کدوم آدم عاقل خبر کمبود چیزی را اینچنین اعلام می کند؟
✍ مگر نه این که این گونه اعلام کردن ها، خودش زمینه ساز هجوم بیشتر مردم به داروخانه ها می شود؟
⁉️ این چه اوضاعی است که وزارت بهداشت پدید آورده؟
✍ نه به طب اسلامی مجوز فعالیت می دهند و نه خودشان از پس این مدیریت بر می آیند...
⁉️ چرا به منابع گسترده و بدون کمبود طب اسلامی توجهی نمی کنید؟
✍ حتما باید سرمایه گذاری هایتان بر روی واکسن و واردات باشد؟
💥نفرین بر این همه بی تدبیری...
🌹@khanevadehsalem